Havmoeller

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Havmoeller

  1. Bruger lige dette emne til mit spørgsmål :-)

    Er der nogle der har haft bivirkninger ved proteinpulver i form af væskeophobninger under fødderne? Det føles lidt ligesom vabler, men de kommer og går. Jeg ved selvfølgelig ikke om det er proteinpulveret, eller om det er den influenza jeg netop har erhvervet mig som forudsager problemet.

  2. Søndag - 14/03/10

    Bryst/Ryg træning!

    Bænkpress

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x35kg - Av lagde måske lidt for hårdt ud!:nonono: Men de skal op næste gang!

    10x35kg

    Chin-pulldown

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x40kg

    10x45kg - Lagde måske lidt for let ud! :bigsmile: MERE VÆGT PÅ.

    10x45kg

    10x45kg

    DB Flyes

    10x12kg

    10x12kg

    10x12kg

    BOR

    10x40kg

    10x30kg

    10x30kg - helt grøn i denne øvelse, så måtte lige føle mig frem

    Alt i alt fin træning. Flyes kom op, men det var ikke lyst men vilje der fik dem op. Bænken var utrolig hård!

  3. Hej MOL :smile:

    Nu er det så min tur til at logge lidt på sitet. Mest for min egen skyld og for at se min (forhåblige)fremgang og ligeledes til at få noget konstruktiv kritik på mine trænings-metoder. Mit formål med min træning er at få et veltrænet krop både som udseende og værktøj, samt træne frem til min fremtige uddannelse indenfor Forsvaret.

    Kort info:

    Alder: 17år

    Højde: 181cm

    Vægt: 82-84kg

    Træningserfaring: 1½-2år useriøs/½år seriøs træning.

    Jeg har tidligere kørt 2x Sheiko Beginners med gode resultater og vil nu prøve krafter med et nyt program bygget op efter GVT principperne. Efter dette er planen at smide noget at fedtet til sommerperioden :-)

    Mine bedste løft er ikke prængende og hænger gevaldigt i bænk!

    Bænk: 77,5kg

    Squat: 110kg

    Dødløft(kv): 130kg

  4. så vidt jeg kan se kører du kun en øvelse som primært rammer baglår mest. dødløft rammer selvfølgelig også men er det ikke mest i lænden og meget lidt i baglåret? . er dette ikke for lidt til baglåret?

    Det kommer selvfølgelig også an på hvilken variant du anvender.

  5. Can't be done - Det er fysisk umuligt at opbygge muskelmasse samt tabe fedt på en og samme tid. Grunden til dette ligger ganske enkelt i at for at opbygge muskelmasse skal du ligge i et kcal-overskud, modsat når du vil tabe fedt, hvor du skal ligge i et kval-underskud.

    Et alternativ som er meget brugt er at dele det op i perioder. F.eks nogle måde du opbygger muskelmasse, såkaldt "bulk", og bagefter et tid hvor du taber fedt, såkaldte "cut".

  6. tak for svaret, jeg er lige begyndt på at lave denne øvelse hverdag:

    tror du det er noget som virker, har læst kommentarene og der er nogle som har fået six pack af at gøre det?

    I dit tilfælde er øvelsesvalget pt. underordnet. Det vigtigste er at du lærer noget om træning! Muskler skal restituere for at vokse. Derved er det ikke optimalt at du træner de samme muskelgrupper hver dag. En ide, hvis du absolut ikke vil træne resten af kroppen ligesom os normale mennesker, var at træne mave den ene dag og ryg den anden. Det mest optimale imo var dog at du meldte dig ind i det nærmeste fitness-center og begyndte at straffe lidt vægte dernede. Arme og ben såvel som overkroppen.

  7. Hej :-)

    Jeg er ved at være færdig med mit første Sheiko Beginners 1-cyklus og skal dertil at tage 3 nye maxløft. Mine første maxløft var lidt "lal", og blev egentlig bare taget, for at have noget at gå ud fra til påbegyndelsen af programmet. Jeg er klar over jeg skal kører en uges deload efter cyklussens sidste træningspas, så det er selve på dagen jeg søger lidt hjælp.

    Er det mest optimalt at kører en masse sæt med lavt vægt også springe direkte til "maxløftét" eller hvordan gør i når i forbedreder jer til et maxløft?

    På forhånd tak :-)

  8. Mavemusklerne er ikke anderledes end resten af dine muskler, og skal derfor have den nødvendige restitution. Så at ligge mavetræning to dage direkte efter hinanden(som du stadig gør, hvis jeg forstår rigtigt?)vil ikke være optimalt. Specielt ikke set i lyset af mavemusklerne lideledes bliver aktiveret i diverse øvelser, såsom dødløft, til stabilisering.

  9. Nu ved jeg ikke om det blot er mig der ikke er vågnet ordenlig endnu, men kan ikke se hvordan du har tænkt dig at kører dette program. Du kalder det et split-program, og du har splittet det op i 3 dele. Det fortolker jeg som du træner 6 gange om ugen(?)

    Hvis dette er tilfældet, synes jeg det virker underlig du kører mave i både X1 og X2 - samt kører dødløft(godt nok 2 variatoner) i X2 og X3 eftersom disse to trænings-pas må falde umiddelbart lige op ad hinanden efter min bog.