Kenoo

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kenoo

  1. Hej

    Jeg har lige købt 2 kg Viking Portein Pulver. Der står det er 100% protein, og kostede omkring 500kr.

    Jeg har så lige læst den her artikel: http://www.alun.dk/sund-kost/whey-protein-test-protein-pulver.html

    Derfor tænkte jeg på, om der er nogen der ved hvor god kvaliteten i viking protein pulver er?

    I artiklen står der:

    Når du vil købe Whey protein pulver bør du sikre dig at:

    1. Vallen stammer fra græsernærede køer, der er raske og fri for pesticider, kemikalier, kunstige hormoner, medicin og GMO.

    2. Den mælk, der bruges til at lave vallen, ikke er blevet pasteuriseret eller forarbejdet ved høje temperaturer, der ødelægger alt det gode i mælken.

    3. Forarbejdningen af Whey proteinet er foregået ved lave temperaturer og på en måde, der ikke skader de skrøbelige protein fragmenter.

    4. Vallen ikke er et biprodukt af osteproduktion, der skader proteinerne.

    5. Læse ingredienserne i Whey protein pulveret omhyggeligt og forsikre dig for, at det kun indeholder Whey protein, uden nogen form for unaturlige tilsætningsstoffer som syntetiske farvestoffer, smagsstoffer, fortykningsmidler eller kunstige sødestoffer.

    6. Købe dit Whey protein produkt i en mindre bøtte og ikke i en stor spand, så det hurtigere bliver brugt i stedet for at blive ødelagt hver gang, det udsættes for luft.

    Mit spørgsmål er så om det bare er noget lort jeg har købt, som ikke virker?

  2. Zeazer:

    Jeg har målt min fedtprocent til 9,6 .. tror ikke helt den passer. Det var på sådan en maskine man holder i hænderne, og så uden for brystet. Ellers har fedtet fordelt sig uheldigt (mave/sider).

    Så mit spørgsmål er:

    Er der nogen der kan komme med en plan for, hvordan min kost skal se ud for at jeg kan blive mere hakket, uden at tabe muskler?

    Harald:

    Tak jeg tager et kig på det :)

  3. Hej Kenoo

    Der er en række oplysninger, som ville være rare at have, ift. at kunne besvare dine spørgsmål;

    - Ved du hvad din fedt % er på?

    - Hvad vil du opnå; styrke, masse, lav fedt % osv?

    Umiddelbart vil jeg sige, at med en kampvægt på 79kg, fordelt på 185cm, at du vil blive noget "splejset", hvis du ligefrem går på slankekur.

    Vh

    Jeg ved ikke lige helt hvad min fedtprocent er på. Jeg tager op og måler den i dag, så skriver jeg det engang i aften. Den ligger mellem 10-14%. Selvom 79kg/185cm ikke virker af ret meget, synes jeg at jeg har en del fedt omkring maven, som jeg godt vil have væk. Dog vil jeg gerne opnå styrke, samtidigt med at jeg bliver hakket, hvis man kan det?

  4. Hej

    Jeg er 21 år, vejer omkring 78-79 kg og er 184 cm høj. Styrketræner ca. 3 gange om ugen.

    Har styrketrænet i ca. 1 år.

    Jeg har brug for en god kostplan, så jeg kan få dellerne væk inden sommerferien, uden at miste styrke.

    Det eneste måltid jeg ikke bestemmer er aftensmaden.

    Nogen der kan foreslå hvad jeg skal spise til morgenmad/frokost og hvor meget af det?

    Skal jeg evt. købe protein og drikke det vedsiden af??

  5. Jeg har fået en seneknude i mit håndled, og har derfor svært ved at lave bænkpres, idet det gør ondt i håndleddet når der kommer for meget vægt "baglæns" på det.

    Er der nogen der kender nogle alternativer til bænkpres?

    Er det lige så godt at løfte to håndvægte mens man ligger vandret på en bænk ? - Får ihvertfald ikke ondt i håndleddet når jeg gør det.

  6. Hej LKB. Tak for det gode svar!

    På trods af at jeg ikke har indtaget kreatin i de 4-5 måneder jeg har trænet, synes jeg selv, at jeg er vokset. Så hvor stor en betydning har det egenligt, at man indtager næring inden for 60 minutter efter den første times træning? Hvad er forskellen på at kroppen begynder en anabolsk genopbyggende process istedet for at påbegynde en katabolsk selvdestruerende process?

    (PS jeg indtager kreatin før og efter træning)

  7. Det er fordi mig og en kammerat brugte 3 timer på at træne ryg, biceps og skulder igår og så undrede mig over hvor vidt det var "slemt" pga. det jeg skrev om cortisol.

    Det var ikke intensiv træning hele tiden, der gik også noget tid med at snakke med de andre og pjatte lidt.

  8. Hvor lang tid er det optimalt at træne per gang, og hvor lange skal pauserne være imellem hver gentagelse og sæt ?

    Har læst noget om at man ikke bør træne mere end 1-1½ time per gang fordi det øger risikoen for overtræning gennem et katabolsk (muskelnedbrydende) hormon kaldet cortisol.

  9. Hej

    Jeg lagt mærke til at der er nogen der løfter maven/underlivet lidt, i stedet for at ligge fladt, når de bænker. Har selv prøvet det og synes også det hjælper, men snyder man sig selv ved at gøre det på den måde? Kunne også godt mærke det lidt i skulderne, men kan det evt skyldes at det var første gang jeg bænkede 100kg?

  10. Hej jeg har lige købt noget kreatin og vil gå i gang med min loading periode i morgen.

    Desværre har jeg ikke nogen vægt der kan veje i så små mængder, derfor kunne jeg tænke mig at vide hvad kreatins densitet er, så jeg ved hvor meget jeg skal hælde op - da jeg har fundet ud af at en almindelig teskes volumen er 5ml.

    Nogen der kan hjælpe med dette? Har kigget på nettet men kunne ikke finde noget