RTA

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RTA

  1. Der er ikke noget som sådan galt i at køre til failure i bent over rows. Jeg tror det Niels mener, er at han generelt ikke er fortaler for at man anvender failure træning :)

    Thomas

    Jeg har endnu ikke helt fattet hvad forskellen på at køre til 'max' og køre til 'failure' er?

  2. Må man spørge til ekstraktionsprocessen?

    Er det ion-exchanged, microfiltreret, krydsflydt, osv. - eller taler vi om varme og eller kemikalieekstrakheret valle?

    Hvad er forskellen og hvad er bedst? Hvad skal man evt. holde sig fra?

  3. Den forklaring Morten Z refererede var meget dækkende og fyldestgørende... Hvad du i øvrigt ville have ud af en evt. yderligere forklaring forstår jeg ikke, du tror hverken på at et menneske kan forbedre sig endsige tale sandt hvis først man har løjet.

    Fyldestgørende forklaring???

    Intet kunne være længere fra sandhenden.

    Og nej, du har ret i, at jeg grundlæggende tror på devisen: En gang løgner altid løgner. Men det betyder jo ikke, at det eneste der kommer ud af munden på MS er løgn.

    Netop derfor ønsker jeg, at han uddyber diverse anklagepunkter. Så kan jeg nemlig selv vurdere hvilke forklaringer der er løgn/bedrag og om han evt. oprigtigt angrer.

    Såre simpelt.

  4. Lige et par ord mere:

    Vi er da helt enige i, at angrer man virkelig helhjertet og ligger (der var den igen) man alle kortene på bordet så alle de implicerede parter kan få en FORKLARING så er jeg da også parat til at tilgive - op måske endda række vedkommende en hånd ;)

    Men indtil MS får iltet hjernen - og viser sig her eller på getbig.dk - og personligt kommer med både en undskyldning og forklaring kan jeg ikke bruge et indirekte 'hov - det er jeg sgu ked af' til noget.

  5. Ævl og bavl. Ovenstående citater er fulde af grimme fordomme og spekulationer

    Jamen endnu en god grund til at han kommer ud af løgneskabet og ligger (eller lægger? - kan aldrig finde ud af det) kortene på bordet.

    Hvis jeg (og andre...?) skal sætte en stopper for min mistænkeliggørelse af ham kræver det da, at han kommer med en forklaring!!!! Det er sgu da logik for bur- :chicken: . Han kan jo blandt andet starte med at forklare hvorfor han pludselig fik økonomiske interesser i getbig.dk - herunder deres salg af kosttilskud. Hvad ville han bruge dette til?? Indtil han kommer med en god forklaring (eller i det mindste bare én forklaring) kan jeg da ikke bruge hans 'jeg er ked af det' til en skid.

    "Jeg har ikke ondt af Getbig. Getbig må altså lære at validerere sine samarbejdspartnere lidt bedre også af hensyn til kunderne og især når det gælder prøvetagning og lign."

    Dvs. du har mere sympati for MS som tog røven på getbig.dk end du har for getbig.dk??? Logisk nok!!! Så kan de rige svin jo bare lære det..... :devil:

  6. [.Men som det godtroende menneske jeg er(ligesom flertallet herinde går jeg udfra) vil jeg vælge og tro på det MS siger er oprigtig ment... ingen af os kender baggrunden for hans handlinger så lad manden få en chance og tænk dig om næste du skriver sådan noget sludder ;)

    Jamen jeg giver da med gælde MS alle chancer for at komme ud af skabet så han kan angre og forklare. Nu har han brugte 100'rede af timer på at føre os bag lyset (nogle mere end andre) og så må han da - indimellem træningspassene hos sin kinesiske ven - kunne bruge et par timer på at forklare sig her på mol og ikke mindst getbig.dk - PERSONLIGT vel og mærke og ikke gennem MZ. Det andet er lidt for nemt.

    Angrer han virkelig så meget som han angiveligt pt. gør brude han nok også havde været at finde på getbig.dk og MOL da getbig.dk var udsat for alverdes anklager om snyd og sammensværgelse.

    Men det er jo også nemt at være storsindet og tilgive når man ikke selv har haft noget i klemme af betydning.

  7. Det skal jo også lige huskes, at der i nogle tilfælde desuden har været økonomi indbladet. Bla. er det jo lykkes ham at snøre getbig.dk for gratis produkter osv. Desuden har de været i tæt kontakt ang. et samarbejde. Det er da ikke helt uden omkostninger når en virksomhed skal bruge tid og energi på at diskutere samarbejde med sådan en lystløgner og parasit for sidenhen at skulle bruge endnu mere tid på at afsløre ham og forsvare sig selv mod uretmæssige anklager. Det er efter min vurdering på grænsen til at være økonomisk kriminalitet - dog kom det aldrig så langt så at MS fik en betydelig økonomisk vinding ud af det (ikke hvad vi har hørt om i hvert fald).

    Desuden kender vi heller ikke hele historien om MS - én gang kriminel lystløgner altid kriminel lystløgner. Hvad har han ellers haft gang i på nettet af mere alvorlige scams?? Og hvad bliver evt. det næste som han prøver når han jo tilsyneladende slipper med et "nååå pyt MS - du er nu go' nok"

    Personlige vil jeg hellere bruge tid på at klappe getbig.dk på skulderen hvis de en dag rejser tiltale :devil: mod svindleren end jeg vil forsøge at 'trøste' 'stakkels' MS.

  8. Jeg synes godt nok ligesom Brainrod at man er lige lovlige hurtige til at stå med åbne arme og sige nåårrhh hva fanden "pyt" med det er lidt hurtigt tallerken venderi, jeg synes stadig det er lidt sygt at lyve og oprette ekstra profiler for at profilere sig selv, jeg ønsker ihvert fald ikke at give nogle skulderklap for bevidst at føre mange bag lyset og selv når han blev konfronteret med nogle af sine umuligheder digtede han videre. Egentlig er jeg ligeglad men synes bare der er lidt for meget gruppekrammer over holdningen.

    Lige min ord.

    Men det hænger sammen med den danske jantelovs-mentalitet: Hæver en person sig over gennemsnittet :biggrinhat: (også selv om det er berettiget) vil vi danskere overfalde personen ved første mulighed og trampe ham godt ned i jorden igen :teachingfinger: . Når så han ligger på jorden og ser ynkelig ud får vi dog lige så hurtigt medlidenhed med personen og hjælper ham 'op' på vore andres niveau igen.

    Ingen over gennemsnittet og ingen under......... :( :biggrinhat:

  9. En mand der har været så aktiv, er 100% at finde blandt brugerene her på MOL / getbig - så det må vi bare leve med.

    Helt sikkert - og har han vitterligt lavet dette scam for morskabens skyld har han sikkert heller ikke kunnet dy sig for at lave et enkelt eller to indlæg :tongue: fra en ny profil på denne tråd - naturligvis fra en ny ip-adr.

    He is somewhere out there........ :o

  10. Okay, for at det ikke skal blive en kedelig aften er tiden kommet hvor jeg vil give et bud på MS's motiv.

    Undervurdér aldrig en modstander! MS har ikke gjort det fordi han er en wannabe med mindreværdskomplekser. Det er også ret usandsynligt at han har gjort det for penge. Han er heller næppe en psykopat som JS så forsigtigt udtrykker det.

    Men hvorfor så? Da jeg ikke har snakket med manden (endnu?) kan det naturligvis kun blive et kvalificeret gæt: Han har gjort det for sportens skyld - for en kæmpe griner - for virkeligt at kunne sidde og smage på hvordan han kunne køre folk rundt i manegen - og haft en særlig fornøjelse ved manipulere med især dem, der selv regnede med at de havde styr på det. Jeg tror eksempelvis også på hypotesen om at særligt en person er blevet groft karrikeret på visse karaktertræk.

    Men der mangler noget ikke? Der mangler noget for at man gider at bruge så mange timer på den sag. Det er ikke belønning nok at sidde og kluk-le alene på sit kammer - Der mangler et publikum!

    Hvilket bringer mig til en uafklaret del af historien. MS har ikke lavet det alene. Der har været "nogen" som har krampegrinet sammen med ham. Om der bare har været en mere eller endnu flere er umuligt at sige. Har der måske været flere ved tastaturet?

    Det er som tidligere nævnt også min teori. Det hele er nok startet i det små og sidenhen er der gået sport i at se hvor langt ud han kunne køre den før nogen gennemskuede ham. Han har sikkert siddet og klasket sig selv på lårene af grin da folk råt slugte hans historier om bla. den kinesiske bibliotikar, ankelvægtene, lygtepælen osv osv.

    Men du (MZ) har da ret i, at der ligesom mangler et eller andet i det hele. For nok kan det da være sjovt at tage pis på folk men man får ret hurtigt en lyst til at afsløre sig selv (egen erfaring :D )og grine ad de folk der hoppede på ens 'fantastiske' historie. Normale mennesker ville nok heller ikke bruge såååå lang tid på én enkelt practical joke. Han må jo have brugte MINIMUM 5-6 timer om dagen på det - og ikke kun i en enkelt eller to dage.

    Så måske er han alligevel delvist en smule syg :retard:

  11. "...om emner som mindreværd, "min far er større end din far", at du føler dig truet osv. Var JS for fin til at skrive til mig selv? :) "

    Hahaha......Du bliver ved!

    Nu tager du vist også tingene ud af sammenhæng.

    Jeg har vist aldrig nævnt, at jeg følte mig truet af dig :D , men var bare nysgerrig efter at vide hvad det var DU i DIN PM til mig antydede du ville gøre hvis jeg skrev flere PM til dig.

    Og så nævnte du, at jeg "...da vist ikke var alt for kvik". Det fik mig blot til at nævne, at en sådan bemærkning havde samme effekt på mig som hvis du nævnte, at "din far er større end min far".

    :tongue: :lol:

    Men eftersom vi alle er blevet opfordret til ikke at diskutere personspørgsmål (udover den kære MS :retard: )mere i denne tråd vil ovenstående sætte et punktum for min diskussion med dig.

    Og nej - selvom min profil er nyligt oprettet gemmer JS sig ikke bag den....... :D

  12. RTA <<< Jeg er glad for, at du holder dine indlæg mod mig i et mere sobert sprog her i forumet end i de mails, du finder det passende at skrive til mig.

    Med baggrund i diskussionen igår angående off topic-indlæg fandt jeg det mere passende at sende dig en PM så andre ikke nødvendigvis skulle ligge øjne til! Så undgår VI (også dig) jo at diskussionen fortsætter i denne hårdt prøvede tråd....

    En PM har jo også den fordel, at den kan slettes ulæst....dvs. har du ingen interesse i min mening behøver du aldrig kende den ;) og du bestemmer således suverænt hvem du vil diskutere OT med og hvor længe!!

  13. Kære MDK - efter diskussionen igår angående tonen samt relevansen af indlæggende her på MOL forstår jeg simpelthen ikke hvorfor DU bare bliver ved med at puste til ilden (læs: JS og andre)i dine indlæg!!!! Prøver du ihærdigt på at fortsætte diskussionen eller har jeg misforstået dine sidste indlæg???

  14. MS sidder da helt 100% sikkert i en eller anden udgave og følger 'slaget' om ham her på nettet. Alt andet ville da være mærkeligt. Og efter alt den ip-snak sidder han sikkert på en anonym computer på et eller andet bibliotek - måske skriver han endda et lille indlæg i ny og næ :sneaky: bag en helt uskyldig profil.

    Og det vil da heller ikke undre mig om 'skandalen' har flere aspekter som MZ antyder. Med et så gennemført nummer kan intet overraske. Tænk blot på, at manden jo har oprettet flere profiler for at stille sig selv spørgsmål. Og for ikke at blive genkendt som MS i disse har han valgt andre formuleriner og endda krydret disse med enkelte stavefejl. At han pga. manglende indsigt i computerteknik ikke har taget højde for at MZ kunne spore ip-adresser var dog knap så smart. Men man kan jo heller ikke vide alt.. <_<

  15. Hessel: Hvad frygter du?? Hvis nogen kunne finde på at smide dig ud af MOL på baggrund af den lille diskussion så er det da ikke dig der har et problem....Og SKULLE MZ finde på at spærre din ip eller hvad nu han kunne finde på er der jo utallige måder uden om det.

    Det har været en lang dag og der er vist nogen der skal ind og hvile sig lidt..... :(

  16. "Hessel -> forstå hvad xax fortæller dig. Jeg er administrator, moderator på dette board. Du er - uden at vide det - hamrende glad for at jeg bekymrer mig om - og gør en indsats for at folk holder øjet på bolden. Du skal ikke kalde mig smagsdommer - der pissede du mig totalt af. Nu er jeg faeme sur. Hvis du kalder mig smagsdommer igen, så skal jeg eddermame vise dig smagsdommer og så kan du lave dit eget lille smagsløse board hvor du kan diskutere med dig selv. Nu udviser du lidt konduite eller også pisser du af. Dette er ikke en offentlig institution hvor jeg har pligt til at please alle. Jeg tjener ikke en krone på det lort her, men jeg kræver krafteddemig et minimum af respekt. Fat det Hessel NU! Et fornærmende ord mere fra din side og det er farvel."

    Are you kidding???? :confused2:

  17. Jeg kan godt se, at en tråd ikke skal udvikle sig til en åben krig mellem folk og at vi naturligvis skal bevare den sobre tone.

    Men det må da så også gælde for admins som fx. Morten "Overdommer" Z......hans nedladende skrankepave-tone :teachingfinger: hjalp jo heller ikke ligefrem på stemningen.