Mads Bach

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mads Bach

  1. Jeg har brug for lidt hjælp. Jeg har trænet et års tid, og synes generelt at jeg er vokset de fleste steder. Men en ting jeg ikke kan få til at vokse er brystet. Jeg tager pt 85 i bænk pr sæt. 3x8 gentagelser. Og træner også bryst med håndvægte, vi har ikke tungere end 26 kg håndvægte der hvor jeg træner, men dem kan jeg tage i 3x8 sæt uden problemer. Da jeg startede med at træne, kunne jeg bænke omkring 45-50 kg, så synes da ikke, det ikke er fordi jeg ikke er steget deri.

    Har i nogle forslag til hvad jeg kan gøre anderledes? Eller skal jeg bare forsætte som nu, også kommer det bare hen af vejen?

    Skal nok siges at jeg er 185 høj 20 år og vejer 75 kg.

  2. Hej med dig,

    Der er for mange kvinder i politiet. Det er et kæmpe problem fordi de mandlige betjente der bliver "sat ud" med en kvinde reelt kører patrulje alene. Kvinderne er, i de fleste tilfælle, ikke til nogen hjælp, de er simpelthen for fysisk svage og tror man kan bruge lommepsykologi (læs: snik snak) til at tale psykisk syge til ro eller nedkæmpe argressive invandredrenge med "fy ha det må du ikke".

    Bliv skolelærer i stedet for!

    Hvad er det for en holding at have? Hvis hun vil være i politiet, er det da godt nok også det hun skal gå efter.

    Held og lykke med optagelses prøven:D

  3. For i det stykke tid jeg har spist peanuts, synes jeg at jeg har fået noget mere overskud i min træning, og at jeg er steget i stort set alle de vægte jeg bruger. Det skyldes jo nok især det høje indhold af protein der er i peanuts. Så vil jo helst ikke skære ned på dem, hvis jeg kan undgå det. og synes ikke jeg har kunne finde et sted, hvor der står noget om "Over spisning af nødder".

  4. Hej, jeg og nogle gutter kom til at snakke om nødder da vi var nede at træne forleden dag. Vi snakkede om det kunne give nødde allergi, hvis man spiser dem stort set hver dag. Jeg spiser ihvertfald 100 gram peanuts om dagen, det er ikke saltede. Er det for usundt, og kan det give allergi? Jeg døjer ikke med allergi hvad jeg ved af.

    Forhåbenligt mange tak for hjælpen, hilsen Mads.

  5. Hej! jeg er igang med at prøve at tage en 5 kilo på. jeg spiser rimeligt sundt hvis jeg selv skal sige det, og spiser 5-7 gange om dagen. men mit største problem er at få et kcal overskud, så læste derinde at pistacie nødder og peanuts ville være godt at spise. så det begyndte jeg på. ca 100 gram om dagen, og det er jo virkeligt effektivt efter som der er ca 600 kcal i bare 100 gram, men mit spørgsmål er, hvor sundt det er at spise 100 gram om dagen, når det er saltede pistacie nødder og peanuts?

  6. Mange tak for svarende, med hensyn til kost, synes jeg selv at jeg spiser stort set hele tiden:) jeg spiser ikke ret meget slik eller fast food. Jeg tager protein pulver efter træning, men ellers får jeg især spist nogle bananer,tun,rugbrød, og sådan.

  7. Hej! Jeg har den seneste 10 dages tid døjet en del med at have ondt i nakken, både når jeg træner og ikke træner, og er også meget træt hele tiden.

    Tror i jeg har over trænet? Jeg træner 3-4 gange om ugen, har trænet næsten et år.

    Mvh Mads Bach.

  8. Hej!

    Jeg går lidt i tankerne om at stoppe med at styrke træne, for at få større muskler. jeg træner mellem 3-4 gange om ugen.

    Men er begyndt at interessere mig mere for løbe træning, og kreds løbs træning, så jeg tænkte på om der er en måde man kan beholde sin muskel masse på, uden at jeg direkte skal træne styrke træning? altså ved hjælp af løb, og kreds løbs træning?

    Håber i kan hjælpe mh Mads(: