Dami

Medlemmer
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dami

  1. Det skal siges at man ikke kan fortælle hvordan man skal gøre, og hvad man skal spise, da INGEN har det samme DNA som andre. Hos nogle virker det bedre at lave forskellige øvelser, på andre ses det mere osv.

    Jeg har trænet i et år nu, jeg har været enormt spinkel, jeg vejede 52 kg, nu på et år vejer jeg 63 kg. Det syntes jeg selv er godt klaret, det kan ses, men man kan ikke se at jeg træner.

    Det er forskelligt, og Chrisitan, det kan godt være at det kommer til at tage tid for dig at "vokse" dig stor, ligesom mange andre.

    Prøv dig frem med forskellige øvelser, for i mine ører, lyder det helt klart som en god kost du har gang i, men tror mere det er træningen der kniber lidt.

  2. Drenge må indrømme at jeg tror mine kostvaner er problemet.

    Jeg spiser ikke særlig meget, kan jeg godt selv se, men har faktisk nogle æde dage, og nogle dage hvor jeg ikke spiser særlig meget. Skal nok prøve at gøre orden på det, og se om jeg kan ændre noget, ved at spise :)

    Det skal siges at jeg er enormt spinkel også, og har jeg altid været. Men kan problemet ligge i at jeg egentlig tager for meget i vægt, så jeg "kun" træner min styrke, og ikke min muskelmasse? Jeg tager ikke særlig meget, ved jeg godt, men iforhold til min størrelse kan det godt være?

    - tusind tak for hjælpen :

  3. I stedet for at tænke i curls, synes jeg du skal bygge dit program op omkring store øvelser som squat, bænkpres, row-øvelser, dødløft, dips, chin-ups og military press mv. En del af de øvelser går i triceps, biceps og underarme, så du behøver rent faktisk ikke at træne armene ved siden af. Efter en øvelse som chin-ups vil du ikke være i tvivl om hvor dine biceps sidder og efter dips kan du uden tvivl mærke dine triceps mere end hvis du kører en isolationsøvelse for samme muskel.

    Du vil helt automatisk komme til at føle dig trænet igennem, når du kører efter et program med store øvelser i stedet for det nuværende. Et program der hovedsageligt indeholder store flerledsøvelser vil stille helt andre krav til din krop og derfor vil du også følge dig gennemtrænet på en helt anden måde end i øjeblikket.

    Jeg må indrømme at jeg har prøvet dødløft, men jeg har ikke en anelse om hvordan man laver squat. Military press ved jeg ikke hvad er? skal jeg nok selv søge på. Dips er en del af min triceps træning, og der må jeg indrømme at det kan mærkes. Er det fint nok med dips, hvor jeg ved siden af suplere med french-dip?

    Og bænkpres kan jeg suplere med incline dumbellpress? :-*

  4. Hvor har du fra at et fullbody-program tager to timer? :smile:

    Hvis du får lavet et ordentligt program og arbejder med en ordentlig intensitet, bør du kunne gøre det på under én time og være BRUGT bagefter.

    Den måde jeg træner på nu, tager mig ca. 1-1½ time at gøre færdig. Og nogle gange føler jeg heller ikke at jeg er BRUGT som du siger.. men skal man overhovedet være helt "smadret" før det giver noget? Eller er det godt nok at tage 8*3 reps med én øvelse og køre videre?

    Og hvis man fx kører dumbellcurls, og så efter tager man EZ-bar og kører 8*3 der? er det for meget på bicepsen?

  5. Hvad siger I så til hvis jeg ændrer mit træningsprogram?

    Hvis jeg nu :

    dag 1: bryst, triceps, ben ink. squat og mave?

    dag 2: biceps, underarm, ryg ink dødløft, og chinups/pulldown ?

    dag 3: pause - og så forfra ?

    Lyder det som en god idé eller kører jeg galt på den måde?

  6. Jamen tusind tak for jeres feedback og svar ;)

    Det prøver jeg fra imorgen af..

    Og det der GOMAD - cookie_sq : i Danmark, er det ik' bare 4 liter mælk så? eller er det en speciel form for mælk de bruger?

    Har I noget der er nemt og smager godt så? Noget med masser af kalorier i ? ;) for jeg har spist rugebrød, med pålæg og former for salat, men det smager ik' at noget længere..

  7. nej, jeg har ændret min træningsmetode for 4 måneder siden vil jeg tro.

    dag 1: bryst, triceps

    dag 2: biceps, underarm

    dag 3: pause

    og så forfra, ved godt det ikke er meget jeg træner, men det er egentlig det eneste jeg vil træne? Er det forkert?

    jeg spiser 2 flútes om morgenen, og så spiser jeg 1-2 sandwicher i skolen, som man selv laver, med pålæg og grønsager. og så spiser jeg det min mor tilbereder, og jeg spiser ikke særlig ofte længere. Før i tiden spiste jeg mellemmåltid i skolen og da jeg kom hjem efter skole, har bare ik' orket at spise længere, da det smager trist.. :s

  8. Hej MOL.

    Jeg har et problem, som jeg tror I kan løse for mig :D sådan halvt.

    - jeg har trænet siden sidste år i maj, og jeg må indrømme at jeg er blevet lidt større. Da jeg startede med at træne vejede jeg 52, nu vejer jeg 60, så det kan også godt ses når jeg spænder, at jeg træner. Men jeg syntes desværre ikke at det gavner mere at jeg træner, da det virker som om jeg ikke kan blive større. Jeg er ved at gå i stå, og jeg kæmper med at få vægten op i træningen, men det virker som om jeg ikke kan. Fx; når jeg laver bicepcurl, er jeg gået i stå ved 15 kg. Det næste trin er desværre 17,5 kg, og det kan jeg næsten ikke tage, kun få gange. Og i bænkpres kan jeg ikke komme op på mere en 18,75 på hver side.

    så mennsker.

    Please kom med noget feedback på hvordan f**k jeg kan komme op i gear, og blive ved med at øge min vægt lidt efter lidt?

  9. Fair nok, jeg sætter dødløft og squat ind i træningsprocessen.

    Men lyder det stadig heeeelt forkert det min plan skal være?

    Dag 1: Bryst, skulder, triceps, mave

    Dag 2: Ryg, ben, biceps

    Dag 3: Bryst, skulder, triceps, mave

    Dag 4: Ryg, ben, biceps

    Dag 5: Pause

    Dag 6: biceps, bryst, ben, triceps, mave

    Dag 7: Pause

    Eller skal der laves noget om?

  10. Det vil være lidt nemmere at komme med konkrete råd hvis du lister et specifikt program, dvs. faktiske øvelser, forventet rep-range osv.

    Okay, en alm. træningsdag for mig er; Jeg cykler til træning , ca 2-3 km dertil.

    Bænkpres : 10x2 8x2

    DB Incline Benchpress : 10x2 8x1

    Siddende kabeltræk : 10x2 8x1

    - det var så bryst

    DB Hammercurl : 10x2

    DB Curl : 10x2

    Preacher curl : 10x3 8x1

    - det var så biceps

    Pulldown, med en stang : 10x4

    En vægt, hvor man tager den om bag hovedet og op igen, kender ik' navnet, liggende på bænk: 10x3 8x1

    Alm pulldown til 1 hånd: 10x2 8x2

    - det var så triceps

    Benpres: 10x3

    Lægpres: 10x4

    - det var ben. Tør ikke at lave squat, da jeg er bange for at jeg får knæskade hvis jeg laver øvelsen forkert.

    Lændbøjninger? : 25x2 20x1

    .... det er den eneste rygøvelse jeg laver, da jeg ikke tør at lave dødløft.

    Mavebøjninger : 50x2

    Sådan går min træningsdag, hvorefter jeg drikker en shake proteinpulver med kakaopulver ;)

  11. Halløj MOL.

    Jeg har nu overvejet efter 6 måneders fullbody træning hver anden dag, vil jeg nu gå til mix; lettere forklaret nedenunder ;) :

    Dag 1: Biceps, bryst, skulder, ben

    Dag 2: Triceps, ryg, mave

    Dag 3: Biceps, bryst, skulder, ben

    Dag 4: Triceps, ryg, mave

    Dag 5: Pause

    Dag 6: biceps, bryst, ben, triceps, mave

    Dag 7: Pause

    Og derefter ; FORFRA!!!

    Hvad siger I til dette? Er det for meget på de enkelte muskelgrupper?

    Eller er det lige tilpas?

    Vil gerne høre jeres mening om denne idé, og/eller det er det rene lort, som man ikke burde gøre?

    - Det skal siges, jeg er 16 år, vejer 58 kg og er 175 cm høj :-)

  12. Jeg skal have det billigt og ikke for dyrt. Jeg er ligeglad med hvilket mærke, det skal bare ikke være noget der er helt ukendt. Og jo mere af det der er, så vil jeg sige at det er bedre. Selvfølgelig, fx 2 kilo til 3-400 kr vil jeg sige er fint nok. Men vil selv syntes at nogle steder hvor du køber 750 g for 350 kr, det vil jeg sige nej tak til. Det er for dyrt, måske er det godt mærke eller shit, men nej tak.

    Konklusion : Billigt og kvalitet ;)

  13. Trådstarteren skriver, at han vil kombinere proteinpulver med kakao. ;)

    Trådstarter: Det er en fin ide - det kan sikkert spare dig for en del penge. :)

    Ja det ved jeg :D

    Men så har jeg vel noget andet, fordi det er vel rimelig sukkerfyldt, det kakaopulver? Hvor meget af den rigtige WG'ers kulhydrater er sukker?

  14. Det er jo det hele min pointe er næsten.. ? Eller nej, men du får jo stadig billigere WG så, hvis du gør det på den måde, hvis det passer, som I siger, at WG indeholder alligevel unødvendigt meget sukker. Så sparer man jo også en del.

    Det er det jeg har tænkt mig at prøve, næste gang jeg får kasse proteinpulver, så prøve at lave noget af det om til WG, vha. proteinpulver og kakao. Self er PP'en med chokolade-smag.

  15. Hvad syntes I er bedst, og hvad virker mest normalt?

    Er weight gainer bedst, eller er proteinpulver blandet med kakaopulver bedre?

    Weight Gainer indholder både protein og kulhydrater, og proteinpulver indholder protein, (siger sig selv) og lidt kulhydrat, hvor derefter kan blande det op med kakao, så den får også mere kulhydrater. Kan I se hvor jeg vil hen?

    I en 800 grams kakao "kasse" indeholder 100 g , 80 gram kulhydrater. Dvs at hvis man så blander sit proteinpulver som indeholder normalt 2 kg, sammen med måske, 1600 gram kakao, så får du jo en "ultimativ" weight gainer? Eller hvad?

    - Hvad syntes I?

    Lyder det fornuftigt eller er det bare langt ude, OG fuldt af sukker?

  16. Det er helt naturligt. Du har haft en periode med ingen træning og det er kroppen begyndt at tilpasse sig.

    Nu ved jeg ikke hvilket niveau på trænede på tidligere. Men jeg ville tage et par uger med lidt let træning med fokus på teknik og i løbet at den efterfølgende måned langsomt bygge mig op til normal træningsrytme.

    Okay, det vil jeg så gøre, men har så noget andet jeg vil spørge om;

    Hvordan ved man så, hvornår man kan rykke højere op i vægt? Hvis det du lavet nu er hårdt, men det er samme "smerte" som hvis du laver det 10 gange eller 20? Fx curls? Altså, det er den samme "smerte" som hvis jeg gjorde det 10*1 eller 20*1. :)

  17. Hejsa mennesker inde på motion-online! ;)

    Jeg er her i et "dilemma", fordi jeg har været på ferie i 3 uger, og der har jeg for det meste dovnet den af og drukker og spist som et dyr. Og i den tid jeg har været væk, kan jeg allerede mærke nu, hvor jeg lige er kommet hjem og var i fitness igår, at jeg virkelig har trådt meget ned. Ikke fordi jeg var særlig højt oppe eller noget, men kan bare mærke jeg ikke kan træne som jeg har trænet før.

    Det jeg vil spørge jer om er om det er normalt? Og om man bare skal begynde at træne normalt igen, som man gjorde de første gange man havde trænet?

    Hvis I ikke forstår det jeg mener kan I bare stille spørgsmål, ellers ville jeg gerne have svar :) Hvis det er for meget at bede om?

    Tusind tak for jeres svar, allerede på forhånd.

    - Dami.

  18. Det er faktisk enormt rart at få det at vide, da der er mange der har det problem, hvor jeg også har det. Min biceps er også meget kort, og der syntes jeg er ærgeligt, så derfor er jeg, personligt, meget glad for at få at vide at man egentlig skal lave hammercurls. :)

    Way the go man..! ;)

  19. Endnu en træningsdag med en anden partner ! Da ham den anden var på arbejde...

    Vi cyklede derned, så vi opvarmede ikke.

    træningen bestod af det samme, som normalt.. :o biceps, triceps og bryst. Lidt ryg også.

    Bænkpress : stang + 15 kg - 10*1 - stang + 20 kg 10*2

    biceps bølgestang - stang + 15 kg : 10*3

    concentration curls : 10 kg 10*3 - 12 kg 10*2 med hver arm!

    triceps - den om bag nakken - starede med opvarming igen - 25 kg 15*1 - derefter : 40 kg 15*1, 45 kg 10*1, 50 kg 8*1

    rygøvelse - lænden - hvor man nærmest ligger skråt, og går ned og op igen : 25*3

    biceps bølgestang - stang + 15 kg : 10*2

    skal snart få mig trænet noget seriøst ryg!

  20. Træning igen imorgen, da min partner ikke er der imorgen, så trænte istedet for idag.

    IGEN bestod træningen af biceps, triceps og bryst.. :o

    lavede det meste som igår, bortset fra min bænkpress var på stang+15 kg : 10*3 - 8*1.