Nicxus

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nicxus

  1. Well, jeg kender nogle stykker, der har haft held med at have en log dette sted, hvad angår motivation og rent praktisk, så nu gør vi det sgu også :)

    Startpositionen er svær at bedømme ligenu, men der kommer både billeder og direkte tal - dvs benhårde facts, så må vi se, hvad der videre sker.

    Ingen forhistorie kræves, for jeg er mig, jeg er nu, jeg er her.

    Har stukket hovedet sammen med en tidligere top-fitness-atlet, så mon ikke hun kan få sat skik på de indtilvidere uopnåede drømme og mål? Vi gør det The Russian Way! Thanks E.

  2. Håber det her hjælper, selvom det måske ikke er søgte svar:

    - Jeg ville klart lave om på morgenmaden - du får 2 bananer og choko-mælk, det er sukker i blodbanen (meget endda), hvilket ikke er super effektivt. Find en anden måde at starte dagen på - evt. med noget mere groft eller andet, der ikke direkte er sukker.

    - Drop Cola - Zero, Light, Fantasy, Alm, Cola med banansmag og whatever - enten flydende sukker eller flydende kemikalier, din krop fungerer ikke optimalt med det lort. Trap evt. ud ved hjælp af danskvand med smag.

    - Købepizza om aftenen? Sløjf den - få noget mere levende og nærender, så de giver kroppen de bedste vilkår for at blive mere toptunet.

    - Pas på alkoholen... Meget endda... Udover at alkohol er gift (hvorfor er det egentlig vi alle er så skide afhænginge af det lort?), så hjælper det heller ikke på din situation.

    - Rent kaloriemæssigt burde du (og det gør du også?) tabe dig stille og roligt, hvilket er fint. Det er svært at ramme kcal-tal præcist osv, men man siger max ½ kilo fedt om ugen (altså smidt) som den sundhedsmæssige grænse - 1 kilo fedt = ca. 7500 kcal.

    Det er måske en bastant udmelding, men forhold dig endelig kritisk til det jeg siger - håber det kunne hjælpe :)

  3. Nu er Friche jo lidt inhabil i det med valg af linjer, da han selv er på styrke ;)

    Der er fordele og ulemper ved begge linjer:

    Som jeg ser det (og jeg er en af de eneste og modigste fyre på fitness-linjen), så er fordelen ved fitness, så du får et bredere perspektiv og bliver allround. Du kan sagtens blive personlig træner i den virkelige verden via fitnessuddannelsen, samt du modtager holdundervisning og kan springe direkte ud i centre som instruktør - både til maskiner men også til de hold, du nu måtte finde interessante. Samtidig får du noget om center-ledelse, så du i realiteten kan begå dig som centerleder eller fitness-koordinator.

    Når det så er sagt, så gør denne alsidighed og allround-agtige tilgang også, at du nok ikke bliver ansat som personlig træner i sportsklubber, da dette mere er til højrebenet af styrkelinjen. Styrkelinjen bliver også personlige trænere, men de kan så bare det ekstra, at de kan komme ind på netop "elite"niveau i håndbold, fodbold osv osv.

    Fitness = allround, personlig træner, motionister, centerledere, holdinstruktører, fitnessinstruktører osv

    Styrke = personlige trænere, elite-trænere

    Så der er plusser og minusser ved begge - det kommer an på din lyst...

    Til sidst skal siges, at folk generelt er smukkere og mere intellektuelle på fitnesslinjen (minus et par stykker som trækker ned ;) ) end folk på styrke, der primært spiser havregryn. råber SQUAT FOR SATAN og ellers brummer dagen lang!

  4. Hej :)

    Umiddelbart synes jeg ikke, at dit progran lyder så fantastisk gennemtænkt - hvis du varmer op i 20 min og kommer helt op til 90% af max, derefter styrketræner ved høj intensitet, tilbage på løbebåndet og så styrketræner igen, så er det klart, at din krop virkelig bliver træt - du udsætter den jo for store belastninger og arbejde - måske holder du pauser, men jeg ville klart skille det af.

    Hvis du dyrker TUNG styrketræning, hvilket det lyder til du gør - så er der rigeligt med intensitet i det, det kan du sikkert selv mærke, når du løfter tungt. Hvis du vil have træning i pauserne mellem sets (som oftest 1 min), så lav nogle gulvøvelser - kropsstamme, ryg, mave, noget på bold og så giv den gas igen...

    Jeg ville aldrig løbe, styrketræne, løbe og så styrketræne igen i samme pas - det er simpelthen for hårdt :)

    Nick