jupiterMAX09

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jupiterMAX09

  1. Har helt glemt at skrive i min log, det skal jeg vist blive bedre til :)

    Ugens træning

    Mandag:

    Formiddag: Styrketræning i gym

    Eftermiddag: Ca. 1500 m. svømning (forholdsvis roligt efter styrketræningen tidligere på dagen). Havde heller ikke lige tænkt over at det er efterårsferie => velkommen til kaos i svømmestadion :nonono:

    Tirsdag

    Kiggede forbi gymmet igen for at få trænet en gang fullbody igen i dag. Det var lidt hårdt efter gårsdagens træning, men dejlig fornemmelse at være helt flad :)

    Onsdag

    Svømmede 2500 m. og i dag med god plads på banerne. Fik svømmet en masse intervaller bla. 10x50 m. med start 1 min. (ved godt det ikke er verdens hurtigste intervaller, men formen er først ved at blive bygget op, så det skal nok komme). Udover det et par lange ture på 500 m. med mere fokus på teknikken.

    Det var så det jeg nåede i denne uge inden jeg blev overfaldet af en ordentlig gang snue. Super irriterende når nu man var så godt igang, men kan mærke at jeg er ved at være på toppen igen, så regner med at kunne træne igen fra på mandag. :superman:

    Go' weekend til alle!

  2. Torsdag

    Efter lidt ferie hjemme hos de gamle var det tid til træning igen.

    Svømmede 2250 m. bla. med mange 50 m. intervaller. Kan sagtens mærke at jeg er kommet i meget bedre svømmeform i forhold til da jeg startede for nogle uger siden. Næste uge vil jeg se om jeg ikke kan ramme et 50 m. bassin og se om det stadig fungerer lige så godt som nu :)

  3. Hey

    Jeg har før i tiden løbet en del (3-8 km pr gang), men er altid rendt ind i en skade med lange pauser til følge. Så tænkte jeg, at jeg ville begynde at fyre min cardio træning af i svømmehallen i stedet, da det aldrig har givet mig skader af nogen art.

    Mit spørgsmål er så om jeg kan regne med at få det samme ud af det rent konditionsmæssigt ved at svømme mig fuldt ud i 40-60 min. i forhold til at løbe f.eks. en 5 km. Jeg synes umiddelbart at svømmetræningen går meget lidt på benene og er derfor bekymret for om jeg vil kunne løbe op til mine bedste tider, hvis jeg en dag vil ud og løbe en tur igen?!

    Nogen der har erfaringer i den retning?!

    Go' søndag derude

  4. Lørdag

    Fik fyret 1 times svømning af i dag. Fik svømmet en del intervaller og endte omkring 1,5 km. vil jeg tro, så det var noget der kunne mærkes :D

    Fik samtidig trænet lidt undervandsarbejde og tog 4 x 25 m. dykning i roligt tempo.

    Den første uge har godt nok været hård, men fra næste uge vil jeg alligevel smide de sidste øvelser på, så jeg kommer op og kører det fulde program :S

  5. Haha klasse spørgsmål, håber det var ment lidt for sjov :)

    Ellers prøv at søge lidt rundt på forummet, der er efterhånden flere hundrede spørgsmål omkring præcis det emne. Der er også en del blogs, der omhandler træning til jægerne eller frø.

  6. Dips 5*5 ????????????????

    Cabel Pushdown eller close-grip bænkpress 3*10

    2-3 MaveØvelser med kilo MANGLER NOGLE ?!? 3*10 ???????????????

    Lige en hurtig rettelse, så vil jeg i dips lave 3 x maks i stedet for 5x5. Altså bare så mange du overhovedet kan tage (det skal jo så helst blive flere og flere ;)). Hvis det er "for let" for dig, kan du evt. prøve at hænge lidt vægt på vha et bælte og så køre 3x10 (eller 5x5).

    Maveøvelserne vil jeg også tage frit (altså ikke i maskine) som Gudderman siger, da det også stimulerer de mindre muskler du har omkring maven, så det ender med at give et bedre resultat også mht stabiliteten i hele kroppen.

  7. Er helt enig med Gudderman i at der er for meget skulder, den kommer du sku til at køre seriøst træt i :) 2 øvelser kun til skulder er efter min mening nok, da du også bruger den muskel i mange af de andre øvelser du har.

    Med hensyn til antal rep ville jeg nok starte med en standard 3x10 for at se hvordan programmet passer dig, så kan du altid tilpasse øvelserne og rep efter nogle uger.

    Go vind med træningen :)

  8. Fredag

    Bentræning i dag, fik givet den super gas i 4 øvelser, og fordi det jo efterhånden var flere måneder siden jeg har trænet ben sidder jeg nu med noget der ligner krampe i begge stænger og kan slet ikke se det sjove i at skulle på arbejde senere i dag :S Men go træning alligevel :)

  9. Onsdag

    Formiddag: 50 min. svømning. Er i rædselsfuld svømmeform, så kæmper mig igennem lidt intervaller og andet "sjov" jeg kan finde på, men indtil videre er det uden et egentligt program.

    Aften: 60 min. i gym. Fik trænet bryst, triceps og mave

    Torsdag

    45 min i gym. I dag stod den kun på skulder, nakke og lidt ekstra mave

    Og så ind og se standup her til aften, super sjovt :)

  10. Så er der gået lidt tid siden sidst og jeg vil begynde at skrive lidt om min træning igen, nu da jeg har skiftet program.

    Har fundet ud af, at træning og hverdag generelt bliver meget lettere at komme igennem, hvis man indtager den rigtige kost, så jeg har på det sidste fokuseret utrolig meget på den side af sagen og efter bare 1 uge, ser det ud til at virke super godt. Nedenfor har jeg i skrevet min kost som den sådan ca. ser ud:

    Morgenmad: Havregryn med mælk

    Mellemmåltid: 1 æble

    Middagsmad: Ris med tun og lidt grøntsager

    Mellemmåltid: 1-2 boller/bagles med kylling

    Aftensmad: Kylling (eller noget andet fedtfattigt kød) med ris eller pasta og lidt grøntsager til

    Evt. et æble mere at gå i seng på...

    For ikke at miste de søde sager fuldstændigt har jeg erklæret søndag for "helligdag" både hvad træning og kost angår, så der må gerne syndes.

  11. Jeg har selv prøvet det med at træne efter en nattevagt, men det fungerer slet ikke for mig. Det eneste jeg kan tage mig sammen til på det tidspunkt er at hoppe på hovedet i seng :)

    Men altså hvis du selv føler at du kan træne på 100% om morgenen, er der vel ikke noget galt med det!?!

  12. Hej allesammen...

    Jeg har hørt nogle rygter om, at Weetabix skulle være alletiders super morgenmad, så vil gerne prøve det, men kan ikke finde nogle steder det bliver solgt i Danmark. Har kun fundet det på Yellowman, men de leverer vist kun i hovedstadsområdet og jeg skulle gerne have det hele vejen til Esbjerg :)

    Er der nogen der ved hvor jeg kan få fat i det!?

    Go søndag til alle! :D

  13. Hej allesammen....

    Jeg træner et alm 2-split program, dvs. fire gange styrketræning om ugen. I den forbindelse kan jeg så ikke finde ud af hvor jeg skal lægge min mavetræning, for lige nu kører jeg den alle fire dage og det synes jeg er lidt for meget da ugen ofte er indrettet sådan: træning, træning, hvile, træning, træning, hvile....

    Så kommer jeg til at køre mave 2 dage i træk hvilket jeg ikke får så meget ud af.

    Hvordan gør I andre, der træner 2-split!??

  14. Hej...

    Først velkommen til :) Jo lige nu går det meget godt med træningen, men det er sådan meget i perioder (hvilken man vist også kan se hvis man kigger på datoerne gennem min log). Det der med kcal dagene er faktisk ikke så meget for at tabe mig, men mere for at få det sidste fedt væk, så vi bliver klar til sommer ;)

  15. Mandag

    Så blev det tid til træning igen.

    Der skulle bare løbes og cykles lidt, lidt over en halv time ca. Røg op på 323 kcal, hvilket jo ikke er så meget, men formen er sku heller ikke hvad den har været. Så i løbet af et par uger skal det nok blive meget mere...:)

  16. Mandag

    Så er jeg klar til at skrive lidt i min log igen :)

    Startede dagen med 1 times squash, lidt for tidligt, så vi kom aldrig helt op i gear.

    Tirsdag

    En omgang styrketræning. Fik trænet bryst, skulder, triceps og mave. Er stadig lidt i tvivl om mavetræningen skal ligge på styrketræningsdagene eller cardiodagene, nogen der har et forslag!?

  17. Hej allesammen

    Når jeg træner skulder kører jeg som regel "lateral raises", hvor jeg tager vægtene op ude langs siden, men har set flere der kører den hvor de tager dem op foran kroppen, altså op foran ansigtet. Hvad er forskellen på det to øvelser?! Og har den sidste et navn eller hedder den også bare lateral raises?!