IRDZ

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IRDZ

  1. Min erfaring er at konditionen tæller en utrolig stor del når det kommer til OCR. Styrkedelen med de basisøvelser du nævner er super fint. Løbedelen har jeg dog et par kommentarer til. Hvis du i forvejen er rimelig rutineret løber vil jeg forslå dig at løbe 3-4 x 1 km, 2 gange om ugen, og så en lidt længere tur i weekenden. Og cardio øvelserne ind imellem - glem dem. Intervalløb handler ikke i altid om at løbe/træne dig "all out". Hold pausen i stedet for!

    Ang. tøj så husk et par handsker og nogle meget lette sko der sidder helt tæt og ikke suger for meget vand. F.eks. fivefingers eller new balance minimus. Vandelementet er meget lettere at komme hurtigt igennem hvis dine sko ikke suger en halv liter vand :)

    Når det kommer til svømmedelen er det oftest så kort ihverfald i de danske OCR at det ikke kan svare sig at ligge alt for mange kræfter i den del af træningen - men dermed ikke sagt du ikke skal have det med.

    Held og lykke med det..

    Det er noteret :) tak for feed-backen. Vh. IRDZ

  2. Hej Swifty.

    Med dit budget er mit bedste råd til dig at få udregnet dit ligevægtsindtag (søg på google og så kommer der flere muligheder frem) Det ligevægtsindtag du finder frem til trækker du 500 kcal fra og så har du et dagligt mål.

    En super hjælp kan være app'en Myfitnesspal, hvor du indtaster hvad dit daglige kalorie indtag skal være og plotter dine madvare ind - det kræver lidt arbejde i starten men da din kost ikke er sindsyg varieret kan man bruge de samme skabeloner igen og igen. Heri måler den også forskellige ernæringsmæssige tal - ud fra din kostplan kan jeg se at du mangler sund fedt, mere grønt (gerne frost), nogle langsomme langtidsmættende kulhydrater, samt en protein kilde (tun, makrel i tomat, æg, kød)

    Angående den fysiske aktivitet, så er det helt klar mængdetræningen (altså det at gå, cykle, tage trappen, gøre rent etc etc) du skal fokusere på at få indarbejdet. Mange sidder stille dag efter dag på kontor og træner spinning 2 x 1 time om ugen og forstår simpelthen ikke hvorfor de ikke taber sig helt vildt (!?)

    Nu ved jeg ikke hvor du bor, men i mange større byer findes der udendørs trænings områder - med dem kan man udvikle gå-turen lidt.

    Mit sidste råd er at måle din fremgang/tilbagegang. Enten ved fotodokumentation eller ved at måle dig (mave, lår, overarme etc. etc.) uge for uge og slutteligt så skal du være 100% ærlig over for dig selv. Hvis du vælger at spise for meget usundt eller springe den fysiske aktivitet over, så er det dit valg og ikke din slankekurs, skolens eller andres skyld.

    Jeg ønsker dig alt held og lykke med vægttabet.

    PS: Ovenstående er min subjektive vurdering og du vil givetvis blive bombarderet af andre gode råd. Find den metode der fungerer for dig.

  3. Hej med jer kloge hoveder.

    Efter at have styrketrænet med forskellige mål i +10 år og nu med at overstået halvmarathon i tiden 01:37:55 i bagagen skal motivationen igen findes og mit valg er faldet på de såkaldte OCR løb (obstacle course running), altså Nordic Race, XtremeMandehørm, Dash Warrior etc. etc.

    For mig giver det en mulighed for at tjene to ting jeg nyder med et mål for enden.

    Mit træningsprogram vil være opdelt i hvad jeg kan træne i et center og hvad jeg kan træne udenfor centeret.

    Løb: Jeg vil følge et 10 km løbs program med løbetur 2-3 gange om ugen. På interval turene vil jeg i pausen lave cardio øvelser, såsom burpess, wall climbers, reaktionsøvelser, OH lunges etc. etc. På de rolige lange ture vil jeg finde fx. de udendørs klatrevægge, legepladser eller lignende og arbejde lidt med min grebsstyrke, bevægelighed og balance.

    Styrketræning: 1-2 dage om med fokus på styrke og eksplosion, altså 5X5 med basisøvelserne: Squats, Bænk, Dødløft (Power Cleans), Weighted Pull-ups, Push Press. Som opvarmning vil jeg på dagen sammensætte en crossfit lignende WOD med cardio.

    Jeg har aldrig deltaget i et OCR-løb og ved at der ofte er et vand element indlagt - dertil skal det siges at jeg svømmer som en sten, men uden at skulle i svømmehal og med den danske sommer syntes jeg det er svært at finde nemt tilgængelige muligheder for at svømmetræne.

    I er velkomne til at komme med konstruktiv kritik og så glæder jeg mig til komme igang med et nyt projekt.

    PS: gode råd vedrørende sko, tøj, udstyr modtages med kyshånd.

  4. og dit spørgsmål vedr. at vente med at træne til ømheden er væk er det en skrøne, som desværre stadig lever i bedste velgående...

    Ja, du skal træne til trods for at du stadig er øm - der er flere artikler om fænomenet DOMS både her på siden og mange andre sider og det gennemgående er, at ømheden ikke skal være en stopklods for din træning.

    Hvis du er helt nystartet så vil jeg sige at dine muskler er 100% restituerede (hvis du spiser, sover og generelt lever korrekt) efter 48 timers pause. Dertil er der faktorer som kreatin, som også har indflydelse på den restitution.

    Hilsen IRDZ

  5. Har ogå oplevet dette. Føltes næsten som om lænden krampede og låste sig fast. I den periode var det vigtigt for mig at løbe meget pga. uddannelseskrav, så jeg droppede dødløft og holdt mig kun til hyperextensions.

    Ved mig kom smerterne oftest ved løb på asfalt.

    Jeg er nu begyndt at dødløfte lidt igen (3 sæt X 10 rep med ca. 60 kg) og har ikke haft problemer, men løber heller ikke så intensivt mere.. (løb dengang 2,4 km på 8.35 min) Har nemlig bestået uddannelsen. :4thumbup:

    Mvh IRDZ

  6. Hej :-)

    Så er jeg begyndt på et fullbody program som lyder sådan:

    Squat, 5 sæt, 5 gentagelser.

    Deadlift, 5 sæt. 5 gentagelser.

    Benchpress, 4 sæt, 8 gentagelser.

    Bent-over Barbell Row, 4 sæt, 8 gentagelser.

    Military press, 4 sæt, 8 gentagelser.

    Chin ups, 4 sæt, 8 gentagelser.

    Barbell Curls, 3 sæt, 12 gentagelser.

    Bagefter tar 5x5 evil wheels.

    Er det er fint fullbody program?? :)

    Jeg overvejer også at træne Dips i mit program..

    Takker på forhånd :-)

    Emil

    ja eller fransk pres for at træne den lange tricep muskel..

  7. Tror heller ikke jeg løber forkert:-) har bare alle muligheder åben:)

    Ja det er træls med skader så man bliver forhindret i det man gerne vil opnå:(

    Jeg starter forsigtigt op om nogle dage igen og håber på at det ikke gentager sig.

    Nu er det gode vejr jo begyndt, så får man lyst til at komme i form;-D

    Tak for de gode råd

    Det bedste råd, som burde være det første man gør inden man begynder at flyve afsted over stepperne er som der stod højere oppe, at få foretaget en løbetest.

    Hvis din sko ikke passer til dit løb, så kan du pådrage unødvendige gener/skader, som den rigtige løbe sko ikke ville forårsage. Det gælder om at fordele belastningen lige, så et punkt ikke bliver mere overbelastet end et andet.

    I København ligger en løbe forretning hvor de ansatte er fysioterapeuter. Jeg var derinde i lørdags og blev betjent i 45 min. og blev målt, filmet, trykket på og nu har jeg nogle løbesko som er helt fantastiske til mig.

    Håber du kan finde et lignende sted i Randers :)

    Held og lykke.

    Mvh IRDZ

  8. Kalder han dig taber, ved biceps :P

    He he, nej det er nærmere "tudefjæs" fordi når jeg går kold halvvejs oppe i den sidste rep i bicepcurl så "tuder" jeg bagefter over trætheden i bicep og laver mit "smerte ansigt" som min kæreste ellers er den eneste der ser når hun tæver mig derhjemme :laugh:

    Idag kørte jeg dog bænk med DB hvor jeg tog 2X 6 rep med 32,5 kg + 8 rep med 30 kg + 1 rep med 27,5 kg, hvilket er rekord indtil videre... DOMS imorgen for sure!! glæder mig :crybaby:

  9. Personligt er "yndlings" musklerne dem hvor man kan presse sig selv til det yderste i hvis I forstår.

    Et eksempel er et jeg i bænkpres føler at jeg går "død" til tider til trods for at jeg træner varierende og ofte, men min tricep føler jeg er uovervindelig :) først dips med 25 ekstra kg på, så fransk pres, så armbøjninger... de kan bare blive ved. Har trænet boksetræning i en del år efterhånden inden jeg begyndte decideret at styrketræne, men måske har de mange armbøjninger gjort sin indvirkning her.

    Så jeg må sige at min yndlingsmuskel helt klart er tricep... for der tæver jeg min træningsbuddy hver gang.. he he.. den taber..

  10. Jeg har gennem noget tid trænet stille og roligt op mod politiets optagelsesprøve, men synes at jeg er nået til et punkt med stilstand. Jeg har haft en del småskader (knæ + albuer) som jeg stadig leger lidt med fra tid til anden, men ikke noget som gør at jeg ikke kan træne 3-4 gange om ugen.

    Mit ugeprogram ser vel nogenlunde sådan her ud (alt efter arbejde og andre aktiviteter):

    Mandag - 10-15 min løb, Funk 55 min, 30-40 min styrketræning. (ryg/skuldre)

    Tirsdag - fri

    Onsdag - 10 min løb, intervaltræning 10-12 sæt, styrketræning 25 min (coreøvelser + kropshævninger)

    Torsdag - fri

    Fredag - 1-1,5 times gang+ evt løb, moderat tempo. Evt let intervaltræning

    Lørdag - 1-1,5 times styrketræning (ben+ mave)

    Søndag - 1 times styrketræning (bryst + det løse)

    Jeg træner normalt 2 gange om ugen i et fitness center og 2 gange i kasernes meget lille, dårligt ustyrede fitness-sal. Det betyder også at rækkefølgen på styrketræningen bliver byttet noget rundt.

    Jeg har også adgang til forhindringsbane, men uden en træningspartner kan det vist ikke tilrådes :laugh:

    Har i nogen gode ideer til hvad jeg kan gøre anderledes? Især dukkeløftet og kropshævningerne volder problemer. De 78 kg dukke er hårde når ens egen vægt er på under 60kg :blush: Det er intet problem når dukken først er kommet op, men de første 25 cm fra gulvet er stort set umulige, i hvert fald hvis jeg ikke må løfte med ryggen.

    Jeg har overvejet at få en personlig træner som kan piske mig lidt når jeg hænger i bremsen, men kender ingen i eller omkring Roskilde/Holbæk. Er der nogen af jer der har erfaringer på det område?

    Håber i kan hjælpe :smile:

    http://www.blivpolitibetjent.dk/site/test_...isk_potentiale/

    Hej Mai

    Som du selv siger er 19 der dumper meget meget dårligt, især når man tænker på, at man "kender" svarene på forhånd.

    Derfor er mit råd, at du skal kunne det der er krævet og ikke mere. Lyder som en opgivende attitude, men jeg ved at de fleste ikke falder fra ved det fysiske. Selvfølgelig giver ene 5 taller et godt udgangspunkt, men hvis du ikke kan svare rigtig på de 20 ud af 30 spørgsmål i almen viden eller fungere som en del af en gruppe(samarbejdsprøven), så hjælper ens 5 taller ingenting.

    Jeg var til optagelse med nogle seriøs trænede gutter.. men de fik aldrig lov til at vise deres værd for ud af de 60 pers. der var til den skriftlige prøve var det kun 12 stk. der gik videre.. 6 gutter og 6 piger.!! så 19 der dumpede til den fysiske er skidt, men 48 der dumper den skriftlige er MEGA skidt.

    Dertil skal det siges at når du har bestået prøven og blevet optaget på skolen får klassen en personlig træner og masser af fysisk træning, hvor du får en opadgående kurve formmæssigt.

    ... og når du skal vælge en station til dit praktikperiode, så vælg Station Amager :D held og lykke.

  11. Hej MOL!

    Lige stats først, for at lægge hårdt ud :)

    Alder: 22 år

    Højde: 174cm

    Vægt: 71kg

    Træningserfaring: ca. 1 år

    Hyppighed: ca 2 dage om ugen

    Mål: Stærkere krop, relativt symmetrisk.

    PR:

    Dødløft: 120kg

    Squat: 90kg (estimeret, 6x80kg)

    Bænkpres: 70kg (estimeret, 3x65kg)

    Jeg har aldrig fuldt noget decideret program, men har i en periode kørt lidt 2-split, som jeg dog ikke følte var optimalt - så nu kører jeg bare fullbody.

    Jeg har kørt 5x5 fullbody i ca et halvt år (inspireret af Thomas Jagd's fundament program) - men er for nyligt gået over til et koncept inspireret af Chad Waterbury (T-Nation), hvor jeg tager 30 reps i hverøvelse - uafhængigt af, hvor mange sæt det må tage. Det virker imponerende godt ifht. hvor udrbændt jeg føler mig bagefter :)

    Opvarmning, 5-10 romaskine

    Dødløft, 30 reps

    Squat, 30 reps

    Bænkpres, 30 reps

    BOR, 30 reps

    Military press, 30 reps

    ...

    Og her kommer I så ind i billedet... Efter de her fem øvelser er jeg lidt i tvivl om hvad jeg skal smide ind. Jeg tænker på Leg curl, lunges, chin/pull-ups, db curl, flyers, knee-raises? Faktum er at jeg heromkring er ret godt smadret, så jeg ved godt at jeg ikke kan tage det hele med, men må vælge noget til og fra.

    Er der nogle øvelser jeg har overset, som jeg bare MÅ have med, udover de fem ovenstående? Jeg er ikke interesseret i at træne split, da jeg (desværre) simpelthen ikke træner ofte nok til at retfærdiggøre det :)

    Håber på en masse gode råd.

    Mvh Kongsfelt

    Hej Kongsfeldt

    Jeg ville vælge nogle øvelser til den øverste del af ryggen eller lounges.

    Nu ved jeg ikke om det generelt bare er muskelopbyggende træning eller om det er med henblik på større springkraft/acceleration, men hvis sidstnævnte er interessant, så træn lounges på et ben forholdsvist tungt og eksplosivt i den koncentriske fase, fx. 5rm + 7rm + 8rm + 10rm = 30 stk. Når du efter en god periode med 30 stk. kan du skru endnu en gang op for vægten og ned for reps, fx; 3RM+3RM+4RM+5RM (med 4-5 min pause imellem hver sæt)... nu er jeg vist på vej ud på et sidespor, men hvis din træning har en form for hensigt eller mål, så lad os høre.

    Mvh IRDZ

  12. Øvelse 1: Lig på ryggen helt udstrakt med armene strakte op over hovedet. Kig ned på dine tæer og foretag en rullende bevægelse, stadig med hænderne strakt over hovedet, og rør ved dine tæer med fingerspidserne.

    (Opvarmning 8 gentagelser)

    Øvelse 2: På ryggen. Bøj benene og lig dine arme på kryds over brystet. Pres tåspidserne ned under øvelse! Hagen på brystet så du ikke krummer i lænden. Nu skal op at røre og strække armene og røre med fingerspidserne på den anden side af dine knæer og tilbage ned igen. (gentag indtil lige før du mister pusten)

    Øvelse 3: Du er netop færdig med øv. 2 og tager nu hænderne, ikke folde fingrene, om bag ved hovedet og laver traditionelle mavebøjninger helt op. Husk hagen på brystet og brug armene til at "kaste" dig selv op med hvis du er helt færdig. (5-6 gange)

    skift imellem øv. 2 og øv. 3 så du laver 3 af hver.

    Når du har fået luften begynder du helt stille og roligt på øv. 1 og sørg for at strække dig helt ud. Øvelse 1 er en mellem øvelse som strækker maven ud.

    Så begynder vi at træne de skrå muskler.:

    Øvelse 4: På ryggen. bøj benene. armene strakt over hovedet. hagen på brystet. Du løfter kroppen som normalt, men lige så snart kroppen er fri fra gulvet svinger du kroppen ud til hhv. venstre og højre skiftevis og sætter hænderne i jorden skråt bag dig selv. (8 til hver side)

    Øvelse 5: På ryggen. Ene arm bag hovedet, den anden ud til siden. Bøj benene og læg nu det ene benet oven på det andet bøjede ben sådan at knæet på det ben som hviler er modsat den armen som du har bag nakken. Nu skla du føre din albue til dit knæ og ikke omvendt (8 til hver side)

    Øvelse 6: på ryggen. løft så dine lår er lodret og dine underben vandret. Armene ligger ud til hver side. så roterer du underdelen af kroppen fra side til benene når jorden og op igen. (2x10 til hver side)

    Øvelse 7: samme udgangsposition som øv. 6. Det her en statisk øvelse. Hvis dine lår er lodrette og underben vandrette vil du kunne mærke at det begynder at blive hårdt efter et stykke tid. Men bid tænderne sammen.

    Stræk underbenene op i lodret og stræk tæerne op mod loftet i 5 sek. Pres tæerne ned mod dig selv i 5 sek. stræk igen og pres igen. Bøj underbenene igen til vandret og nu skal du op og røre under siden af dine hæle 5 gange.

    LAD VÆRE MED AT LIGGE BENENE NED MEN HOLD DEM I UDGANGSPOSITIONEN :-)

    gentag dette en gang mere.

    Øvelse 1 og stræk godt ud.

    Øvelse 8: Nu gælder det de irriterende nedre mavemuskler. På ryggen. stræk benene op imod loftet og forestil dig at der lige over dine ben hænger en bold som du skal op og prikke til. Små bevægelser. Lige løfte og så ned i et rimeligt tempo indtil lige før du mister pusten x 3

    til sidst hvis du ikke er helt smadret så kør øvelse 2 til du har åndenød :-)

    Udstrækning: Om på maven. op og støt på underarmene og kig op mod loftet og træk dig fremad imens du presser maven fremad. Du skulle helst mærke et godt stræk.

    puha, nu er jeg helt træt i fingrene men tro mig.. det virker virkelig godt.

    Mvh IRDZ

    Skriv endelig om fremskridt eller om hvordan det føles hvis du vælger at prøve.

  13. Jeg ville nok holde mig til GTG. Hvis ikke du har læst hans bog, så er den her: [link fjernet, overtræder helt sikkert copyright]

    mht. bænk: Det er vel lidt meningen at det skal være roligt og kontrolleret?!

    Der tager du desværre fejl.. Det gælder om at gøre det så eksplosivt som muligt,

    hvilket også gør det ukontrolleret.

  14. Jeg har også oplevet dette og det kommer ofte i perioder. Alminox har en lille effekt, men som der også bliver skrevet har det meget med hvad du spiser/drikker.

    Spis godt med fiber og drik vand istedet for soda-saft-juice (jeg er/var selv afhængig af cola)

    Vent med at træne til maden har lagt sig efter et måltid.

    Mvh IRDZ

  15. en lille kommentar :smile:

    Med den styrketræning du har skrevet vil du på længere sigt udvikle store muskler da dine gentagelser ligger i hypotrofi feltet (Hypotrofi er det sæt gentagelser der giver den største muskel forøgelse) Den kan lyde forkert, men få tunge gentagelser ville være ideelt, da det opbygger styrke uden at give "store" muskler.. Men det hele er en balancegang du selv kan styre.

    Personligt kan jeg ved en øvelse træne sådan her:

    1. opvarmning = 10-12 genatgelser med lav vægt, kun til hensigt om opvarmining

    2. tungt =max 3-5 gentagelser. Vægten skal være så tung så du ikke kan tage mere end dette antal ellers skal du have mere vægt på

    3. tungt = samme som overstående

    4. max antal= nu tager du fx. den vægt du havde på til opvarmning og så kører du på indtil du ikke kan mere

    5. max antal= igen som overstående.

    Ideen er at du opbygger styrke og udholdenhed og undgår lidt hypotrofi feltet.

    Men husk at du selv kan styre det med denne viden. Hvis du ønsker lidt mere markerede muskler et givent sted så tilpas vægten til at du kan tage denne 8-12 gange..

    Det vigtigste alt i alt er din kost, søvn og motivation når du træner, såvel som når du hviler. Du skriver at du har lidt problemer ved cykling, så lyt til din krop og hold de pauser der er nødvendige ellers har al træningen en modsat effekt.

    Men held og lykke, det lyder som et spændende projekt, men husk at sætte dig et nyt efter din fødselsdag :4thumbup:

    Mvh IRDZ

  16. Som ved alt træning vil du i starten hurtigt se resultater både i vægt og især cm. mæssigt. Efterfølgende vil det blive sværere og sværere, men på grund af din form bliver bedre og bedre kan du også udholde hårdere/længere træning. Her må viljen til at nå og holde målet være din motivation.

    Klart det vigtigste er din kost. Start godt om morgenen og husk masser af små sunde mellemmåltider. Træn aldrig på helt tom mave.

    Held og lykke med din træning.

    Mvh IRDZ

  17. Hej

    Jeg ville gerne have noget information vedr. bentræning og den muskelømhed (DOMS) man oplever i dagene efter.

    Når jeg styrketræner benene holder jeg mig til Squats og Lounges m. ekstra vægt.

    Jeg ved bare at når jeg træner andre muskelgrupper oplever jeg ikke den samme ømhed i disse, som efter bentræning.

    Udstrækning udøver jeg selvfølgelig også, til trods for at det ikke har den store effekt på ømheden, men kan ømhed være individuelt eller er ben bare en udsat gruppe når det kommer til smerte efter træning??

    På forhånd tak

    Mvh IRDZ

  18. Hej MOL.

    STATS

    Alder: 22 år

    Højde: 180 cm

    Vægt: 100 kg

    Jeg søger et program der kan forbedre mig på disse 4 punkter.

    • Kredsløbs- og udholdenhedstræning
    • Styrketræning
    • Bevægelighedstræning
    • Svømning

    P.t. kan jeg fortælle at jeg løber 2-3 gange om ugen, hvor det bliver til mellem 3-10 km alt efter kraft og saft. Desuden er jeg lige begyndt at styrketræning også de der 2-3 gange om ugen. Jeg har ikke noget program jeg går efter hverken for løb eller styrketræning. Så et 3-4 ugers program med alle fire punkter tror jeg ville være at foretrække.

    Altså noget i stil med:

    Uge 1

    Mandag - Løb

    Tirsdag - Svømning

    Onsdag - Løb

    ...

    Uge 4

    ...

    Fredag - Styrketræning

    Jeg har et ønske om at der ligger 1 eller 2 hviledage om ugen. Desuden ville et program / guidelines at løbe/svømme/styrketræne efter være lækkert, har lidt bevægeligheds/strækkeøvelser. Men kan man få får mange??

    mvh

    S.S.K. Søgaard

    Umiddelbart er der masser artikler her på MOL, som kan hjælpe dig.

    Kredsløbstræning:

    Fx, angående løbet: Lav en rute på 5 km. 1 km er til opvarmning (stille og roligt, løsne/varme muskler op) De resterende 4 km skal derefter løbes i det højeste konsatnte tempo du kan holde, så ikke noget med at fyre afsted og så gå død, men pres dig til at holde tempoet da det "kun" drejer som om 5 km. Træn helst løb 3 gange om ugen (forslag, tirsdag, tordag og lørdag) Varier dine løb med noget intervalløb/bakke spurter (Spurt op, gå ned osv) ved interval kan du køre med 1 minuts spurt - 30 sekunders pause indtil du er grøn i hovedet ;-)

    Bevægelighedstræning(!?)

    er ikke sikker på hvad du mener, men:

    Svømning træner muskelgrupper som du ikke kan på land helt ubevidst, så derigennem får du sikkert noget træning.

    Mit ALLERBEDSTE svar til alle dine mål er: Kampsports træning, fx boksning, thaiboksning, kickboxing (du behøver jo ikke at kæmpe mod andre)

    Igennem kampsport træner du udholdenhed, styrke, balance, koordination og hvis du så svømmer en gang om ugen har du hele spektret dækket :-) + ofte er der fælles strækøvelser efter træning så du ikke bare smider dig udmattet i sofaen når du kommer hjem...

    Mvh IRDZ

  19. ----LØB------

    --100 m løb--

    Speedy77 10.90 (29år, 75kg, el-tid fra blok) og i godkendt vind

    madsen87 11.3(18år, 76kg, stående start)

    CoqRouge 11.7 sek (18 år, stående start)

    Tind 12 (dengang)

    Jan D 12,1 (dengang)

    Devito (+-120) >15,39

    --400 m løb--

    Kapper86 51.72 (20år, 62kg)

    Speedy77 51.9 (håndstop til træning)

    FastRunner 52'10

    Anaerodynamic 52.6

    CoqRouge 52.8 (26 år, 78 kg)

    Pioneer 55' (70 kg)

    Hessel 56:16 sek

    Curly 58:8

    --800 m løb--

    FastRunner 1'54"57 ( årgang 1986 og 64 kg)

    Kapper86 1.56.05 (20år, 62kg)

    Anaerodynamic 1.56.89

    Hessel 2:01:56 min.

    Roberto Baggio 2:02.00 min(62 kg)

    Saarndaars 2:07 (uofficiel tid)

    jonas-sparta 2:33:? (tårnby games 2007)

    --3000 m løb--

    BTP 8:50 (63kg) - bane/pigsko

    Anaerodynamic 9.02.3

    FastRunner - 9'09"10

    Hessel 9:14:8

    MultiCoach 9:15

    Schmidt-DK 9:28

    Jan D. 9:31 (dengang)

    Reni 9:51 (75 kg.)

    Quantum 10:10 (75kg)

    multiatlet 10:18 (18år, 75kg)

    Tube 10:30(70 kg)

    Kæmperen 10:36 (76 kg)

    Tolle 10:39 (75 kg)

    jonas-sparta 10:55 (15år, 55kg)

    Rommel 10:56 (ca. 82 kg)

    Creole 11:05 (76 kg - ikke på bane)

    Elmafioso 12:00 (103 kg)

    Los 12:14 (93,6 kg - i skov)

    Brikken 12:52 (70 kg)

    airforce1 14:25 (78 kg)

    DaDane 14:41 (93 kg)

    Stub Nukem 15:17 (ca. 78 kg)

    xax 16:20 (95 kg)

    --Coopertest--

    Xebra 4026 (78 kg) 23år

    Roberto 3900 m næsten 10 omgange (62 kg)

    BTP 3870m (62kg.)

    FastRunner 3810 m (64 kg)

    MultiCoach (3800m)

    Schmidt-DK 3800 - 73 kg

    Reni 3780 - 80 kg.

    Tenace ca. 3775m (67 kg, roede dengang )

    Jan D 3725 m (dengang)

    Creole 3675 m (74 kg)

    Saarndaars 3650m (73kg)

    Curly 3620 (78 kg)

    Quantum 3555 (75kg)

    Multiatlet 3550 (18 år, 75kg)

    Dikymon 3520 (28/05 på løbebånd - 25år, 81kg)

    CoqRouge 3450 m (19 år, 78 kg)

    Quantanamo 3415 (løbet som yo-yo test og omregnet)

    The Bear 3400 m (72 kg)

    IRDZ 3300 m (75kg) 3 år siden i mili.

    Tolle 3285 (71 kg)

    Incognito 3275

    Jørgen 3260 (80 kg)

    Pioneer 3220 (70 kg)

    yan 3210 (75,7 kg) Løbet idag 23-07-2006

    Tind 3200 (71 kg)

    Camilla 3180 m (43 kg)

    airforce1 3150 (78 kg)

    DeerInHeadlights 3134 (80 kg)

    AndreasB 3100 (90 kg)

    Speedy77 3100m (73kg)

    homer simpson 3050m (83 kg)

    Elmafioso 3000 m (103 kg)

    Los 3000 m (92,5 kg)

    Tube 3000 m (52 kg)

    Joergen 2860 m (77 kg)

    Brikken 2796 (70 kg)

    mvp. næsten 2700 m (101 kg)

    allerup 2650m (71kg)

    Litopsi 2557m (67 kg, på løbstidspunktet)

    --5 km løb--

    FastRunner 15'37

    Anaerodynamic 15.43

    Schmidt-DK 16:08

    Jan d. 16:15 (test)(dengang)

    Hessel 16:19:38

    Linder 16:23 (65 kg) 16år

    Xebra 16:42 (78 kg) 23år

    Curly 16:58

    Tube 17:22 (68 kg) 16 år

    Quantum 17:56

    Multiatlet 18:00 (18 år, 75kg)

    Quantanamo 18:07

    Creole 18:16 (76 kg)

    Cronfeld 18:17 (90 kg, 21 år)

    Keyz 18:39 (25 år, 73 kg)

    Incognito 18:45

    CoqRouge 18:45 (30 år, 77 kg)

    Henrik C 18.45 (32 år, 73 kg)

    Tolle 18:55 (75kg)

    Sindbad 19:31 (65kg) 34år

    AndreasB 19:45 (90 kg)

    jonas-sparta 19:51 (15år, 55 kg)

    Camilla 20:18 (43 kg) 27 somre

    Tind 20:58 (78 kg)

    Speedy77 21:13 (73kg)

    yan 21:10:58 (77 kg)

    Diddley 21:12 (87kg)

    Elmafioso 22:00 (103 kg)

    Nightbringer 23:05 (83kg)

    Fozzy 23:28 (84 Kg)

    Litopsi 24.58 (67 kg)

    Tulle 25.18 (61 kg)

    Madman 25.40 (80 kg)

    DaDane 28:41 (96 kg)

    --10 km løb--

    Roberto Baggio ca. 32 min (62 kg)

    MultiCoach 32:45

    Anaerodynamic 33.36

    Jan D. 33:28 (dengang)

    Schmidt-DK 34:31

    Hessel 34:47

    Xebra 36:06 (78 kg) 23år (løbet i Tønder triathlon)

    Curly 36:27

    Quantum 37:17

    Multiatlet 37:59 (18 år, 75kg)

    Keyz 38.10 (25 år, 73 kg)

    Ranger 38:16 (78 kg)

    Creole 28:17 (74 kg)

    Saarndaars 38:20 (øhh det for længe siden)

    Reni 38:24 ( 80 kg. )

    Coq Rouge 39:45 (22 år, 80 kg)

    AndreasB 41:00 (90 kg)

    Karakal 41:46 (80 kg)

    Diddley 42.31 (82kg)

    Tube 45:44 (55 kg)

    airforce1 45:53 (78 kg)

    Los 47:45 (30 år, 92 kg - i skov)

    HAV 49.05 (23 år, 88 kg - incl bakker )

    Tulle 52.02 (61 kg)

    CandyGirl 52:30 (73 kg, giirli - første gang (træning))

    Nightbringer 53:56 (86kg)

    meadow 55.17 (76 kg)

    Brikken 55.30 (70 kg)

    Litopsi 57.44 (67 kg)

    --Eremitageløb (13,3 km)--

    Jan D. 53.21 (testløb 48.43 - dengang)

    CoqRouge 53:37 ( 30 år, 77 kg) Løbet var vistnok ca 200 m. længere dengang!

    AndreasB 56:39 (90 kg)

    Creole 58:43 (78 kg)

    Valdemar 1:02:15 (88 kg)

    Nightbringer 1:18:04 (8? kg)

    --20 km løb--

    Hessel 1:11:59 timer

    Jan D. 1:15:01

    --1/2 Marathon--

    BTP 1:11:19 (65kg) - ikke DAF opmålt rute

    MultiCoach 1:12:45

    AndreasB 1.16.9,5 (90 kg)

    Anaerodynamic 1.16.45

    FastRunner 1'17"38

    Hessel 1:18:43

    Canoing/Reni 1:19:05

    Curly 1:20:08

    Quantum 1:21:48

    Multiatlet 1:24:59 (18 år, 75kg)

    Creole 1:24:18 (74 kg)

    AndreasB 1:30:48 (90 kg)

    Rommel 1:31:16 (ca. 84 kg)

    Tolle 1:31:26 (73kg)

    Xebra 1:31:29 (78kg) 23 år (Løbet i en ½ jernmand)

    saardaars 1:33 (78kg)

    Sindbad 1:33:04 (65kg) 34år

    homer simpson 1:35:56 (80 kg)

    CoqRouge 1:36:15 (36 år, 77 kg)

    Brikken 1:36:19 (70 kg)

    watts 1.38.23

    Diddley 1.39.15 (82kg)

    Dillerman 1:44:32 (95 kg)

    Mettehelena 1:46:40 (64 kg)

    Fozzy 1:48:00 (84 kg)

    Tulle 1.58.43 (61 kg) (21,5 km)

    xjyden (husker ikke helt tiden omkring 2 timer)

    Litopsi 2.05.48 (67 kg)

    meadow 2.06.33 (76 kg)

    --Marathon--

    MultiCoach 2:30:30

    AndreasB 2.43.54,4 (90 kg)

    Hessel 2:49:49 (Debut)

    BTP 2:56:36 (70kg dengang) - Hamburg 2002

    Jan D. 2:59:38 (dengang)

    Curly 3:08:57 (Debut)

    Creole 3:12:43 (76 kg)

    Canoing(Reni) - 3:14:05 (debut - med rygsæk, ca. 3-4kg.)

    Tolle: 3:14:37 (69kg)

    Saarndaars 3.17 (67kg)

    Xebra 3:31:06 (78 kg) 23år (debut)

    CoqRouge 3:32;47 (39 år, 79,8 kg)

    AndreasB 3.39 (90 kg)

    xjyden 4t39 (82 kg dengang)

    ------CYKEL------

    --1000m rullende start flad vej--

    allerup 1:09 52 km/t, sidevind

    MR 1:15 eller 1:16

    Tolle 1:28 (gns. 40,9 km/t - kørt på MTB)

    Fast legs 1:09 stående start - let medvind

    --20 km enkeltstart--

    Fast legs 28:53 (Morsø 2004)

    --30 km enkeltstart--

    Vincent Vega 39min30sek - bah

    Ziggymund 40m24s... OK kun 28 km

    Saarndaars 42:? (uofficielle europamesterskab for ikke-licens, Holme Olstrup 1999)

    Ziggymund 44min.30sek (den var altså lige over 30 km)

    allerup 47min40sek

    Thomas E 47min58sek

    Jan D. 51.11,90 (2007 rundstrækning præcis 30,0 km )

    Brikken 52:56 (70 kg)

    CoqRouge 55:01 (45 år, 82 kg)

    --120 km--

    Creole 3:17:08 (75 kg) - 38,22 km/t non draft (mellemtid i en VM distance triathlon)

    --Sjælland Rundt--

    Podz 8:29 (31 år, 73 kg. På liggecykel, 2006)

    CoqRouge 10:30 (39 år, 80 kg)

    **Hvem har lavet denne**10t31 min (319Km 1999)

    --Højeste snit i et løb--

    Vincent Vega 49,5 km/t (180km) - selvlysende af coke

    Ziggymund 42.7 km/t (105 km)

    Quantum 42,5 km/t (210km Fyn rundt 2004)

    Thomas E 42,08 km/t (47km tour de alheden)

    Roberto Baggio 40,21 km/t

    allerup 38,767 km/t

    Thomas E 34,48 km/t (100km Hald sø Rundt)

    -- Flest løb i træk med præmiegivende placering--

    Chris Mikkelsen +30 (ældste drenge samt ungdom 2)

    Vincent Vega +10 - let krudtet

    Ziggymund 5 (2002 BEG)

    Fast legs 12 (c-klassen 2004) - incl. en enkeltstart

    --Højeste snit på ruller--

    Metalman (40 minutter ~ 39.3 km/t)

    --Skov- og Naturstyrelsens MTB rute i Rold Skov (ca. 22 km)--

    torsteinowich 1:01:07

    ------SVØMNING------

    -- 50m --

    Conscience 0.23.71 (kortbane)

    Arnbak 0.23.92 (kortbane)

    Conscience 0.24.61 (langbane)

    Arnbak 0.24.71 (langbane)

    Lungbrush 24,7 (Butterfly 25,8) (kortbane)

    Blitzer 0.25.11 (kortbane)

    Schmidt-DK 0.25.68 (kortbane)

    Multiatlet 0.25.71 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Blitzer 0.25.64 (langbane)

    Quantum 0,26,03 (kortbane)

    Kæmperen 0.26,98 (svømmeforhindringsbane)

    Jenz 0.27.40 (kortbane efter et års pause og med 3 træningspas)

    Creole 0.28.20 (kortbane, 81 kg)

    Maveas 0.29.07 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    Tind 34 (MP 5 kamp)

    -- 100m --

    Arnbak 0.51.62 (kortbane)

    LungBrush 52,3 (Butterfly 56,3) (Kortbane)

    Conscience 0.52.6 (kortbane)

    Arnbak 0.53.30 (langbane)

    Blitzer 0.55.03 (kortbane)

    Schmidt-DK 0.56.17 (kortbane)

    Blitzer 0.56.39 (langbane)

    Multiatlet 0.57.89 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Creole 0.58.50 (76 kg, kortbane)

    Quantum 1.00.02 (kortbane)

    Maveas 1.00.20 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    --200 m --

    Arnbak 1.56.12

    LungBrush 1,57,8 (Kortbane)

    Arnbak 1.59.78 (langbane)

    Quantanamo 1:59

    Creole 2.01.76 (kortbane)

    Blitzer 2.02

    Curly 2:04

    Blitzer 2.06 (langbane)

    Multiatlet 2.07.61 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Quantum 2.16.77 (kortbane)

    Maveas 2.22.16 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    allerup 2:56 (nu)

    --1000m --

    Schmidt-DK 11:23

    Quantanamo 11:32

    Curly 11:58

    Quantum 12:30

    Multiatlet 14.06 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    allerup 14:30 (da)

    Karakal 14:36

    Saarndaars 14:56

    Reni 15:20

    CandyGirl 17:00 (nu, dengang ca.12:30 sneaky2.gif)

    Jesus 23:10

    --1500 m --

    Arnbak (17.06.59)

    Schmidt-DK (17.18.18)

    Quantanamo 17.29

    Curly 17:56

    Creole 17:56 (kortbane)

    Blitzer 18:15 (langbane)

    Quantum 19:52

    -- 2000 m --

    Quantanamo 23.20

    Karakal 30:30

    Reni 33:37

    -- 4000 m --

    CandyGirl 53:30 (dengang... (kortbane))

    Creole 0:59:39 (middelhavet) (mellemtid i en VM distance triathlon)

    ---------------RONING CONCEPT-II------------

    --500 m--

    Happyjazz 1:23,8 (72kg)

    Conscience 1.24.8 DM Athletic Fitness

    Arnbak 1.25.0 (98 kg)

    Chris Mikkelsen 1.25.7

    Moos 1.27.2 (125,5 kg)

    Anaerodynamic 1.29.7 min.

    Los 1:30,6 (90 kg.)

    Chris27 1,34,3 (88kg)

    MarianneB 1:40.8 min

    CandyGirl 2:10,1

    --1000m--

    MaxPower 3:21,7 (ca 90kg)

    MarianneB 3:23.8 min

    Chris27 3,24,9(88kg

    --2000m--

    Happyjazz 6:15,1 (72kg - crazy motherf. wink.gif )

    AndreasB 6.23,0 (90 kg)

    Anaerodynamic 6.38.9

    Tenace 6.52,4 min

    Chris Mikkelsen 6.53,8

    Los 6:59,6 (90 kg)

    cwr 7:12,3 (75 kg, pige)

    Chris27 7,40,0 (88kg)

    ---5000m---

    Happyjazz 16:26,5 (72kg)

    Los 18:52,8 (90 kg.)

    Chris Mikkelsen 18.58,0

    Arnbak 19.00,08 (95 kg)

    ---6000m---

    Happyjazz 19:55,8 (72kg)

    AndreasB 20.01,8 (90 kg)

    Tenace ca. 22min

    Los 23:26,5 (90 kg)

    -- 10000m --

    AndreasB 33.59,0 (90 kg)

    -- 60min --

    Happyjazz 17539m (stadig 72kg)

    cwr 14674m /75 kg, stadig pige...)

    Bogs 11451 m

    --------------------TRIATHLON---------------------

    -------½ Ironman distance--------

    Quantum 4.55:45 DM langdistance Fredericia 2002

    Xebra 5:06:25 Silkeborg triathlon 1995

    Henrik C 5:40:00 ca. Silkeborg triathlon 1998

    Lithium 6:00:37 Næstved og omegn 2006 (81 kg)

    -------ITU VM distancen (4km-120km-30km)------

    Creole 6:56:26 VM 2003 (Ibiza)

    -------Ironman distancen-------

    Creole 10t.22m.16s Fredericia Ironman 2001

    Multisport 10t.35m.27s Fredericia Ironman 1999

  20. Ved inspiration fra tråden "Program - 50 chinup på 1 år" måtte jeg lige teste min styrke i Chinups.

    Overhead squat:

    ---------------------------------------

    100kg - Søren W (83kg)

    100kg - MaxPower (88kg)

    85kg (2 reps) - Søren W

    No hands squat:

    ---------------------------------------

    100 kg - Rommel

    70 kg - Krumborg

    One-hand jumps - (at hoppe uden støtte på 1 hånd)

    ---------------------------------------

    25 - Flagermusen

    Max out squat

    ---------------------------------------

    11 rep - 202,5 JFK

    8 rep - 220 JFK

    5 rep - 230 JFK

    Dumbbell clean og press

    ---------------------------------------

    6 x 48 kg - francis

    46kg - jsc

    En-hånds dødløft - ingen låsegreb

    --------------------------

    150kg - Thomas Jagd

    110kg - klausjensen

    100kg - Infestedass

    80kg - MaxPower

    En-hånds dødløft med låsegreb

    --------------------------

    110kg - MaxPower (89kg, både med højre og venstre)

    100kg - Hoosier (62-63 kg, låsegreb højre hånd, lidt støtte på lår med venstre hånd)

    En-hånds barbell råtræk aka. vikinge lateral raises

    -------------------------------------------------------------------------------

    50 kg - ShotPut2012 (97 kg)

    40 kg - JesperT

    Dips (reps)

    ----------------

    50 - Søren W

    50 - Onkel Troels (99kg)

    45 - Gregers TF (89kg)

    40 - Pioneer (71kg)

    28 - delinquent (62kg)

    25 - MaxPower (90kg)

    25 - SimonHP (82kg)

    25 - IRDZ (75kg)

    22 - Francis (124 kg)

    21 - Henning Friis (96 kg)

    21 - Houmoller (70,8 kg)

    20 - Mr. Bulk (85kg)

    15 - Hr. K (93 kg)

    15 - Vuffi (90 kg)

    12 - Thomas Jagd (117 kg)

    12 - jsc (117kg)

    12 - Moos (113 kg)

    10 - Infestedass

    10 - BBrulez (15 år, 73 kg)

    Dips (m. vægt, kropsvægt+ekstra) % = Tætheden for 1:1

    ----------------------------------------------------

    1 x 70+92,5 - Roberto Baggio = 132%

    1x 82+100 - Søren W = 122%

    1 x 93+70 - Onkel Troels = 75%

    1x 70+50 - MeHateMe = 71%

    10x 71+50 - Pioneer = 70%

    6 x 78+50 - Søren W = 64%

    6 x 95+60 - Q-base = 63%

    2 x 90+50 - MaxPower = 55%

    1 x 95+50 - Los = 52%

    6 x 85+36 - Typen = 42%

    8 x 70+30 - simondj = 42%

    6 x 74+30 - Lucas = 40%

    1 x 123+45 - francis = 36%

    6 x 75+25 - Tvebakke = 33%

    3 x 117+35 - jsc = 29%

    5 x 70+20 - Houmoller = 28%

    8 x 125+23 - francis = 18%

    5 x 93+15 - Infestedass = 16%

    Chinups (reps, valgfrit greb må gerne skrives på)

    ----------------------------------------------------------------------------

    53 - Zulore (Overhånd 72 kg.)

    41 - Canoing (overhånds greb)

    35 - pioneer (overhånds 73 kg.)

    30 - Pioneer (underhåns 71 kg.)

    30 - Bo Th (underhånd, 64kg. )

    29 - TF (neutralt greb, 91kg)

    27 - Typen (underhånds)

    25 - Mr. Bulk (underhånds)

    24 - The Bear

    23 - SimonHP (82kg)

    20 - Dines (underhånds, 73 kg)

    20 - Vuffi (underhånds, 90 kg)

    19 - Søren W

    18 - Onkel Troels (Med overhåndsgreb)

    18 - Mr Bulk (overhånds)

    17 - simondj (underhånds)

    16 - med klap - The Bear

    16 - mvp. (overhånds, 106 kg)

    15 - Vuffi (overhånds, 90 kg)

    15 - Los (underhånds, 93 kg)

    14 - Houmoller (70,8 kg) (overhånds)

    14 - MaxPower (underhånds)

    12- Blackmoore (109 kg) Underhånds

    12 - IRDZ (75kg) overhånds

    12 - delinquent (62kg) overhåndsgreb

    10 - Hoosier (62 kg) (underhåndsgreb)

    10 - Thomas Jagd (117 kg) (overhånds)

    Chinups (m. vægt, kropsvægt+ekstra, valgfrit greb må gerne skrives på) % = Tætheden for 1:1

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    1 x 71+60 - Pioneer = 85%

    1 x 64+55 kg. Bo Th =86% (85,9% - underhånd)

    3 x 72+50 - zulore = 69% (overhånd)

    1 x 72+50 - The Bear = 69%

    1x 82+50 - Søren W = 61%

    1 x 95+55 - Los = 57%

    1 x 76+40 kg - Dines (underhåndsgreb) = 52%

    1 x 117+40 - Thomas Jagd = 34%

    1 x 86+30 - MaxPower = 34%

    1 x 117+30 (uhgreb) jsc = 25%

    1 x 125+25 - francis = 20%

    1 x 62 + 10 - Hoosier = 16 % (underhåndsgreb)

    16 * 70+20 - Pioneer (parallelgreb)

    13 x 94+20 - TF (neutralt greb)

    6 x 93+35 - Hr. K (overhånd)

    6 x 70+20 - simondj (underhånds)

    10 X 75+12 - IRDZ overhånds

    One armed Chinups (Udføres med en arm, valgfrit greb)

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    2 x bw - R-lind

    1 x bw - Typen

    1 * bW - pioneer

    Power Clean & Press

    ---------------------------------

    125 kg - Thomas Jagd

    125 kg - Francis

    100 kg - Søren W

    100 kg - Moos

    95 kg - Kreasvin

    90 kg - jsc

    90 kg - Los

    75 kg - Roberto Baggio

    Hang Snatch

    --------------------

    2x105 kg - ShotPut2012 (97 kg)

    1 x 80 kg - Thomas Jagd

    5 x 55 kg - anyone

    Hang Clean

    ------------------

    1x150 kg - ShotPut2012 (97 kg)

    1 x 110 kg - Thomas Jagd

    15 x 50kg - anyone

    Military Press

    ---------------------

    115 kg - francis

    105 kg - jfk + 3 rep på 100

    100 kg - Thomas Jagd

    95 kg - Onkel Troels

    90 kg - jsc

    85 kg - Moos

    82,5 kg - Kreasvin

    80,0 kg - Blackmoore

    80kg - devito

    75 kg - MaxPower

    72,5 kg - Beleriand_K

    70 kg - Infestedass

    70 kg - JesperT

    5 x 60 kg - Dines

    60 kg - Tvebakke

    One arm dumbbell press (ala sidepress, bare med lodret overkrop)

    ------------------------------------------------------------------------------

    6 x 24 kg - Dines (både højre og venstre)

    Pavel Dragon Flag aka Body Raise

    ------------------------------------------------------

    15 reps - anyone

    15 reps - Onkel Troels

    8 reps - lonelyone

    5 reps - Typen

    Pres bag nakke

    ------------------------

    97,5 kg - ShotPut2012

    90 kg - Søren W

    Håndstand pushups (reps)

    ----------------------------------------

    32 - Flagermusen

    14 - pioneer

    10 - MaxPower

    7 - Dines

    5 - Houmoller

    5 - Mr Bulk

    Træk

    --------

    130,0 kg - mvp.

    85kg - MaxPower

    Stød

    -------

    165,0 kg - mvp

    100kg - MaxPower

    Grebsstyrke (uden straps)

    ---------------------------------------

    220 - watts

    D.Snatch

    --------------

    50kg x 3 (barbell skiftevis høje & venstre 2 x 3) - Smeden1

    50kg x 1 - Jørgen L

    46kg x 10 - jsc

    Armbøjninger

    ---------------------

    130 - Pioneer

    100 - delinquent (62kg)

    90 - Onkel Troels (100kg)

    85 - SimonHP

    85 - MeHateMe (68kg)

    70 - Blackmoore (108 kg)

    66 - Mr. Bulk (85kg)

    60 - Gregers TF

    55 - HenrikJ

    50 - MaxPower

    20 rep breathing squat

    -----------------------------------

    20 reps x 130kg - Onkel Troels

    20 reps x 120kg - jsc

    20 reps x 110 kg - Infestedass

    20 reps x 110 kg - Heffehurtig (89 kg)

    22 reps x 90 kg - krumborg (66 kg)

    20 reps x 90 kg - Anton

    20 reps x 80kg - gammelfar

    20 reps x 80kg - Bruno J

    20 reps x 60 kg - BBRulez (15 år, 73 kg)

    High reppin' squat

    -----------------------------

    140 kg x 25 - Crawdaddy

    140 kg x 15 - Onkel Troels

    100 kg x 40 - Onkel Troels

    8x10x100kg - BrainRoid (91kg)

    Bænkpres lockouts 10 cm

    ---------------------------------------

    300 kg - Thomas Jagd

    175 kg - Infestedass

    Bænkpres lockouts 12 cm

    ----------------------------------------

    227,5 kg - Roberto Baggio (74 kg)

    Bænkpres liggende på swizzball

    ---------------------------------------------------

    6 x 60 kg - gammelfar

    6 x 26 kg DB - krumborg (66 kg)

    Wide grip push ups med et klap med hænderne

    ---------------------------------------------------------------------------

    30 - Playboy (76 kg)

    16 - Devito (111,7 kg)

    Armbøjninger med vanddunke på ryggen

    -----------------------------------------------------------------

    10 armbøjninger med 1dunk (19liter) | anyone

    8 armbøjninger med 2dunke (38liter) | anyone

    5 armbøjninger med 3dunke (57liter) | anyone

    1x40kg - MeHateMe

    D. swings

    --------------

    54 x 5 reps jsc (Igen, hemmeligheden bag at være den bedste, er at være den eneste)

    Én-arms armstrækninger

    ---------------------------------------

    25 reps - Mikkel Leicht (På højre arm 86kg)

    21 reps - SimonHP (på højre arm. 82kg)

    13 reps - MeHateMe (På begge, 70kg)

    13 reps - Houmoller (på venstre, 70,8 kg)

    10 reps - Lucas (på højre arm, 75 kg)

    10 reps - Baggårdspumaen( kan på begge, 100 kg)

    8 reps - MaxPower (med venstre, 95kg)

    4 reps - Playboy (76kg)

    3 reps - Mr Bulk (4 med højre, 85kg)

    Barbell Row (valgfrit greb)

    -----------------------------------------

    3 x 160 kg - Thomas Jagd

    6 x 155 kg - Xebra (Overhåndsgreb)

    4 x 140 kg - jsc

    6 x 130 kg - mvp.

    5 x 130 kg - francis

    4 x 130 kg - Baggårdspumaen

    3 x 130 kg - Los (Yates Row)

    5 x 122,5 kg - Moos ( Overhåndsgreb)

    6 x 120kg - Onkel Troels (Overhåndsgreb)

    6 x 110 kg - xax

    1 x 110 kg - xjyden (93 kg) (Underhåndsgreb)

    8 x 100 Kg - Herkules

    6 x 100kg - MaxPower (95kg)

    5 x 100kg - mortenbr

    5 x 93 kg - JAR

    6 x 95 kg - Nutellakrigeren (underhåndsgreb)

    6 x 93 kg - Vuffi (underhåndsgreb)

    6 x 90 kg - lonelyone (71 kg - Yates-style)

    5 x 90 kg - xjyden (93 kg)(både overhånd- og underhåndsgreb)

    1 x 90 kg - Infestedass(Underhåndsgreb)

    1 x 90 kg - Beleriand_K (overhåndsgreb)

    5 x 80kg - Scorpio (underhåndsgreb)

    2 x 80kg - gammelfar (overhåndsgreb)

    5 x 80kg - PlayboY (Overhåndsgreb)

    5 x 70 kg - Tvebakke (både overhånds- og underhåndsgreb)

    8 x 61kg - Jenslyn (Overhåndsgreb)

    One arm Row

    ----------------------

    12 x 83 kg - Onkel Troels

    10 x 80 kg - Moos

    12 x 70 kg - Krea

    7 x 70 kg - Baggårdspumaen

    5 x 62½ kg - JAR

    6 x 40,5 kg - Little Mr. Big (70 kg)

    8 x 44 kg Hr. K

    6 x 35 kg - gammelfar

    Powershrug

    -------------------

    10 x 260 kg - Moos

    8 x 250kg - Onkel Troels

    10 x 220 kg - Infestedass

    10 x 210 kg - Krea

    8 x 210 kg - Baardi

    5 x 200kg - Devito

    20 x 170 kg - Baardi

    6 x 190 kg - xax

    3 x 120 kg - blanco

    EZ Curl (Antal reps med max/egen kropsvægt)

    -----------------------------------------------

    2x70 kg - Roberto Baggio

    1x55 kg - MeHateMe (68kg)

    Arch-Back Goodmorning

    --------------------------------------

    3 x 240 kg - Thomas Jagd

    5 x 120 kg - Torben F

    5 x 120 kg - Herkules

    Bent over Goodmornings

    ---------------------------------------

    1 x 200 kg - Thomas J

    1 x 200 kg - Moos

    3 x 150 kg - Onkel Troels

    4 x 145 kg - Henning Friis

    5 x 60 kg - gammelfar

    Sten, clean and military pres

    ---------------------------------------------

    ca. 72kg x 1 jsc+Craw

    Sidepres

    --------------

    1 x 60 kg - francis (på en 2" håndvægt)

    1 x 52 kg - jsc (116kg) kun højre.

    3 x 40 kg - Krea

    3 x 35 kg - Henning Friis (94 kg) kun venstre.

    8 x 30 kg - Moos (100 kg) Begge sider

    Ét-bens squat / Pistols (valgfrit ben, læg til hase)

    --------------------------------------------------------------

    40 reps - MaxPower (højre) 34 på venstre

    12 reps - Houmoller (venstre)

    Weighted Pistols (valgfrit ben, læg til hase)

    --------------------------------------------------------------

    1x50,6kg (2x25,3kg dbs) - MaxPower (højre)

    1x45kg - Onkel Troels (Venstre)

    Dybeste squat

    ----------------------

    3 cm under gulvhøjde - Fistandantilus

    0 cm gulvhøjde 10 x 50 kg - krumborg (66 kg)

    2 cm over gulvhøjde 5 x 55 kg - Houmoller (70,8 kg)

    Pullover, med håndvægt:

    ---------------------------------------

    1 x 52 - krumborg (66 kg)

    6 x 50kg jsc

    6*50 (Blackmoore 106 kg)

    18*42,5 kg (Blackmoore 105 kg)

    1 x 46 / 10 x 40 mdk

    6 x 36,5 Little Mr. Big (70 kg)

    6 x 28kg - gammelfar

    Zercher squat

    ----------------------

    2 x 170kg - Onkel Troels

    1 x 160kg - JesperT

    3 x 150 kg - Moos

    Skrå Dumbell Press

    -------------------------------

    5 x 60 kg - jsc

    6 x 57kg - Q-base(95kg)

    6 x 52 kg - Baggårdspumaen

    18 x 50 kg - Roberto Baggio

    5 x 50kg - Mikkel leicht

    14 x 42,5kg - Blackmoore

    6 x 42 kg - JesperT

    6 x 42 kg - Moos

    8 x 38 kg - xjyden (95 kg)

    8 x 36kg - Simon HP (84kg)

    6 x 35 kg - Tvebakke (75 kg)

    5 x 34 kg - Niklas

    6 x 32,5kg - Playboy

    5 x 30 - MDK

    4 x 30 kg - Anton

    4 x 30 kg - Scorpio

    8 x 28,5 kg - Little Mr. Big (70 kg)

    8 x 27,5 kg - blanco

    Incline bænkpres

    ---------------------------

    1 x 170 - Big Red Machine

    1 x 140 - Jfk

    1 x 125 kg - Moos

    3 x 120 - jsc

    1 x 120 - Mikkel leicht

    1 x 125 kg - shortlegs (96 kg)

    10x110 kg - Baggårdspumaen

    Spring & hop (minus højdespringsteknikfis)

    -------------------------------------------------------------------

    to-fods m. tilløb, over:

    142 cm: JesperT

    129 cm: Klami

    120 cm: Los

    Stående u. tilløb, over:

    ------------------------------------

    114 cm: Klami

    110 cm: Los

    108 cm: JesperT

    108 cm: Heffehurtig (183cm høj)

    100 cm: Blanco

    Sideværts u. tilløb, over:

    --------------------------------------

    102 cm: Los

    80 cm: Blanco

    Hop til platform (max 3 skridt tilløB):

    --------------------------------------

    125 cm: MaxPower

    Jumping pistols:

    --------------------------------------

    78 cm: MaxPower

    Rackpulls (ca 10cm ROM)

    ---------------------------------------

    440kg - Ralle

    325kg - MaxPower

    160kg - BBRulez (15 år, 73 kg)

    Bustræk

    ---------------------------------------

    4500kg bus - 30 meter på 31,4 sekunder - hvem kan dette dog være???

    3x Bronzecirkel

    ---------------------------------------

    4:57 - 789 (67kg lavet i ribbe)

    6:35 - MaxPower

    3x Guldcirkel

    ---------------------------------------

    12:15 Waits

    Dumbell Bent Over Row

    ---------------------------------------

    4x52,5kg - MeHateMe (70kg)

    High incline tricep press

    ---------------------------------------

    11 - Mr Bulk

    Muscle ups

    --------------------------------------------------------

    1 x bw - Bo Th

  21. Kort, men dog præcis svar... Jeg ville dog gerne hvis vi kunne få uddybet lidt og evt. få svaret på de andre spørgsmål mit indlæg også indeholdte... Andre der også kan byde ind med løsninger og svar?

    Som ovenstående siger...

    Hvis du benytter mere vægt øger du din styrke ikke din muskelmasse.. Du skal holde dig under 7 gentagelser for ellers kommer du op og træner hypotrofi(!?) tror jeg nok det hedder.

    En træningsmetode kunne være: 1 X opvarming

    2 X tungt (altså 80-90% af dit 1rm, ca. 3-4-5 gentagelser, husk mindst 2 min pause imellem tunge sæt)

    2 X 50 kg max antal gentagelser for at opretholde udholdenheden.

    Mvh IRDZ

  22. Hej, jeg har kigget lidt rundt herinde for at finde den rette svar til mit spørgsmål, men synes ikke rigtigt at jeg har fundet svaret. Det går ud på at jeg vil kunne tage flere chinups fordelt over 1 time, lige nu kan jeg fx. tage 200 stk på 46 min, fordelt på 40 set - altså 5 rep pr. set.

    Men er den bedste træning til at nå 300, 400, 500 stk på en time, ved at tilføje vægt, bruge pavels ladder, eller en anden form for træning.

    Lige nu kan jeg nemlig kun tage 15 rep i træk, så hvis jeg kom op på 35 eller over lige i træk, så burde det vel kunne hjælpe mig på vej.

    Hvor mange kan du tage uden pause??

    Jeg ville også anbefale at du benyttede vægte.. Fx 1 opvarming sæt, 2 sæt med vægt og 2 sæt uden hvor du kører til max!

  23. En six-pack er et resultat af som jeg forstår det:

    - En lav fedtprocent

    - Genetiske fordele

    - At man har haft six-pack i sine ungdoms år, da det ikke er muligt at få som 40 årig hvis man ikke får har haft dette før.

    - At man ikke bare træner de lige mavemuskler, men især siderne og de allernederste (mange har en tendens til at stikke ud foroven og have to store muskler øverst)

    Min "six-pack" fik jeg igennem boksetræning. Masser af cardio og afvekslende mavetræning.

    Må sige at jeg er tilfreds med maven og jeg tvivler på at, hvis man resten af kroppen passer til, nogen syntes at det er grimt... Men hvis man kun kan træne en four-pack frem er det da det man skal gøre og være tilfreds med sig selv. Tag en tur i svømmehallen eller stranden (til sommer) og få noget selvtillid.

    Mvh IRDZ