Nick333

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nick333

  1. med den højde burde du veje noget mere, siger ikk muskler fjerner fedt men hvis du får mere muskelmasse vil det stramme op på din krop så det ikk kun er knogler og fedt man kan se :P du burde helt bestem ikk tabe dig, jeg er 181 vejer 74 kg og man kan sagtens se mine abs for lige at give et eksempel

  2. det her fulbody fungere rigtig godt, det køres normalt mandag - onsdag - fredag

    alt det der b1-b2 d1-d2 osv de køres som supersæt

    A Back Squat 4x10-12 / Dødløft 5x3-5 (veksel)

    B1 Bænkpres 4x8-10

    B2 Rows 4x8-10

    C Rumænsk Dødløft 4x5-7 / Front Squat 3x12-15 (veksel)

    D1 Military Presses 3x8-10

    D2 Chin-ups 3x8-10

    E Calf Raises 4x20-25

    F1 Dips 3x5-7

    F2 Barbell Curls 3x10-12

  3. grunden til du ikke kan finde det herinde, er nok at det ikke er noget værd.

    Der har været utallige diskussioner om HIT herinde gennem tiderne og ikke mange af dem har været til fordel for HIT.

    hmm, nu er jeg jo ingen ekspert hvis det ikk er så meget værd, hvad er forskellen på HIT og fek.s HTS eller hvad de andre hedder;) og hvorfor er de mere effektive?

    Prøver bare at finde et godt 3 dags program :D

  4. hej

    jeg vil meget gerne tabe noget fedt og samtidig også få muskler og syntes ikk det går hurtigt nok med lidt løb om ugen, men samtidig vil jeg gerne være stor, ikk ronnie coleman stor men rimelig nok, og de boksere jeg har set er ikke specielt store ikke engang dem som går op i deres træning, så ville bare høre om boksning og alt det cardio det indebære vil være for meget til at jeg kan vokse sådan rigtigt ?

  5. har styrketrænet i 2 måneders tid og de resultater jeg har indtil videre er jeg tilfredsmed, undtagen som der står i trådens titel at jeg ikk får ramt de indre pecs altså midten i brystet der er 4-5 cm fra højre til venstre bryst fra bunden og i midten er der 2-3, har set billeder af trænede folk hvor deres stort set rammer, hvad er det jeg gør forkert?

    jeg træner normalt bænkpress med barbell - incline dumbell press og cable standing fly

    nogle råd eller erfaring ville være værdsat tak:)

  6. hej

    jeg har fået en hjernerystelse og har været ude af stand til at træne i 2 ugers tid fordi jeg blev ved at prøve men gjorde det værre og det har gjort jeg har brugt lid mere tid foran computeren og forsøgt at finde gode kostplaner, jeg er stødt på flere tilfælde der siger at high fat high protein og lav carb er det bedste for tiden, ville bare høre hvad folk herinde har noget at sige til det om det er rigtigt, nogle der har erfaringer det har også fået mig til at tvivle på om bare at spise protein og carbs så overhovedet er godt? , har kun trænet i 2 måneder men plejede næsten at undgå fedt så meget som muligt, ønsker at tabe lidt fedt men også få muskel masse.