Zimakoff

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zimakoff

  1. Dagens Core-træning bestod af 3 x 1 min planke med 1 min pause imellem sættene. Det var hårdt for min sølle core styrke, og specielt i sidste sæt begyndte hele kroppen at ryste. Umiddelbart virker det til lænden er glad for det, men det må tiden vise.

    Hvis du har en Kettlebell, eller en anden håndterbar "tung" genstand, er Turkish get up en rigtig god Core øvelse.

  2. Hehe ja det var en fantastisk god fest faktisk, der endte med sofaer og dyne, pot (none for me thx!) og guitar på balkonen. Når man sidder og halvsover op ad en 5 timer gammel ven og stadig ikke har lyst til at gå hjem, på trods af hjem er mindre end et minut væk, så ved man bare det har været en god fest! :4thumbup:

    Btw har du et utal af brødre og søstre og hedder en af dem René?

    Jeg har en ordentlig bunke fættre og kusiner, hvor en af dem (altså fættre :laugh: ) hedder Rene. Vi er lidt en klan der hedder Zimakoff til efternavn, men den eneste familie i DK :4thumbup: Han er også en af mine bedste venner :) Kender du ham?

    Og fedt at høre med at leve i nuet..!! Det er monster svært, men et kæmpe skulder klap til dig for at tage ansvaret for din egen lykke!! You go :superman:

  3. Ja du har ret, det opstår fordi baren ligger inde i hånden, og ikke i fingerne. Men syntes ikke det fungere så godt med kippet hvis jeg "kun" skal holder med fingrene.

    Tak for linket, har prøvet dem, og de fungere ok, derfor var min tanke om dem til gymnastik evt kunne være funktionelle? http://www.presencosport.dk/Redskabsgymnastik/Konkurrencegymnastik/Ringe/Universal-haandbeskytter.html de minder trods alt en del om dem, men ja, de vil være lidt i vejen ved andre øvelser i en WOD.

    Men syntes ikke jeg får udviklet mine pull ups, fordi jeg hele tiden bliver stoppet af vabler, og så skal holde pause til det er helet lidt igen.. ikke optimalt!! :mad:

  4. Træning Mandag d. 19/9-2011

    Hej e-fwiends!

    Jeg træner stadig! Jeg har bare fået rigtig meget gang i mit studie igen. Så mit fravær er altså ikke på grund af noget spændende som en dejlig kæreste, eller noget.. Næh. Øv. Til gengæld laver jeg masser af statistik. Og det kan jeg faktisk godt lide. Nemlig.

    Opvarmning: Crosstraining 9 min!

    Flad Bænk

    20x15kg

    3x12/10x30kg

    Pulldowns bredt, overhåndsgreb

    10x26kg

    3x10x37kg

    Pulldowns, smalt greb

    10x26kg

    3x10x40kg

    [sS]

    Lat raises

    3x12x5kg

    elastik cirkel ben ting

    3x2x12

    [/sS]

    [sS]

    Reverse crunches

    3x12

    Hoftebøjerhiv med elastik

    2 sæt

    [/sS]

    [sS]

    Balance bade bold

    3x2x30-35 sek

    hyperekstentions

    3x12xBW+6,25kg

    [/sS]

    Udstrækning

    Nå men ja, så kom jeg ned og træne igen, det var godt. Jeg bliver ikke så stærk for tiden, jeg er lidt for skades nervøs fordi min højre skuder begyndte at brokke sig. Men nu har jeg fundet ud af hvorfor. OG det var selvfølgelig som altid fordi jeg var har været en idiot. Og skiftet armstilling for nogle uger siden da sauna fyren kommenterede at når jeg havde mine arme ”rettet ind sådan ville den gå mest i triceps…” Så ændrede jeg vinklen på albuerne – uden at sænke vægten. Flot.

    Var til fest hos min nabo i lørdags og det var hygsomt!

    Torsdag kom Paradispigen og jeg hjem fra Netto og så der sad en seddel klistret på vores dør. Sedlen var jo en af de her computerskrevne nabovenligheds advarsler om snartkommende larm, dans og anden løssluppen opførsel. Som der jo sædvanligvis står på sådanne skrivelser undskyldte vores naboer på forhånd for eventuelle støjgener og skrev at vi altid kunne henvende os hvis der var noget der gik os på. ”Venlig hilsen drengene i 2th”. Med et snuptag relokerede jeg seddelen til køkkenbordet og mens paradispigen gik og fnisede i baggrunden skriblede jeg så en ny besked, som vi klistrede på den oprindelige besked og klistrede på naboernes dør. ”Det går os på vi ikke er inviteret! Venlig hilsen pigerne i 2tv.”. Senere samme dag var der så kommet en tredje seddel påklistret de to andre som inviterede os. Godt så.

    Vi har nu aftalt at alt kommunikation skal foregå på samme måde.

    Nå men Paradis pigen bailede, så det var kun mig der tøffede over og bankede på lørdag aften, med et fint glas honning i den ene hånd som Værtgave… (Ja ja jeg havde glemt at købe vin og min mor er biavler…).

    Jeg blev fluks udstyret med en plads ved spisebordet, en drink og inviteret med i drukspillet.

    Der var måske 8-10 personer til festen (det var ikke mange?) og lige så langsomt gik det op for mig de alle sammen snakkede bornholmsk… Hmmm! Da drukspillet så indførte en regel om man ikke måtte bruge navne og de begyndte at kalde hinanden ting som ”fætter” begyndte sandheden at gå op for mig. Jeg havde inviteret mig selv til en Bornholmsk Fætter-kusine fest.

    Det var jo meget flot klaret.

    De var alle sammen fætter og kusiner, undtagen en af dem som var en kæreste, og en som var en god ven.

    Nå men, faktisk virkede jeg dog helt velkommen alligevel (muligvis på grund af den ganske nedringede bluse.. who knows), og det endte faktisk med at være den hyggeligste fest længe!

    Så sådan kan det jo gå, når man sådan går og inviterer sig selv til fester.

    Så kommer man til lettere uventede men ganske hygsomme fester.

    Blev nødt til at fnise lidt af den skønne fortælling om bornholmer festen!! Skønt med privat fester :4thumbup:

  5. Hello :bigsmile:

    Er der nogle der har nole gode råd til at undgå vabler når man laver kipping pull ups?

    (Og ja, skal jo af med kippet på et tidspunkt, men indtil da :tongue: )

    Har været rundt om sportstape, diverse pads, og kalk hjælper ikke nok.

    Tænker om de håndbeskyttere de bruger i gymnastik, til ringe og barre, om nogle har erfaringer med dem??

  6. Hej Jens..

    Hvad jeg ved af, så er din kondition ikke blevet beskadigt, meeeeennn... Det tager kroppen omkring 20 dage før kroppen igen kan udvikle sig (hvis der er indtaget over 10 genstande, som hovedregl). Så du er på status quo i 20 dage, hvor du måske skal kæmpe lidt mere for at løbe samme distance som du har gjort tidligere.. Din kondition udvikler sig ikke..

    Forklaring på hvorfor du ikke kunne løbe de 200 meter, tror jeg skal findes i trætheden i kroppen. Som du skriver er det ikke noget du gør ellers, så jeg tror du har givet din krop en over nakken, og den efterfølgende dag er alle kræfter gået til at "restituere".

    Det er mit bud... :)

  7. Den barbermaskine vil jeg gerne have fat i :p

    Det gjorde det helt sikkert.

    men jeg har læst på madlog at hvis man selv tilføjer træning er det et usikkert resultat du får? men kan sagtens følge dig.

    men forbrændingen ved styrketræningen er ikke høj nok til vægttab/reducering af fedt? eller?

    pt. styrketræner jeg 5 dage i ugen man-fre. og udover det cykler jeg, alt afhængig af vejr om det er i centeret eller ude, ca. 3 gange i ugen. Ellers har jeg en hund der har brug for mange lange gåture, og så er det forskelligt om det er løb eller bare gåtur i rask tempo.

    Jeg er også pige, og dette er mit råd til dig. Selvfølgelig er der mange forskellige holdninger til hvordan din træning skal foregår, alt efter hvilke resultat du gerne vil have. Mit råd er:

    Hvis du gerne vil tabe dig, er ren styrketræning 5 gange om ugen ikke vejen frem. Du skal fokusere lidt mere på cardio. Dvs. Løb, ro, crosstrainer eller andet. (Jeg vil til hver en tid anbefale dig CrossFit, det virkede for mig... meget høj intensitet, lige dele af løb, vægtløfning og gymnastik, så der får man virkelig kørt cardio blandet med olympiske vægtløft.. men ikke alle er til det.. :) Interval løb, eks, spurt mellem 2 lygtepæle, og lunt mellem de to næste, er rigtig god cardio træning.

    Dit styrketræningsprogram ville jeg, alt afhængigt af om du kører full body eller split program, "kun" køre 3 gange om ugen, og have cardio de andre dage. Men husk dine hvile dage!!! Overtræner du kroppen, holder din krop på al næring den får, da den vil tro du er i "krise", og forbrændingen skrues gevaldigt ned.

    Ang. protein pulver, hvis du vælger at bruge det, skal det indtages max 20-25 min efter din træning, og lad det i den forbindelse fungere som et mellemmåltid. Så spare du lidt kalorier.

    Det er blot hvad jeg mener, men som sagt er der virkelig mange holdninger..

    Men det vigtigste, mener jeg, er at få brændt "pelsen" af, mens du bygger muskler ved lidt styrketræning. Din styrketræning alene kan ikke forbrænde "nok" hvis du gerne vil af med 30K.

    Håber det hjælper dig.. Og tillykke med at du er kommet igang.. sejt gået!

  8. Hey.

    Er der nogen der ved hvor mange centimeter vægtstangen skal være over jorden ved korrekt dødløft?

    Grunden til jeg spørger er at jeg træner i et center hvor vægtskiverne ikke har en særlig stor diameter(jeg har ikke lige målt dem med de er noget mindre end jeg før har set), og jeg synes godt nok jeg skal langt ned for at hente stangen. Bør jeg lægge et par skiver på gulvet som sokkel for at få hævet starthøjden?

    Ville sige at den skal være 20 cm over jorden. Det er i hvert fald det vi arbejder med hernede, når folk bruger mindre skiver.

    Men ellers kan man regne det ud, ved at tage et par olympisk godkendte vægtskiver (eleiko evt.), de har en Ø45, hullet til vægtstangen er Ø5, dvs den har 20 cm til gulvet :)

    Håber du kunne bruge det :)

  9. Evt. se på mere protein holdige kurer. Paleo, the zone, m.fl. Mange er fedt forskrækket, hvor de burde være kulhydrat fokuserede. Byt nogle af dine kulhydrater ud med køb eller æg.

    Det har i hvert fald virket for mig.. sammen med en masse CrossFit. :)

  10. Crossfit medfører rhabdomyolysis

    I mine fem år med crossfit har jeg oplevet tre til fire udøvere, der har haft svært ved at strække armene efter at have taget mange armbøjninger, hvilket er et udtryk for en mild form for rhabdomyolysis ...

    Uha, det lyder godt nok voldsomt. Men det er jo ikke noget nyt:

    Fitnesscentre skjuler blodige dødsfald

    :tongue:

    Haha... ja det er sjovt som det er CrossFit der bliver hængt ud som at være farligt, når alm styrketræning eller fitness koster flere skader om året...

    Hvade selv lige et medlem der ikke kunne push press'e pga af en skade... han havde tabt en håndvægt på sin skulder, da han lavede sine famøse skulder øvelser i sit fitness center... :)

  11. Jeg har længe trænet en del kettlebell og kropsvægt, prøvet og kører lidt crossfit, har tabt mig ca 15 kg , mit spørgsmål er så om jeg ville få noget ud af kun at kører kropsvægt 3 dage , 1 dag off, så kun kører det sådan jeg kører ligesom det her:

    pushups x 50 2 sæt x 25

    dips x 50 2 sæt x 25

    pullups x 50 5 sæt x 10

    chinups x 50 5 sæt x 10

    sit-ups x 50 2 sæt x 25

    mave side til side x 50 2 sæt x 25

    evt dag 2 lav den om til at kører nogen andre kropsvægt, ville jeg kunne stige en hel del i min styrke ved at kører dette ? er tilfreds nok med min str, men vil godt smide noget mere på maven, men det kommer vel , jeg løber og svømmer også en del. jeg vil godt op og kunne tage omkring 50 pushups, og 25 pullups. ville det hjælpe at kører sådan som jeg har beskrevet , eller ville det fører ingen vej hen ?

    Hvis du gerne vil øge i styrke, er pull ups og push ups helt sikkert en god vej frem.

    Men du er ikke interesseret i at tilføje nogle olympiske vægtløft? Clean, hang clean, dødløft, push press, press, snatch, osv...

    Det er i hvert fald min erfaring at man kan godt komme et pænt stykke af vejen med kropsøvelser, men for den videre udvikling, er vægtløft et godt supplement.

  12. Der popper CrossFit centre op i hele landet efterhånden...

    Ligger et i:

    Esbjerg CrossFit

    Holbæk CrossFit (pr sep)

    Helsingør, Captains Gym

    Roskilde, Nature CrossFit

    Køge, CTC køge

    Slagelse, Fabrikken Crossfit

    Svendborg, Performance Gym

    Odense, OBBC

    Aarhus CrossFit

    Aalborg CrossFit

    Hellerup

    og selvfølgelig København; Buthers, Cph CorssFit, osv---

    det er dem jeg ved af... evt. find dem på facebook.. en del af dem afholder nogle klub konkurrencer.. det er et meget godt sted at starte.

    3 dage før Fit as Fuck konkurrencen, der afholdes på toftegaards plads i år, bliver workouts'ne offentlig gjort, der kan du evt se hvad der kræves.

    Fit as Fuck er en af europas største crossfit konkurrencer, så det er toppen af poppen der deltager, helt sikkert et kig værd :)

  13. Har længe kørt en del crossfit, eller hvertfal prøvet på , jeg synes det er svært at finde ud af hvordan man lige skal sætte det sammen , men her er nogen af mine WOD'S,

    21-15-9

    Kettlebell squat

    chinups

    Kettlebell swings

    dips

    _______________________________

    3 runder på tid

    50 squat kropsvægt

    40 kettlebell swings

    30 mave

    20 flyers

    10 pullups

    har kørt noget i den dur længe, men jeg synes simpelthen intet der sker , ved ikke om jeg gør det forkert eller hvad der er galt, jeg har rimelig styr på kosten, jeg har en dag hver weekend hvor jeg spiser hvad jeg har lyst til ellers kører jeg rimelig stram kost, men jeg har bare stået helt stille i 2 måneder eller sådan noget. håber i kan hjælpe , evt et godt crossfit forum med noget wod's , udover Crossfit.com

    Når jeg lige ser på dit program, har du ikke så mange core øvelser med, eller så meget cardio med. Og hvis det 2 programmer er de "eneste" programmer du køre, ligger din problemstilling der. Du skal have meget mere variation ind over... variere øvelser, gentagelser, vægt, tid, osv...

    Måske du kan tilføje burpees, Box jumps, englehop og den form for bodyweight øvelser.

    Vil du gerne have mere core styrke, så er over head squat, front squat, front bridge/side bridge nogle rigtig gode øvelser.

    De fleste crossfit centre ligger deres WOD's ud på deres hjemmeside (inkl. mig selv), så der kan du hente inspiration. På crossfit.com's hjemmeside kan du evt se hvordan øvelserne udføres hvis du skulle være i tvivl om teknikken.

  14. Jeg glemte at sige at jeg ikke vil bruge vægte i mit program. Dårlige erfaringer selvom det måske lyder lidt åndsvagt. så derfor vil jeg se hvor langt jeg kan komme med styrke udelukkende med min egen kropsvægt, men kender du nogle anbefalinger til nogle andre programmer uden vægte?

    CrossFit programmer ville måske være noget for dig? Du kan evt. se crossfit.com, de lægger hver dag en ny workout ud på hjemmesiden, og har et arkiv med workouts tilbage til 2008, så der er rigeligt at vælge mellem.

    Af råd, vil jeg komme med at dit prgram skal være alsidigt. Aldrig det samme program hver uge.

    Lav en masse Burpees, pull ups, englehop, box jumps, push ups, sprints, handstand push ups. Variere gentagelserne, eks den ene dag: 2 handstand push up, 5 pull ups, 10 burpees x 5, og næste dag andre øvelser.

    Men der er masser af øvelser af tage af.. evt. meld dig ind i et crossfit center 1 måned og bliv inspireret.. så kan du melde dig ud bagefter og lave dine egne rene body weight programmer..

  15. Du kan også prøve kræfter med CrossFit..

    Jeg har haft gavn af det, da det ikke skelner mellem styrke og konditions træning. Så min løbe tid er forbedret, og jeg dødløfter mere end nogensinde (100 k, og jeg er en pige ;) Begge er infiltreret i nogle bestemte workouts. Men du opnår selvfølgelig ikke en bobybuilder muskulatur. Da styrke træningen ikke er med isolering af musklerne.

    Men ved ikke om det er noget.. du kan i hvert fald kigge lidt omkring nettet og se.

    Fabrikken CrossFit

    www.fabrikkenslagelse.dk

  16. Hejsa...

    Jeg er pige, 25 år og vejer 65kg og er 168 cm høj.

    Jeg har kigget og læst på de forskellige tråde der ligger herinde.

    Og jeg sidder, som så mange andre, og vil gerne smide de sidste 3 kilo, men der sker ikke noget.

    Jeg tæller ikke kalorier, men det er primært fordi jeg ikke ved hvordan man gør.

    Men jeg kan se at jeg skal ca indtage 1700 kcal om dagen. Og hvis jeg vil tabe mig, ville jeg antage at jeg skulle presse dette ned på 1000 kcal om dagen.

    Men nu til det store spørgsmål, (jeg syntes det her er en rigtig jungle,) jeg ved ikke hvor meget 1000 kcal er.

    Kender I nogle der kan, bare hurigtigt og løst, kan ligge en kostplan for 1000 kcal om dagen?

    Jeg "træner" 3-4 gange om ugen. Dvs. står ca 40 min på crosstrainer og derefter lidt styrke træning. Ellers holdtræning med henblik på høj puls. (tror det hedder cardio træning).

    Jeg håber I kan hjælpe mig, lige så godt som I har hjulpet andre herinde.

    Tusinde tak

    Mvh

    Zimakoff