trexxert

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trexxert

  1. Hej - jeg plejer at putte økologisk solsikkekerner / mander i min morgenmad.

    Hvad andet kan bruges som er sundt (her tænker jeg på de godt fedtsyrer) - jeg har hørt at solsikkekerne indholder høje værdier af cadmium (ligesom hørfrø) :4oops:

    Giv jeres besyv med!

  2. Godt folk,

    Så for nylig Mik Shaks glimrende program på DR2 - "hjemmeservice". I sidste uge havde Mik havde fået besøg af en "kostexpert" / Psykolog. I den forbindelse diskuterede de hvorvidt sukker og kulhydrater (jeg er selv usikker på om sukker regens som kulhydrat :o ) kan omdannes til fedt. Kostexperten påstod at det ikke var tilfældet, fx at ris/pasta ikke kan omdannes til fedt, MEN at begge dele indholder så meget energi, at det fedt man indtager ved siden af, sætter sig på maven.

    Jeg syntes tit at man hører forskellige påstande med hensyn til dette.

    Hvad er korrekt?

    1. Kulhydrater kan i sig selv ikke omdannes til fedt, men indholder så meget energi at det fedt man intager sætter sig i kroppens fedtdepoter.

    2. Kulhydrater kan i sig selv omdannes til fedt hvis ens diæt indholder for meget af det samme?

    Som i nok kan forstå er jeg ikke videre indsat i emnet, og kunne godt tænke mig nogle kvalificerede svar! :)

  3. :o Er lidt usikker på hvordan ovenstående svar skal tolkes. Som jeg ser det burde vel HempOlje af god kvalitet være et godt alternativ til Udo'S? Er der nogen der ikke er enig i dette ? :confused2:

  4. Godtfolk,

    En kamerat fortalte mig at Udo (manden bag udos choice) efter sigende skulle have udtalt, at han ikke ville have produceret udos, hvis han på det tidspunkt havde været bevidst om sammensætningen i hempolje. Lad det nu være usagt hvorvidt han har udtalt dette; interessant er hvorvidt det kan være et godt alt. til fx udo's - det er jo væsentligt billigere??

    ps . Jeg har aldrig set hempolje listet i nogen tabeller eller lignende.

    Fandt dette sted i Århus hvor de sælger det

  5. En elektrisk stationær blender giver helt klart det bedste og mest smoothe resultat. Brug fx mælk/vand + friske frosne bær (evt 30 sek i mikro først for at skåne knivene) + pulver + evt. lidt banan (hvis den skal drikkes med det samme, ellers plejer jeg at undgå banan) -> dette giver en superlæker :a-okhand: drink/shake, der er færdig i løbet af et minut!! :bigsmile:

    :pumpin:

  6. OK ...

    men det er altså nødvændigt at poste mit komplette program for at kunne give et ordentligt svar kan jeg forstå. Jeg har det sku' desværre ikke i hovedet, men jeg kan da sige så meget at jeg træner et splitprogram, fordelt på tre dage. På det sidste har jeg dog ikke været så god til at følge programet præcist, dvs. plejer at hoppe "ben" dagen over, idet jeg træner ben både til spinning og pump. Det er måske en dårlig idé...

    /trex

  7. Har nu trænet i ca. et halvt år - formålet er at tabe mig samt øge muskelmassen. Kombinerer derfor styrketræning (3 gange / uge ) med spinning (2) og pump (1). Det går faktisk rigtig godt - maven er godt på vej op i brystet! :bigsmile:

    Mit problem er dog at jeg nærmest ikke har øget i bænkpres :confused2: ligger stabilt på ca 60-65 kg ved 3 set med 8 gentagelser. Er der nogen der ligger inde med nogle gode tips om hvordan jeg kommer opad?

    Med vh

    /trexxert

    ps. Jeg har en træningsmakker.