J Rasmussen

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by J Rasmussen

  1. Der er lidt "sjovt" at din far der elles burde være af den gamle skole ikke er tro mod mange km princippet.Hvis man ser tilbage på en mand som Allan Zachariasen der vel kan betegnes som en danmarks bedste løbere gennem tiderne var jo stor tilhænger af de mange km . Men før omtalte Zachariasen har altså pr. marathon der hedder 2.11. Så vidt jeg kan forstå satser du mest på 5´eren de var Zachariasen nede og løbe 13.42 som pr. Hans træning op til 5 km løb indeholdte dog flere interval / tempopas end marathon træningen dog stadig på en bund af mange km. Så min konklusion må være at her som så mange andre steder i livet gælder den gyldne middelvej . dejligt kønsløst svar :laugh: Håber du dog kan bruge et til noget.

  2. Hej og tak for det hurtige svar.

    Jeg har fået lavet en løbetest, i min lokale sportsmaster. Jeg fik at vide at over-pronation er meget almindeligt, og at ca 70% løber på denne måde. Om det er rigtigt aner jeg intet om.

    Mht. skoen, er det så en der er udemærket?

    Mvh

    Jbninc

    Med hensyn til skoen læste jeg anmeldelse af den i Aktiv Træning. Der er flere plusser i den Bla. skoens støddæmpning da den kører med Nikes lunarskum . Den kører også med et nyt pronationssytem som tilpasser sig efter hvor meget man falder indad. Det fungere dog ikke så godt for meget tunge løbere. Den får dog en noget hård medfart til sidst pga. af pasformen skulle være rimelig elendig så den skal snørres meget stramt for at sidde ordentligt.

    Jeg har selv prøvet den hurtigt og ville give dem ret i deres anmeldelse den sidder rimeligt dårligt på foden. Så alt i alt tror jeg sagtens du ville kunne finde en sko du vil blive mere glad for hvis du går ind hos en af de gode butikker og får dem til at hjælpe dig.

  3. Jeg kunne godt tænke mig at smide noget vægt på når jeg kører pull ups / chin ups... Hvad er den smarteste måde at gøre det på? Jeg tænker en form for bælte der kan hænges en skive i ville det være optimale.. Men hvad hedder den type bælter ? og er det bedre alternativer?

    På forhånd tak..

  4. Hvis du vil være bedre til at holde vejret og svømme længere under vandet så læs evt. bogen Træk Vejret af fridykker Stig Severinsen.. Udemærket læsning. med en masse øvelser der også kan bruges i andre sammenhænge..

  5. Ved ikke lige hvor jeg skulle poste den så den ryger herind da det vel er en form for selvforskyldt skade..

    Nogen der ved hvor lang tid der går fra man er stoppet med at ryge til ens lunger yder 100 % igen?

    Er der evt nogle åndedræts øvelser der specifikt hjælper på styrke lungerne efter rygning?

    På forhånd tak..

  6. Håber i kan løse den her for mig ...

    Jeg skal op til bassinprøven inden så forfærdelig længe.Jeg har styr på hvad man skal i grove træk, men mangler en decideret dejebog over hvordan prøven forløber plus jeg ikke ved hvad man skal kunne af førstehjælp. Håber lidt på at der er nogle der kan give mig et link til det efterspurgte eller forklare mig det?

    På forhånd Tak...

  7. Kan godt være jeg er lidt små dum men når du siger kropshævninger ved jeg ikke om du mener over eller underhåndsgreb.:-)

    Men ved overhåndsgreb (altså til ryggen) Kan jeg vel nuppe omkringe de 8.

    Og ved underhåndsgreb (til bipecps osv) kan jeg banke 15 af på en god dag.

    Har det meget relevans i forhold til bænk?

  8. Hey...

    Jeg har et problem som jeg i håber i kan komme nogle ideer til og løse.

    Jeg har aldrig været nogen ørn til bænkpres pga lange arme og genrel lille brystmuskulatur, men efter jeg er begyndt og have lidt fokus på det er det blevet bedre.

    Jeg har dog stadig enorme problemer i "bunden" af presset det er som alt styrke forsvinder når jeg har stangen nede ved brystet. Nogle der forslag til øvelser der forbedre dette eller andre ideer til hvad man kan gøre?

    Jeg træner bænk en gang om ugen( er det for lidt?)

    Når jeg træner bænk kører jeg 3 x 10 a 52 kg. ( er det for mange reps?)

    På forhånd tak for hjælpen..

  9. Når jeg kører triceps med reb i wire ligger jeg på mine knæ så reb og wire er stort set lodret , jeg har set en del der tager en øvelse hvor de har ryggen til stativet og kører rebet over hovedet. Hvad er forskellen på disse 2 øvelser? Håber mine forklaring dur ellers må i råbe højt .

  10. Hey..

    Da jeg tager direkte fra arbejde til træning(styrke) omkring kl. 17, er jeg nød til at spise noget umiddelbart inden jeg får fri fra arbejde, for ikke at føle mig totalt sulten og flad når jeg skal igang. Jeg er dog ved at være lidt træt af det jeg plejer og spise. Så er der nogle der har nogle gode opskrifter de vil dele med mig? Der er dog et par krav.

    Det skal kunne laves aften inden og puttes i plastikboks .

    Det skal være relativt simpelt og lave.

    Det skal kunne spises som det er, eller varmes i mikrobølgeovn.

    Håber i har nogle gode ideer...

  11. Hey

    Jeg har et problem i håber i kan hjælpe mig med..

    Jeg har nu styrketrænet i et års tid 3-4 gange om ugen plus en gang svømning. Når jeg træner laver jeg 3 x 10 i alle øvelser dog ikke mave øvelser. Min træning er sat op på den måde at jeg den ene dag træner ryg+skulder+triceps+ mave den anden dag bryst+biceps+ben+ mave .

    Jeg spiser havregryn med rosiner til morgenmad omkring 7.30 spiser noget yoghurt og en banan kl. 10. spiser rugbrød med enten kalkun eller kylling til frokost omkring kl. 12 ca. 3 skiver. umiddelbart inden jeg skal ned og træne spiser jeg salat med enten kylling eller tun i omkring kl 17. efter træning drikker jeg en protein drik. omkring en time efter træning spiser jeg aftensmad hvor jeg spiser en del kylling eller fisk altid med salat til og enten pasta eller kartofler.

    Jeg kan tydeligt se jeg er blevet mere cut af træningen og tingene sidder bedre nu end før. Men jeg vejer det samme som jeg altid har gjort. Hvad gør jeg forkert?? Hvordan får jeg flere kilo på kroppen?

    Det skal siges jeg altid har været den meget slanke type der kunne alt uden at det kunne mærkes.