MadsP.

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MadsP.

  1. Det er ikke lige så godt som det, jeg kom i før bl.a. fordi de ikke har de her "tøsevægtskiver" af plastik, hvor der er 5 og 10 kg's skiver, der er lige så store i diameter som de normale 20 kg's skiver. Det gør det svært at lave dødløft uden at stangen er for tæt på jorden som udgangspunkt. Når jeg skal starte så lavt kan jeg ikke holde ryg/lænd ret nok, så det undgår jeg af frygt for skader.

    Du kan evt. løse dette ved at lægge vægtskiver, stepbænke eller lignende ind under stangen/vægtskiverne på stangen, som på dette billede:

    02.jpg

  2. Måske Gefions Senior-hygge-hold er passende? De holder til i Grøndalscentret i NV.

    http://www.gymgefion.dk/

    Jeg gik der en kort periode for et par år siden på et lille hold for voksne nybegyndere og andre der bare ville spring og lege lidt. Det var dog lidt spøjst da trænere netop var stoppet, for det var rimelig meget på egen hånd eller med assistance fra de mere erfarne.

    Holdet kører stadig, pt er vi 4-7 personer hver gang, så det er stille og roligt - og vi har en træner tilknyttet nu:) det er faktisk landsholdstræneren!

    Vi træner mandag og onsdag, begge dage kl 19.30 - 21.00. Vi kører tre 'redskaber' hver gang, henholdsvis gulv, bensving, ringe og spring over hest, parallelle barer og reck. Vi har også fri træning lørdag.

    Du skal være velkommen til at komme forbi og være med en dag, det er gratis at prøve.

    - Mads

    Edit: Vil også lige sige at der både er erfarne gymnaster og nybegyndere på holdet, så det er et bredt spektrum.

  3. MadsP -> Hvordan foregår det i Gefion, kan man møde op som relativt newbie og starte direkte med fx. at træne ringe? Eller følger man et hold med redskabsgymanstik og skal man det hele iennem??

    Vi plejer at starte med lidt forholdsvis fri opvarmning, og så kører vi for tiden enten gulv, bensving og ringe, eller spring over buk, parallelle barrer og reck. Så det er rimelig struktureret. Hvis man selv vil stå for det, er der nogle freestyle/parkour folk, der også træner i hallen, og de har også lov til at anvende redskaberne, så længe det er på en ansvarlig måde.

    Men du kan altid komme ud og se hallen og snakke med nogle af trænerne, de er rimelig åbne og jeg ved at der er flere der de sidste år har trænet selvstændigt i hallen, mere eller mindre som det passede dem.

    Det foregår forresten i grøndal centret.

  4. Ja, man får nogle gode 'bøffer' af recken :cool: I min forening låner de os heldigvis nogle håndbeskyttere - mest fordi de ikke gider have blod på recken :wink:

    Jeg lavede selv baglænder ud af recken i går - for første gang :smile:

    Jeg har fuldt lidt med i din log fra sidelinjen, for har selv BtGB og følger den - og er også selv begyndt til redskabsgymnastik. Dog i København, i Gefion gymnastikforening - med træning tre gange om ugen, to gange med træner og en gang frit :) og en gang om ugen går jeg også til spring :smile:

  5. Tyvstjålet fra Gymnastic Bodies er der her lige et ældre klip af lidt polsk træning:

    Jeg er lidt vild med klippet pga gymnastikelementerne :cool: Synes også de er imponerende smidige, mere end man ser hos de fleste i træningscentrene. Læg også mærke til det lækre hår! :wub:

    De andre relaterede klip er også meget sjove at se!

  6. Hej,

    Jeg skal løbe Powerade testløb på Islands Brygge, 10 km distancen, her søndag d. 27. september.

    Jeg er dog i tvivl om hvilken puls jeg skal gå efter at holde under løbet. 10 km er det længste jeg har løbet i løbet af de sidste 2 år pga en del problemer med skinnebensbetændelse, men jeg har nu løbet skadesfrit i et halvt år, hvor jeg har fulgt løbeprogrammer fra loberen.dk.

    For en 6-7 uger siden løb jeg 5 km på 19:19 til Änglamark løbet på Østerbro. Her havde jeg en gennemsnitspuls på 177. De længere ture jeg har været ude at løbe på det sidste (af 7-8 km) har foregået i et roligt tempo med en km-tid på omkring 5:20 - 5:30, og en snit puls midt i 140'erne.

    Umiddelbart går jeg efter en 10km-tid på omkring 40-45 minutter, og mit eget bud på en puls ville være midt i 160'erne.

    Lyder dette rimeligt?

    Af supplerende info kan det siges at jeg er 24 år, 186 cm høj og vejer 78 kg.

    Mvh. Mads