edb-nørden

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by edb-nørden

  1. Nu har du jo allerede haft fat i eksperter men jeg har også døjet med håndled - mine problemer var nok forkert teknik suppleret med megen edb. Jeg har nu anskaffet mig nogle finger-styrke dimser, som jeg mosler med ret tit - efter 3-4 gange synes jeg allerede jeg kunne mærke stor forskel og kunne tage langt flere gentagelser.

    Jeg fik at vide af min fys at jeg skulle fokusere på at lave mange gentagelser.

    --Michael

  2. Ja - måske er det et dumt spørgsmål.

    Men en stor røv - eller muskulus røv om man vil - der det ikke sundt ? Vil det ikke være med til at aflaste ryg og skabe større balance - spørger fordi jeg selv tror jeg har underprioriteret røven... B)

  3. Halløjsa

    Med hensyn til restitution, hvad er så holdningen til ben-træning kontra løb. Hvis nu jeg træner ben en eftermiddag / aften vil jeg så ødelægge denne ben-træning ved at løbe næste dag.

    Jeg behøver ikke "tonse" afsted - det tillader min aparte krop alligevel ikke.... :w00t:

    Og ikke kun bentræning:

    Hvis jeg træner ben + skuldre dag 1 kan jeg så træne ryg + triceps dag 2 ? Eller har jeg brugt triceps den første dag så meget, at det vil være skidt at køre dem igen dagen efter ?

    \Michael V.

  4. Nå den gik der vist noget galt med - prøver igen:

    Så lav er min fedtprocent da heller ikke ... :)

    Forløbet ser nogenlunde således ud:

    1) 1998 / 1998 begynder at svømme, løbe og træne

    2) Får et problem med svømning - faktisk et problem med højre side, hvor jeg ikke føler, at jeg kan bevæge arm så frit

    3) Fysio 1 - behandling 10-14 gange i lænd og ryg - hjælper lidt i starten, men ikke meget til sidst

    4) Lang periode, hvor jeg føler smerte, og som den "ikke er i hak" - har dialog med læge + røntgenbilleder - bliver mere opmærksom på sidestilling, holdning osv, men har på det seneste haft svært ved at finde lændesvajet grundet en låst højre side

    5) Fysio - dialog med øvelser - god dialog med person, der selv træner, og behandlingerne løsner for meget låst højre side, men den kommer igen - har nogle øvelser, men de er meget lige på .... føles som om jeg skal fokusere på højresiden for at det går i hak ..

    6) Og så idag: Imorges kunne jeg selv få kroppen meget mere i balance ved at bevæge kroppen skråt til højre i stedet for lige bevægelser bagover, og derefter tog jeg ny kiropraktor - snak - synes jeg næsten kunne pege på, hvor den var gal - kiro hjalp lidt men fjernede ikke problem

    7) I skrivende stund kan jeg fortsat mærke en ømhed / skævhed når jeg sætter hånd i højre side - fikserer min lænd og drejer overkrop mod højre - så er det som om er noget i højre side, dre ikke er i hak lige over lænden.

    \Michael V.

  5. Armoured female - samme højde og drøjde ... ja, så er du da Armoured...:)

    Nej - det blev netop ikke uddybet, og indtil nu har beskeden fra såvel læge som kiro, at der er ikke noget galt med min ryg, når man dømmer ud fra røntgenbilleder.

    Men indrømmet jeg har haft store smerter - disse smerter er jeg dog overbevist om har skyldtes en "låst" højreside, og mit eget gæt er, at denne låsning har gjort min løbestil endnu mere aparte end den i forvejen var - endvidere har jeg haft svært ved at sidde korrekt - har siddet skævt, fordi jeg ikke kunne få højre side i hak.

    Og det er klart, at hvis jeg så har trænet vægte oven i noget der ikke sidder godt, så kan det jo nok ikke være godt - specielt kan jeg være bange for, at squatt'en ikke har været sund, hvis ikke jeg kan få ordentlig svaj i ryggen.

    Lægens vurdering har været, at min lænd er ved at vokse sammen, hvilket betyder, at den er mindre "fleksibel" end andres, men ikke, at det er et stort problem.

    \Michael V,

  6. Hej JSC

    TAk for svaret - særdeles godt indspark.

    Enig - det er en lidt ældre dame, som har et godt kiro-ry i byen, men hun var ikke særlig modtagelig for dialog - for jeg forsøgte faktisk at gøre opmærksom på, at jeg elskede begge dele, og om jeg ikke bare kunne løbe langsommere..

    Der var responensen, at nu skulle jeg bare lytte efter det hun sagde....og jeg ved så ikke om det skyldes en "lægelig vurdering" af mit problem eller noget hun har gjort op med sig selv nok ikker så smart...

    \Michael V.

  7. Hej XAX

    Vil lige nævne, at jeg har "set" dig en del på Getbig, og har et særdeles positivt indtryk af din bistand.

    Jamen - det er jo nok det der er problemets kerne - jeg vil det hele - jeg vil egentlig gerne både være større men samtidig kunne deltage i motionsløb.

    Havde faktisk overvejet en halv ironman næste år, men det kan da godt være, at min ambition er at ville blæse og have mel i munden (er det rigtigt .. får altid citater galt i halsen...)

    Jeg har iøvrigt set et par store fyre deltage i Marathonløb .. indrømmet de vandt ikke, men de kunne da gennemføre - kan man ikke bare tilpasse hastigheden efter forholdende.

    \Michael V.

  8. Jeg elsker min styrketræning og jeg elsker mit løb. Når jeg så bliver bedt om at skal vælge mellem disse 2 bliver jeg decideret trist...

    Nå .. lidt forhistorie - jeg har døjet lidt med min ryg i den seneste tid, men min klare overbevisning er, at den ikke er ødelagt - der er dog noget i min højre side, som har blokeret og som har gjort, at jeg har belastet systemet skævt.

    Nu har jeg lige været hos min Kiro, og fået meldingen, at jeg er nødt til at vælge mellem om jeg vil være større eller løbe langt - hun mener ikke man kan løbe langt, hvis man er stor.

    Jeg har nu godt vidst i lang tid, at jeg ikke var verdens mest elegante løber, men det har nu heller ikke været min ambition, selvom jeg dog er lidt konkurrenceminded - men den "minded-hed" synes jeg kun jeg bruger til at forbedre egne tider.

    Okay - lidt tørre tal - jeg er 1,72 og vejer ca. 82 kg og har en rimelig lav fedtprocent - min overkrop er ret stor, men jeg træner hele kroppen vægtmæssigt - også ben. Jeg er i en fremskreden alder...næsten 36 - så jeg er ikke 20 mere - det er jo sådan set ca. 16 år siden jeg var.

    Hører gerne, hvis der er nogle der har kommentarer til ovenstående.

    Det kan da godt være, at jeg bare skal erkende, at jeg ikke kan løbe langt og så løbe kortere og supplere dette med cykling + svømning.

    \Michael V.