FrkMette

Medlemmer
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FrkMette

  1. Efter at have været væk fra MOL i et årstid er jeg nu tilbage. Jeg satser på at løbe CPH marathon i maj og muligvis også BERLIN senere på året.

    Jeg vil prøve at holde mig til at løbe 3 gange om ugen i stedet for 4 (som jeg gjorde da jeg blev overbelastet i foden sidst jeg trænede til marathon)men så supplere med træning i fitnesscenteret, primært holdtræning.

    :superman:

  2. Ups... havde jo glemt alt om MOL.... Men har heller ikke været den flittigste... Men lidt har jeg da fået løbet og cyklet.

    Løb halvmarathon søndag den 28.9.08 med tiden 2.09. (Næsten gang træner jeg seriøst inden og kommer under 2 timer.... måske)

    I dag d. 1.10.08 har jeg løbet 12 km i ret langsomt tempo. Er blevet vejr til lange ærmer... brrrrrrr

  3. Pinligt... har næsten ikke fået motioneret og da slet ikke løbet siden halvmarathon'et...

    :blink:

    3.9.08: Ingen motion (kun meget lidt cykling der er under bagatelgrænsen)

    4.9.08: Cyklet 10 km

    5.9.08 Cyklet 10 km

    6.9.08: Gået zoologisk have tynd med niecerne i 5 timer - men det er jo hverken løb eller cykling... ergo tæller det ikke

    7.9.08: Cyklet 10 km

    8.9.08: Cyklet 6 km

    9.9.08: Cyklet 6 km

    10.9.08: Cyklet ca 12 km

    Må seriøst igang med løberiet igen! Har endda købt nye fine løbesko, der indtilvidere bare står og ser meget hvide ud! Har tilmeldt mig halvmarathon den 28 i denne måned... muligvis en kende optistisk! (fik min venindes startsnummer da hun er skadet.. Det bliver jeg vist også hvis jeg ikke snart får trænet lidt!)

  4. Du får da cyklet noget, har du overvejet Triatlon, når du både cykler og løber så mangler du jo kun svømningen. :blush:

    Hej Team Kanulle. Ja har overvejet det, men da jeg ikke just er supersvømmer (kan kun svømme bryst- og rygsvømning) tror jeg ikke det er noget for mig... Men der er vist også noget der hedder duoatlon (eller noget deromkring) som er kombi af løb og cykling... det kunne måske være meget sjovt... (og måske også noget for dig?)

    Men faktisk er alt min cykling på mine 2 "havelåger" af cykler, da racercyklen er strandet på loftet - da min cykling pt kun er transportcykling, og det duer raceren ikke til....

  5. Underwear skrev:
    Ja det er i virkeligheden måske et lidt nollert spørgsmål.

    Jeg købte mig noget billigt soy protein. Men der står ikke noget om det er fast acting eller long lasting...

    Altså om det er som whey protein og optages relativ hurtigt eller om det er som kassein der optages langsommere.

    Mine google skillz er vist ikke helt hvad de har været, for finder kun diverse intet-sigende artikler der enten taler for eller imod soy...

    Ved godt i ikke kan fortælle mig noget om mit pulver uden navn/fabrikant (må jo overholde mol reglerne), men jeg ville egentlig også bare vide sådan generalt.

    Er soy protein hurtigt eller langsomt optagende? Eller kan det være begge dele som mejeri protein'et?

    Mit prot pulver har tilfældigvis samme konsistens som min kammi's kassein... Mit smager bare af bræk i pulver form :dry:

    Jeg ved ikke om det er hurtigt eller langsomtoptagende.. men fik at vide i Helsemin at det ikke er anbefalelsesværdigt at tage sojaproteinpulver da det giver forstoppelse....

    Jeg købte så i stedet rismelsproteinpulver... det smager så af knust kattegrus... (kan IKKE drikkes!)

  6. Der er jo også noget der hedder restitution efter sådan en løbetur, og vablerne er nok glade for lidt pause, men flot løbet. :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

    Jeg tror der er noget der hedder Århus Maraton hvor du kan prøve kræfter på her i september, jeg tror endda at du kan komme til at løbe helt op til 100 km. :blush:

    Tak :blush:

    Jeg har heller ikke tænkt mig at løbe de første par dage, da min krop og fødder er ret ømme (føler mig gammel!).. så må nøjes med cykling.

    Skal løbe DHL stafet den 5 sep. og måske Powerade Test halvmarthon den 28.sep. Har derudover planer om at melde mig ind i en løbeklub, men det kan godt være det først bliver til oktober.

    Skal på ingen måde løbe 100 km (NEVER!)... men overvejer om det mon vil være muligt at træne mig op til marathon her i Kbh til maj??? Ved ikke helt om det vil crache med eksamen og om det overhovedet er muligt for mig. Men CHP marathon må i det mindste være en flad rute. Vil under alle omstændigheder ikke blive noget hurtigt marathon under 4 timer, men det er vel også ok når det er det første af slagsen...(?)

  7. 23.8.08: Et par meget korte cykelture - ellers ingen motion

    24.08.08: Halvmarathon. Super vejr. Meget (!) bakket rute... Gik op op op (endeløse bakker). Løb turen på 2.11, hvilket jeg er fint tilfreds med, da det længste jeg tidligere har løbet er 13,5 km. Ramte ingen mur, men fik derimod vabler allerede efter 8 km (av!). Er helt klar til at løbe et halvmaraton igen ... måske allerede i september... og håber så på et fladere et af slagsen. :o)

    25.08.08: Nul motion (er stadig i Jylland og skal bruge hele dagen på familiebesøg og lang tur hjemad) Kommer stærkt tilbage i morgen. :cool: