dante

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dante

  1. Hej min fucking fætter, kan du huske at vi snakkede om at ME - dagene, var fokuseret forkert?

    At vi ikke skulle træne ME direkte på DB og S? men træne rundt om , som f.eks floor presses, box squats, good mornings osv?

    Se et eksempel på det her...

    Dave Tates forslag til et 9-ugers program

    Lad være at fokusere på hvor mange reps de tager osv... på ME-dagene, se lidt mere på at de øvelser de tager bevæger sig rundt om. DBS... B)

  2. Umiddelbart må vi bare erkende at bekende os til at instruktørerne i Hard work,, nok ikke kører på mental hard work og at deres 'uddannelse' måske mere er praktisk end teoretisk.

    Desuden er det jo en kendt sag at et selvcentrerende, narcisistisk og nepotistisk center som hard work, ikke på nogen måde har nogen ansat som nogen sinde har været på noget. :teachingfinger:

    I virkeligheden er de små vægte, bare et udtryk for fra ledelsens side om at dem der er på noget!!! Ikke skal blive for store... :pullup:

    >> MEN ALLE ER JO PÅ NOGET IKKE? << :confused2:

  3. Jeg kan kun give Ramius ret... Det er en god ide at lægge cardio på andre dage end styrketræning...

    og så nævnte han to vigtige ord "aktiv restitution"... Det virker, det kan jeg kun skrive under på. Jeg arbejder med rengøring om natten... Hvor jeg render meget på trapper og i det hele taget også bruger overkroppen en del. Når jeg f.eks har trænet ben, kan jeg nemt rende 4 dage bagefter og være godt gammeldags øm, når jeg ikke arbejder, men når jeg arbejder går der som regel 2-3...

    Det skal kort sagt arbejdes ud ;) he he

  4. Jeg leder lidt efter noget dokumentation efter hvilken indvirkning det har på øvelser og hvilken risiko der kunne være for nakkeskader når man bevæger hovedet i øvelsens retning.

    Eks. 1 - Jeg træner normal DB lat. raise ved at stå med ret ryg, men jeg bemærker hos mig selv en tendens til, at på trods af min stilling er det som om mit hoved følger med forover, når vægten er på vej ned. Dette er ikke nødvendigvis et problem, men måske mere en tendens når jeg træner med maks vægt, at på det nærmeste trække hovedet hurtigt bagover for at ja, det lyder skørt, hjælpe vægten op!

    Eks. 2 - Squat - Jeg forsøger næsten altid at kigge op, for at hjælpe på at holde ryggen rank, men nogen gange tager det næsten overhånd utilsigtet. Måske mere som et udslag at man giver sit yderste og at man forsøger at tvinge hovedet opad, sammen med vægten. Jeg har prøvet at lave f.eks benspark, hvor jeg spændte så hårdt i nakken at jeg ikke kunne tage ryg eller benøvelser i 2 uger, pga. smerter i musklerne i nakkken.

    Er der nogen der har nogle erfaringer desangående eller noget dokumentation???

  5. Jeg er generelt enig med Crawdaddy.

    Jeg kan snakke med om hvad både fysisk og mental udmattelse betyder... og noget der er vigtigt ved øvelser som cleans og dødløft, er at kunne koncentrere sig...

    Så når du står i 6. sæt og det hele svimler og du begynder at tænke på om det mon er dit blodsukker der er for lavt. Så har du allerede mistet din koncentrationsevne... og måske fået en skade

    Snublede engang da jeg squattede med 140 kg på ryggen, pga. mangel på søvn

  6. :o Det ser fint ud, jeg ville personligt skifte upright rows ud med side laterals og så supersette det med pres.

    Men vigtigere, fungerer det for dig. Hvor lang tid har du kørt det. Hvilken kropstype er du?

    Umiddelbart vil jeg sige at det er svært at give dig råd uden at vide lidt om det...

    :) Dante