NoNick

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NoNick

  1. Hej MOL-boere.

    Jeg har styrketrænet i snart 2 år, HST træning, og har faktisk holdt det ret godt ved lige, for en dreng i 20'erne at være..

    Jeg er omkring 187-188 cm høj, og vejer omkring 80-82 kg.

    I løbet af min HST træning har jeg stødt og roligt fået muskelforøgelse, og kan stadig mærke at jeg kan løfte mere og mere.

    Desværre er jeg meget dårligt markeret. Jeg har hvad jeg vil tro er et lille ydre fedtlag som simpelthen bare skal fjernes.

    Derfor er jeg for nogle uger siden begyndt at kondiløbe de dage jeg ikke træner, hvilket jeg har forstået fra en instruktør at er okay. Altså at træne hver 2. dag, og løbe de andre.

    Men så er bonusspørgsmålet bare... "Hvordan løber man?" :o

    Jeg er godt klar over hvordan det fysisk udføres, :P, men hvad skal jeg gøre, for at gøre det rigtigt? Min tur er en fast rute der er omkring 2½-3 km lang, og i starten løb jeg ikke ret hurtigt og måtte ofte sænke farten til hurtig kapgang. (dog stoppede jeg aldrig.).. men lidt efter lidt kan jeg jo så løbe længere og længere.

    Men er det optimalt? Hvis jeg fortsætter sådan, vil jeg så tabe det resterende fedt? Eller hvordan?

    Som i kan se på min vægt i forhold til højden (og måske også i mit profilbillede) er jeg ikke FED, slet ikke.. jeg har bare det sidste, før min muskler kan ses.. :(

  2. Det er efterhånden alment kendt, at de fleste af den slags tilskud ikke helt holder, hvis du har en normal fødeindtagelse.

    I en undersøgelse gjort for nogen tid siden, blev det, lidt løst, konkluderet, at de fleste tilskud rent faktisk slet ikke hjalp.

    Undersøgelsen viste sig meget, meget skeptisk over for Kreatins egentlige virkning, i forhold til den mængde man indtog, og det man betalte for det, og det man så egentlig fik ud af det.

    Mht. proteintilskud blev det fastsat, at det stort set ingen virkning har på din muskelvækst.

    Sørger du for at tage det INDEN 15 minutter efter din træning, KAN det have en smule hjælp til din muskelvækst.

    Dvs. at det nok er smartest at du hiver en dunk pulver med hjemmefra, som du kan blande og indtage i omklædningsrummet, inden badet :)

  3. Ja, HST er lige dig.

    Jeg er selv på samme træning, og CUTTER samtidig, for at forøge markeringen.

    En god måde at forklare det på, er at stille tingene op.

    Du benytter kroppen til træning i snit 2 timer pr gang, og træner 3 gange om ugen.

    Det er så 6 timer ugenligt, men du mangler stadig 162 timer på en uge, hvor du ikke træner.

    I den tid er din krop jo ikke bare sat på "pause" indtil næste træning.

    Derfor er det vigtigt at i den tid, at tænke på din kost...

    Sult dig aldrig, spis meget, og spis rigtigt... :P

  4. Jeg tror jeg har misforstået noget...

    Hvor meget protein skal man indtage ?

    Jeg har købt en 2.25 kg "bedste på markedet" whey-protein, hvor der er en måleske nede i, som jeg vejede til cirka 25-30 g.

    Da jeg cutter, skal man spise protein til alle mellemmåltider, og til morgenmad...

    JS anbefaler i hans artikel, at man spiser 25 g til morgenmad (hvis man altså passer nogenlunde til hans forhold, hvilket jeg nogenlunde gør). Samt foreslår han at til tre eksempler på mellemmåltider / shakes kan tage henholdsvis 10 g, 25g og 25 g.

    Men hvis man regner lidt på det, og siger at det bliver til 85g på et døgn, dvideret med de 2250g som der er i beholderen, bliver det ikke til mere end 26 dage?

    ...jeg syns' jeg føler mig lidt snydt, hvis jeg har betalt næsten 600 kr for protein der kan holde knap en måned...

    Men kan det virkelig passe, at man skal spise så meget?

  5. Godt så!

    Så har jeg bestilt lidt protein, læst om HST og de andre links, downloadet excel regnearket og også gennemlæst CUTS artiklen.. så skulle jeg være flyvende >:D

    Jeg kan jo prøve at poste om et par måneder og sige hvordan det går / er gået...

    Håbefulde hilsner, Pac

  6. Hey eksperter...

    Jeg er begyndt at undre mig over om jeg træner forkert.. og hver gang jeg spørger en eller anden, får jeg altid et nyt svar.. så derfor vil jeg høre Jer...

    Jeg træner for at blive pumpet, men mest for at blive markeret. Jeg er hverken overvægtig eller i dårlig form. Jeg er 188 cm og vejer godt 76 kg.

    Jeg har trænet i omkring et halvt år nu, og ja, jeg er blevet meget pænere, og jeg er kommet i bedre form. Men jeg underer mig stadig over, at jeg ikke er blevet større, da jeg i starten voksede temmelig hurtigt, og syn's at det har stået stille ret længe efterhånden.

    Jeg er i træningslokaler stort set hver anden dag.

    Når jeg tager derop, starter jeg med at løbe på løbebånd i 15-20 minutter, for at få brændt noget fedt, så jeg kan komme nærmere til en markeret overkrop.

    På en typisk dag gør jeg følgende:

    Efter det træner jeg mit bryst i cirka 20 minutter, med diverse bryst trænings maskiner.. såsom "fly og cable crossover.." - jeg plejer at stoppe når jeg bare ikke kan mere...

    Efter det træner jeg biceps med i en biceps maskine jeg er begyndt at bruge, da jeg erfarede at den gav bedre end løse vægte. På samme måde stopper jeg når jeg er helt færdig i armene.

    Så plejer jeg at træne en smule læn, da jeg har læst, at man bør træne ligeså meget ryg som man træner mave, så det gør jeg altid, inden jeg begynder at træne mave.

    Når jeg har trænet min læn en smule, begynder jeg at træne mavemuskler, på en maskine med vægt på.

    Bagefter træner jeg de nederste ved at lægge på en lidt skrå bænk og løfte benene der hænger i fri luft. ( i ved sikkert hvad jeg mener )

    Så plejer der at være gået en 1½ times tid, og så smutter jeg i bad!!

    Men er der noget jeg skal gøre anderledes ? Har hørt folk sige at man skal spise eksepionelt meget, for at vokse i muskelstyrke. Jeg synes selv jeg spiser rimelig godt.. spiser da altid morgenmad, frokost og aftensmad (ordentlig mad vel at mærke) og plejer altid at have et par mellemmåltider...

    Men nogen andre siger, at det kan være godt at supplere med proteiner og kulhydrater seperat... er det vrøvl?

    Det var en masse spørsgmål - men ville jo gerne få noget ud af de mange penge jeg betaler i skønhedens navn :bigsmile:

  7. Hej Motionseksperter!

    Jeg har styrketrænet i nu lidt over et halvt år, og jeg kan føle enormt til forskel i min muskelstyrke, fra da jeg startede til nu. Mine muskler er generelt også blevet større, og jeg er blevet pænere at se på.

    Men desværre er jeg næsten ikke markeret. Mine muskler kan næsten ikke ses. Jeg drømmer om det veltrimmede vaskebræt, og de tydelige brystmuskler, samt nogen lækre biceps.

    De to førstnævnte er nok mest problemet. Jeg føler at jeg nærmest har et ydre fedtlag, som skal væk, og hvordan gør jeg det?

    Jeg løber i 15-30 minutter hver gang inden jeg træner (jeg træner hver 2. dag - næsten altid!) er det sådan jeg skal gøre?

    Kort sagt: Hvordan bliver jeg markeret?