Twice-as-nice

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Twice-as-nice

  1. Hej derude.

    Er forresten helt ny her. I det hele taget ny inden for området, så undskyld for mig eventuelle fejl i udtryk og begreber.

    Jeg er så småt begyndt at træne noget styrketræning herhjemme. Har dog kun 1 håndvægt og min kropsvægt til rådighed, så søger lidt inspiration til hvordan jeg bedst muligt træner hele kroppen. Nogle gode råd?

    Og nu til spørgsmålet jeg egentligt ville have stillet:D :

    Lad os sige, at jeg styrketræner hver anden dag og spiller fodbold 1 gang om ugen. Fodbold ligger på samme dag, som styrketræningen. Burde jeg da droppe styrketræningen, til fordel for fodbolden?

    Det samme gælder, hvis jeg styrketræner tirsdag. Vil det så ødelægge styrketræning at spille fodbold onsdag?

    Håber det gav lidt mere mening for jer, end det gjorde for mig :)

    Tak!

    Twicenice.

  2. Hej derude!

    Lad mig gå lige til sagen:

    Jeg har netop besluttet mig for, at købe noget udstyr til træning i hjemmet. Har derfor kigget en del rundt på dba, og fundet en del gode ting, synes jeg. Mit problem er bare, at jeg er fuldstænding nybegynder på området, så jeg har ingen anelse om, hvad der er godt, og hvad der er skidt.

    Jeg har hørt at frivægte, skulle give mere end maskiner, så derfor er det noget i den her stil, jeg kigger på:

    http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?...ceid=60056262.( virker linket ) ?

    Ganske normal bænkpres med en 50 kilo.

    Men her den anden dag, faldt jeg så over de her ''multitræningsbænke'' http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=59965211. Jeg er dog bare lidt i tvivl, om det er noget, man får noget ud af, eller om en bænk med vægtstang i bund og grund giver mindst lige så meget.

    Jeg fandt også den her. http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=60021273. Jeg går ud fra, at de to er ens.

    Efter at have sendt en besked for mere viden om maskinen, fik jeg et telefonopkald af sælgeren, der forklarede mig det lidt mere specifikt. Dog forstår jeg det stadig ikke helt. Han sagde at man kunne lave en form for curl, som rammer direkte i biceps. Man kunne lave kropsvægtsøvelser, bænkpres og alle mulige former for bentræning. Altså kunne man det hele. Hvordan har jeg lidt svært ved at se. Han sagde dog at man ikke kunne se alt på billedet.

    Puha. Lang forklaring. Håber det giver mening.

    Nu er mit spørgsmål så:

    Burde jeg vælge det helt almindelig bænkpres, bænk+stang. evt håndvægte.

    Eller burde jeg vælge multitræningsbænken, hvor der åbenbart er mange muligheder i.

    Begrund venligst jeres svar. Hvordan multien virker. Hvorfor jeg skal vælge den eller eller den anden.

    Det ville være super! Står nemlig selv uden nogen anelse, så jeg håber, der er nogle kloge hoveder derude, som vil dele sin erfaring med mig.

    TAK!!

    Mvh. Mathias

  3. Okay. Så en kombination af pistols og benpres ( hvad end det så er, skal jeg lige have undersøgt :bigsmile: )Men hvad så med ryggen? Altså jeg kan jo i princippet godt lave dødløft og squat, men er det ikke for farligt at starte ud med? Er 14 år og ret så uerfaren og går ikke i center. Vil starte lidt derhjemme først.

    Til squat- behøves der da andet end en stang? Behøves da ikke stativ eller noget andet, gør jeg?

  4. Hej! :) Jeg har lige et par spørgsmål angående squat og dødløft.

    Jeg har altås besluttet mig for, at gå i gang med noget styrketræning. Min ide var at få bygget et solidt fundament op inden jeg går i gang med det helt tunge. Så jeg havde forestillet mig at træne flyers og bænkpres til bryst, og så køre med nogle håndvægte. I må undskylde mig for ikke at være så specifik, da jeg ikke kan alle de styrketrænings udtryk :dry: Og så havde jeg tænkte at køre forskellige armbøjninger og chinups, eller hvad de hedder? Altså dem hvor man hejser sig op, I ved :tongue:

    Har tænkte mig at starte hjemme, for at få opbygget et fundament. Men som sagt er jeg helt nybegynder på området og tør derfor ikke at kaste mig ud i dødløft og squat endnu? Mit spørgsmål er så:

    Hvordan kan jeg træne ryggen og ben i stedet for? Har læst en del steder, hvor der står at det er utrolig vigtigt at få det med også:) Mit udstyr til rådighed er en bænk til bænkpres samt 2 håndvægte og en bjælke, til at hejse mig selv op i :bigsmile:

    Håber I kan give mig lidt vejledning

    Tak.

  5. Hørte netop i radionen fra morgene af, at strækøvelser skulle være spild af tid. Efter hvad ''eksperten'' har udtalt sig, gør det ingen forskel. Det der sker, når man strækker ud er at man løsner musklerne op, men de skulle samle sig igen kort tid efter hørte jeg. Altså at det ingen effekt har på nogen måde. Men who knows? Der bliver efterhånden sagt en del nu til dags, og jeg skal på ingen måde gøre mig ekspert, da jeg intet forstand har på det. Det var bare hvad jeg hørte i radioen :smile:

  6. Hej! :) Søger en lille fornuftig bænk samt et antal kilo på på omkring 60 kilo i første omgang.

    Da jeg ikke er den store bodybuilder søger jeg ikke det store sæt til flere tusinde kroner. Havde forestillet mig et bænk og nogle kilo til en pris mellem 1-1000 kroner. Håndvægte købes også gerne:)

    Nogen der har hvad jeg søger?

    Tak.

  7. Hej. Jeg står netop i en situation, hvor jeg er ved at købe en bænk samt vægte, og skal til at tage dne endelige afgørelse.

    Mit problem er bare, at jeg intet forstand har på det, ærligt sagt. Artiklen jeg har kigget på kommer her: http://www.guloggratis.dk/sport/motionsuds...annonce/4397204. Virker linket??

    Men som I kan se er der ingen billeder, hvilket jeg spurgte efter. Han kunne ikke selv tage nogen, men sendte mig disse her og sagde at de var identiske med hans produkt.

    En anden artikel af det samme produkt er her blot til en dyre pris: http://www.guloggratis.dk/sport/motionsuds...995?bigimages=1.

    Sælgeren kræver 600 for bænken, resten er jeg ikke interesseret i. Står i en situation, hvor et hurtigt svar ville være fantastisk, da sælgeren skal vide besked pga. flytning.

    Håber ikke at jeg har gjort det for uoverskueligt, eller stillet en unfair opgave, eller henvendt mig det forkerte sted. Men et par ord og jeres mening ville gøre mig glad!

    På forhånd tak.

    post-20094-1233157397_thumb.jpg

    post-20094-1233157425.jpg

    post-20094-1233157437.jpg

    post-20094-1233157451_thumb.jpg

  8. Hej.

    Jeg er en dreng på 14 snart 15, som mangler lidt vejledning. Min plan var at træne derhjemme og så stille og roligt få en fornemmelse af tingene. Hovedsageligt havde jeg tænkt på kropsvægtsøvelser. Men havde også tænkt mig at supplere med noget med noget bænkpres, dødløft eller lignede, da jeg har kigget en del på en bænk+ vægtstang.

    Har også håndvægte til rådighed med 10kg. Havde forestillet mig et fullbody program + noget mavetræning. En six-pac ville ikke være dårligt, men spørgsmålet er hvordan jeg burde gribe det hele an. Jeg er omrking 183cm høj og min vægt ligger ved omrking de 63kg, så jeg burde have en forholdsvis lav fedtprocent, hvis jeg har forstået bare en lille smule:)

    Søger al den vejledning jeg kan få. Kost og hvordan jeg burde gribe det hele an.

    Undskyld mig hvis jeg kræver for meget, eller hvis jeg kan finde svar på dette et andet sted. Skal siges at jeg har læst en del de sidste par uger. Men mangler lidt specifikt vejledning.

    På forhånd tak.

  9. Er jeg udemærket klar over, men er af den opfattelse, at får har en del flere muligheder med en vægtstang og bænk. Tænker ikke kun på bænkpres.

    Pladsen er heller ikke problemet det er der nok af:) Og med en bænk til 5-600 kroner, mener jeg ikke det kan gå helt galt?

  10. Hey, har kigget lidt på de links du viste mig, men jeg synes ikke, at man som sådan blev henvist til et specifikt træningsprogram. Det 20 levels noget virkede meget spændende, men har bare intet udstyr, hvilket det vist krævede. Kunne man forestille sig, hvis I kunne hjælpe mig med at sammensætte et program. Eller bare det grundlæggende. Hvis vi nu sagde, at jeg har en vægtstang+bænk og en håndvægt til rådighed. Og så min kropsvægts selvfølgelig :)

  11. Tak for alle rådene, gutter :bigsmile: Min konklusion lyder følgende:

    Få lavet et seriøst program med kropsvægt samt noget bænkpres og dødløft. Evt. squat?

    Og så det med kameraet ville nok heller ikke være dumt. Vil jeg tage til kraftig overvejelse:)

    Men som sagt er jeg ret ''noob'' på området styrketræning. Et fullbody program med kropsvægtsøvelser består af forskellige armbøjninger eller push-ups eller whatever I kalder dem, pistols, pull.ups og nogle maverulninger samt noget til ryggen, eller er jeg galt på den? Ret mig endeligt , hvis der er noget der er helt galt eller jeg har misforstået.

    Undskyld mig, hvis dette findes et andet sted:)

  12. Okay, I har nok ret hvad angår det meste, men min tanke var at købe en bænk og en vægtstang. Har kigget lidt på dba. og har kunnet finde en bænk, vægtstang samt 50 kilo for omrking de 500 kroner. Min tanke var så at kombinere noget kropsvægtstræning med noget bænkpres, squat eller dødløft. Har hørt at det er de tunge ting som disse der virkeligt giver et solidt fundament.

    Men mener I at ting som bænkpres og dødløft er for farlige at kaste sig ud i, hvis man bruger hovedet en smule?

  13. Jeg er bare af den umiddelbare opfattelse, at kropvægtsøvelser ikke giver det store. Måske er jeg galt på den?

    Men hvis jeg nu får lagt et træningsprogram, kan jeg vel ikke komme uden om at købe lidt udstyr der, kan jeg vel?