Some Dog

Medlemmer
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Some Dog

  1. cjz-->> Mener du hermed at MB f.eks. ikke ville have gavn at et protein tilskud?? Jeg husker fra min tid med Amerikansk fodbold :afro:, at dem, inkl. mig selv, der gik mest op i kosten og kosttilskud, var dem der restituerede hurtigst og fik færrest skader! :) :afro:

    Som fullback var det da også min hurtighed jeg havde stor nytte af og uden kosttilskud var jeg garanteret ikke blevet så god som jeg var!! Samelignet med andre, som ikke fulde med i den fysiske udvikling! Så jeg mener helt sikkert at kosttilskud også er for andre end lige netop dem der løfter vægte!! :bigsmile:

  2. "Er kreatin et dopingstof?

    Nixen, kreatin er lovligt og rygtet siger at det aldrig kommer på listen

    over forbudte stoffer, idet det ikke sikkert har nogen præstationsfremmende

    effekt eller er skadeligt.

    Hilsen Doping.dk"

    "Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark tager afstand for brugen af kosttilskud og kreatin. Er du på Team Danmark støtte, skal du endda have tilladelse til brug af tilskuddene.

    Hilsen doping.dk"

    "Slutteligt er der fortsat manglende beviser på, at kreatin har en positiv effekt, og Team Danmark og DIF tager afstand for brugen af kosttilskud og kreatin. Er du på Team Danmark støtte skal du endda have tilladelse til brug af tilskuddene.

    Med venlig hilsen

    Rasmus Damsgaard, læge"

    Ovenstående er uddrag fra AAD´s hjemmeside, men ok jeg har også fundet indikationer om at det måske virker, ret skal selvfølgelig være ret!!Sorry!! :)

    Min kommentar var ment som lidt sjov og altså på sætningen herunder, i det jeg ikke lige kunne finde en direkte kommentar fra dig, i dette indlæg, om at kreatin ikke virker på dig, derfor synes jeg det var en lidt sjov sætning du skrev, men undskyld der var måske lidt under lavmål! :bigsmile:

    "Der er ihvertfald ingen grund til Niels og mig selv inkl. belaster pengepung, lever og nyrer med kreatin."

    Håber på en forsat god diskution!! :lol: :) :tongue:

  3. Udtalelsen var i en TV-avis for omkring et halv års tid siden, der hvor de også var inde på at man skulle have restriktioner for brug af protein pulver, creatin skulle på dopinglisten inden OL år 2004, men om de har skrevet det nogle steder ved jeg ikke!!

    "I udholdenhedsidrætter har kreatin ingen, eller snarere negativ effekt, pga. den vægtøgning, som kreatin medfører." :) :D

  4. Nu er det jo sådan at dem der går på denne diæt er på diæt i forvejen(i dette tilfælde) og det eneste der ændres på, er fordelingen og ikke i antallet af kcal.. :) En der før fik 3000 kcal. får stadig 3000 kcal. :bigsmile: Men ja, de er i kcal. underskud! Denne justering alene gør altså, at der sker en positiv ændring i deres diæt!! :bigsmile::tongue:

  5. Det er såmen rigtigt nok, at det måske ikke er nødvendigt, at tage mere af alle vitaminer, men f.eks. er C-vitaminer jo oftes uden af kroppen efter 3-4 timer(og hurtigere hvis man træner lige efter indtagelsen) og derfor er det nødvendigt at tage dem enten som et depot eller flere gange i løbet af dagen. :bigsmile: B-vitaminer er, som flere har været inde på, ofte sat i forbindelse med et større "forbrug" ved f.eks. styrketræning eller anden hård fysisk udfoldelse. :D Om det så er nødvendigt, at købe de "dyre" eller de "billige" vitaminer, er jo så op til en selv! Jeg mener, hvis man ikke har en mærkbar effekt af de "dyre", vil jeg selvfølgelig heller ikke bruge penge på dem! :lol:

  6. Jeg mener ikke der er nogen beviser for at denne diæt form ikke virker, tværdigmod! :D Allerede på dag 3 var der både synlige og målbare beviser for, at det virker! :)

    Jeg glæder mig til om 1,5 uge, når det endelige resultat forlægger også igen når de er stabiliseret igen! :D :retard:

  7. Ja ikke at det kan komme som en overraskelse, men jeg er jo altså en choco-dreng :tongue: og jeg er jo altså også en Prolab-dreng :D , så det er mit bud! Dog vil jeg sige at Ultimate N. med choco også smager ok, dog nok ikke så god kvali. som Purewhey! :D

    Jeg er pt. ved at prøve køre/smage en Viking med choco, men det minder om choco-karklud i smagen og klumper meget, sætter sig i låget på min shaker!! Øv!! :angry: Så ingen anbefalinger herfra! :) :tongue:

  8. JS-->> Det du skríver kan måske have sin rigtighed, jeg ved det ikke! ;) Jeg har nu, efter at have læst "Bent´s" indlæg, checket VP2 fra AST og kan finde at de skriver at det laktose frit og det hænger jo så også godt sammen med det, du nævner omkring pris, for VP2 er jo et ret dyrt produkt! :D :tongue:

  9. Normalt skyldes mælkeallergi vel laktosen i mælkeprodukter!? Derfor vil jeg anbefale dig at du vælger protein pulvere uden laktose, da nogle producenter laver proteinpulver uden laktose! :bigsmile:

    Jeg kunne anbefale et par stykker, men indtil videre vil jeg droppe indirekte reklamen!! :lol: :tongue:

  10. Nu er der jo helt sikkert mange forskellige udmærkede træningsprincipper og der er også forskel på personers ambitioner, tid, mål osv....... Dermed sagt, at man vel sagtens kan anbefale/gå indfor et andet træningsprincip end man selv finder bedst og selv benytter!! :teachingfinger:

    Jeg anbefaler ikke nødvendigvis andre at træne efter mine træningsprincipper!! :D :tongue:

  11. Fint nok, det er jo også vigtigt at man ikke føler sig snydt, med det man bruger sine svært og til tider surt tjente penge på! :D

    Hvilke kriterier man vælger efter er, som du selv skriver, meget individuelt! :bigsmile:

    Og heldigvis er der noget, for næsten en hver smag! :bigsmile: Uanset hvilke kriterier det er man vælger efter!

    Og så vil jeg ikke sige mere om dette emne i denne omgang, for det er hvis kørt der hen hvor det skal! :)

  12. Cilius-->> Køb en spand Viking, det står på den!! :bigsmile: Og hvis det er din måde at vurdere Protein på, så er det ok med mig! :bigsmile:

    Og Danlab, behøver jo ikke så meget reklame, de får jo masser af det her på MOL, endda uden at betale for det!! :lol:

  13. Der er jo nok ikke nogen tvivl om, at jeg måske ville kunne opnå bedre resultater, hvis jeg som Thomas og Cilius er inde på, var meget mere obs på både teorier og fornemmelser! Så det vil jeg nu overveje efter jeg har gennemlæst dette indslag!

    Jeg håber ikke at det vil gøre noget, hvis jeg på et tidspunkt har nogle sp. jeg gerne vil have besvaret!? :unsure:

    Nu er det jo heller ikke sådan at forstå, at min træning er total ustruktureret, mine principper ligger normalt op af MAX-OT principperne, dog har jeg aldrig regnet ud fra mit max., da jeg mener at mit max. ofte afhænger af omstændighederne. :D :confused2: