Stepién

Medlemmer
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stepién

  1. Det forholder sig således, at jeg nu har opnået en vægt som jeg synes er passende, og ønsker derfor ikke at øge denne markant mere. Derfor har tanken strejfet mig, om det er muligt at træne udfra et rent styrkemæssigt perspektiv og fortsatte beholde den mængde muskelmasse man har svedt sådan for at opbygge :bigsmile:

    Er disse to ting forenelig eller vil muskelmassen også øges markant hvis man træner udelukkende for styrke?

    Mikkel

  2. Jeg har igennem et stykke tid kunne konstateret smerte i højre skulder, når jeg bænker. Det lader til at være den del af skulderen tætteste på brystmusklen, hvis det giver nogen mening! Dog undre det mig, at jeg ikke får ondt når jeg bænker skrådt - hvad kan dette skyldes?

    Ved ikke om det er af nogen betydning, men min højre skulder, altså den hvor i smerten forekommer, "hænger" i forholdt til den anden. Frontalt set er den altså lidt lavere end den venstre.

    Takker,

    Mikkel

  3. Hej jøjpee

    Jeg har samme problem som dig - dog kun ved flad bænkpræs! Jeg har haft det i en del år og det er ikke noget der påvirker mig i negativ retning - ikke andet end at det går en smule ondt når jeg bænker. Jeg er blevet undersøgt på Farso Sygehus (i Nordjylland), men beskeden var, at de skulle udfører en kikkertoperation for at se, hvad det helt præcist var. Dette afslog jeg dog, da de ikke kunne garantere, at min skulder blev bedre samt at chancen for, at den ligefrem blev forværet også var tilstede...

    Mvh Mikkel

  4. Lance Armstrong - den mand er fantastik! Andet er der slet ikke, at sige til det!

    Det var sku synd for Rasmussen! Alt hvad der kunne gå galt gik galt - 2 styrt samt 3-4 cykel skift! :mad: Men alt i alt en flot præstation af Kyllingen...

    M.

  5. Ja, det ender det nok også med, at jeg gør. Ville bare lige høre jer først! Gider næsten ikke, at få den samme, "Hold 4 ugers pause fra træningen og så går det nok over..."

    Men takker,

    Mikkel

  6. Nu kan enmet måske lyde som hjerteproblemer, men det er IKKE i venstre side af brystet, men lige midt i! Jeg ville ikke mene, at det kan være muskelsmerter - det er vel begrænset hvor meget muskulatur man har lige mellem de to brystmuskler, ikke???

    Nogen ide om, hvad det kan være???

    M.