Splint

Medlemmer
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Splint

  1. Min Mili Pres står stille! Det har den efterhånden gjort gennem længere tid - til trods for generel styrkefremgang overall

    Jeg har forsøgt mig med forskellige justeringer, men intet sker

    Mit spørgsmål er nu:

    Er der nogen i MOL-land der har erfaringer med at udskifte bænkpres med military press i Sheiko?

    - eller kan pege på andre cycler der kunne anvendes til at få styrken op?

    Mvh

    S

  2. Hvor finder jeg Simmons cycle? Skal søger på min. 4 ord her på forum, på for siden kommer der intet frem og på google finder jeg lidt. Dog ikke programmet.

    prøv og indfør et 'Louie' før 'Simmons Cycle', så skal du nok finde noget...

  3. hvis kalorieoverskud er det vigtigste mål, jamen så er Big Macs vel ganske udmærket, MEN hvis du vil tage på uden samtidig også at få en masse fedt med i købet, så er de knap så god en idé :wink: (det er træls og blive større men ikke kunne se det pga en masse overflødigt fedt, så et moderat overskud er tit bedst!)

    Mht. programmet så siger du det næsten selv: mange isolationsøvelser..

    Hvis målet er et godt fundament, så fokuser i stedet for på de store muskelgrupper, hvor du også involverer de små..Anvend gerne frie vægte, som rammer flere muskelgrupper, træner koordination og balance mm. og fokuser på øvelser så som bænkpres, squat og dødløft. (isolationsøvelserne kan du så vælge at se som et supplement hertil)..

    ...og lige et ps: proteinbaren er klart bedst at tage efter træningen (eller imens), og ikke før.

  4. Dejligt for dig, at du har taget på og blevet stærkere på Big Mac's og et diskopumperprogram... :wink:

    Det er dog langt fra optimalt, og i dit program fokuserer du primært på små muskelgrupper...anyways, for at gøre en lang historie kort, så ville jeg skifte program hvis jeg var dig (vælg et fra 'Regneark med BB- og fitness-programmer'), og hvis målet er at komme i form så omlægge mine spisevaner (læs mere herom i 'kost og kostilskud' eller brug søgefunktionen)

  5. Da jeg var barn var devisen at man skulle spise hvad der blev serveret og først fik lov til at gå fra bordet når man havde spist op. Det har jeg på ingen måde taget skade af (tværtimod) og ligeså vil din søn heller ikke tage skade af det. Jeg tror nøgleordet her er 'tålmodighed'. Det kan være lidt af en kamp at få´en kræsent barn til at spise, men hvis man som voksen giver efter for gråd osv. ender man i sidste ende med at gøre sit barn en kæmpe bjørnetjeneste.

    Prøv og indfør en regel om at han skal prøve at spise noget af det der bliver serveret, og at han ikke må gå fra bordet før han har gjort det. Vær vedholdende trods hans gråd, og brug den tid det tager før han spiser. Lad vær med at debattere det med ham, men sig at det skal han bare, og så vil jeg vædde med at du om 2 uger ikke har et kræsent barn mere.

    Det lyder måske hårdt, men du vil gøre dig selv og ham en kæmpe tjeneste ved det...

  6. Nu nævner du det jo godt nok ikke, men hvis han vil spise det, ku en mulighed også være at give ham bælgfrugter. Især soja-produkter (som kan fås i alskens afskygninger) indeholder en fin mængde protein og har en god amminosyresammensætning. Ellers er yoghurt som nævnt også et godt bud..

  7. Ja, man kommer næppe uden om at artiklen langt hen af vejen har ret - vestens kødforbrug er ekstremt miljøbelastende, og ikke bæredygtig! Som ptpoul fremhæver, så er der dog alternative måder at få sin protein fra...soja kan eksempelvis være ganske glimrende..

  8. Synes programmet lyder forholdsvis fornuftigt og du skal (modsat hvad Armada_i mener) nok få noget masse ud af det (hvis kosten ellers er på plads)..Personligt ville jeg dog nok nedjustere antallet af sæt i curls og dipsene til ca. 6-7*5 eller 3*8/10 og 3*8/10 i lateral raise, men prøv dig lidt frem...

  9. Hvorfor jeg tager dem???

    ØHHH vel pga. deres positive virkning på kroppen?

    Nogle i forbindelse med at jeg har haft en depression i 8 år af mit liv og fik anbefalet B-12 af min bekendte, plus en del andre, som I ser...

    Men siden der ikke er nogle kosttilskudseksperter til stede, kan det jo være det samme =)

    Når jeg siger andre kosttilskud, så mener jeg andre lignende, som biddrager til den almene sundhed...

    HAHA en multivitamin-pille, ku jeg så ikke lissår godt stikke tungen ud af vinduet og slikke lidt i den dejlige ernæringsrige iltbefængte luft?

    Du kan læse om chlorellas positive effekt på enhver f.eks. her:

    http://www.sund-forskning.dk/index.cfm?p=1721

    Hvorfor så sarkastisk?? Det er da yderst infantilt...

    En multivitamin-pille giver dig mere eller mindre alle nødvendige vitaminer og mineraler, så det var faktisk med god grund at jeg spurgte hvorfor du tog alle de kosttilskud..Derudover så er det selvfølgelig et spørgsmål om en almindelig varieret kost, men det behøves ikke at være så svært...Eventuelt kan man dog supplerer med lidt fiskeolie, udo's choice eller Livet Olie...

  10. Hej alle i kære MOL'ere...

    en omgang DUP står for skud, og i den forbindelse ville det som altid være påskønnet med eventuelle visdomsord ;)

    Til at starte med bliver rep-range noget lig:

    Man: 2x12, Ons 3x8 og fre: 4x4

    og øvelserne:

    SQ/DL, BP/Dips, Chin/Pull-ups, Military, Close Grip, Curl, læg og mave + evt lidt lateral raise..

    Det virker jo ganske lige til, men vil dog høre hvad erfaringerne er? er det en god ide at smider lidt ekstra kalorier indenbords? skifte øvelser de forskellige dage, indføre en rotationscyklus så rep-range eksempelvis ikke er ens hver mandag osv. osv.?

    På forhånd tak:)

  11. Angående '300' så tjek hvad filmens personlige trænere skriver, på:

    http://www.gymjones.com/knowledge.php?id=35

    Bl.a. siger Mark Twight: "The first misconception is that we used a bodybuilding-type program of progressive overload and over-feeding with the goal of making the guys look huge. We took the opposite route of calorie restriction to make them look like they lived off the land, in the wild, all sinewy and ripped."..

    Det er der for så vidt ikke noget nyt i, og som nævnt handler det jo dybest set bare om lav fedt%, en smule muskler blandet og blendet i en computer :)

  12. Hvordan finder jeg egentlig ud af hvor mange kcal kroppen skal have?

    Kritisk, dagens føde svarer kun til i underkanten af 3000kcal, er det alt alt alt for lidt?

    - Fandt det på forsiden, og kom frem til en 2900kcal ca. er hvad min krop behøver.. Altså må jeg tage mig lidt sammen og få indtaget noget mere føde.. :)

    Det er svært at sige præcis hvor mange kcal du skal have, men det heldige er at det kan du helt selv finde ud af, og samtidig få lidt øvelse i det det med at tjekke næringsindholdet i din mad ;)

    Det du skal, er at finde dit ligevægtsindtag (det antal kcal. du skal ha for at bevare din nuværende vægt):

    skriv ned hvad du spiser hver dag, og tag f.eks. udgangspunkt i at få 2900 kcal. pr. dag. Noter din vægt, og efter 1-2 uger, så tjek din slutvægt Har du holdt din vægt, voila = ligevægtsindtaget! ellers juster indtaget op/ned med nogle hundrede kcal. Når du har fundet ligevægtsindtaget, så smider du f.eks. blot 500 kcal. oven i det pr. dag, og så skal du nok ta' på..