blanco

Medlemmer
 • Posts

  5,821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Posts posted by blanco

 1. Kan det passe, at jeg har set dig bag baren på the barking dog? I så fald lavede du noget godt til mig for 2-3 uger siden (som jeg desværre ikke længere kan huske, hvad var), da jeg ikke var voksen nok til at håndtere smagen af kaffe i det, som en af de andre i gruppen havde bestilt :-)

 2. Du følger ikke godt nok med i loggen wink.gif Jeg er snart ved at afslutte min 3. runde 5/3/1 og jeg stopper ikke før jeg har en awesome yoke og ikke længere er hamstring weak (det hedder nemlig ikke quad-dominant, men hamstring weak! devil.gif Noget 99% i øvrigt er ifølge Jimbo wub.gif)

  Jo jo, jeg har skam godt fulgt lidt med fra sidelinjen, men jeg var jo nødt til at finde på et eller andet at skrive som modvægt til alle dem, der vil have dig til at skifte væk fra the dark side :innocent:

 3. Ja... Men det gør man jo ikke... :smile: Netop pga. fare for steals og fordi det er unødvendigt da man kan tage 3 skridt!

  Lad den ligger her :smile:

  lol nej, men Don Nors prøvede jo netop at forklare Kermit, hvorfor man ikke gør det, så I er jo enige :smile:

 4. Fuldstændig rigtig. Min håndbolderfaring er udelukkende fra skolehåndbold, hvor vi dog trods alt spillede mod nogle af dem der normalt spillede håndbold. Men anywho, lige meget hvad, hvis du står overfor en direkte modstander og skal forbi ham, så vil en finte altid være bedre end at buldre direkte derind. Kig igen på NFL når en runningback skal forbi en forsvarsspiller, så buldrer han jo sjældent direkte med mindre han er af en langt større fysik.

  Don Nors og JD har givet dig fine svar på dette, så jeg håber, at du nu kan se, at det ikke er vejen frem at forsøge at drible forbi forsvarsspillerre i håndbold.

  Derudover er jeg heller ikke engang overbevist, at de vil være fysisk overlegne. Slet ikke set over en hel håndboldkamp, hvor de vil køre trætte over at skulle holde det høje tempo over så lang tid. Inkognito gav nogle øvrige gode grunde i hans beskrivelse af de forskellige fysiske krav.

 5. Vanskeligere at drible? Det er vel bare et spørgsmål om tilvænning. Jeg havde da ikke de store problemer med at drible med en håndbold, og lave diverse finter.

  Se det kan du så have ret i. Men ikke desto mindre vil en dribling jo i bedste tilfælde åbne op til modsatte side, uden man behøver frygte et skub mere end hvis man bare gik head-to-head.

  What? Du kan heller ikke have spillet meget håndbold. Det er ikke vejen frem at drible rundt og lege basketballspiller.

 6. Det er noget helt andet. Der er langt flere mænd der spiller fodbold end kvinder der spiller fodbold og samtidigt er der flere kvinder der spiller håndbold, end der er mænd der spiller håndbold. Derfor er det det danske kvindelandshold i fodbold relativt set dårligere i forhold til brøndbys ynglingehold end tilfældet er i håndbold.

  Det er ikke den eneste forskel. Desuden er der nok flere mænd internationalt, der spiller håndbold. Det tekniske niveau blandt mændene ER bare langt højere.

  Kasper Nielsen er ikke kun en god forsvarsspiller, fordi han er udmærket fysisk. Det handler om en hel del mere end det, og det ville man ret hurtigt kunne se, hvis man fik muligheden for at se erfarne håndboldspillere drive gæk med nogle footballspillere. De ville være elendige til at læse spillet og placere sig rigtigt.

 7. I dag må Henry gerne score en kasse eller 2 så han kan skrive sig ind i historiebøgerne sammen med Platini og ... hmm... kan ikke huske navnet lige nu. Men i hvert fald en lille eksklusiv klub der har scoret ved 3 slutrunder.

  Det kræver så, at han kommer til at starte inde i dag.

 8. Angående Ronaldo så syntes jeg sgu lidt hans "unge dage" med skuespil forfølger ham lidt. Han kan jo nææææsten ikke blive tacklet og holde sig til benet som 95% af alle andre angribere ville gøre uden han bliver grillet for det.

  Vi så jo igen i går, at hans dage med skuespil så langt fra er forbi. Vi så ham også blive tacklet, hvor han burde have fået frispark, og hvor det ikke blev dømt. Men som du selv er inde på, er det mennesker og ikke maskiner, der dømmer kampene, og bortset fra, at de ikke kan se alt, er det også klart, hvis de bliver lidt prægede af, at Ronaldo ofte smider sig, og derfor er mere tilbøjelige til at lad tvivlen komme forsvareren til gode. Det er bare ris til Ronaldos egen røv.

 9. Det nemme svar er jo så simpelt, at ingen spillere endnu har fået kontrol over bolden. En katastrofe, at Adidas laver en bold, hvor verdens bedste spillere ikke har kontrol over bolden selv efter flere ugeres træning. Simpelthen for dumt, og det skal have konsekvenser for Adidas.

  Og ja, jeg tror det er rigtigt, at bolden er så svær at kontrollere, at de fleste bare prøver at ramme målet og så håbe på det bedste af drops og ligende, snarere end de prøver at føle bolden som de plejer.

  Simpelthen pisseirriterende at bolden er så ekstrem svær at styre. Aflevering over 20 m er nærmest umulige og dumper en enkelt ud af 10 ned korrekt over 30 m, så er man mere heldig end dygtig.

  Der er selvfølgelig svært at udtale sig om uden selv at have prøvet bolden, men min fornemmelse går nu mere på, at kritikken af bolden er overdrevet. Det er især spillere, der har spillet dårlige kampe eller lavet fejl, der kritiserer den efterfølgende. Derudover burde man vel se færre lange bolde, og selv Holland (der såvidt jeg husker normalt ikke bruger lange bolde) forsøgte sig faktisk flere gange med lange bolde i går, og man har generelt set en del lange (og vellykkede!) sideskift, så jeg er i hvert fald uenig i, at afleveringer over 20m er "nærmest umulige". Det stemmer ikke overens med det generelle billede i kampene so far.

  Og det er jo heller ikke alle spillere, som bolden er helt ny for, da de flere steder har brugt den dagligt et godt stykke tid efterhånden.

 10. Har ikke rigtig nogen erfaring. Er det et krav?

  Nej, det er det ikke, men vi må nok erkende, at vi, som det ser ud, har svært ved at tilbyde optimal coaching i lige netop VL. Men du kan jo kigge ud til en omgang, og så kan vi se på det. Der er flere, der synes, at det ville være fedt med mere gang i "VL-afdelingen" :smile:

 11. Kanon!

  Jeg kunne godt tænke mig at komme igang med vægtløftning, og i den forbindelse har jeg kigget på AAK. Jeg er dog ikke helt sikker på om man bare dropper forbi, eller om man skal aftale en tid? og ligger lokalerne stadig i brabrand?

  Hvad er din erfaring med vægtløftning? Lokalerne ligger stadig samme sted.

 12. Vi er enige om at det er muligt at svede sig ned i en vægtklasse, men forholder du dig til den specifikke situation, syntes du så ikke det lyder rigtig meget som en røverhistorie?

  Altså igen, en styrkeløfter der ikke aner hvad han vejer SÅ tæt på et stævne? Og så smider han lige knap 15 kg på et døgn, carbloader og slår så sine egne rekorder... :blink:

  Derudover tænker jeg at det må være en enorm chance at tage i form af det udstyr han skal bruge. Hans dragter passer jo ikke hvis han ikke rammer sin vægt igen.

  Jeg aner ikke, om den er god nok, men for at forholde mig til, hvad du skriver; hvor læser du, at han ikke har anet, hvad han vejer? Hans approach virker som et bevidst valg og ikke noget han gør for første gang, jf.:

  I am just getting ready to start cutting and don't expect this cut to be a problem other than the fact that I will feel like I am spending the night in the fires of hell.

  (...)

  I am just starting to remember why this whole process sucks so badly.

  Desuden så rammer han jo næsten sin vægt igen, om end de 5 manglende lbs også giver lidt problemer i forhold til hans fit i bænktrøjen.

  Og det er vel ikke så urealistisk, at han slår rekorder fra, da han vejede mindre end 250lbs, men han havde selvfølgelig været stærkere, hvis han ikke havde gennemgået vægttabet.

 13. de fleste myndigheder er enige om at et indtag på over 2500 mg per dag i længere tid med ret stor sandsynlighed vil føre til en form for bivirkning. Det menes at kunne forstyrre nyrefunktionen på flere måder, samt at hæmme jernoptaget. Det er baseret på Nordiske næringsanbefalinger som iøvrigt er i overensstemmelse med de amerikanske og fælleseuropæiske pendanter.

  Jeg har godt nok været over dette niveau i lange perioder alene pga. højt mælkeindtag. 2500 mg sætter jo en ret lavthængende øvre grænse for, hvor meget mælk, man maksimalt bør konsumere i løbet af en dag - omkring 2 ltr. :cry:

 14. De var i øvrigt lidt irriterende de fleste af dem. Jeg tilskriver det at 95% af dem går på uni - de er tit nogle lidt sære snegle.

  :cry:

  Der er selvfølgelig også mange søde fyre :smile:

  :smile:

 15. Updater din log, FRIEND!!!!!!!!!!!!!11

  Ok :smile:

  I går trænede jeg :smile:

  Først squat, det blev sådan en af de der medium heavy dage, hvor det alligevel føles tungt

  2x5x80

  5x110

  2x5x120

  5x110

  Derefter kørte jeg bænkpres. Det var ret tungt, men jeg sluttede af med to lette sæt, hvor jeg til gengæld lavede mange gentagelser

  1x110

  4x5x125

  14x100 - en finger fra comp. grip

  11x100 - comp. grip

  Og så havde jeg kun lige tid til to sæt chins, hvis jeg skulle nå hjem til x-factor :smile:

  2x10x0

  Ryggen må til gengæld få tæsk i morgen, hvis jeg er i stand til at træne der, ellers mandag :smile: