28591987

Medlemmer
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 28591987

  1. Tusinde tak for jeres svar, det bliver spændende at komme igang!

    Det bliver helt sikkert som nævnt overvejende 15-20 kg rygsæk, men vi kommer også til at gå med 40-50 kg en sjælden gang imellem - og det vil jeg forberede mig bedst muligt på.

    Jeg er helt med på at rygsæk træne, man bliver jo sjældent god til noget uden at gøre det ;)

    Med hensyn til styrketræningsøvelser, så har jeg indlagt chin-ups samt shrug - nogen med bedre ideer til øvelser?

  2. Skal begynde på segentskole til maj. I den forbindelse er vi allerede gjort opmærksomme på, vi til tider skal ud og gå med rygsæk på 40-50 kg! Da jeg selv vejer 50 kg, er jeg nu nødsaget til at få opbygget et styrketræningsprogram, som gør mig i stand til at kunne klare vægten - og selvfølgelig resten af udfordringerne.

    Ønsker et fullprogram, jeg kan træne 3-4 gange om ugen.

    De øvelser jeg selv har lagt ind er pt.

    Squat, lounges, dips, armstrækkere

    Men jeg mangler nogle gode skulder samt rygøvelser - hvilket vil være mest hensigtsmæssige i forhold til udfordingen??

    -Og så hedder det vist på korrekt dansk "HVILKE øvelser" :)

  3. Det er totalt godt. Jeg er selv blevet 10cm højere. Nu ser mine arme bare så korte ud ifht min lange torso. Så nu høænger jeg i armene i 40min om dagen. Pisse god grebstræning :tongue:

    Hvis man ønsker længere bryster, er dette også en god træning for at opnå målet... Man kan selvfølgelig også bare amme 10 børn, men det er jo som man lyster..

  4. Jeg har samme problem som din kæreste. Kan spise en stor potion havregrød og frugt til morgenmad og være sulten en time efter. Min mave kan knurre så højt, at jeg næsten ingen steder kan være fordi det ligefrem er pinligt. Men efter lang tids kæmpen, har jeg måttet erkende, at det ikke er min krop som skriger efter mad, men mit hoved. Især hvis jeg keder mig, så bliver jeg sulten lige med det samme.

    Jeg tabte mig ved at lave en konkret plan for hvad, hvornår og hvor meget jeg måtte spise om dagen. Så vidste jeg min krop fik hvad den behøvede, og så måtte jeg tage den MEGET hårde kamp mod min lyst til at spise. Med tiden bliver det meget nemmere, men hold op hvor kræver det meget viljestyrke til at starte med.

    Så der findes vist desværre ingen nem vej..

  5. Jeg tror det bedste ville være hvis du holdte pause med løb indtil marathon'et! Tror godt en fys kan hjælpe en smule og en ibumetin kur samtidig med.

    Men intet af dette er jo at foretrække, jeg ville nok personligt springe dette marathon over og give mig selv 3 ugers hvile. Det kan være næsten umuligt at slippe af med igen hvis det først bliver slemt. Jeg kæmpede med mit i 3 mdr med fys, læge, akupunktur og chokbølger!

  6. Min opskrift:

    166 høj

    Kvinde

    22 år

    Vejede 63 og vejer nu 53! Har lagt stor vægt på ikke at fokusere på vægten, men på at få en så stærk krop så mulig med så lav en fedt% som muligt!

    ingen kage, sodavand, slik og junkfood!! Masser af frugt og grønt

    Motion, motion, motion og motion - sådan tabte jeg 10kg på et halvt år og har nu et meget højt kondital.

    Mit motion består af løb, spinning, svømning samt en masse tung styrketræning

  7. Jeg er meget i tvivl om det jeg oplever kunne være indre springhofte. Jeg bliver øm i venstre lysken når jeg squatter dybt eller til tider uden at kunne henføre det til noget bevægelsesmønster. Efterfølgende kan jeg til tider blive træt/krampe i venstre sædemuskulatur. Men jeg har ingen problemer med at lave mavebøjninger, hanging leg raise etc. Muligvis drejer det sig om noget helt andet - muligvis for stramem hamstrings og en inaktiv sædemuskulatur. Men tak for input!

    Jeg synes helt sikkert du skal få lavet en ultralydsscanning, for det lyder som om der er noget som ikke helt er som det skal være. Det var via ultralydsscanning de tydeligt kunne se mine problemer!

  8. Jeg fandt stor motivation ved det begynderløbe program som ligger her på sidan. Når man printer det ud, står der de præcise dage man skal løbe og hvor langt. Det hjalp lidt mig, da jeg ellers var totalt utruktureret i mit løb og sofa-hyggen vandt ofte!! Derudover er der plads til at skrive sin løbetid, hvilket gav mig lidt konkurrence mod mig selv. På den måde pressede jeg mig selv til at løbe lidt stærkere næste gang jeg skulle afsted. Hvis min tid blev bedre, følte jeg er sejr og på den måde er min løbeglæde blevet større. Find evt en løbepartner som følger det samme program.

    Tro mig, jeg HADEDE at løbe i starten, men som kondien er blevet bedre er det blevet sjovere og sjovere!!!

  9. Smerter på indersiden af hoften(lysken) eller på ydersiden ?

    .... og når du skriver "aktiverer hoftebøjerne" hvilken bevægelsesmønster kunne du så mærke det i? Når du aktivt løfter knæet op f.eks. ? eller også under en øvelse som squat ?

    Beklager de mærkelige spørgsmål men min egen hofte driller lidt og jeg forsøger blot at sammenligne med dine symptomer.

    Det er på indvendige side, inde i lysken! Man kan mærke når senen nærmest smutter over knoglen. Det kommer især ved de traditionelle mavebøjninger, hvor hoftebøjeren bliver aktiveret. Derudover kommer det også du kommer ud i krævende stillinger med benet. F.eks. meget dårlig ide at lave reaktionsøvelser!

    Har du prøvet at tage en Ibumetin kur imens du tager en pause fra lidt idræt. Det kan ofte hjælpe i de mildere tilfælde! Det hjalp mig i en periode, men desværre var det ikke nok i mit tilfælde!

  10. Hej

    Bare et gæt fra mig! Kunne det muligvis ikke også have den betydning, at du psykisk får dårlig samvittighed over at spise usundt, nu når du har lagt dine gamle usunde vaner på hylden?? Personligt får jeg vildt dårlig samvittighed, hvis jeg en dag spiser meget usundt! Bagefter er det slet ikke det værd, fordi man får så dårlig samvittighed, over at være røget ned i det gamle spor igen.

    Det har i hvert fald en meget stor indvirkning på mig!

  11. Må indrømme, da jeg er mere tilhænger af almindelig sundt og varieret mad, så har jeg ikke rigtig forstand på sådan noget slankehalløj der. Men det kommer vel også an på hvad din hensigt med træningen er. Hvis du bare til tabe dig, så kan det vel i princippet være ligemeget om det er tilstrækkeligt, du skal jo bare forbrænde så mange so mulige kalorier..

  12. Jeg har nu haft ondt i min hofte i mange måneder. Det bevirker at jeg ikke kan løbe, cykle i tungere gear eller stå op. Generalt ikke lave nogen form for bevægelser, hvor der kommer belastning på min hofte. Jeg har gået til fys, blevet ultralydsscannet to gange og fået lagt to blokader af meget dygtige læger. Jeg har haft træningspause og lavet genoptræning - men intet virker. Jeg får nu hverdagen til at køre nogenlunde ved at tage 4 stk. Ibumetin dagligt. Er der nogen som har gode erfaringer med andre behandlingsmetoder, eller hvordan jeg ellers kan gribe problemet an??

  13. Jaaah, havregryn samt ekstra frugt og grønt kan godt give en lind og mange afgange i løbet af en dag :) Maven skal lige vænne sig til det, så giv det lidt tid!!

  14. Rigtige stænger vejer 20kg hvis man er mand, 15kg hvis man er kvinde, 10kg hvis man er idiot, og 5kg hvis man er barn!

    Ha ha ha ha, jeg tror vist med vores stænger, at jeg ender i idiot-skalaen :)

  15. Ok, så tager jeg ansvar for mit eget liv...

    Så meget jeg nu er istand til at gøre det.

    1. Jeg skærer mine portionsstørrelser ned (dog ikke morgenmaden som i forvejen kan brødføde en solsort eller to).

    2. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med motionen. Jeg begyndte for 1½ måned at løbe, og jeg har altså en svær tendens til at få kvalme under løbeturen. Derfor løber jeg kun 2.7 km a' 20 minutter. Derudover er jeg platfodet, som jeg har læst kan give ømme lægmuskler, det er ihvertfald altid i samme ben/ankel jeg har ondt, og indlæg i skoene er altså ikke så ligetil at få.

    Jeg har for længst droppet kage, sukkersødet sodavand osv. medmindre det er til meget særlige lejligheder, dvs. under 1 gang hver anden uge.

    Men i siger det ikke er nok. Hvad skal jeg så gøre? Jeg er sulten! Jeg kan ikke tænke når jeg er sulten! Derfor spiser jeg så store portioner.

    Når jeg løber får jeg kvalme! Det værste jeg ved, er at kaste op!

    Derudover har jeg en tendens til at blive svimmel når jeg løber, og jeg var engang ved at miste bevidstheden (det sortnede for øjnene). Heldigvis var der nogen med mig da jeg løb, som tog sig af mig.

    Prøv evt spinning, svømning, styrketræning.. Jeg er heller ikke verdens bedste løber, så jeg varierer, så jeg altid laver noget hver dag..

    Jeg tror det med sulten er psykisk, det var det i hvert fald med mig. Det er værst når jeg keder mig!!

  16. Det er sgu da vigtigt om du squat'er 200 eller 210 ;-)

    Men stangen vejer formentligt 11 kilo...

    Det eneste jeg i princippet skal bruge som info, er jo om jeg øger vægten eller ej..

    Skal nok passe det er deromkring!!