araqua

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

Posts posted by araqua

  1. Såfremt du er heldig og skal gå vagt om sommeren, kan du muligvis få udleveret http://lebock.dk/fodtoj-generelt/stovler/30310/lebock-airzone-stovle eller hvis du skal gå vagt om vinteren så kan du ende op med de gode gamle M-58 altså designet fra 1958, de er hårdere at gå i end dagens støvler, kan dog være udmærket hvis de er gået til(du skal i vagten jo ikke gå lange ture, bare have dem på og stå lidt stille). Disse to er selvfølgelig kun dine "hverdags" støvler og du vil også bruge de gejlede vagtstøvler i dagstimerne til blå vagt.

    I de første fire måneder er det dog som allerede nævnt special forces jeg brugte, ved ikke med jolly'en

  2. Da jeg har et ønske om at være eksplosiv og udholden

    Dette er modsætninger, vælg en.

    Hvis du gerne vil gøre karriere i forsvaret så prøv og søge efter noget crossfit, er vist det de gerne vil lade som om de laver, men i værnepligten syntes jeg sku det kom meget an på vilke sg'er man havde... nogle er jo stadig bare strækkere og løb. Desuden så læs de begynder tråde til styrketræning der er... kan ikke lige huske hvor de er her på siden men prøv at søg.

  3. Der er der løbetræning og styrketræning, med pauser imellem. Er dog lidt skeptisk over styrketræningen. Der er push-ups, sit-ups, pull-ups og dips. Men jeg troede at jeg skulle træne en masse andet, såsom ryggen? Samt, kan jeg erstatte pull-ups med en anden øvelse, der giver det samme? Har nemlig ikke lige mulighed for at lave det her på mit værelse :)

    Dette her er nogle øvelser der rammer flere muskel grupper og pull-ups er en der går i ryggen, så ved ikke hvad du ville erstatte den med der giver det samme samtidig med du ikke mener du træner ryggen.

    Hvis jeg var dig ville jeg, så fremt du kun træner med kropsvægt (og armvægte?) kigge efter core øvelser (til ryggen blandt andet) og hvis du har vægte så er noget som dødløft og bent over rows. Disse burde du også finde hvis du leder efter nogle begynder/almene trænnings programmer.

  4. Hej, lyder fedt du vil være MP'er og hvis du allerede nu kan klare de krav så er det jo godt. Jeg har snakket med et par stykker der har været til prøven, og de sagde at der var en rimelig hård opvarmning inden selve styrke øvelserne... så jeg ville være klar til at løbe et par kilometer og tage nogle ekstra strækkere og sådan lidt inden du prøver at vurdere dine evner.

    Held og lykke

  5. Det er den mentalitet Belichick har og det kan jeg kun have respekt for.

    Atlså at snyde ved at kigge de andres playbook efter? det kan jeg nemlig ikke se den store respekt i...

    Patriots har ikke spillet særlig godt i år syntes jeg, de skal tage sig sammen i playoffs hvis de vil nå nogle steder...

  6. Man kan self godt gøre det rent teoretisk, men hvorfor vil du uddannes som Jæger hvis de ikke vil arbejde med det? så er det jo totalt spild af tid... og her mener jeg ikke bare at du skal aftjene de 2-3år du skylder som jæger efter du har taget uddannelsen, men virkelig arbejde med det indtil du bliver de 40 stykker og skal stoppe som aktiv jæger?

  7. Nu har Saints jo ikke sikret sig Home field advantage... kun divisions titlen og en bye-week. Så de skal nok spille deres bedste i alle 60min mod Cowboys på lørdag.

    Hvis de vinder den dog, så syntes jeg de burde lade Drew tage første drive og så sidde ude derefter...

  8. Nu for vi se hvor meget man kan bruge statistikerne til når Saints møder Redskins, der ligger som det bedste pass defence. Saints offence er blevet bedre til at løbe, men der er stadig i kaste spillet de er bedst, og så burde det jo være spændene at se hvad et godt pass-defence vil gøre.... Men ud over den ene statistik så ser Saints jo, med 11-0 dog ud til at vinde over Washington med 3-8

  9. Vil da lige melde mig ind i tråden bare for at sige hvor fede saints ser ud... er næsten bange for vi laver en patriots da resten af vores sæson nu ser overkomelig ud.

    Men hvor skræmmende er det lige at 19(mener jeg de amerikanske kommentatorer sagde) spillere for saints har scoret TD og enda en kamp for nogle uger siden hvor 7 forskellige spillere scorede de 7 TD. Et sindsygt godt overall offence, da de har så mange der kan flytte bolden.

  10. Du skal vel til Jonstrup, der er løbebanen sådan noget grus... meget godt at løbe på faktisk, bedre end astfalt, der var et par stykker af dem som jeg så, der ikke nåede at løbe de 3000m på 14:30 men da de gennemførte var det godt nok til alm. sergeant. Så bare gå efte MP og hvis ikke det går så tak ja til alm.

  11. Fik Mp-erne tæsk??? :)

    De fleste af dem jeg mødte der oppe havde i hvert fald ikke regnet med 30-40min opvarmning inden de egentlige fysiske prøver....

    De sagde at opvarmningen var meget hård, og så var de mere strikse med styrkeøvelserne, gav nogle ommere etc.

    Der var 17 oppe til MP-prøve over to dage, kun 2 mand bestod som MP.

  12. Nu skal man selfølgelig kunne bestå de fysiske prøver, men da jeg var derovre var de ikke så strikse ved dem der "blot" skulle lave de 16 for/rygside og løbe 2km. Mener enda at der var en pige som ikke kom ind under 12min men fik lov at gå videre alligevel. Ved dem der var til MP prøve var de self rigtig hårde :P

    men hvis du bare løber en 3 gange i ugen og laver 15-20 for og ryg side øvelser hver aften og morgen burde du sagtens kunne klare det.