Sgust

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sgust

  1. Hej!

    Historien starter for godt og vel fire år siden. Hver morgen når jeg vågnede ville jeg have ondt i højre skulder, så slemt at jeg ikke kunne bruge armen, men efter en times tid ville det gå over.

    Jeg mærkede da ikke noget til det indtil for et års tid siden. Tidligere har jeg haft et kontorjob, og derfor ikke været aktiv.

    Så begyndte jeg og arbejde som skovarbejder, og skaden kom igen. Jeg var til fysioterapeut d. 25 december, og hun fortalte mig nogle øvelser jeg kunne lave og sådan, dog ikke nogen jeg ikke i forvejen lavede. Jeg fik afvide jeg skulle fokusere på trapezen og triceps for at "åbne" skulderen op, hvis man fx. har siddet meget ved computer og er faldet sammen. Jeg tager samtidigt langt færre kilo, med flere gentagelser.

    Smerten kommer ikke på yder siden af armen, men opstår i ledet på forsiden. Min læge fortæller mig det er den korte biceps sene, og han kunne også fremprovokere smerterne. For at specificere området er det i den højre skulder, og hvis man forestiller sig det "dybeste" punkt fingrene kan komme ind i ledet, så er det lige til højre for det, hvor der sidder en "klump" af noget tættere væv.

    Shoulder_cuff.jpg

    Jeg vil umiddelbart sige det er omkring det lyseblå punkt her.

    Jeg er altså ikke i stand til at udføre mit arbejde, og det er jeg meget ked af, og hvis jeg ikke kan træne forestiller jeg mig i en situation med at blive rigtig usund og inaktiv i en sofa. Nej tak til det.

    Lægen sagde jeg skulle prøve noget Voltaren gel og massere ind, det prøvede jeg 4 gange igår, og det har idag bevirket jeg kunne arbejde i 30 minutter inden jeg måtte stoppe.

    Min læge er skeptisk overfor effekten af fysioterapi, men siger jeg skal prøve og give dem seks behandlinger.

    Bør jeg gå all out med gigt medicin, voltaren, træning osv. på en gang? Jeg vil bare gerne hurtigst have det væk da har en meget negativ virkning på mit humør.

    Evt. nogle gode øvelser i kan foreslå mig? Jeg ved man kan få en kikkertoperation, man hvilke kriterier skal man opfylde for at kunne få det gjort?

    Mvh. en meget fortvivlet skovarbejder.

    Ps. jeg ror hver dag, omkring 20-25min. uden smerter i skulder, kan jeg forsætte med det?

    Efter at have læst din beskrivelse af skuldersmerten minder den meget om en nuværende skade jeg selv døjer med. Min skade blev 'diagnosticeret' til at være en inflammatorisk tilstand i supraspinatus' sene( r ), forårsaget af overbelastning. Har fået nogle steroidindsprøjtninger med antiinflammatorisk virkning (hos en reumatolog), men må indrømme at det eneste der mindsker smerten er helt at droppe den hårde/belastende træning af skulderen. Så det er bare at vente til inflammationen er forsvundet, hvorefter man kan træne igen.

    Kommer din skuldersmerte oftest dagen efter du har været fysisk aktiv med skulderen ???

  2. Tungt metal som Rammstein og Clawfinger virker altid motiverende for mig.

    Det giver sgu lige et ekstra 'testosteron-bust' :)

    Men om det lige egner sig til roning kan måske diskuteres. Der vil de gamle Metallica-plader nok egne sig lidt bedre, med deres lidt hurtigere trash-tempo'er.

  3. Som udgangspunkt tror jeg mere eller mindre alt træning til kampsport vil gavne vægttab. Man benytter nogle muskler og bevægelser, man ikke umiddelbart kommer til via spinning, løb og styrketræning. Har selv gået til boksning og synes at træningen hjalp med rigtig meget. Både hvad angår konditionstræning og teknikken (her mener jeg specielt hurtigheden, da denne godt kan hæmmes ved kun at styrketræne).

    Jeg har ikke selv gået i Holbæk, men kender nogle der gør. Mener at træningen er baseret på 50/50 mellem konditionstræning + teknik og så sparring. Så du skal nok regne med at slå lidt på tæven. :smile:

  4. Nå ok. Ellers Google det, så burde det være til at finde.

    Efter lidt søgning, er min umiddelbare konklusion at tarmskylning i princippet er endnu en hyklisk trend - i samme grad som DETOX-kure !!!

  5. HEHE... Sikke en fantastisk diskussion :tongue:

    Men tænker bare lidt på hvad træneren mener med at "lugte". Er det fra munden eller generel kropslugt?

    For hvis det er kroppen, så er man sgu da mere eller mindre tvunget til at lave shakes med 1,5 kg pulver, for at kunne svede det ud :wink:

    Det ser sgu mere ud til at træneren ikke lige kunne finde på et argument mod de "lugtende-proteinpulver-indtagere".

  6. Til Wulf.

    Jeg havde også på et tidspunkt problemer med oppustet mave og dette var faktisk primært fordi jeg skippede nogle måltider hist og her. Tror faktisk at det ville være en god ide at prøve at spise regelmæssigt og se om det hjælper efter et stykke tid.

    Du nævner ikke noget om hvor længe du har trænet din mave. Hvis du lige er begyndt kan det også være en årsag. Man kan godt få lidt oppustet mave (det gjorde jeg i hvert fald) da maven ikke var vant til belastningen ved træning.

    Derudover er det også vigtigt at trække maven ind under selve maveøvelserne. Det er i hvert fald hvad jeg har læst mig til :)