Morten Andersen ´79

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Morten Andersen ´79

  1. Hej

    Jeg skal have nogle nye håndvægte til hjemmetræningen. Jeg skal bruge 2 stk justerbar på minimum 30kg hver.

    Jeg havde kig på disse fra fitnessgruppen: http://www.fitnessgruppen.dk/default.asp?f...mp;pfgnr=343142

    Men her løber fragten op på 350,- og det synes jeg er i overkanten. Så er der nogen der kan sælge mit et sæt billigere end. 479,- pr håndvægt? (eller fortælle hvor jeg kan finde dem online?) Gerne brugt da det er til privatbrug så jeg kan alligevel ikke trække dem fra....

    Hilsen Morten

    p.s. Jeg bor i Roskilde, så det skulle gerne være fra omegnen :)

  2. Så hvis man har en BF% på over 12 ville ens trænede mave ikke beskytte sådan?

    Det kan da ikke relateres til synlig 6-pack

    Det var nu også mest ment som sjov - for alle ved jo at et par store silikonebryster ville afdæmpe faldet meget meget mere. Og fordelen er at hvis de skulle punktere på klippen, så koster et nyt sæt jo kun 30.000

    Hilsen Morten

  3. Therma Power skulle være appetitdæmmende. Men jeg har også hørt flere historier fra folk der siger de ikke mærker noget - så spørgsmålet er om det er det værd?

    Motion og mindre slik/cola/fed mad kan også sagtens gøre jer klar til sæsonen. Og jeg er sikker på at der er mange herinde der gerne vil hjælpe med gode råd hvis det er den vej i vælger.

    Hilsen Morten

  4. Ja, MO er faktisk et ret lækkert sted, og man får gode svar på det meste :-) Er også selv ny bruger, og overrasket over, at man kan få svar på alt herinde ;-)

    Ang. saft til is, så kan jeg se, at jeg har brugt det sidste af den suveræne saft jeg fandt... og har smidt flasken ud og glemt alt om mærket :-( Men ved dog, at den er købt i et løvbjerg supermarket, er i en glasflaske, lavet af blandede bær (skovbær, hindbær og brombær, tror jeg nok). Så må lige på jagt efter den igen...

    Hvis nogen har et godt forslag til, hvad man skal bruge som form til de hjemmelavede is... jeg har bare brugt sådan et plastikkrus og så en plastikske som ispind, haha. Kunne være lækkert at få en is der ikke var formet som en van gog rundetårn.

    Hej

    jeg vil da lige høre om du har været ude og finde mere af den fantastiske saft, så du kan fortælle præcist hvilken det var?

    Mht. ideer til brug af form, så kan man få små isforme, med plasticpind. Det er gerne en slags forvokset isterningform med en plastic ispind. De sælges gerne til børn - jeg ved da i hvert fald at min datter har haft et par stykker :) Så mon ikke du bare skal en tur i BR?

    Hilsen Morten

  5. Hvor er det lækkert at komme ind på MO og så se alle de konstruktive svar. Tusind tak for det :)

    @sundance_kid

    Super liste. Tak for den. Du må stadig meget gerne skrive hvilke saft du bruger - det er lækkert med lidt konkret inspiration :) og indtil da, så vil jeg bede min kone fortsætte med lussingerne. Hun får lukket agressionerne ud, og jeg kommer på andre tanker......... :tongue:

    Smoothies er ikke ngoet problem at lave, men synes bare ikke de er søde nok. Jeg har godt nok også holdt mig fra sødemidler, så det skal jeg måske til at tilsætte. Det må jeg lige prøve :)

    Ja motion virker - ihvert fald i tiden lige efter en gang træning :)

    Og slutteligt så skal jeg nok holde jer opdateret.

    Det er egentligt sjovt. Jeg synes ikke der har været de helt store abstinenser de sidste 2 dage. Om netop fordi jeg ikke har fokuseret så meget på det, så har jeg været lige ved at ryge i, ved tanken om at "en enkelt chokolade skader da ikke - jeg kan jo sagtens holde mig fra det de andre dage"

    Som sagt en mønster jeg synes jeg også ser hos rygere der er stoppet........ Sukker er åbenbart mine cigaretter.......

    Med venlig hilsen

    Morten

  6. Hej

    På de sidste 5 måneder er det lykkedes mig at komme op og styrketræne hele 3 gange. Ikke underligt har det betydet en nedgang i min styrke - og den skal selvfølgelig genvindes. Men.... er der en tommelfingerregel for hvor længe der går før man er på samme niveau som tidligere?

    Træning forventes til ca. 3-4 gange om ugen.

    Tak på forhånd :)

    Hilsen Morten

  7. Hej til alle på MOL

    Vi ved jo allesammen at konditionstræning har en positiv effekt både på en persons koncentrationsevne og daglige energiniveau.

    Men.... er det også noget der er blevet videnskabeligt bevist - og vigtigere endnu. Hvordan hænger det sammen i praktis? Er der en tommelfingerregel der infikerer hvordan form hænger sammen med energiniveau og koncentrationsevne?

    Med venlig hilsen

    Morten Andersen