minit55

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by minit55

  1. Jeg er fuldstændig enig i det i siger. Det er bare så ærgeligt at en "nybegynder" får "endegyldige" råd og dermed ikke vil lytte til at der måske kommer andre informationer der kunne være værd at overveje. Slutter såmænd af med at sige det KUNNE have været et rigtigt godt råd ThomasJ kommer med.. Der er som sagt bare ikke noget der er definitivt. ;)

  2. Hej Werner nu ved jeg ikke hvor længe du er inde og om du føler dig rustet osv.

    Generelt vil jeg sige der er rigtigt mange gode råd i tråden men du skal bare huske at alle dem der siger noget der er sort/hvidt tager fejl. Der er grå zoner for alle mennesker da komposition af muskler osv osv osv er forskellige fra folk til folk.

    Jeg er helt enig i frivægte klart er at fortrække men KUN så længe der er korrekt teknik og ikke for meget vægt.

    Ud over dette synes jeg hvis du er utilfreds med den instruktion du har modtaget i forhold til dit program tidliger, skal kræve at det et en person der er uddannet indenfor faget. Jeg er selv fys når jeg lige har skrevet min bachelor og er helt enig med dig i at der ofte kommer dårlige og dirkete forkerte råd ang. træning/programmer i fitness centre. men samtidigt synes jeg det er MEGET vigtigt du får instruks i frivægte og træningsprincipper med disse. Så synes du skal ofre de par hundrede du snakker om, da det er en ting at læse sig til noget viden og langt til at omsætte det til praksis. Men stadig kræv en der er ordentligt uddannet. Evt. gå til en special-fys og få lagt program/instruks i øvelser og så tag den derfra. Ellers risikere du bare at bikse noget sammen der måske er direkte skadeligt.

    @ThomasJ hvordan kan du sige man kun kan få laver fedt% ved at manipulere kosten ?

    Jeg kan finde masser af litteratur incl. lærebøger i medicin/fysiologi der foklare fedttransport osv som et krav til input/output. Så det vil sige energi indtag kontra forbrug. Hvis forbrug overstiger indtag vil man få en forbrænding der vil nedsætte fedt% over tid. Så dit råd er godt i forhold til godt input af føde, men ikke korrekt at det KUN kan ske ved diætmanipulation. hvis han træner 8 timer mere pr. dag og spiser det samme er jeg sikker på han vil få en lavere fedt% ;)

    Synes det er så ærgeligt at det der ellers kunne have været et godt råd bliver en forkert sætning.

  3. TLunau:

    Nej, det var en specialist der gav mig den øvelse. Tage et reb over den øverste pind i en ribbe, og så hive med den højre arm (det er venstre den er gal med) og så ville venstre arm blive trukket op, og skulle gerne blive styrket passivt.

    Maxpuls:

    Det lyder som en rigtig god ide.. Jeg er så heldig at min kiropraktor også er akupunktør, så jeg vil smutte ud til hende og se om hun kan hjælpe mig. Det lyder som noget der virkelig hjælper. Jeg har desvære også døjet med det 2 gange før, hvor jeg, lissom dig, bare skulle spise smertestillende og fik blokader. Ellers skulle jeg bare vente.. :nonono:

    Mange tak for svar,

    Koko :innocent:

    Hey Koko

    "venstre arm blive trukket op, og skulle gerne blive styrket passivt." Dette kan desværre ikke lade sig gøre, du kan øge din bæveglighed på denne måde. Men igen husk at som ved al anden "inflammation" altså betændelse bliver det værre hvis du irritere det mere! Og vil også sige prøv akupunktør og følg det regime med træning fra 6 månede med at øge bevæglighed en masse og ikke lave smerte svars bevægelser. Samt få udredt om du måske har højt kolesterol eller diabetes ??? ( De er ofte til stede ved frossen skulder, og det kan evt. hindre man får det igen hvis man ogås tager sig lidt af disse problematikker).

  4. Jeg vil sige du ikke skal udelukke noget som helst før du har fået det undersøgt af nogen der ved hvad de snakker om og har mulighed for rent faktisk at undersøge din ankel. Det kan nemt være små afrivninger osv af ledbånd osvosv. Gå til læge og få det tjekket evt. bliv sendt videre til en billedediagnostik.. ( Ultra lyd, schintigrafi ). Ihvertfald lad være bare at tro det ikke er noget fordi der en herinde der antager nogle ting. IKKE sagt at det ikke kan være en god od dejlig hjælp med alle de gode råd og ideer der er her. MEN hvis man ikke kan få ved din fod kan man ikke stille en "diagnose" og dermed kan du nemt forværre en tilstand der måske kunne have været undgået..!! Så alt i alt.. Hvis du ikke er 100% sikker på hvad det er så få det undersøgt af fag folk ;)

  5. Jeg synes Wikipedia forklaringen er ret dækkende.. Det åbenlyse i forhold til at du ikke kan klare nr.x sæt er sandsynligt pga natrium / kalium pumpen. Jeg er fysio studerende så må påstå at jeg er ret meget inde i det nyeste artikler osv på dette område. Natrium / kalium pumpen er den der bl.a. sørger for ledning af signaler og får cellen til at vende tilbage til sit hvile stadie igen. Prøv evt med et lidt længere pause mellem sæt. MEN igen kan det være så mange årsager som artikel på wikipedia nævner, nedsat kontakt fra neuroner grundet ændret lokalt kemisk miljø omkring musklen eller intra / extra-cellulært. Jeg ville nok vælge at overhøre de forskellige argumenter omkring forskning der er 5-10 år+ gamle da dette er forældte indenfor dette område. Hvis du vil vide en del mere om det kan "Klaus Klausen - Menneskets fysiologi i hvile og arbejde" anbefales.