Bøgvad

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bøgvad

  1. Hej

    Jeg startede med at købe en stepmaskine. Jeg har slidt nogen stykker op, og vil fraråde de billigste (ala COOP til 150 ) den sled jeg op på under 14 dage :w00t:

    Jeg har en teori om at de billigste er beregnet til at blive brugt i en uges tid og derefter opbevaret under sofaen :laugh:

    Bøgvad

  2. Hej Igen

    Jeg tror i misforstår mig.

    Der er et normalt squat rack i centeret ( Det benytter jeg selv ). Det er ligesom at personen og racket beskriver en retvinklet trekant, hvor personen er hypotenysen (den skrå side) racket den ene side og gulvet den anden side. Jeg tænkte mere på om man ved at gøre det på den måde kunne få ram på en speciel gruppe af muskler eller om det bare var enn special kvinde måde. Der er ingen af herrerne dernede der laver squat på den måde.

    Det er jo aldrig skidt at lure andre af, hvis der er noget ved det. ( Er selv lidt bred om bagen)

    Indrøm det nu bare mænd holder også af at se på en veltrænet mås :laugh:

    Bøgvad

  3. Hej

    Så får jeg min debut her på forummet. Har fulgt med på sidelinien i et stykke tid :bigsmile:

    Jeg har gået i motionscenter i en periode.

    Her på det sidste har jeg bemærket en anderledes måde at lave squats på, som jeg undres over og jeg håber at der er nogen der kan klarlægge hvorfor det gøres sådan.

    Øvelsen udføres i Smith Rack - og udføres ved at udøveren nærmest læner sig op ad stangen ( altså står skråt op ad denne ) hvorefter man udfører squatet. Dette medfører at ens underben - lår og ryg kommer i 90° vinkler. Nærmest som en højrygget stol! Hvad er pointen i at udfører det på den måde - og er der nogen særlig grund til at det er kvinder der gør det? Jeg ville gerne se dem lave samme øvelse uden racket :laugh:

    Hilsen Bøgvad

    p.s inden jeg nu får på puklen for at generer kvinderne - så tilhører jeg også gruppen af "ikke dinglerer"