Unicorn

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Unicorn

  1. Et kvalificeret svar ligger lidt over mine evner, men synes bestemt det er et spændende emne og håber da på at Morten Z, Incognito, Guarden eller lignende vil komme med et svar :smile:

    Okay, det er jo fair nok :smile: Jeg giver tråden et døgns tid mere og prøver jeg at fange de nævnte. Havde også håbet at Morten eller incog ville kigge forbi med nogle bud. Men godt at i finder det interessant og at det ikke er noget der er blevet debateret til hudløshed herinde i forvejen :bigsmile:

  2. Fordi vores krop er designet til at tilpasse sig de belastninger den udsætter den for.

    Dvs. ønsker du udvikling, kræver det øget/ændret belastning.

    Og hvad der så ligger bag rent fysiologisk må de kloge hoveder kunne svare dig på...

    Yes yes. Men hvis 4x8x100 i bænk stimulerer hypertrofi i den ene uge hvorfor bliver det rent fysiologisk ikke ved med at stimulere hypertrofi? Jeg håber også at nogle af de kloge hoveder kigger forbi :bigsmile:

    Jeg læste artiklen "Sådan vokser muskler" på forsiden og der bliver nævnt en masse godt om hormonproduktion osv, men hvorfor stopper det med at stimulere hypertrofi hvis man fortsætter med noget der stimulerede hypertrofi før?

  3. Det har altid været kendt at man ikke skal lavede samme træningspas uge efter uge, måned efter måned, men hvorfor egentlig? Jeg er ikke i tvivl om at det er rigtigt men hvad det rent fysiologisk der gør at det hænger sådan sammen?

    Bliver der udsendt færre vækstfaktorer, calcium, affaldsstoffer? Eller er hormonresponsen lavere eller hvorfor er det at kroppen skal have ny stimuli rent fysiologisk? Vides det? Eller har vi nogle kvalificerede bud?

    Har ikke kunnet finde noget i andre tråde.

  4. Der er ingen grund til at deaktivere din krop med et minimalt kalorieindtag?

    Ketose er da absolut noget du ikke ønsker. Ingen mad er lig med ingen muskler, ikke lig med intet fedt. Løsningen til dit problem er ekstrem cardio og et meget lille energiunderskud.

    Siden hvornår er ketose blevet lig med ingen mad? Og man kan da godt indtage et fint antal kcal og opnå ketose alligevel. Iøvrigt er ketosen vel i sig selv ikke noget problem, det er vel først når det bliver ketoacidose det bliver kritisk...

  5. .Det er bare vigtigt at træne eksplosivt, og atter eksplosivt.

    I den her tråd er der tilsyneladende en vis tendens til at vi bruger forskellige begreber. Hvad definerer du som eksplosiv træning?

    Iøvrigt så ville nogle starter med faldskærme, slæder eller andre former for let resistance nok også være fordelagtigt.

  6. David, hvad vil du sige er hovedbudskabet i artikel serien du har postet? Hvor meget/lidt kan man forvente sig at faa ud af det dynamiske arbejde? Er man bedre tjent med at skifte dagen ud men en repetition day?

    Det vil jeg mene du er. De studier der er lavet omkring analyser af stangens baner tyder på at de sidste, tunge reps i et RE sæt minder meget mere om banen i et maxløft end de første i sættet og de dynamiske sæt. Eneste potentielle problem skulle være den hypertrofi det jo vil stimulere. DE er imo kun restitutionstræning.

  7. Der er nu heller ikke der siger man nødvendigvis skal bulke eller cutte for at få resultater, det er en halvgammel myte efterhånden. Hvis jeg var dig ville jeg ligge i moderat underskud så du taber dig ca 4-500 gram om ugen og så sørge for at få nogle proteiner og kulhydrater umiddelbart efter træning.

    :smile:

    Iøvrigt en interessant måde du har målt din mave på :laugh:

  8. Fedt med andre dykkere. Er der nogle der har erfaringer med nogle gode steder at dykke i danmark? Tog padis rescue diver i udlandet engang, men har ikke fået dykket i dk endnu. Kan i anbefale nogle specielle seværdigheder?

  9. Du kan nemt lave en slæde hvis du vil. Kør ned til en bilhandler og hent et brugt dæk (gratis) og så køb noget snor hos harald nyborg, det fungerer udmærket. Bor nogle huller i dækket og sæt en lille træplade ind så trækket på dækket bliver fordelt. Og du kan jo bruge nærmest alt som ekstra vægt. Almindelige eleikoskiver passer perfekt på toppen.

    Ellers også rigtigt godt svar af athlete-x :wink:

  10. Nej.

    Jo, og velkommen til rød stue. Er du uenig i at mange opfatter eksplosiv/dynamisk træning som træning mellem 65-75 % med få reps? Bl.a. WSB'erne bruger det og kraemer, fleck, og mange af de andre bruger også de udtryk, så jeg kan ikke gennemskue hvad dit "nej" det går på? Måske du kunne uddybe det så vi rent faktisk kunne få en diskussion om det? Jo vs nej bliver nok lidt kedeligt i længden.

  11. Jo

    For at blive eksplosiv, handler det om at få fyring til så mange motoriske enheder som muligt, og det gøres ved at løfte tungt få gange

    Ja, men normalt omtaler man eksplosiv træning som træning med 65-75%, fuld fart og få reps. Men jeg er skam enig i at du skal op og have fat i IIb'erne så meget som muligt, men din begrebsdefinition er ikke den man normalt bruger om eksplosiv træning. Men vi er jo enige...

  12. Horisontalt træk/pres er lige ud i forhold til brystet, eksempelvis bænkpres (horisontalt pres) eller Bent over Rows (horisontalt træk).

    Vertikalt er opad/nedad i forhold til kroppen, eksempelvis military press (vertikalt pres) eller træk til bryst (vertikalt træk)

  13. Det var da et klassesvar af høj pædagogisk værdi. Ikke alene gav han svaret, men satte også The-Pimp til selv at tænke over svaret (og spørgsmålet)

    Det er da fuldstændig umuligt for en noob at vurdere hvilke affaldsstoffer der skulle være tale om og hvordan de i så fald skulle kunne blive skyllet ud. Og der er jo ikke andet end vildledning og annoncer hvis man googler emnet.

  14. Nej det er ikke nødvendigt med tarmskylning. Kroppen er udviklet ganske fornuftigt i forhold til selvrengøring.

    Hr.Kirchebrandt: Når ts nu ikke er nogen ekspert på området var det så ikke en ide at svare istedet for at stille ham et spørgsmål som du ved han ikke kan svare på?

  15. Du skal bare ned i fedtprocent vil jeg mene. Mange lagrer meget fedt intraabdominalt og vil derfor stadig bule ud selvom sixpacken er kommet frem. Det kan også være at du har for stort et lændesvaj eller at din transversus abdominis er for svag.