tim_terminator

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tim_terminator

  1. Hey allesammen..

    Jeg er en mand på 20, som er 185cm og vejer 63kg.

    Jeg kunne godt tænke mig at øge min muskelvækst.

    Helt specifikt, kunne jeg godt tænke mig at få råd om kost og motion til det. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan man kan opbygge muskler op når der ikke er så meget fedt at omdanne. hvis der var nogen der kunne hjælpe mig med et træningsprogram, og lidt vejledning om hvad jeg kumme spise, måske kosttilskud?

    Jeg håber at der har nogen idéer, og vil hjælpe mig

    På forhånd tak

    Philip

    Hej :smile:

    Start da med at snakke med en instruktør :smile: (jeg går ud fra du melder/er tilmeldt et fitness-center?) Vedkommende vil da sikkert gerne hjælpe dig med at komme igang ;)

    Ellers som AndreasH siger: Spis - træn - sov. Det er de gyldne 3 ;)

    Nu kan jeg se du er 185 høj og vejer 63 kilo, hvilket vil sige du er relativt spinkel bygget? Det ville måske være en idé med noget bulking. Der står mere her Så har du hvertfald lidt læsestof :laugh:

    Man tager mere muskel på, jo

    • større energioverskud man er i

    • mere/bedre man træner

    • lavere fedtprocent man starter med

    • jo kortere tid man har været i energi overskud

  2. Mit spørgsmål er: Hvorfor er det så vigtigt med Sixpack? Er 4 pack ikke lige så pænt? Alle der starter på styketræning vil have sixpack til sommer, selv dem der vejer 120 kg. Sæt nogle realistiske mål først.

    Åben debat..

    Så vidt jeg husker har du lavet en tråd alá "mavemuskler tak"... Hvad med du selv kommer med dit argument for at ville ha' mavemuskler?

    Selv mener jeg 6 pack er overvurderet - 8pack er vejen frem hvis man vil show off :smile:

  3. Hej alle

    Jeg har hørt om nogle ex-jægersoldater og ex-håndboldspillere som skulle være døde i en tidlig alder (omkring 50 år), hvor man mente at årsagen havde noget at gøre med ekstrem hård træning. Er der nogen der ved noget om dette, eller ved hvor jeg kan finde ud af noget mere om det? Eller om det hovedet passer...

    Håber i kan hjælpe, Carl-Emil

    Den eneste jeg kan tænke på, der skulle gøre at håndboldspillere dør i en tidlig alder, er, at håndboldspillere åbenbart har et overdrevent brug af Nutella... Det er nok der lorten ligger :laugh:

  4. Hey Humseper. Jeg oplevede det samme en gang hvor jeg skulle køre mili press, det var præcis som du beskriver det. Det gik over af sig selv efter et par dage :)

    Jeg oplevede fuldstændig de samme nakkesmerter også ved mili presses..

    Jeg lagde en af de dersens "velform sauna belt" på da jeg kom hjem + en overdosis pamoler, og så ellers tage 2 dages pause, og det hjalp faktisk en del på den låste nakke :) Det kostede godtnok en mistet dags træning, men hellere det end at ødelægge sin nakke yderligere ;)

    Så bare tag og vent på det går over af sig selv.. Jeg vil ikke foreslå dig at træne.. Hvis det ikke går over hedder det nok lægen eller kiropraktor ;)

  5. Jamen jo tak.

    Jeg tror også det kan være en god idé at tage ind til cykelhandleren og prøve nogle cykler først :)

    De cykler på chainreactioncycles.com ser rigtig gode ud, har kig på denne http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=14967 , den lyder udemærket i forhold til pris :)

    Tror det falder på enten overstående eller på http://www.rask-cykler.dk/Cykler/Mountainb...o+Reaction.html , begge to i ca samme prisklasse... Enten dem eller hvad cykelhandleren kan trylle frem :)

    Tak for hjælpen! :smile:

  6. Hej alle :smile:

    Nu er jeg ny her, og jeg skal bruge noget hjælp til valg af en ny mountainbike. :wub:

    Den skal bruges til normal kørsel til/fra toget og arbejde osv. osv., men da jeg bor i centrum af Rold Skov kunne jeg godt tænke mig at komme ud og cykle "seriøst"i skoven. Der er også blevet lavet en ny decideret mountainbike-rute jeg meget godt kunne tænke mig at komme ud på :laugh:

    Prisklassen er 5-7.000 kr, da jeg studerende der endnu ikke får SU :sneaky2:

    Jeg har kig på en Cube white 'n' apple: http://www.rask-cykler.dk/Cykler/Mountainb...te´n´Apple.html

    Også på CUBE Limited Pro Reaction: http://www.rask-cykler.dk/Cykler/Mountainb...o+Reaction.html

    Og til sidst en Bottecchia(?) http://www.riis-cykler.dk/Cykler/MTB/2007/...ia+FX+5.70.html

    Jeg ved ikke meget om cykler andet end at alt under Diore-gear er useriøst og LX, XT, XTR (dog lidt for dyr) skulle være at foretrække.

    Kan det iøvrigt svare sig at købe en cykel over nettet? Hvis, hvilken hjemmeside?

    Eventuelt nogen der har erfaringer med disse cykler?

    Venligst Tim :)