kimweltz

Medlemmer
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kimweltz

  1. Jeg købte sidste uge en 5kg pose Complete All in One™ proteinpulver med creatine, glutamine, maltodextrin og Leucine for at spare penge på diverse tilskud udover proteinpulveret.

    Desværre fik jeg bestilt det med Chocolate Cookie smag, som jeg efter 8 shakes må sande at jeg aldrig får ned.

    Prisen var 700 kr med porto fra England. Det kan afhentes i Aalborg eller Brønderslev for 500 kr.

    Alt info om produktet kan findes her: http://www.bulkpowders.co.uk/shop-by-category/protein-supplements/whey-protein/complete-all-in-one.html

  2. Hey alle..

    Hvilken protein shake kan i anbefale under et vægttab? Jeg styrketræner fem gange om ugen, med lidt cardio ved siden af.. Vil gerne smide 5-6 kg og stadig bevare så meget muskelmasse som muligt.. Er 180 høj og vejer 86 kg. Jeg har overvejet den der Dessert protein shake.. Nogle der har nogle oplevelser med den ? Og mit vigtigste spørgsmål, må man drikke en proteinshake efter træning og derefter spise noget aftensmad med kød, salat og lidt grov pasta fx. ???? Eller bruges shaken som aftensmad?

    Det er en god ide at få tilstrækkeligt protein under et vægttab for at bevare så meget muskelmasse som muligt, men husk proteinpulver også tæller med i dit daglige kalorie-regnskab. Jeg ville personligt bytte shaken ud med et måltid, hvis du i forvejen ligger omkring 500 kcal i underskud. Eller ihvertfald kun drikke shakes på dine træningsdage.

  3. Jeg takker for begge svar, men nu skal denne tråd dog ikke udvikle sig til en diskussion om hvor vidt hungersmode findes. Jeg mener personligt at forbrændings niveauet vil ændre sig alt efter om man har indtaget mad eller ej.

    Men svaret til spørgsmålet må være, at væske uden kcal ikke kan holde forbrændingen i gang, hvilket egentlig giver god mening.

  4. Er det muligt at bruge væske (vand, mælk, juice, cola) til at forhindre kroppen i at gå i hungersmode under et vægttab?

    Det er klart at kroppen sætter forbrændingen ned hvis man indtager meget få kcal i løbet af dagen, så spørgsmålet er om væske kan bruges i stedet for mellemmåltider for at holde forbrændingen oppe i løbet af dagen?

    Lad os tage eksemplet i et underskud på 700-800 kcal per dag. Hvad siger I?

  5. Teoretisk set ville det hjælpe at faste inden da din krop ville have mindre energi til lagring.

    På den anden side kan fasten øge din appetit og få dig til at spise mere end du ellers ville have gjort.

    Hvilken faktor der har overtaget i dit tilfælde ved jeg ikke.

    Mvh Andreas

    Det kan du have ret i, der var en vinkel jeg ikke havde tænkt på. Der skal være villjestyrke for ikke at over-spise om aftenen. Den må med i overvejelserne

  6. Vil det gøre mere skade end gavn at begrænse sig selv op til en kcal-rig aften?

    Lad os sige jeg skal til en fest fredag aften, hvor der vil være masser af god mad, vin osv. Kan jeg så med fordel lade min morgenmad & frokost bestå af f.eks. Nupo, for at spare kcal, da jeg ved aftenen vil betyde et stort indtag?

    Hvad er jeres tanker omkring dette?

    • Bænkpres med stang. Mulighed for butterfly & benpres. 55 kg vægte med.
    • Skråbænk. Mavetræning + skrå bænkpres.
    • Stepmaskine med computer. 10 forskellige indstillinger
    • 2 sølv håndvægte - omkring 15 kr vægte til.
    • 1 sort håndvægt - Bruger samme vægte som bænkpres stangen.
    • 2 armbøjning håndstøtter, til ekstra hårde armbøjninger.

    Sælges samlet for 2000,- Afhentes i Brønderslev, Nordjylland. Fast pris!!

    Alt er i fin stand.

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    6.jpg

    7.jpg

    8.jpg