Bongo

Medlemmer
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bongo

  1. Det burde forbydes ved lov at tale i mobiltelefon i et træningscenter :devil: . Det har heldigvis hjulpet lidt at der er kommet skilte op der hvor jeg træner, hvor der pænt henvises til café området hvis der skal snakkes mobillos...

    fatter ikke at folk ikke bare lader lortet ligge i tasken mens de træner..

    surt opstød her i julen :santa2:

  2. Det skulle efter sigende være ok. Har kun lige kigget ind af vinduet, mens jeg ventede på at skulle ind og se Kill Bill :santa2: Læste en artikel i avisen dengang det lige var åbnet. Konceptet er at man betaler for Styrketræning/Motion og ikke en skid andet. Det er bl.a. derfor der ikke er badefaciliteter eller fladskærme over det hele. der skulle sågar ingengang være malet på vægene.

    På den måde kan de holde omkostningerne nede på et minimum samtidig med der kun er personale et par aftener om ugen (hvor man samtidig kan melde sig ind)

    De har åben fra kl.7 til 22 hver dag og man lukker sig selv ind via sit sygesikringsbevis.

    Melder man sig ind for 6 mdr slipper man med 600 smackers hvilket må siges at være ret billigt..

    Det var lige det jeg har opsnuset mig til.. Vil gerne selv vide hvilke maskiner frie vægte osv der er dernede så hvis nogen ved noget så lige skriv her aight...

    Mvh Bongo

  3. Sådan..

    Fandt et gammel styrkeløfterbælte frem. klippede en strop af en taske og bandt en 15kg vægtskive i bæltet med stroppen. det funker sku :bigsmile: kunne lige tage en 6-8 stykker så det var bare toppen. Jeg så nok lidt dum ud men skidt nu med det, jeg fik trænet på den rigtige måde... næste uge kan jeg prøve med en 20'er og se om jeg kan magte det.. :xmas:

  4. Har prøvet at barbere mine hår på brystet af. Det var inden jeg skulle på ferie, jeg regnede med jeg ville se lidt mere markeret ud uden busken :santa2: Meeen det skal sku holdes nede eller klør det som bare pokker. Men en alm. skraber kan gøre jobbet. :xmas:

  5. Jaaaa

    det var gode nyheder her i julen :) Jeg kørte også idag men han sagde slet ikke noget. Kan være diskussionen er lagt på hylden.. jeg vil helt sikkert fortsætte med mine dips nu uanset hvilke påstulater han kommer med... Mht ekstra vægt så vil jeg nok bruge Martin's foreslag med håndvægten mellem føderne. Bliver sjovt på Tirsdag så går vi igang med to ugers exentrisk.... kan det virkelig passe at man skal køre med de samme kilo altså ens 5 rep max begge uger :blink: Det er ikke mig der har lavet skemaet, men det bliver da pænt hårdt men det er vel også meningen.

    Eller tak for gode svar, nu er jeg helt afklaret mht øvelsen. Så kan han trække i det tov alt det han vil :tongue:

    Mvh Bongo

  6. Hey

    Jeg er kommet lidt i tvivl om hvilken øvelse jeg skal køre i forbindelse med mit hst program. Jeg mener helt bestemt at have læst herinde og på andres boards, at dips er en kongeøvelse for triceps. Min makker derimod vil kun køre i maskinen altså kabeltræk med rebet. Han siger den øvelse rammer triceps bedre, og jeg kan da godt mærke at det er et mere koncentreret pres man opnår.

    Han er en del større end jeg er og jeg vil gerne have masser af masse, og han vil vist bare trimme lidt. Men hvergang jeg hænger og slider i dips stativet kommer han hen..."det er spildt arbejde kan du ikke mærker så meget den går i patterne og hele overkroppen" og det kan jeg jo godt, men synes bare det er helt ok. Kører jeg mon øvelsen forkert eller går dips virkelig i patterne også ?? <_< Men jeg er bare glad for jeg overhovedet kan køre øvelsen, for da jeg startede med at træne i Februar kunne jeg ikke hive mig op en eneste gang, og nu kan jeg tage en 18-19 stykker :chicken:

    Men det store spørgsmål er så. Han min makker ret og skal jeg stå og køre kabeltræk, eller skal jeg bare høvle videre med mine dips, og nikke og give ham ret når han kommer med sine gode råd.

    Eller er der en der kan komme med den hurtige forklaring, hvis dips altså er vejen frem. Så kan jeg jo prøve at forklare min makker hvorfor det er en god øvelse...

    P.s en gang imellem kører jeg closegrip bench, for hyggens skyld men han kører som sagt altid Kabel træk.

    Håber nogen kan forklare mig hvor'n tingene hænger sammen..

    Mvh Bongo :)

  7. Heysan

    jeg har diskuteret lidt frem og tilbage med min træningsmakker, om hvorvidt jeg skal nappe min protein/kreatin shake lige efter jeg har kørt den sidste øvelse i vores hst cyclus, eller jeg skal vente til efter jeg har spinnet ? jeg ved godt at jeg ikke burde spinne lige efter jeg har trænet, men jeg er mest tændt der, og da mine glykogen depoter er brugt burde jeg vel forbrænde mere fedt på den måde ? :blink: og jeg skal sku have smidt en del kilo endnu 6-8 stykker regner jeg med...

    Jeg træner hst 3 x om ugen men spinner kun ca 2 gange... jeg håber det giver en ok blanding af muskler samtidig med jeg smider fedt lidt hen af vejen... kcal får jeg nok af :)

    Mvh Bongo

  8. Startvægt 1. Februar 2003 97kg af den fede slags..

    Vægt nu 86kg af de lidt mere muskelprægede...

    har været nede og runde 83 men har taget lidt på efter træningen er blevet lidt hårdere.. skal sku have nogle kalorier ellers bliver jeg helt svimmel...

    målet er at smide endnu 5-6 kg fedt og så eller's bare gaine muskler derfra... :w00t:

  9. Hej

    Jeg tænkte på hvad jeg skal holde øje med når jeg handler ind. Jeg prøver at tabe mig, og ser altid på varedeklerationen, men jeg er tit i tvivl om hvilke tal jeg skal kigge på. Jeg går uden om de varer hvor der mange kalorier i. Men det er vel relativt set i forhold til kulhydrat og fedt. Er der ikke en tommelfingerregel jeg kan følge ? ligenu går jeg mest op i kalorier, men burde jeg se på helheden ?

    så er jeg gået hen og blevet næsten besat af Cultura drikke youghurt <-- flot stavet... de smager bare himmelsk og jeg har altid lyst til dem. MEN er de ok at drikke når jeg gerne vil spare på kalorierne ? jeg styrketræner også men ikke så hårdt, men føler dog at jeg har brug for noget energi for at få lidt ud af træningen, selvom det går laaangsomt når man skal tabe sig også..

    i kan lige få energirfordelingen på Culturaen:

    Pr. 100 g ca.

    Energi 300 KJ (70 kcal) Protein 2,9 g Kulhydrat 11 g, fedt 1.4 g.

    Håber i kan forklare mig hvordan det hænger sammen...

    Mvh Bongo

  10. Da jeg startede i uge 6 på min kur vejede jeg 97 kg. Jeg styrketræner 3x om ugen og dyrker cardio ca 2 x om ugen. jeg vejer pt 87 kg. så det er et ok vægttab, det er i snit 0.7 kg om ugen, så det er meget passende da jeg havde en del at tære på. men det har kørt lidt uregelmæssigt. nogle uger over et kilo og andre uger har jeg taget på pga. drukture osv. men nu kører jeg hårdt på til uge 30 hvor jeg skal ud og rejse. om jeg taber noget muskelmasse eller ej, jeg er ligeglad jeg gider ikke være fed mere. <_< Så kan jeg altid ligge kostplanen og træningsplanen om når jeg er nede på en vægt hvor jeg er tilfreds.

  11. Jeg kan ikke se energi fordelingen på pakkerne med flødeboller. Jeg ved da godt det ikke er de sundeste i verden men er de så slemme igen ? jeg er på kur men tillader dog mig selv lidt søde sager engang imellem. De er vel lavet at æggehvider der er pisket og sødet og lidt kiks bund og tynd chokolade. Er der nogen der har et bud på hvor mange kalorier der er i sådan en fætter eller pr. 100 g. ??

    Mvh Bongo

  12. Efter at have læst alle svarene igennem, har jeg det faktisk ret godt. Jeg troede jeg var alene men kan se der er flere som mig der har en ustyrlig sød tand. Jeg er igang med at tabe mig og det går ret fint. Det eneste der generer mig er at folk ikke kan FATTE at jeg ikke vil prøve at smage noget bestemt mad, dessert osv.. Det kan drive mig til vanvid at man hver gang skal forklare hvorfor man ikke vil være med i kage klubben, hvorfor man ikke tager sovs og dressing osv osv... Som om det ikke kræver nok af en at spise fornuftigt :angry: Jeg er også begyndt at gå i byen uden at drikke... Min erfaring har vist at det jeg kan nå at tabe mandag - Fredag kan ryge på igen efter én bytur, så det er ikke til at bære... Men folk FATTER bare ikke hvorfor jeg ikke drikker... Det er sku da lige meget siger de... alkohol feder ikke, og de kommer med en masse gode råd, og undskyldninger folk at drikke, det er som om byen kun er for de fulde folk.. Selvfølgelig drikker jeg da, men jeg vælger mine drukture med større omhu, så er jeg også foreberedt på at jeg nok ikke taber mig den uge, og så er det ikke så slemt. Mht slik og søde sager har jeg ingen gode forslag da jeg selv er en ko til at holde mig fra de ting, og som andre nævner er weekenderne de værste... Men bare jeg taber mig så betyder det ikke noget at der ryger lidt slik ned gennem ugen... :)

  13. Hej novicen albert <--- mystisk navn B)

    Jeg har de sidste ca 2 mdr kørt motions kuren. dvs jeg har omlagt min kost samtidig med jeg har motioneret næsten dagligt... jeg styrketræner 3x om ugen og dyrker cardio 2-3 x om ugen sommetider mindre.. og fedtet rasler af mig, ca et kilo om ugen... jeg tror du skal tænke mere på kosten end træningen, det har ihvertfald virket for mig, jeg træner ikke voldsomt tungt, men kan da mærke at jeg bliver stærkere hen af vejen. Det er trods alt nemmere at se godt/trimmet ud hvis der ikke er så mange kilo at slæbe rundt på..

    Mvh Bongo

  14. Mht din cykling, ville jeg stadig placere den helst min. 8 timer før eller efter, så kan du også tillade dig at presse dig lidt mere på cyklen.

    udover jeg kan presse mig lidt mere hvad er så grunden til at min cykling skal ligge så mange timer fra min vægttræning ? er det et forbrændingsspørgsmål, om at holde forbrændingen igang.. jeg sprang faktisk cyklingen over idag efter træning, mest fordi jeg var totalt færdig, men også fordi jeg har en til tider dum vane med at følge de råd jeg får med det samme, uden at sætte de store ?tegn ved dem. Ville bare være rart med en lidt dybere forklaring. ellers tak for gode indlæg både til Dines og nightbringer :)

    Mvh Bongo

  15. hej og tak for svarene..

    Jeg træner aldrig til failure da jeg træner alene og ikke kan få hjælp til de sidste reps.. Dines jeg har læst en del om HST og er også ret vild med hele ideen. Lige et enkelt spørgsmål. I den excentriske face skal man ikke have hjælp til at få vægten op og så holde den på vej ned ?? ellers bruger man vel kræfterne på at løfte vægten. Jeg træner kun ca 20 min på cykel efter træning og jeg giver mig ikke 100% så jeg tror ikke jeg forbrænder mine muskler der... Jeg er på det sidste begyndt at tage færre sæt 2-3 og så køre lidt tungere, skulle der være noget i vejen med det, eller skal jeg holde mig til 4x 10 reps som jeg har kørt hidtil.. er efterforbrændingen større jo tungere man træner ??

    håber i kan fange den :)

    Mvh Bongo

  16. Hej

    Jeg er igang med et større vægttab. Jeg startede i uge 5 med en kampvægt på 97 kg... pt Fredag uge 11 er jeg nede på 90 kg dvs 7 kg på 7 uger ialt. Jeg har lagt min kost om, og træner 3x om ugen, og squasser ca. 2 gange om ugen... Jeg kører noget hjemmelavet fullbody tam tam de 3 trænings dage efterfulgt af 20-25 cardio på kondi cyklen... jeg er super tilfreds med mit vægttab selvom jeg stadig mangler meget... målet er at nå under 80 kg i uge 30 hvor jeg skal ud og rejse, og gerne ville kunne smide trøjen uden at skamme mig... jeg ved godt jeg ikke kan forvente at tabe 1+ kilo om ugen frem til uge 30 men jeg ville gerne til omkring ca 85 kg.

    Mit spørgsmål er så. hvor hårdt skal jeg træne ? lige nu kører jeg bare på for fuld skrue, jeg træner alene så det er ikke alle øvelser jeg presser mig 100% i. Det var tæt på at gå galt i bænkpres den anden dag hvor jeg lige ville smide nogle flere kilo på, havde nær aldrig fået stangen op igen :blink: lidt flovt at ligge der.. det skal siges mit mål er at tabe mig og blive mere markeret, ikke stor bulket da jeg har været buttet hele livet så, jeg vil bare gerne se lidt mere veltrænet ud. skal jeg køre flere sæt med lavere vægt eller skal jeg bare smide kilo på så længe jeg kan det ?

    Mvh Bongo

  17. jeg mixer mit lige efter arbejde med en håndmixer... inger klumper overhovedet... først mælk så pulver ca halvt fyldt op.. ind i køleren 10 minutter.. så resten af mælken i og shake shake perfekt hver gang... :afro:

  18. Jeg er ikke alkohol ekspert, selvom jeg nok har indtaget mit livsforbrug allerede.. :retard: Jeg er igang med og tabe mig og alkohol hører bestemt ikke med til kostplanen der. Jeg havde tabt mig et kilo ugentligt de uger hvor jeg ikke drak, men efter en skalle bytur havde jeg ikke tabt mig, overhovedet så det er bare slut.. plus alkohol sætter ens forbrænding ned (skidt hvis man vil tabe sig)

    mht til muskelvæksten så ved jeg det faktisk ikke, men der skal nok være en herinde der har svaret.. ;)