The Chief

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The Chief

  1. Hehe, ja det må vel tilskrives "the randomness of CrossFit".

    Ud fra et ønske om at maksimere det gennemsnitlige poweroutput er det dog helt sikkert en dårlig idé ikke at tage den hårdeste variant først, når man belaster de samme strukturer af flere omgange.

    Vi ses :bigsmile:

    Ja, man kan aldrig vide hvad der venter. Jeg er dog helt enig ift. poweroutputtet, men nu var WODen i forvejen ikke en med særlig stort poweroutput. Tænk på hvor hurtigt du kunne have skudt den af, hvis det var 3x30 kipping pullups!!:-)

  2. Lyder godt med tiden, og ja, L-sit pullups var nazi/nasty. :laugh:

    Jeg undrede mig også lidt over at sværhedsgraden ikke var sat fra højest til lavest, så vi havde startet med L-sit, derefter normale strict og til sidst kipping. Havde givet mere mening i min CrossFit verden. :wink:

    Hej Max:-)

    Det er som alt andet i Crossfit forskelligt om det er let til hård eller omvendt. En klassisk .com WOD er: 50 dips-400meter løb-50 pushups-400meter løb-50 handstand pushups-400meter løb.

    Der bliver ikke lavet mange HSPU i den;-)

    Ses i weekenden:-)

  3. Det var da utrolig, synes ellers jeg havde søgt på biblioteket, hvor jeg kun kunne finde den på engelsk, men nu har jeg lige fundet den på dansk :smile: De eneste bøger de har af Barry Sears på mit bibliotek er dog "enter the zone"

    Men nu kan jeg da stadig med at læse denne :smile:

    Det var godt du fandt den. Start med den; den er god! Den nye som jeg nævnte tidligere er dog endnu bedre og der er flere ting som er ændret en smule i forhold til den første bog. Især betydningen og mængden af fedt (god fedt)!

    Go fornøjelse:-)

  4. Hej:-)

    Jeg ved at man kan låne "Enter the Zone" på dansk på biblioteket. Bogen er dog lidt gammel efterhånden så jeg vil hellere anbefale dig at købe The Anti-inflammation Zone. Den er noget nyere og den er virkelig god!

    Det er ikke altid helt nem at forstå, men hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig.

    De bedste hilsner

    "The Chief"

  5. det var dog et mærkeligt råd..

    hvorfor skrive direkte til en, når hun kan få svar fra en masse på en gang ved at skrive her i foraet??

    He he:-)

    Jeg synes nu det var et meget godt råd. Han ved en masse om kost og træning og kan helt sikkert hjælpe! Hun skriver jo at hun er forvirret af de mange forskellige råd så derfor er det vel meget godt at anbefale en??

    :-)

  6. Loonie herindefra er vidst lige blevet certificeret crossfit instruktør og bor da vidst stadig i Odense :smile:

    Ellers kan man jo træne Crossfit næsten alle steder. Det er jo bare at gå ind på deres hjemmeside for at se hvad man skal lave og så gi' den gas.

    Ok. Cool. Er helt ny på MOL så hvordan finder jeg Loonie. Lyder fedt at han er certificeret!!

    :-)