LFB

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LFB

  1. Fed tråd!

    UFC 110 er på mange måder en interessant event. Ud over spændende kampe markerer arrangementet også, hvor langt Zuffa er nået i deres bestræbelse på at legitimere, legalisere og internationalisere MMA - dvs. brandet UFC. Dana White har som person mange kritikere, og sikkert med rette, men hans og brødrene Fertittas forretningsforståelse fejler intet. Vi andre kan så håbe på, at der er en spill over-effekt til eksempelvis Dream og andre organisationer uden for USA's grænser, så de også kan gøre sig bemærket i Vesten, og at niveauet inden for sporten generelt bliver hævet.

    Hvis Fedor vs. Brock skal foregå i UFC-regi, kræver det, at Zuffa tillader Fedor at deltage i sambo-turneringer ved siden af, og det har vist hidtil været en knast. Derudover er Fedor ikke noget stort navn i USA. Selvom Brocks størrelse, styrke og eksplosive stil kunne give Fedor nogle problemer - bl.a. bliver Fedor relativt nemt cuttet - tror jeg, Fedor ville smaske ham stående eller submitte ham på gulvet.

  2. Hej TAPOUT

    Godt at se andre mma-fans herinde. Har du nogen mening om Carano vs. Cyborg i nat? Og er der en særlig grund til, at du ikke logger sæt og gentagelser? Det gør det alt andet lige nemmere at følge en udvikling.

    /Lasse

  3. Det har jeg skam gjort nogle gange nu - problemet er det for det meste lader mig ude af stand til at stå op bare lidt 'tidligt' (realtivt begreb i sommerferien) og jeg ender først oppe alt for sent fordi jeg er så sløv.

    edit; Gjorde det faktisk i går... og gæt hvem der sidder med sin morgenmad nu? :blush:

    Brug øjendråber + næsespray, min erfaring er, at de ikke sløver.

  4. Se, den giver jo bare slet slet ikke mening den der?

    Men den skulle bare med? Er det måske noget du har bugt en hel dag på at udtænke den, og så var der bare slet slet ingen lejlighed til at bruge den? :cry:

    Den giver fint mening, hvis du læste den som en opfølgning på din the-kommentar og ikke et genmæle. Men det gjorde du ikke...

  5. Haserne behøver ikke at være lige så stærke som mm. quadriceps nej, men hvis mm. quadriceps udvikler en større kraft end haserne, vil det belaste ACL (forreste korsbånd), og i værste tilfælde springe det. Det er derfor meget vigtigt at træne haser, hvis man har en veludviklet mm. quadriceps :-)

    Desuden vil man under landingen også belaste ACL, hvis haserne ikke er stærke nok til at modvirke kraften fra landingen.

    Måske du i en PM skulle gøre zetter opmærksom på, at du har svaret ham i en to år gammel tråd. Bare en tanke...

  6. Jeg kan ikke se, hvordan det vil ændre konsensus i tråden, om jeg har erfaring eller ej!?

    Hvis der er nogen, der kan have en fest med, at jeg tilsyneladende løfter små vægte så fint med mig..

    Ps. hvorfor er det ikke superlativer? - spørger er ren interesse..

    Jeg gik ud fra, at du referede til de ord, du fremhævede i citatet? Et ord skal stå i 3. orden for at være superlativ: stærk, stærkere, stærkest.

  7. Du er glad for superlativer..?

    Og du har netop ramt lidt plet i dine gætterier... nu mangler du bare det antonymet..

    Iøvrigt trækker jeg mig ud af diskussionen - det er ved lidt triviel (eller har været det i længe).l

    Nu er der ret beset ikke tale om superlativer, men lad det ligge.

    Jeg synes, det er ærgerligt, at du ikke vil svare rent ud af posen på de spørgsmål, der bliver stillet. Det er jo en interessant diskussion af erfaringfundament. For at citere mig selv: Poul konstaterer "at du træningsmæssigt er en nybegynder. Det tyder dine resultater i alle dine logs på. Hvis du mener, at det er en negativ personlig kommentar fra Poul - altså at den ikke har noget med virkeligheden at gøre, fordi du vitterligt ikke er en nybegynder, men til gengæld har en del løften jern med i bagagen - ville det måske lette diskussionen lidt, hvis du kunne redegøre for, hvorfra den erfaringsmængde stammer - bare i overordnede træk?"

  8. Jeg mener, at praksis erfaring indeholder en kombination af praksis udførsel og en refleksion over denne...

    Tak. Så kom vi da så langt :smile:

    Hvis vi så skal relatere den definition til trådens indhold, er jeg i tvivl om, hvad problemet er? Det konstateres, at du træningsmæssigt er en nybegynder. Det tyder dine resultater i alle dine logs på. Hvis du mener, at det er en negativ personlig kommentar fra Poul - altså at den ikke har noget med virkeligheden at gøre, fordi du vitterligt ikke er en nybegynder, men til gengæld har en del løften jern med i bagagen - ville det måske lette diskussionen lidt, hvis du kunne redegøre for, hvorfra den erfaringsmængde stammer - bare i overordnede træk?

    Den teoretiske viden har du vel fra dit studium?

    Jeg prøver ikke at lokke dig ud på tynd is, jeg er selv træningsmæssigt omkring (faktisk lidt svagere), hvor du lå i det logindlæg, Søren W citerede.

  9. Så man kan kun vurdere erfaring ud fra bænkpres stats - det må jeg huske til næste gang, at jeg skriver CV!

    Jeg er dig underlegen i denne diskussion, fordi du formentligt bænker mere end mig?

    Måske det ville hjælpe, hvis begreberne blev afklaret en smule. Hvordan forstår du erfaring, Yetti?

  10. ok...jeg for formuleret mig forkert. Jeg prøver at skrive at man ikke behøver nogen legitimt indenfor det emne man beskæftiger sig med, for at stille spørgsmål omkring emnet. Tilgengæld er det afgørende at man har en legitimt i henhold til et emne når man udtaler sig omkring det.

    Jeg tror, generelt du mener "kvalifikationer", når du skriver "legitimitet"?

  11. Forklar..

    Søren skriver: "Derfor er det vigtigste, uden sammenligning, stadig at få løftet nogle vægte."

    Hvor i den sætning indgår det logiske modsætningforhold til det at sætte sin erfaring ind i en faglig ramme? Ingen steder, er svaret. Søren lister blot en taksonomi, hvor den praktiske erfaring, træningen, efter hans mening rangerer højere end den teoretiske viden, læsningen. Og i forhold til det at blive stærkere, større, mere fleksibel, bedre til at spille bordtennis osv. er det vel svært at være uenig med ham.

  12. Her er jeg ikke helt enig..., hvis man ikke kan indsætte sin erfaringsbaserede viden i en mere faglig kontekst, så kommer man ingen vegne... Man kan ikke justere på knapperne, da man ikke forstår baggrunden for eksempelvis volume, intensitet osv.

    Og det er jo heller ikke konsekvensen af det, Søren skriver.