CamillaII

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CamillaII

  1. Hej Lille-jo.

    Fedt du er kommet igang :wink:

    Hvad er det for noget yoghurt du spiser om morgenen? Hvis det er frugt yoghurt er der en hel masse sukker i også selvom den hedder 0,1%. Det er faktisk bare natural yoghurt med marmelade i.

    Som alternativ kunne du spise natural og blende det med noget frugt. -Det er ikke helt samme søde smag men det smager godt :bigsmile:

    Ellers ser din kost umiddelbart fin ud (uden at kunne se hvordan mængderne er selvfølgelig).

    Hvis du ikke har været vant til at træne før og du så træner 5-6 gange om ugen nu så er det derfor du ikke kan se nogen resultater på vægten i øjeblikket.

    Der sker en masse ting i kroppen når man begynder at træne og uden at blive for teknisk så er det bl.a. dine energidepoter i form af kulhydrat der bliver større og det binder en del vand. Muskler vejer mere end fedt så du vil sikkert snart kunne se en forskel på dit tøj uden at kunne se det på vægten og det er jo kun positivt :smile:

    Så bare klø på og fortsæt som du gør så kommer du til at se de resultater du ønsker. :wink:

  2. Hmm, men det er vel egentlig meget normalt at tabe 500 g om ugen.. :)

    Der er jo ikke andet for end at prøve det og så se, hvordan min krop reagerer.

    Jeg har lige 2 ting jeg gerne vil prøve og have et bud på:

    Har hørt at det er godt at spise sidste måltid 3 timer inden sengetid, for så at forbrænde fedt??

    Hvad spiser en pige lige efter styrketrænig, hvis man så skal cutte?

    Iøvrigt tak for jeres svar hertil :bigsmile:

  3. Hej alle kloge hoveder :bigsmile:

    Jeg har styrketrænet rimelig seriøst, jævnligt og tungt i 3 år efterhånden. Jeg har desværre taget på hen over sommeren :crazy: , ævævæv, men er oppe på hesten igen :laugh:

    Min tanke er så, at jeg vil prøve at cutte lidt for, at se om man overhovedet kan se noget resultat af de her 3 års træning. :)

    Er der nogen specielle retningslinjer, jeg vil selvfølgelig gerne blive ved med at have lidt af mine kvindelige former..

    Mon nogen er expert på netop dette område?

    På forhånd MANGE tak :bigsmile:

  4. Det er fordi du ser fra en anden vinkel.

    Det svarer lidt til ens lille-peter altid ser mindre ud end de andres i når man bader i svømmehallen etc. :laugh:

    HAHA! Det er da vist noget du bilder dig selv ind :4thumbup:

  5. Nøglecentre kan fungere rigtig godt, med den rigtige brugerskare og den rette mængde kontrol. Flere af mine venner er tilknyttet nøgle centre i forskellige byer i nordjylland, med blandede oplevelser.

    Jeg har selv kigget på nøglecentre i århus, og det ene jeg var nede og se på, var i tilst. Det var et fint nok sted, hvis alt inventar ikke bare blev stjålet hele tiden :-)

    Problemet med at medlemmerne stjæler ting er vel den største "fare" for sådan et center, lige ud over risikoen, for ikke at have nok medlemmer selvfølgelig. Jeg vil i hvert fald anbefale 24/7 overvågning af både indgang OG træningsarealerne, så du kan se, hvem synderen er, hvis der bliver snuppet noget af dit udstyr.

    Men ideen med at kunne komme lige når man vil, er virkelig fed!

    Hvor mange kvm regner du med, at centret kan blive på? Og har du kigget på maskiner, grej og alt sådan noget?

  6. Hej alle...

    Jeg skal høre om der er nogen, der kan give mig nogle råd i forhold til et træningsprogram til en dame med osteoprose.

    Hvilke retningslinjer skal følges? Hvor meget må hun, gentagelser, kilo og øvelser? må hun overhovedet styrketræne?

    Håber på svar...

    //CamillaII

  7. Hej, Camilla.

    Mht. at nogen sviner FW, så skal du såmænd ikke spekulere meget på det. Enhver, der starter med at skrive på MOL, vil hurtigt erfare, at tonen kan være hård (det har såmænd også drevet visse brugere væk fra MOL).

    Jeg har tidligere trænet i Ny Helse & Motion, og jeg kan da godt se, at stemningen ikke er helt den samme i FW, men i mit tilfælde mener jeg klart, at fordelene ved FW opvejer de ganske få ulemper, der er. Og vi kan/skal jo ikke alle være styrkeløftere på top-plan.

    Helt enig.. Og nej det er skam heller ikke noget jeg gider bruge ret meget energi på. Synes debatter som den er langt langt ude og væk fra min forståelse... :blink:

    Jeg er tilfreds med mit center :bigsmile:

  8. Har ikke været så god til at komme herind og få skrevet, så min træning de her dage ligger lidt for langtvæk fra min hukommelse til, at jeg kan huske detaljer. :blink:

    Den 31. dec: Spinning

    Den 2. styrketræning

    Den 3. spinning

    Den 4. styrketræning

    Den 5. spinning --> Okay time, musikken drillede dog, så det meste af timen lød det som smølfemix.. :/ Pulsen kom dog godt op af alligevel, men ikke helt tilfreds med timen...

  9. Så gik juledagene. Pyha, det har været nogle hårde dage. Har godt nok fået omsat nogle kalorier :/

    Men pyt, det er vel kun jul en gang om året? :nissegrin:

    Træning har der så ikke været så meget de her dage, desværre. Det kunne nok have været meget smart og veje det lidt op ifh. julemaden...

    Styrketræning den 23. dec. Fik trænet, men havde enormt travl, så måtte springe et par øvelser over og tilføje et par andre, så det var lidt en underlig træning, men lidt lavede jeg da.

    Men men fik gået en lang tur den. 24 december om morgenen. Det var lækkert.

    Den 25 dec. Fik jeg cardio-trænet i et lokalcenter (meget meget lille men hyggeligt.) i 50 min. Cross + cykel. Det var lækkert inden julefrokosten. :blink:

    Den 27 spinning. Ok time min cykel drillede bare rigtig meget i starten, så måtte skifte cykel, orK. Så resten af timen blev lidt underlig, men fik da svedt noget af julemaden ud genbnem huden, eller. hehe

    I dag den 29 dec. ville jeg gerne have været til spinning, men holdene er fuldstændig overbooket, så tror ikke jeg kan få en plads. Så det bliver nok styrketræning...

  10. Spinning II den 22.december kl 18.30:

    Genial, fed og hård time. Der blev giver max. og instruktøren var utrolig prof. Er vist også celebrety træner :cool:

    Så har man det lidt bedre med at skal hjem til mor i dag og have julemad 1, 2, 3, 4 dage i træk. Puha... Jeg må ud og gå nogle lange ture mellem måltiderne :) eller andre gode råd til en effektív forbrændingsmetode, der ikke tager for lang tid ? Har ikke mulighed for at komme i et træningscenter....

    I dag den 23 dec. står den på styrketræning. :devil:

  11. Fredagens spinning time.

    Lækker time, herlig instruktør m. musikforståelse og smag. VIGTIGT !!

    Hård time, hvor der blevet givet gas dog ikke max. Har været vant til spinning cykler de sidste 4 år, men har nu skiftet center, hvor det er bodybike. Synes de kører på en hel anden, tung måde, men det er nok bare tilvæning??

    I hvertfald synes jeg, at en time for mig bliver helt anderledes også i forhold til, hvor presset jeg er. Underligt...

    Lørdag ingen træning og bytur om aftenen. Søndag TøMmeRMænD :blink: wauw... Men tog op til en step I. Tog det stille og roligt, så det var bare en hygge time.

  12. Torsdag den. 18 december:

    Skulle have været til spinning, men havde rigtig ondt i ben fra onsdagens træning. Av av.

    Men tog til bold-træning kl 11. på jens baggesens vej. Fed time, men igen av mine ben. Vi kørte killer øvelser for haser. Det kunne mærkes. :devil:

    Idag den 19, står den på spinning på jens baggesens vej kl.17. :bigsmile:

    God dag til alle. :nissegrin:

  13. Den 17. december med 1 uge til jul... jubiiiiiiiiiiii :nissetunge:

    Styrketræning på Jens baggesens vej (FW):

    Squat 2 x 10, 45 kg

    Push - ups 3 x 5, æv var mega svag i triceps idag, stadig ømme fra sidste træning, så tog ikke de 5 sæt som jeg skulle.

    Lunges 3 x 8, 20 kg

    Bendover-row 2 x 10, 35 kg

    Assisted Pull-ups (omvendt greb) 2 x 10, med 30 kg hjælp. Fuck jeg er svag i den...

    Military press 2 x 10, 22,5 kg. Godt tung kunne ikke tage de sidste 3 reps. i sidste sæt.

    Stiff-legged deadlift 2 x 10, 35 kg. Kunne godt have taget lidt flere kilo på, så hvorfor gjorde jeg ikke det? Fordi mine ben var trætte, men kunne vist godt have overlevet det anyway...

    Evil-wheel 3 x 5

    Sit-ups - på bold, med 5 kg i hver hånd.

    Kropsstem 3 x 75 sek.

    Dejligt at få trænet og få sat lidt flere kilo på i nogen af øvelserne. Jeg sætter bare nogen på, aner ikke rigtig endnu hvor meget, hvorfor og hvórdan.. hehe.. men jeg får da trænet

    _________________

    Camilla

  14. Tak for den rare velkomst, det er altid dejligt :bigsmile:

    Mål: Jeg vil gerne have lavere fedtprocent, lidt mindre vapset.. hehe :santa2:

    Udover det vil jeg gerne kunne se noget mere fremgang ift. styrke... Synes det har roteret rundt om de samme kilo længe efterhånden og har på ingen måde forstand på, hvordan jeg kan ligge noget progression ind fra gang til gang.. Det må jeg lære...

    Dagens træning:

    Cykel på arbejde (20 km ialt.).

    1 spinning I time i FW på jens baggesens vej...

    Fed time, godt flow + god instruktør og musik. Fik bare et møg irriterende sidestik midt inde i timen, så kunne ikke give den max. fordi det gjorde skide av... ØV øv.. Var ellers meget opsat på at knalde igennem.. Bedre held næste gang, som gerne skulle blive på torsdag. I morgen står den på styrketræning, yiiir!! :santa2:

  15. SÅ skete det.. Det lykkedes mig at få oprettet en profil og komme hertil sådan!! Det må så være 1. skridt. :bigsmile:

    Jeg har længe overvejet at oprette en profil herinde, men har nok tænkt at det ikke var så nødvendig for min træning, men efter jeg har læst og luret lidt herinde, ja så er jeg blevet overbevist om, at jeg kan få en del ud af det.

    Baggrunden for mig profil er et ønske om, at blive mere sikker på at jeg træner det rigtige ift. mine mål, ja og hvad er mine mål så:

    Generelt et mere synligt resultat af min træning. Jeg har efterhånden trænet længe (3 år) og har ikke været tilfreds endnu, og hvem ved måske bliver jeg det aldrig, eller hvad???

    Mere specifikke mål:

    Lavere fedtprocent, der lige nu ligger på 24 %

    Jeg er 168 cm og vejer 62 kg... Vil gerne ned under 60 kg...

    Nu til der hvor jeg er i min træning nu. Pt. kører jeg helkrops 2-3 gange om ugen + spinning de andre dage + 1-2 fridage (forsøger at holde det på en)

    Mit program:

    Squat 2 x 10, 45 kg

    Push-ups 5 x 5, bw

    Bendover-row 2 x 10, 30 kg

    Military press 2 x 10, 20 kg

    Assisted Pull-ups 2 x 10, med omvendt greb støttevægt = 25 kg

    Stiff-legged deadlift 2 x 10, 40 kg

    Cable crunches 2 x 15, 30 kg

    Evil-wheel 3 x 8

    - rækkefølgen af øvelserne varierer jeg fra gang til gang.

    Jeg er bevist om, at jeg skal have noget progression ind i billedet, men har desværre ikke styr på teorien osv. omkring det, så det håber jeg på at blive mere klog på :4thumbup:

    Lad det være ordene for nu... :superman: