Daizz

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Daizz

  1. Først tænkte jeg, at du helt klart mangler variation i din træning. Jeg mener, at du skal stoppe med at kigge på din fysiske vægt, især når du overhovedet ikke er overvægtig længere. Jeg mener, at hvis du vil blive mere markeret, så er det din fedt-%, som du skal øge fokus på.

    Og så sørg da for at spis noget mere for guds skyld...

  2. Hej

    Hvis du ikke kan lide traditionel styrketræning, så synes jeg du skal undersøge mulighederne for at træne med Kettlebells... Det er en kanon træningsform, hvor du både kan træne styrke og cardio. Hvis du ikke kender til Kettlebells, så prøv at spørg google eller youtube..

  3. Med fare for at FinnGasolin sviner mit indlæg til igen, så vil jeg først lige sige, at mit indlæg skulle forstås som Rambo siger.

    Kvinder ønsker sjældent store muskler ned. Det er så uhyrre svært for kvinder, at få store muskler. Jeg vil anbefale initiativtageren til denne tråd at læse bogen How to eat, move and be Healthy! med Paul Chek.

    Sundt og vedvarende vægttab opnås ved en forøgelse af basisstofskiftet

  4. Hej

    Hvis du virkelig ønsker et sundt og vedvarigt vægttab, så skal du styrketræne meget mere end du dyrker kredsløbstræning. Ved at omdanne fedtdepoter til muskler forbrænder man mere energi. Muskler bruger ca. 4 gange så meget energi som fedt. Du vil tabe dig meget langsomt i starten, måske endda tage lidt på, men du vil opnå et sundt vægttab i det lange løb, da din fedt-% vil blive sænket, samtidig med at dit basisstofskifte øges.

  5. Hej Trine

    Først vil jeg lige kommentere din afslutningskommentar. Du behøver IKKE at styrketræne, for at få muskler, men det vil helt klart være den bedste løsning. At dyrke motion handler selvfølgelig om, hvad der motivere en selv. Jeg siger det samme til dig, som jeg plejer at sige til mine kunder (Personlig træning): Whatever works for you. Hader du bare at styrketræne, så lad vær. Når det så er sagt, så vil jeg gerne høre, om du udelukkende styrketræner på maskiner, eller bruger du frie vægte?

    Jeg tror at Kettlebell-træning vil være noget for dig (kig youtube). Svømning eller roning kunne også være aktuelt for muskelopbygning.

    Det er rigtigt, at det er meget svært at tabe sig mens man opbygger muskelmasse. Det kan dog lade sig gøre, men det kræver, at du taber dig utrolig langsomt, og i så fald vil jeg nok anbefale di at styrketræne. Hvis du nu vælger at styrketræne, så sørg for at spise godt, så vil du opbygge muskelmasse i løbet af no time.

    Men husk langsomt vægttab for bibeholdelse af muskelmasse. Max et ½ kg om ugen.

  6. Nu skriver du, at løbetræning er vejen frem. Det er kun delvist rigtigt. Hvis du vil opnå et sundt og vedvarende vægttab, hvor fedt-% minimeres frem for muskelmasse, så er det altså styrketræning, som er vejen frem for dig. Muskler kræver ca 4 gange så meget energi end fedt. Derfor vil du ved en øget muskelmasse opnå et større basisstofskifte. Det vil dog betyde, at dit vægttab vil blive langsomt, men det er den sundeste form for vægttab.

    Ved et sundt vægttab skal du regne med at tabe dig ca. max et ½ kg om ugen.

    Håber du kan bruge det til noget.