Archieman

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Archieman

  1. Hej derude

    Jeg oplever at få smerte(irritation) i området af kun højre(er højrehåndet) skulderblad efter et styrketræningspas. Jeg har lagt mærke til at det primært kommer, når jeg har lavet øvelser som bænkpress, millitary press og generelt øvelser som kræver meget stabilitet i skulderen. Typisk vil der være symptomer efter træningen og den efterfølgende dag, hvorefter det vil aftage hvis jeg ikke træner. Sommetider vil jeg kunne mærke en slags udstråling ud i albuen.

    Jeg ved godt det ikke er meget at gå efter, men hvis der er nogen som har hørt om lignende tilfælde, eller har en idé til hvad der kunne være årsagen - skriv! :)

    På forhånd tak,

    Archieman

  2. Hey folks...

    Jeg er let og elegant løbet ind i en smule irritation i den nedre ryg, nærmere bestemt området af SI-leddet i venstre side. Det er opstået lidt ud af det blå og jeg mærker det næsten udelukkende ved siddende stilling(gerne hvor kroppen er foroverbøjet) og når jeg cykler eksempelvis.. Det er ikke store smerter, men nærmere irritation fra leddet og et lille stykke op, helt inde ved rygsøjlen.

    Jeg mærker intet når jeg er spiller fodbold eller går.

    Jeg er klar over det kan være meget svær at gennemskue hvad oprindelsen til dette problem kan være, men jeg eftersøger en som har oplevet noget lignende og kunne være behjælpelig med øvelser eller andre forslag.

    På forhånd tak!

    /Archieman

  3. Hey Folks!

    Når jeg tager bænkpres oplever jeg en krampelignende følelse i området af m. rhomboideus og sommetider den nedadgående trapezius. Det kommer når jeg har stangen nede ved brystkassen, som om at det bliver presset for meget sammen i den højre side.

    Det er ikke altid det sker og plejede kun at være ved skrå-bænk, men jeg oplever det nu også ved denne øvelse.

    Kunne det være manglende styrke i ryggen? Manglende koordination? Teknik?

    - Hvis der er nogen som kan relatere til problemet eller som har en mulig årsag, skriv venligst!

    På forhånd tak! - /Archieman

  4. Jo, en smule.. men slet ikke i samme grad som før - og nok primært fordi jeg godt kunne være liiiidt mere flittig med bolden. Det er lige med at huske at fortsætte med selvmassagen, selv efter symptomerne virker til at være væk :innocent:

    Kan fortælle dig, at du ikke er den eneste der nemt falder igennem der ;-)

    Hvordan bruger du bolden? Ligger du på den og ruller som du føler for det, eller har du fået instruktioner?

  5. Jeg har en tendens til at få en slags smerte/spændthed mellem rygsøjlen og højre skulderblad efter træning, men sommetider kan det også mærkes under træning, fx. ved skrå bænk, hvor det er en krampende lignende følelse der kommer, præcis samme sted, når jeg fører skulderbladene sammen.

    Det som sådan ikke noget som jeg mærker ud over, men det kan være meget irriterende dagene efter.

    Det skal nævnes at jeg mener at kunne mærke knuder omkring stedet, om dette er myoser eller lign. ved jeg ikke, men kunne dette have indflydelse?

    Jeg ved godt det er meget begrænset det jeg kan fortælle, men det er med håb om, at nogen måske har været ude for lignende..

    På forhånd tak - Archieman

  6. Hej allesammen!

    Jeg fik efter en fodboldkamp ondt i området af den nederste mavemuskel i venstre side. Dum som jeg valgte at være, trænede jeg 3 gange(fodbold 2x alm. løb 1x) den efterfølgende uge, hvor der var smerter i starten, men som aftog efterhånden. Men jeg står nu i den situation at det absolut ikke virkede at 'løbe' det væk...

    Det kan nu mærkes hver gang jeg bruger mavemusklerne både når de bøjes og strækkes, og hvis jeg fx vil adducere mit venstre ben, hvor det bliver gjort med gulvet eller lign, så det faktisk er statisk, giver det en kraftig smerte både i området af maven, men også ned til de forskellige indadføre muskler.

    Jeg har nu givet det en uges pause, hvor det da er blevet en smule bedre, men det undrer mig hvor lang tid det skal have pause for at forsvinde helt? Derfor jeg kommer på tanker som brok, men synes ikke der er nogen bule eller noget i lysken som videre kunne antyde det...

    Hvad mener i? Skal jeg bare give den tid og i det tilfælde, hvor lang tid kan sådan noget vare? Nogen som har oplevet noget tilsvarende?

    På forhånd tak for hjælpen :)

  7. Hey folks!

    Efter en tids intensiv træning, er leddet mellem sternum og clavicula begyndt at give nogle problemer. Det giver både smerte, men knækker også en del, især når jeg fører skulderen frem og tilbage. Jeg kan mærke at det også føles en smule andersledes i forhold til det andet led.

    Er der én som kunne fortælle mig, om sådan noget kan opstå ved at musklerne omkring leddet bliver trænet så de bliver spændte, og dermed kan trække clavicula i en fejlstilling?

    Nogen som har oplevet noget lignende?

    På forhånd tak :o)

  8. Hello!

    Jeg har opdaget at jeg har en slags knoglefremspring ca. 2cm distalt og medialt for tuberositas tibia på venstre ben, hvor der slet ikke er noget på højre.

    Stort set kan jeg ikke mærke til det, men hvis jeg får fuld vægtbæring på benet, føles det, ikke som en smerte, men som en slags spændthed eller trykken der hvor fremspringet er.

    Det skal tilføjes at jeg tidligere har haft døjet lidt med springerknæ på dette ben.

    Er dette noget man skal få undersøgt? Er der noget at stille op imod det?

    På forhånd tak

  9. En fodboldspiller skal til at spille en kamp, men får under opvarmning lidt problemer med låret - det føles som en forstrækning. Spilleren vil dog hellere holde det ud i kampen og dermed forsætte.

    Hvad er der af behandling af forstrækninger, ud over hvile?

    Kan man lette en forstræknings smerte, men kroppen er varm, ved evt. at strække den endnu mere ud? Om end det vil gøre endnu mere ondt den følgende dag..

    På forhånd thanks..

  10. Jeg har et problem når jeg er ude og løbe..

    Jeg får denne underlige følelse i peroneus og leggen, som mærkes som om de begge strammes meget op. Når jeg fortsat løbere videre, spændes de yderlige og der er en sær træthedsfornemmelse og jeg er nærmest tvunget til at stoppe. Jeg kan så holde en lille pause og forsætte lidt igen.. ://

    Jeg har ikke dette problem når jeg spiller fodbold, så jeg har overvejet om det kan være løbestilen.. evt. gentagne ryk ved pronation på peroneus kunne udløse noget i den retning..

    Men egentlig ville jeg høre om der er nogen som har været ude for noget lignende? - hvis ja, what to do?

    På forhånd tak..

    (og ja, jeg vil få tjekket min løbestil)

  11. Mange forbinder udstrækning med, at de ikke får ondt i benene næste dag.. Men egentlig vil udstrækning kun ødelægge muskelfibre endnu mere, og det vil tage længere tid at restituere. Udstrækningen kan hjælpe på smidigheden og bevægeligheden, men at det skulle være nogen idé omkring anklen mener jeg ikke :-)

    Sådan har jeg forstået tvivlen omkring udstrækning :)

  12. Er der nogle klare vejledninger for, hvad der er mest effektivt af kostindtag op til et lang løbetur??

    Kan det passe der er teorier om, at man kører sig selv fuldstændig flad 3-4 dage før, for derefter at køre stilen med kulhydrater og få hele lagret fyldt op... ?

    Fyr løs af gode råd.. :)

  13. Hey derude...

    Jeg har prøve søge omkring herinde efter et lignende emne, men kunne desværre ikke finde.

    Er der en som evt. kan give link til samme emne, eller komme med råd til øvelser, som ville fyre op for ens acceleration på de første 40-50m?

    Man skal vel gerne ind og have fat i både haserne, quadriceps, triceps surae?

  14. Jeg havde nogenlunde samme problem, som det du beskriver.. Det hjalp for mig at strække foden m. underbensmusklerne nogle gange om dagen i en uges tid.. Fx. sætte sig på sine fødder med vristen i underlaget og holde den i 20-30 sek og så gentag nogle gange. - Det hjalp for mig :0)

    Udover det godt kunne være muskelsvaghed(?), forløber n. peroneus communis også i det område, hvilket er oversagen til dropfod, så der kunne muligvis godt være sket en forskydning ellers lign. da du brækkede foden som dermed påvirker denne nerve.

  15. Det lyder som om du har lidt styr på mulighederne, så kan du svare mig på, om det ikke også er muligt at læse en kandidat i idræt, altså kun de sidste 2 år, efter man har uddannet sig fys??

  16. Hey guys..

    Jeg har et problem når jeg løber. Det er indenfor de første 20min, derefter plejer det gå væk. Jeg får en slags "træthedsfornemmelse" i min venstre leg, ca. området v. caput laterale. Ved hvert skridt jeg tager får jeg så denne summende fornemmelse, som faktisk gør det svært at løbe.

    Det skal siges jeg ikke varmer op inden jeg løber, og det måske godt kunne hjælpe, men synes stadigvæk bare det er meget underligt.

    Forslag til hvad det kan være, evt. hvad der kan gøres ved det? :-)=

    peace