larsen123

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by larsen123

  1. 3.5g pr. 100 g. er generelt et ret lavt indhold af protein. I mit proteinpulver er det vist 79.9 g pr. 100 g... Og hvis du sammenligner med fisk, kylling eller magert kød, hvor indholdet normalt ligger på 20-25g pr. 100 g er 3.5g også lavt. Derudover er cocio fyldt med simple kulhydraterog en masse fedt. I magert kød og en god proteinshake er der ikke :)

  2. Du vil vist ikke høre efter sandheden. Du kan ikke gå fra 78 kg til de ønskede 70 kg på en sund og fornuftig måde uden at dyrke motion... :)

    Du kan selvfølgelig godt sulte dig selv og spise 1000 kcal på en dag, men er det så måske ikke bedre bare at forblive som du er, med dine 78 kg ? Ikke at få noget mad er jo på ingen måde sundt :)

    Så forbliv som du er med dine 78 kg eller kom over dit problem med motionen og få opfyldt dit ønske om en lavere vægt og pænere krop.

  3. Jeg ville sige umuligt. Man tager som regel på i form af muskler, når man styrketræner.. Hvorfor ikke kombinere styrketræning og motion? Det er jo det, der virker..? - og så en fornuftig kost selvfølgelig, ellers kan man ligeså godt glemme det :)

  4. Jeg vejer det samme og er nogenlunde lige så høj som dig, og jeg tabte 3-4 kg på 3 uger, så det er vel ikke umuligt at tabe 10 kg på 10 uger.

    Din kost ser god ud, hvis man gerne vil tabe sig er det fornuftigt, at spise magert kød, mange grønsager og lidt frugt. Nogen gange kan en skive rugbrød eller ldit brune ris også være gode, hvis man ved, at man skal træne hårdt.. Nødder er også godt.

    Motion brugte jeg HIIT.. High intensity interval træning. Går ud på at få pulsen så tæt på max så meget som muligt indenfor relativ kort tid. 40 min på et løbebånd eller en spinnecykel kan anbefales. det handler emget kort om at du skal spurte så langt du overhovedet kan (45 sek ved 18 kmt på løbebånd fx) - 1 min pause, hvor du lunter og så spurt igen. Der findes dog mange andre metoder og fremgangsmåde, blot et eksempel. Og husk opvarmning.

  5. Hvad med at træne konditions træning nogle gange om ugen i stedet for at fokusere så meget på at ville styrketræne hele tiden. Hvis du finder noget cardio du kan lide og går lidt amok med det, så føler du dig vel ikke doven på dine pause dage. Det vil gøre dig større i form af, at dine muskler får hvile til at vokse sig store, og det vil gøre dig pænere at se på i form af flere forbrændte kcal og så er det bare sundt at blodet får lov at pumpe lidt rundt kroppen..

  6. Jeg træner cardio i fitness center 3 gange om ugen..

    20 min ro

    15 min interval crosstrainer. Niveau 10. 1 min stille og roligt, 30 sek sprint. Hele vejen igennem i de 15 min.

    15 min cykel med interval. samme system som crosstraineren

    Synes tiden går hurtigere, og det er sjovere, når der er indlagte sprinter hele tiden..

    prøv det og slut af med evt. lidt boksebold

  7. Der er massere af muligheder, det vigtigste er vel bare, at pulsen kommer op og du forbrænder lidt kcal... Igår skiftede jeg mellem at sjippe og tæve en boksebold i 30 min uden pauser. Sjippede til mine lægmuskler gjorde ondt, så boksede jeg til jeg ikke kunne løfte mine arme, og så sjipppede jeg igen. Sjovt og hårdt.. Ellers så bare ro på romaskinen, intervaltræning på crosstraineren og en masse cirkeltræning med kroppen som vægt..

  8. Kort sagt. Muskerne ved maven fungerer præcis ligesom alle andre muskler i hele kroppen. De skal trænes for at vokse, men de skal også have den nødvendige hvile. Når du træner nedbryder du muskler, det er i hvile perioden, at de vokser sammen igen og bliver større. hvis du aldrig lader dine mavemuskler hvile får du et dårligere resultat.

    Dog er det utrolig individuelt, hvor lang tids hvile menneskers muskler skal have og det eneste du kan gøre er at prøve dig frem.

    Jeg ville droppe mavemaskinerne, hvis jeg var dig. Efter min mening er de lavet til ældre mennesker eller mennesker med et handicap, der gør, at de ikke kan træne mave på normal vis. Kom ned på gulvet, hæng i en ribbe eller lav dem på en bold. Har også læst mange steder, at 100 mavebøjninger i træk giver dårligere end 15 med vægt på. Evt forsøg dig med at løfte benene osv. Se hvad du kan lide.

  9. Her er et rigtigt godt link til en artikel, der handler om konditionstræning, der ikke er mega kedeligt.

    http://www.tmuscle.com/free_online_article..._that_dont_suck

    Jeg har især benyttet mig af Drill # 7: Body Weight Circuit. - med få justeringen så det kan lade sig gøre herhjemme. Det er ufatteligt så hurtigt sveden drypper og pulsen pumper. Uden tvivl noget af det hårdeste motion jeg har dyrket med så lidt hjælp. Det kan udføres på et utroligt lille areal 3x3 meter er mere end rigeligt.

    Jeg har omdannet det som jeg bedst kan lide og det giver super træning og sved på ingen tid:

    1: Lav 10 Lie down stand ups. Ganske simpelt og godt illusteret i artiklen. Kom så hurtigt ned på knæ, brystkasse i gulvet og så op igen. Uden at hoppe. Bare op og så ned igen - 10 gange.

    2: Hill climpers. Udfør 10 på hvert ben i godt tempo = 20 i alt.

    3: Her havde jeg ingen bænk, så jeg laver bare hurtige squat uden vægt. 10 styks.

    4: 50 sprællemænd

    - udfør med så lidt pause mellem hvert punkt som muligt.

    5: Evt. Jeg slår nogen gange bare ud i luften til udmattelse eller spurter op og ned af trapperne. Bare for at få det sidste med. - slutte af.

    De første 4 punkter gentages af 5 omgange. Det tager mig ca. 15 min og så er jeg død. Alternativt kan man holde 10 mins pause og gøre det hele forfra.

  10. Hej alle.

    Et meget simpelt spørgsmål jeg har gået og tænkt over. Jeg er begyndt at hoppe i havet flere gange ugentligt her på det sidste. Ingen tvivl om, at det er sundt og godt - og det giver friskhed resten af dagen, men er der også en lille bonus i form af kcal forbrænding?

    Jeg mener, kroppen er jo nedkølet og skal vel bruge energi til at varme sig selv op igen? Jeg føler, at man kan mærke kroppen arbejder i flere timer efter en dukkert for at komme tilbage til normal tilstand. Jeg ved godt, at det ikke er nogen ny mirakelkur eller noget. Synes bare, at det kunne være sjovt at vide. Man plejer jo at sige, at hvis kroppen bruger energi, så forbrænder man kcal, men gælder det også i dette tilfælde og i hvor stort et omfang? 100 kcal pr tur eller 400 :)?

  11. For at sige det ligeud, så virker du helt fantastisk ubegavet, i hvert fald når det kommer til vægttab og sundhed...

    Vægttab handler ikke om at sulte sig selv, løbe hver dag (i en kort periode) eller spise piller. Du siger, at du gerne vil tabe fedtet på maven. Du kan kun opnå dette ved at sænke din fedtprocent. Du sænker din fedtprocent ved at være i kalororieunderkud i en længere periode. Du skal ganske simpelt forbrænde mere end du indtager. Dvs. du skal dyrke mere motion end du spiser mad, men for guds skyld spis mad!! - det handler om at ligge lige på grænsen. Det nytter ikke noget at stoppe med at spise - som du har gjort for en kort tid, for så blvier du bare endnu tykkere igen, når du stopper din kur.

    Du vælger selv, hvordan du vil bruge din krop. Hvis du vil tabe dig, så gør som vi andre siger... hvis du gerne vil forblive halvtyk og aldrig se resutater, så fortsæt med dine endeløse kurer, slankepiller og andre mirakelmidler.. - de virker ikke. Men derimod er det idiotsikkert at forbrænde mere end man indtager. Spise sundt og dyrke motion.

    BUmmelum. Håber du blev klogere.

  12. Jeg føler mig egentligt aldrig rigtigt specielt sulten og synes det er rart ikke at være overmæt 3 gange om dagen. Jeg får lige tilpas hver 2. time og så kan jeg mærke sulten ligeså stille efter 2 timer igen. Det virker også på vægten for mig.

  13. Jeg elsker også mælk, men forsøger at drikke så lidt af det som muligt. - ca. 2 glas om dagen.. Dette er udelukkende, fordi at det er kalorier, der ikke mætter synderligt i et glas mælk. Vil gerne tabe mig, og mælk er desværre en nem og dum måde at få for mange kalorier, men det er godt nok lækkert med et koldt glas til aftensmaden alligevel :)!!

  14. 5 km på 25 min er okay hurtigt. Men ikke umuligt. 5 km er jo en relativ kort strækning, så hvis du psykisk indstiller dig på, at du skal presse dig selv ud over alle dine normale grænser, og at det skal gøre ondt, så kan det nok godt lykkedes...

    Tror stadigvæk, at du får svært ved det.

  15. Nej okay.. Det er fair nok - ville bare lige gøre det klart, og det er da helt sikkert aktuelt for nogen mennesker og derfor værd at nævne i denne sammenhæng, det er rigtigt nok.. :)

    Jeg ved godt at 14 dage ikke er måden at gøre det på. Men jeg har kæmpet hårdt og trænet 6 gange om ugen i snart 8 måneder, samt spist relativt sundt. Så jeg har allerede tabt mig en del og opbygget en ganske fornuftig muskelmasse, nu er det bare lige "de sidste kilo" inden strandsæssonen begynder. Det kan godt være, at jeg ikke ender med at se så fordærdelig anderledes ud, men tilgengæld så har det været sundt og godt for min krop og jeg vil føle, at jeg har gjort hvad jeg kunne, så er jeg egentligt godt tilfreds :)

    Men igen tak for hjælpen.. :) Smerterne er nu næsten helt forsvundet så kan være jeg kan komme igang igen allerede imorgen.

  16. Vil gerne lige slå fast, at jeg ikke er psykisk afhængig af noget. Jeg synes bare det er fedt at træne, og så vil jeg gerne tabe mig. Min psykiske tilstand kunne ikke være meget bedre :)

    Jeg havde bare sat mig et mål - at gå amok med træning og sund kost i 14 dage for at tabe mig og for at se bedre ud... Jeg synes selv, at jeg viser, at jeg netop ikke vil ødelægge min krop og pådrage mig selv skader ved at henvende mig herinde til nogle, der nok er klogere end mig selv på området. Jeg har også taget alles råd til efteretning. Har ikke belastet min krop synderligt, og jeg kan tydeligt mærke en forbedring.

    Hvad angår søvn og restituering har jeg sovet over 10 timer hver nat i de sidste mange uger grundet læseferie, så tror heller ikke, at det er problemet. Men måske har I ret i, at jeg kunne skære nogle kalorier væk og stadig være mæt og ernæret. Jeg havde ikke tænkt på de lidt grovere grønsager, det er ganske korrekt - burde jeg måske forsøge mig med indtil jeg kan løbe igen.. Jeg kan bare rimelig godt lide kylling, tun og andet "ordentligt mad" - synes det grønne kan blive lidt kedeligt i længden.. :)

    Men det er fedt, at I gider hjælpe.. - Jeg er bare ikke psykisk ustabil som nogle konkluderer :)

  17. Hmm. Jeg spiser 6-8 små måltider i løbet af dagen med meget grønt. Synes altså, at det er lidt en skråplan ikke at spise ordentligt for at tabe sig. Jeg vil hellere spise, være mæt og føle meget ordentligt ernæret og så gå 2 timer om dagen? Har alligevel læseferie og mere end rigeligt tid.

    Jeg har ikke lavet noget andet træning idag end 1½ time fullbody - uden squat og så har jeg gået 1 time og 15 min powerwalk.. Jeg kan godt mærke, at mine ben gør betydeligt mindre ondt allerede nu, blot få timer efter jeg skrev mit indlæg. Jeg er heldigvis ung og vant til at dyrke motion så måske er smerterne væk igen om 1 dag eller 2. Men vil lade vær med at træne ben og løbe indtil smerterne er væk igen - gider ikke blive skadet :)

    Kunne stadig godt bruge nogle råd til god cardio jeg stadig kan dyrke.. Jeg har for ondt i benene til at løbe, men findes der ikke andre smarte metoder, som kan give sved på panden og få pulsen op?

  18. Hej alle. Egentligt et ganske enkelt spørgsmål.

    Jeg træner 5-6 gange om ugen. 3x styrkefullbody og 3x kondition. Synes ikke mine resultater har været så gode så derfor har jeg besluttet, at de næste 14 dage skal være den vildeste omgang kondition, sundkost og styrketræning - så jeg taber det sidste fedt.

    Jeg har bare fået vanvittigt ondt i ben og mave nu - DOMS. Jeg har ikke haft det utroligt længe og hver eneste lille bevægelse er en kamp. Skær tænder og siger underlige lyder hver gang jeg skal bevæge mig, så ondt gør det. Spørgsmålet er om jeg skal stoppe med at træne så hårdt som jeg gør, eller om jeg bare skal klø på og ignore smerten i de sidste 9 dage. ? Har droppet squat, det er umuligt - men vil forsat gerne løbe, dyrke hjemmegymnastik og tabe mig.

    Et eksempel på motionsmængden i onsdags: 1½ time styrketræning fullbody, 45 min intensiv basketkamp, 25 min hurtig cykling, 20 min interval løb på 400 meter bane. Spurgte 110% på langsiden, gå i buen og løbe på langsiden igen = 1 km spurt 110% og 1 km gå.

    Håber på nogen hurtige og præcise svar - skal jeg blive ved og ignore smerten eller skal jeg holde pause (vil jeg virkelig helst ikke) - Ville svømning evt. være godt?

  19. Det skulle jeg klart mene. 5 km er en relativ kort strækning, og efter min mening er det mest pga psyken, at man stopper. Hvis du har to måneder så løb lidt varieret. Løb 10 km nogle dage og 5 km nogle andre. Udfordre dig selv, hver gang du løber 5 km. Sæt noget musik på, dig giver dig ekstra energi og så spurt derud af. Jeg har aldrig selv løbet 5 km på 20 min, men har heller aldrig forsøgt virkelig intenst. Tror min hurtigste tid er omkring 22 min og jeg er en tung dreng.

    Det skader i hvert fald ikke at forsøge, og hvis du så kommer i mål på 20.50 er det vil også fint nok :)`?