Newbiegirl

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Newbiegirl

  1. Jeg har hørt at det kunne være godt for forbrændingen at have en dag med overdrevent indtag af sukker/kulhydrat for at give forbrændingen et boost er der hold i denne påstand.

    Det er der intet videnskablig belæg for..... det er igen en af myterne, der florere i danske fitnesscentre.

    Et underskud der giver ca 0,5 kg vægttab om ugen, er et hensigtmæssig vægtreduktion.

  2. De fleste undersøgelser viser at man ikke kan ændre på fibre sammensætningen typer 1, type 2 muskelfibre.

    Med andre ord er du ikke heldig genetisk anlagt for styrketræning, din ven er bedre stillet :tongue:

  3. Der er vel ikke ret mange her på Mol der er i tvivl om, at når vi vi snakker optimal muskelvækst så skal der fokuseres på de store basisøvelser.

    Er debatten så ikke mellem Hst vs spilt program blevet flueknipperi, og det mest optimale er at vælge sine forældre med større omhu.

    Duer:

    jeg læser med stor interesse dine velskrevet artikler i W&F, faktisk er du den eneste skribent på W&F hvis faglige niveau ikke er faldtet. ;)

  4. Hvad!!!

    Du får jo ikke 100 % tæring på fedtdepoterne før du er ved at dø af sult, så det vil da være en træls form for kur.

    Det er vidst noget at et postulat.. ved sult er det muskelmasse der vil være tæring på......

  5. Så det gamle trix med at tage sig en omgang powerwalk ved lav intensitet på tom mave om morgen - det virker jo, ikke desto mindre. BB-ere gør det i stor stil, og især når det allersidste fedt skal af - det mest genstridige - og hvis de gør det, er det vel fordi skidtet virker (og fordi når de når punktet hvor de kun mangler at rippe det sidste og mest genstridige, så er de så tappede for kræfter, at lav intensitet er det eneste de magter )

    Det er på trods af og ikke på grund af......

  6. Thomas J: enig med hvad du skriver. Den holdning Newbiegirl har i sit indlæg, er typisk en holdning man kan risikere at møde hos en teenagerpige. Det er vist de fleste piger der vokser fra denne holdning når alderen og appelsinhuden indhenter dem

    24 år så mine dage som forvirret teenager er desværre over.....

  7. Jeg tænkte nok at jeg ville træde et par store "køleskabe" over tæerne med min bemærkning..

    Men det er altså den gennerale holdning hos mine veninder...

    Lad nu være med at være for hellig, jeres opfattelse af det perfekte kvindeideal, afviger jo meget fra hinanden. Store bryster tynd som en pind... ;)

  8. Ikke for at tage modet fra dig...Men jeg vil lige fortælle lidt om mine erfaringer! Jeg har selv vejet en del for meget (20-30 kg) Dem har jeg heldigvis tabt igen. Det eneste gode ved at være stor og tyk var da også at mine bryster lignede noget. Men efter jeg har tabt mig, har de fået nøjagtig den størelse de havde før jeg begyndte at tage på, hvilket ikke var særlig stort, desværre... :) Men tilgengæld vil jeg meeeeeeeget hellere være slank med små bryster end fed med store bryster!!!!!!!

    Så vidt jeg ved er det genetisk bestemt hvordan du tager på/taber dig igen. Så det er bare at klø på og håbe på det bedste og lære at leve med det du har!

    Held og lykke med vægttabet.

  9. Hvis man som totalt nybegynder må have lov at blande sig lidt, det var trods alt det det oprindeligt startede med at handle om... :rolleyes:

    Jeg er stort set ening med jer alle sammen...

    Jeg startede selv med at træne for 3-4 mdr. siden. Jeg var ikke særlig glad for at stille mig op og jonglere med vægte i starten, faktisk nægtede jeg pure. Men min kæreste blev ved med at presse (og informere om bedre Øvelser/resultater), da han jo ved bedst!!! :teachingfinger: Men stadig lod han mig lige lugte lidt til sveden i centret, og vænne mig til at arbejde med min egen krop med nogle lidt mere neutrale (og hengemte øvelser)! Det har så resulteret i at jeg efter ca. halvanden måneds tid kom i gang med squat på eget initiativ, hvilket jeg tror er vigtigt!!!! Efter lidt tid og vægtøgning der, har jeg så fået lidt mere blod på, tanden og er nu også sprunget ud i dødløft. Bænkpress må vente lidt endnu, det er det der med motorikken og den tunge stang, den er som der var en der tidligere nævnte - til at blive søsyg af, så der må vi lige arbejde lidt med nogle små vægte i stedet for. :blink:

    Min pointe var egentlig bare - de gode gamle hårde øvelser er helt OK, men der er jo ikke nogen der siger at de alle sammen skal komme på en gang. Og at det er individuelt hvor lang tid man har brug for i starten, for de fleste piger HAR brug for lidt tid til at lære at svede. Nogle er parate til at give den en skalle fra starten og andre først efter 3 mdr. men det er umuligt at sætte tid på...Sådan er vi heldigvis så forskellige!