Løven

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Løven

  1. Nu vil jeg lige gøre opmærksom på, at restitution ikke udelukkende handler om musklerne, men ved styrketræning og løbetræning trænes også nervesystemet en del, og ved store belastninger uden restitution vil nervesystemet "overtrænes".

    Nervesystemet overtrænes?? Den vil jeg gerne høre en forklaring på... Så vidt jeg er informeret, øger du dit neurale drive ved tung styrketræning, dvs. du kan aktivere musklen bedre. Hvordan overbelaster dette nervesystemet??

  2. HEj! det var dog dejligt, at der var en der kunne rette på alle de fejl der bliver sagt herinde. Mellemmåltider holder forbrændingen i gang og derfor en positiv ting og kan kun anbefales.

    Jeg vil dog sige at jeg har undret mig over hvordan du kan træne 1 gang og på den forbrænde 1000 kcal. lyder meget, meget vildt. Da jeg fx. bruger stepmaskinen i 25 min. i høj intensitet og forbrænder her ca. 200 kcal. Så dette har jeg svært ved at forstå?

  3. Nu skal jeg ikke kunne gøre mig klog på din skade, uden at have set på dig og evt. høre mere om smerten/problemet. Umidelbart ville jeg dog også sige at det kunne tyde på "svag" postural rygmuskulatur. Hvis dette er problemet, er udstrækning af brystmuskulatur og derefter træning af rygmuskulatur vejen frem. Problemet er bare at, har du det, vi i fagsprog kalder krydset skuldersyndrom, skulle du måske overveje at besøge en uddannet fys., da han/hun ville kunne give dig bedre vejledning end den du hidtil har fået.

    Synes dog også som tidligere nævnt, at det er en smule inkompetence, ikke at kunne give dig bedre vejledning. Nu ved jeg jo så heller ikke hvor langt de er, men er de længere end 3. modul (2. semester), SKAL de kunne problematikken her og dermed også vide vejen frem herefter.

    Hvis du har direkte smerte, synes jeg du skulle besøge en uddannet fys., da ingen herinde har mulighed for at gætte sig frem til dit problem, kun ved at læse de 4-5 linier du har skrevet.

    Håber du kunne bruge mit svar til noget.

  4. Er jeg den eneste der lige umiddelbart kan se noget galt her?? Man opfordrer da ikke en 14 årig knægt til at tage dødløft, da han ikke engang har fået den mindste form for vejledning. Henvend dig i et træningscenter af en slags, fortæl hvad dine planer er og lad en instruktør eller en anden garvet gut, sætte dig ind i tingene og teknikken, evt. mod betaling hvis det er.

    Hvis du er opsat på at køre hjemmetræning, så gør det! Men få nogen til at kigge på din teknik inden du starter. Jo, instruktions videoer kan være meget behjælpelige, men du får en del mere ud af det hvis du har en instruktør/garvet BB'er til at vise dig teknikken og forklare hvad man skal passe på osv.

    Håber du kan bruge det til noget...