denhvideabe

Medlemmer
  • Posts

    316
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by denhvideabe

  1. Undskyld...jeg fik ikke læst det svenske! Men ja, sikke en gang vrøvl!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det går jo nok :tongue: - Vi ses på podiet en dag, mester :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det gør vi måske :smile: Det er altid bedst at sætte sig nogle mål, og når man har et formål med ens træning vil man altid opnå de bedste resultater!

  2. Hvad er forskellen på Yates rows og Bent over barbel rows?

    Er Yates rows på visse områder bedre, her tænker jeg til bicepstræning. For synes jeg kan mærke biceps arbejde meget mere ved Yates rows?

  3. De kan aldrig gå helt væk! Du kan selv forbygge dem i at udvikle sig mere ved at tilføre huden fugtighedscreme med vitamin A. Men de vil blive mindre synlige med tiden, det er mine i hvert fald. Nye strækmærker plejer gerne at være rødlige, men bliver så mere lyse med tiden. Du kan også tage lidt sol, da det vil skjule dem :wink:

  4. Der er ikke forskel på træning til BB of BF!

    Af træningsprogram anbefaler jeg et program der tager udgangspunkt i basis øvelserne, og hvor du rammer hver muskelgruppe 2-3 gange om ugen.

    Programmet bør selvfølgelig indeholde dips og chinups. Specialiseret træning i de to øvelser kan med fordel laves i perioden hvor du cutter.

    Roning skal du vist ikke spørge mig om.  :laugh:

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    <{POST_SNAPBACK}>

    Okay tak :smile: Hvordan kan man lave specialiseret træning i dips og chinups hvis man som mig vælger at træne fullbody?

  5. Jeg har nu bulket et par måneder, og sommeren nærmer sig. Jeg vil naturligvis gerne fremstå mere hakket, og reducere fedtprocenten uden at smide muskelmasse! Jeg burde egentlig have gået i gang for en måned siden, men nu skal det være nu!

    Jeg vejer 92 kg og er 185 cm høj.

    Mit daglige kalorieindtag ligger på omkring de 3500-3800 dagligt.

    Hvordan bør jeg starte? Ville jeg sagtens kunne tabe 1-2 kg pr. uge nu når jeg er så tung?

    Og hvor mange kalorier burde jeg tappe ned på?

    Hvordan skal jeg træne, bare fullbody som nu, 3 gange om ugen med 6-8 gentagelser?

    PS. Jeg har læst Jørgen Storms artikkel! Men det er jo også rart med en personlig vejledning. Håber der er nogle der vil svarer på min spørgsmål, for vil gerne igang imorgen!

  6. Bodyfitness er i dag begynder BB-konkurrence... du tænker sikkert i stedet på Athleti-Fitness  :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Angel, det var også det jeg mente...viste ikke lige det havde ændret navn!

    Mange tak for hjælpen alle sammen :smile:

    Hvis i har flere råd om træning, kost mm. så bare post dem i denn tråd :wink:

  7. Hvis man gerne vil stille op i bodyfitness, hvordan skal man så træne?

    Jeg ved at man skal lave masser af dips og chinups, så det er vel her der også skal lægges meget fokus???

    Håber på gode svar! :wink:

  8. Squatfather

    Det lader til du er ganske vild med BB-sildene, du drømmer måske om at scorer en af dem. Tror faktisk det ville være ret nemt, da de jo ikke er kendt som de mest hotte personer blandt flertallet af mænd :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    I så fald har han sgu bare at dele!! :4ranting:

    :wootdance:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ahhh...mon ikke det var muligt at få jer en fræk lækker California BB-sild hver, hvis i tog der over :tongue:

  9. Squatfather

    Det lader til du er ganske vild med BB-sildene, du drømmer måske om at scorer en af dem. Tror faktisk det ville være ret nemt, da de jo ikke er kendt som de mest hotte personer blandt flertallet af mænd :wink:

  10. Fandt lige nogen SYGE billeder… Jeg var i tvivl om de var morphet først, men jeg tror ganske enkelt der er tale om fotografiske tricks med perspektiv og lyssætning.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg tror du har ret. Der er tale om rigtigt godt arbejde af fotografen lige som på dette billede af Arnold. :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad sker der lige for Arnolds venstre øje? :tongue:

  11. Nå heldigvis er DEN alarm afblæst  :smile: Trooper og jeg tog et nærkig på vægtene og det ser ok ud  :wink: tror alligevel at jeg vejer et par stykker af dem næste gang så vi er helt sikre  :4smartass:

    denhvideabe <-- naa, jeg jamrer mig ikke så meget. Jeg øser bare vægt på stængerne istedet og rammer kun begrænsningen når jeg engang imellem kører dumbell rows. Her bruger jeg bare 40'erne til at pumpe af med som slutøvelse engang imellem. Så er der jo al snakken om motoriske enheder  :blahblah: men jeg klarer mig  :smile:

    Jeg har et andet problem...eller rettere sagt VI har et andet problem.

    Ejeren mener at der er for mange "store" i vores center og går og jamrer sig. Nu har han jo været så tåbelig inkonsekvent i hans politik og han har tøver stadigvæk med at melde centeret ind i Anti Doping Danmark. Det forlyder at han isteddet vil sætte ind på anden vis. Han snakker af og til om fjerne bænkpressen  :blink: og/eller skære håndvægtene ned til 30 kg. Han har så sent som idag luftet at han vil forbyde at de folk som træner der stiller op til konkurrence af enhver art  :blink: hvis man da kan det uden at det er at betegne som diskrimination.

    Fatter ikke at manden har været på landsholdet i bodybuilding - men problemet er det velkendte. Ingen penge i folk der træner tungt og ofte målt i forhold til Hr og fru danmarks wellness tilgang  :raisebrow:

    Håndvægtene overlever jeg, men fjerne han bænkpressen eller powerracket, så er jeg smuttet.

    <{POST_SNAPBACK}>

    :blink: Han må da være skudt i låget! Håber godt nok ikke det vil ske...

  12. Det ser ambitiøst ud¸ men jeg mener du har misforstået det grundlæggende princip. Nemlig at det handler om at squatte så hårdt at du ikke kan klare ret meget andet. Hvis du er i stand til at generere en stor nok intensitet (læs hvis du er mere end en ren begynder) så kan du ikke holde til så mange sæt udover squat.

    Jeg giver dig 2 uger på det program¸ før dit cns afgiver røgskyer der ville få Hekla til at blegne i sammmenligning :w00t:

    Ligegyldigt hvad¸ kunne jeg også godt tænke mig at se¸ hvordan du vil indrette resten af din 'træning'¸ altså mad¸ hvile og ekstrakarrikulære aktiviteter.

    el-hef

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jamen vil stort set æde som et skur :tongue:

    Og hvile...ja, sover de alm. 7 timer.

    Andre aktiviteter...tjahh, laver strækøvelser hver dag jeg står op og mit job består kun i at sidde foran computeren dagen lang :tongue: