FCB

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. Kompartment-syndrom

  OK - tak for det...
 2. Kompartment-syndrom

  Hej! Jeg vil lige høre nogen af de medecinkyndige om jeg har forstået det rigtigt. I en artikel på forsiden tales der om at kreatinindtag kan fremme risikoen for at få kompartment-syndrom. Er kompartment-syndromet linket til skinnebensbetændelse på nogen måde? Jeg har døjet med skinnebensbetændelse i snart 3 år nu, men pludselig kan jeg løbe ubesværet. Og jeg indtager netop ikke kreatintilskud længere, og så var det jeg tænkte, om der var en sammenhæng med den nævnte artikel på forsiden. mvh FCB
 3. Champions league

  Jeg siger selvfølgelig Barca... :4thumbup: Men der er selvfølgelig mange om budet... Juventus, Milan og Arsenal har også umiddelbart hvad der skal til, mens hold som Inter, Chelsea, Valencia og Real Madrid vel er outsidere.
 4. Cykelprogram

  OK, så ved jeg da det...
 5. Cykelprogram

  Halløj. Jeg så for nylig lige en smule af "Cykelmagasinet" på Viasat Sport. Her talte de om Michele Ferrari's træningsprogram, som de har sat to motionister(skuespilleren Lars Bom og en eller anden håndværker) til at prøve. De gav begge udtryk for, at de aldrig før havde oplevet så hurtig femgang. Jeg vil så bare høre om nogen af Jer har nogen links til dette træningsprogram. Jeg har ikke selv magtet at finde noget om det...
 6. ben-størrelse

  Jamen jeg er lidt over 110cm - faktisk hele 175cm :sneaky:
 7. ben-størrelse

  Ja Ja, I er nok så hårde at høre på. Mine lår måler (har lige målt for første gang) 52 cm i flexet tilstand Og lad vær' at spørge om de ikke er lidt tynde... :angry:
 8. Excentrisk fase i HST

  Jeg har valgt den samme løsning Power. For at fortsætte progressionen kan du øge dine sæt-antal for hver af de to sidste uger. Det var det tip jeg fik tidligere... B)
 9. Små "kavle"

  Har samme problem som dig eruption, og jeg er helt enig - der er IKKE noget sjovt ved at have stankelben. Og det ligner LORT :angry: :sneaky: :angry:
 10. Negativ fase

  Takker Cilius - jeg kommer da vist ikke til at kede mig lige foreløbig :lol:
 11. Negativ fase

  Halløjsa. Jeg har aldrig rigtig forstået, hvorfor eccentrisk træning giver så stor hypertrofi-respons, som jeg har ladet mig fortælle den gør. Kunne nogen af Jer ikke prøve at forklare det, eller lægge nogle links ud, der kan forklare det rent fysiologisk og biokemisk. :) På forhånd tak...
 12. Forskel

  Ditto her mad man. 15 x squat er et helvede ligegodt hvor meget der er på stangen... :D
 13. Kører du med cykelhjelm??

  Det gør jeg faktisk aldrig - men jeg er jo også ung og udødelig...
 14. Ris

  Jeg tænker da hvert fald i tørvægt... B)
 15. Kulhydrat FAQ

  Udmærket arbejde. ;) Jeg synes da ikke, der bliver bliver brugt kemiske betegnelser, uden en efterfølgende forklaring - godkendt herfra B)