Snittella99

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Snittella99

  1. .

    Lige et lille twist; de KAN godt være tilstrækkeligt uddannede til at blive ansat i FW UDEN at være uddannet til et tilstrækkeligt højt niveau, eller besidde de kvaliteter, der må være nødvendig basis for en god personlig træner :smile:

    Nu skal vi lige være enige om en ting: Personlig træner er en overbygning på Fitness Instruktør uddannelsen.

    Det der betales for i FW er en programlægning eller en træningsvejledning. 90% af de kunder der får dette er Hr. eller Fru Hansen der aldrig før har sat deres ben i et Fitnesscenter - eller i hvertfald ikke siden lille Basse blev født for 5 år siden.

    Dermed ikke sagt at FW's instruktører ikke har kompetencer til at lægge mere komplicerede programmer - tværtimod. Kommer Hr. Bøf der har trænet 5 år i centeret, eller personen der gerne vil stille op til et halvmarathon og bare lige synes der mangler lidt inspiration vil de fleste instruktører se det som en kærkommen afveksling fra de lidt mere ordinære programmer.

    Er det derimod elitesportsudøveren eller ham/hende der vil stille op til en fitnesskonkurrence - så skal vi over og kigge på personlig træning, hvor træneren er med hver gang og går mere i dybden med f.eks at lægge kostplaner. Skal vi op i dén slags instruktør, koster det også derefter.

  2. og instruktørerne er sandsynligvis tilstrækkeligt uddannet men uagtet dette ukvalificeret og inkompetent.

    Lad mig se om jeg forstår dig ret... Instruktørerne i FW er tilstrækkeligt uddannede, men så snart de bliver ansat forsvinder deres kvalifikationer og kompetencer som dug for solen??

    Kan du komme med en begrundelse for hvorfor det pludselig sker - måske endda et eksempel?

  3. Det største problem er vel, at første priotering er profitmaksimering!

    Og alle andre valg i kæden bliver taget ud fra denne priotet....

    - Man betaler ikke personalets uddannelse (dårligere personale)

    - man vil have folk hurtigt gennem programmet, så de ikke optager pladsen for de næste (deraf programvalg)

    - man har et ringere udvalg af udstyr

    - udbud af fedtmålinger og diverse andet nonsens (men man glemmer lige at oplyse om usikkerheder osv.)

    Det gør, at de udbyder den laveste fællesnævner indenfor træning.

    Det næste problem er, at den almene befolkning ikke er særlig oplyst indenfor træning, så de ved ikke, at de køber katten i sækken!

    I den hensigt er denne tråd ganske god... omend alt for lang...!

    Jo, FW betaler for deres instruktørers uddannelse. Kun uddannede mennesker vejleder medlemmerne i centrene. Desuden er der mange af de deltidsansatte der ved siden af arbejdet går på idræts- eller medicinstudiet, er fysioterapeutuddannede eller generelt har en stor viden om træning og motion gennem mange års erfaring.

    Hvad præcist mener du med at man vil have folk hurtigt gennem programmet?

    Udstyret er fint til den "normale" motionist. Det er de færreste mennesker i DK der går og har store skrupler over om de nu kan løfte en 50 kg håndvægt eller ej. Eller går og mukker over at løbebåndet ikke kører hurtigere end 23 km i timen. Løb en tur i skoven hvis det skal gå så stærkt!

    FW tilbyder ikke fedtmålinger og andet nonsens. Hvad skal man bruge det til? Kig dig i spejlet i stedet for!