DanielF

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DanielF

  1. Mandag (Fullbody dag)

    1.Opvarmning (10-15min)

    2.Lunges ___________________________3x15 bw

    3.Standing Calf raises (one leg) ______3x15 bw

    4.Deadlift _________________________3x15 ca.60% (ca. 100kg)

    5.Chinups (widegrip)________________3x15 bw (max på sidste set)

    6.Standing Incline Presses__________3x15 60-70%

    7.Standing trap bar shrugs__________3xmax

    8.Løb/gå 30-40min

    9.Stræk

    Mit første indtryk af dit totale træningsprogram, er at der er ALT for meget. Du vil medst sandsynlig ikke have så stor fremgang, pga. stor træningsmængde. Og jeg mener 15 gentagelser er kondi-træning. Spild af tid, hvis man skal blive stærkere. Men jeg ser du har en cyklus, så det er fint.

    Kritik til mandag:

    Lunges bruger jeg personlig til opvarmning, da den ikke er god til styrke. I et hypertrofiprogram, kan man tillade sig at aflutte med nogle sæt lunges, men ALDRI i et styrkeprogram, og hvertfald ikke først. Shrugs er også lidt spild af tid i et styrkeprogram, såfremt det ikke er en styrkesvaghed. Calf raise, er også en øvelse som er best til sidst, da den kræver 0 tæknik.

    Med tanke på din træningsmængde, ville jeg aldri anbefalet løb efter styrken. Løb kan du gøre andre dager. Det samme med stræk. EEgen dag.

    Jeg ville sat det op sådan;

    Dødløft

    Split-squat

    Pull-ups

    Militærpræs

    Standing calf raise

    Push-ups + planken + sideplanken

    2.Back squat_______________________3x15 60-70% (110kg)

    3.Baglår (maskine)_________________3x15

    4.1h DB clean/press________________3x8x2 60-70% (25kg)

    5.Chinups (closegrip)______________3x10-max

    6.Db presses_______________________3x15

    7.Dips (parallel grip)_______________3x15

    8.Løb/gå 30-40min

    9.Stræk

    Squat

    Nordic Hamstring

    1-arm DB clean'n press (er du sej, tager du snatches)

    Chinups

    Dips med ekstravægte

    Face-pulls + rotator cuff

    Ikke løb eller stræk.

    2.Powerclean_______________________ 3x15 60-70% (50kg)

    3.Leg exstensions(maskine) ________ 3x15

    4.Baglår___________________________ 3x15

    5.BB Pullovers (bentarm)___________ 3x15

    6.BB Standing Rows_________________ 3x15

    7.Bænkpres (lang ROM)______________ 3x15 60-70% (75kg)

    8.Standing Cable Flyers ___________ 3x15

    9.Løb/gå 30-40min

    10.Stræk

    Power clean (aldri tag mange gentagelser på denne.)

    Front squat

    Standing rows

    Bænkpres

    Hanging leg raise + dragonflags

    Ikke løb eller stræk

    1.1h Snatch x 5 _________ (5 hver arm)

    2.1h Clean & Press x 5____(5 hver arm)

    3.Goblet Squat x 10

    4.Goblet Lunges x 10 _____(5 hvert ben)

    5.1h high pull x 5 _______(5 hver arm)

    6.1h bendover rows x 5____(5 hver arm)

    7.swings x 10

    Yes. Den er god!

    Søndag: 1t

    Foam rolling

    stræk

    Opvarmning: inden styrketræningen

    5 min løb

    5-10 min:

    shoulder dislocations

    spine twists

    bagud lunges

    side lunges

    squat to stand

    glute bridge

    back hyperextensions

    push-ups

    Generelt vil jeg si; færre øvelser, flere sæt, færre gentagelser. Jeg forstår at du kører gennem en cyklus, men 3x15 på alt synes jeg næsten er meningsløst. Hovedøvelser: 1-5 gentagelser, støtteøvelser: 5-10 gentagelser, coreøvelser: udholdende

  2. Jeg magter ikke norsk, så hvis nogen gider opsummere artiklen for mig vil jeg blive glad.

    Jeg kan dog ikke tro, at det er sundt at spise et måltid om dagen, det går jo imod samtlige andre kostråd.

    Jeg tror heller ikke det er sundt at kun spise èn gang pr. dag, men har set flere tilfælde hvor det har fungeret fint. De som lever efter dette princip, argumenterer med at det var dette vi er skabt til jf. stenalderkostholdet. Dette er ikke bekræftet i studier jeg har set.

    Det jeg linket til, kan kort opsummeres ved at antal måltider ikke påvirker forbrændingen som mange påstår. Det er studier som bekræfter dette.

  3. De vigtigste faktorer for muskelvækst er;

    # Tilstrækkelig føde

    # Tilstrækkelig hvile

    # Progression i træningen

    # Tilstrækkelig stimuli på træning

    Antal gentagelse er altså ikke det vigtigste med tanke på muskelvækst. Så længe du øger jævnligt i vægtene du bruger, vil også musklerne komme. Derfor vil et fuldkropsprogram med 5x5, fungere meget fint, både for styrke og muskelfylde. Der er mange varianter af 5x5-programmet, men det mest brugte er Bill Starr's originale 5x5 program

  4. Støtteøvelserne skal ikke køres tungt. Du skal altid ha nogle gentagelser igen, så du ikke kører dig helt til udmattelse. Så jeg synes ikke du skal køre push-ups med vægte, men start med bodyweight push-ups, og progredier efterhånden som du bliver stærkere. Er også bodyweight push-ups tungt, kan du reducere antal set på øvelsen, så du fx kører kun 1 sett push-ups. Eller du kan gøre øvelsen nemmere ved at sætte knæerne i, eller tage push-ups med armerne på en bænk.

  5. Hvorfor spiser I så mange måltider pr. dag?

    Det er studier der viser at måltidsfrekvens ikke spiller ind på forbrændingen, men det er det totale kaloriindtaget som betyder noget. Rent praktisk betyder det at det er lige meget om man spiser 1 eller 7-8 måltid om dagen. Blodsukkeret har en fantastisk evne til at justere sig selv, så sult er ikke et problem selv om man kun spiser 1 måltid om dagen. Det er flere eksempler på Pro-bodybuilders med ekstrem lav fedtprosent, der kun spiser 1 måltid om dagen. Det er bare en myte at man skal spise mange måltider for at forbrænde hele tiden. Men hvis I synes det er praktisk at spise 7-8 måltider om dagen, er det ingenting i vejen for det. I min hverdag, passer det fint med 3 store måltider, da jeg godt kan lide at spise meget af gangen:) Jeg har også prøvet at spise 8 gange om dagen, men jeg synes det var meget træls da man blev nødt til at planlægge sin dag ud fra måltiderne, også synes jeg det var træls at måltiderne blev så lille.

    Konklusionen er at I kan have den måltidsfrekvensen der passer bedst for Jer. Der findes ingen magisk måltidsfrekvens, der haver bedre effekt på forbrændingen.

    Her er studier som bekræfter det jeg siger:

    Treningsforum.no

  6. Now were talking :cool:

    Programmet syns jeg så fint ud, og det er helt okay at tage med en lille øvelse til sidst. Men jeg forstod ikke helt dine procentsatser. Når man siger 100%, menes typisk den vægt man kun kan tage 1 gang, eller 1RM(repetition maximum). 70% er igen 30% mindre end din 1RM(100%).

    Derfor burde du ikke starte opvarmningen med 70%, men nærmere 30-40%, derefter 50-60% og til sidst 60-70%. Ett eksempel hvis den squat maximum er 150kg; Første sett på ca. 50kg, næste sett på 80kg og næste sett på 110kg. Når det gelder opvarmning, er altid pyramidetræning bedst. Start lavt og progredier.

    Dine arbejdsset burde ikke være "all-out set" i starten. Du burde starte relativt let, og øg vægtene for hver træningssession. På settene du skal klare 8 gentagelse, kan du starte med en vægt som du klarer ca. 20 gange, og øg ca. 5kg for hver uge. Du skal dog kun tage 5x8, men med en vægt du hypotetisk kunne klart 20 gentagelse. Når 5kg øgning begynder og bli for tungt, kan øge 2,5kg. Efter en 8-12 uger burde du tage en 1-2 uges pause, hvor du træner lidt hvad du har lyst til, men LAV vægt. Når du er færdig restitueret, kan du starte en ny cyklus. Det er MEGET vigtig med disse pausene, ellers vil du bare gå kold, og du vil blive svagere.

    De ovennevnte principperne gælder på alle øvelser, men er vigtigst på de store baseøvelserne.

  7. 1. Det var kun et eksempel på hvordan det kunne se ud, men jeg bruger ca. 1 time pr. træning, eksklusive den generelle opvarmningen som er transport (cykel) til fitnesscenteret. Den specifikke opvarmning tager ca. 5 min, selve styrketræningen tager ca. 50 min, og de sidste minutter træner jeg lidt core/ettbens-squat på vippebræt/push-ups.

    Totalt i det eksemplet jeg viste, er der ca. 25 set (eksklusive arme), fordi jeg skriver aldri opvarmningsset med. Squat krever en del opvarmning, hvertfald hvis man har lidt styrke i den, derfor cirka 3 opvarmningsset. Roning krever lidt mindre opvarmningsset, men 2 syns jeg man skal tage. Det samme med dips også. Har man 20-50 kg i bæltet, skal man altså varme skuldrene lidt op inden man kører på. Armerne køres på uden opvarmning.

    Men poenget mit bliver at med 25 set, med gennemsnitt 60 sek pause, bliver 25 ud af de 50 minutter pause. Det tager lidt tid alligevel. De sidste set på squat behøver man typisk 1 - 2 minut til at genvinde pusten igen. Nogle gange mere.

    2. Generelle rætningslinie skal tages med en klybe salt. Musklerne vokser hvis man spiser tilstrækkelig mad, får nok hvile, og udsætter musklerne for tilstrækkelig træning. Man kan sagtens bygge muskler på 3 set, men man kan også sagtens bygge muskler på 10 set. Ingen fasit. Det vigtigste er dog de tre nøglefaktorer mad/hvile/hård træning. Men de der træner for styrke vil typisk tage flere set med færre gentagelse, da de vil blive bedre til at aktivere motorneuroner og udvikle max kraft. Men det er sgu mange vægtløftere(der typisk tager 1-3 gentagelse), der har imponerende fysikker.

    3. Det er afhængig af tybe øvelse og muskel. Hvis jeg træner bicepscurl, tager jeg måske 30sek pause. Men hvis jeg tager fx 2 gentagelse på 95% af max i dødløft, behøver jeg måske 3 min. Hovedregelen er at jo større musklegrupper du træner, jo mere pause trænger du.

  8. Hej Daniel,

    Og tak for din feedback.

    Jeg har tidligere trænet fullbody, men jeg synes her, at det er svært rigtigt at komme i dybden med hver muskelgruppe. F.eks. var der kun 1-2 specifikke skulder øvelse, og stort set det samme med armene. Det er rigtigt at man træner f.eks. arme og skuldere indirekte ved mange af de andre øvelser - MEN jeg følte overhovedet ikke, at det gjorde "ondt" i f.eks. armene (på den gode måde).

    Hvordan sørger du for at nå i dybden med et fullbody program? F.eks. med armene, hvis du kun har én triceps og én biceps specifik øvelse?

    Kan godt se at jeg ikke benytter splitprogrammet ide optimalt, da jeg kun træner 3 gange om ugen (styrketræning), men som sagt, så føler jeg, at jeg nå godt i dybden med hver muskel gruppe. Vedr. ben, så har jeg bevidst holdt lidt igen, da jeg som tidligere nævnt løber og cykler ugens andre dage. Men det er taget til efterretning.

    Venligst Tue

    Jeg kan godt se at det kan blive lidt meget på benene, da du løber/cykler meget. Muskler vokser i hvile, det er vigtigt at huske.

    Angående det du siger om at komme dybden på musklerne, og mærke at du træner. Det er ikke nødvendigvis en indikator på at musklerne vokser. Man kan sagtens træne uden at mærke det på den måde, og stadigvæk få glimrende resultater. Fordi når man træner fuldkrop, vil træningsfrekvensen blive væsentlig højere end ved split. Se for dig at du træner brystet 52 ganger i året på split, men på et fulkropsprogram kan du komme op i 156 gange. Dermed behøver man ikke køre sig i sænk hver gang, som man oftest skal på splitprogram. Effekten bliver også større, selv om typisk failuretræning undgås. Det er nemlig vigtig når man træner fuldkrop, at man varierer intensiteten. Det vil sige at brystet kan trænes med tungt-mellem-let gennem en uge. Og fordi man træner muskelen så tit, behøver man slet ikke så mange øvelser. 1 øvelse er tilstrækkelig for fx bryst. Arme som er en meget lille muskelgruppe, behøves slet ikke være med hver eneste gang, da de trænes tilstrækkelig ved bryst/skuldre/ryg-øvelser. Det som burde være med hver gang, og som virkelig er muskelbyggere, er ben(squat, front squat, dødløft, RDL, romanian squat, sumodødløft, lunges), ryg(roning, pull-ups, chins, T-bar, power-cleans) og bryst(DB præs, benkpræs, dips, smalbenk) i den rækkefølge. Annenhver gang kan skuldre trænes(militærpræs, DB præs, laterals, kick-jerk, push-press). Og tredjehver gang kan armer tages med(DB curl, stangcurl, hammercurl, pushdown, skullcrushers). Leg mærke til at jeg kun nevner frivægtsøvelser. Det er simpelthen fordi de er bedst. Punktum.

    En dag kan se sådan ud:

    1. Ben, squat 5x8 (set x gentagelse) (arbejdset kun nevnt, opvarmning kommer i tillæg)

    2. Ryg, Roning 5x8

    3. Bryst, Dips 5x8 (med extravægt)

    4. Arme, Bicepscurl+pushdown (køres uden pause)

    Hvis du træner 3x i ugen, vil jeg anbefale at variere gentagelserne. Du kan fx starte med 12 på mandag, 8 på onsdag, og 5 på fredag. Tager man 12 gentagelser, kan man tage lidt færre set. Jeg kan love dig øgning i muskelvolumen ved at køre et lignende opleg. De vigtigste faktorerne for at bygge muskler er; 1. nok mad, især proteiner, 2. progression på træningen. Øger ikke vægtene/intensiteten, øger du heller ikke i muskelvolum, 3. Nok hvile. Søvn er meget vigtig. 4. Dine løbe/cykletræninger burde trænes på meget lav intensitet, ellers vil du ikke have overskud til at bygge muskler.

    Her er måden jeg træner på:

    Jeg deler ikke op kroppen i muskler, men fokuserer på bevægelser. Bevægelserne kan deles op sådan:

    Overkropp: vertikal drag

    vertikal præs

    horisontal drag

    horisontal præs

    Underkrop: hoftedominant

    knæ-dominant

    Dag1 kan fx være en hoftedominant øvelse(dødløft), et horisontal drag(roning) og horisontal præs(smalbenkpræs). Med disse øvelser har jeg dækket næsten alle musklerne i kroppen. Jeg kører dog lidt flere sets end 3. På squat kører jeg typisk 6 arbejdsset +2-3 opvarmningsset. Da behøver man slet ikke leg-extension, eller andre fis-øvelser. Jeg træner sjældent øvelser for biceps, da jeg synes pull-ups er en bicepskiller!

    Jeg henviser også til den andre tråden du har oprættet.

    En sidste ting jeg kom til at tænke på. Hvis du kikker på et almindelig træningscenter, ved håndvægtstativet, og kikker på alle som træner sine arme. Hva har næsten alle til fælles? Jo - det skal jeg fortælle dig.

    1. De træner armene grundig med mange øvelser, ofte til failure

    2. De har svage rygmuskler

    3. De træner ikke ben

    4. De har næsten ikke muskler på armene

    5. De får heller aldri store muskler på armene

    Selvfølgelig hvis de ikke bruger doping.

    Det ble noget værre rod det her, men jeg har mange tanker omkring fuldkrop vs. split, og jeg er ikke i tvivl om hvad der er bedst. De fleste stærke med store muskler, der ikke bruger doping, træner musklerne flere ganger om ugen :smile:

  9. Er der nogle øvelser/muskelgrupper som i synes mangler?

    Din bentræning og rygtræning er noget mangelfuld. Hvis jeg skulle sætte op en lignende split, ville jeg gjort det sådan: 1. Ben, 2. Ryg, 3. Bryst/skuldre/arme. <- På den måde bliver ben og ryg trænt tilstrækkelig, og armerne bliver ikke overtrænt. Jeg er dog fuldkrops-frælst, så jeg ville aldri trænt en sådan split. Vurderet fuldkrop??

    Har tænkt på at putte noget mere triceps/biceps ind, f.eks. på dagen hvor der trænes ben/mave. Hvad synes i om det?

    Tvært imod. Jeg synes du har for meget træning på dine arme. Arme trænes også indirekte på bryst/ryg/skulder-øvelser.

    Jeg laver stort set 3 x 8 af hver sæt. Kan det betale sig for mig at gå ned i gentagelser i nogle af øvelserne - og hvilke?

    Øvelser som dødløft, som kræver lidt mere teknisk end fx bicepscurl, kan være en fordel at tage lidt færre gentagelser. Jeg plejer at tage alt fra 1-5 på dødløft.

    Jeg holder 60 sek mellem HVER øvelse, og mellem hver sæt. Er det o.k., eller ville i holde kortere pause mellem nogle af sættene - og hvilke?

    Små muskelgrupper kræver mindre pause end store muskelgrupper. Det vil sige at det kræver længere pause på squat end på fx bicepscurl.

    På forhånd tak - Tue

    Det var så lidt

  10. Jeg har hørt om mange som har haft gode resultater af Mark Phillipi's dødløft rutine. De fleste der har haft gode resultater med programmet har haft max på omkring 200-250kg. Hvis man har en højere max, kan det godt betale sig at følge et andet program, da det er mange tunge løft. Har du en højere max, vil jeg anbefale dig at træne et program med høj frekvens og høj mengde, og lidt lavere vægter.

    Anyways.. Her er et link til prgrammet: Mark Phillippi

  11. BÆNK (1 rep)

    MOL's uofficielle og dopingfrie styrkeliste

    - man må meget gerne skrive et par ord om, hvad man ændrer og fx skrive sit navn med fed i selve listen!

    - rules: RAW, squatsko er tilladt, godkendt dybde (skønsmæssigt), bælte tilladt, krudtfrit.

    - husk: Ved samme kg så står den med laveste kropsvægt øverst. Opgiver man ingen kropsvægt, er det nederst i køen.

    vægt: navn (kropsvægt)

    ---------- 300 kg ----------

    255 kg: /Niels

    ---------- 250 kg ----------

    200 kg: lars mikkelsen (97kg)

    200 kg: mvp. (106kg)

    200 kg: Razor (112kg)

    200 kg: Amstaff1975 (114kg)

    ---------- 200 kg ----------

    193 kg: Conscience (112kg)

    192,5 kg: ShotPut2012 (115kg)

    190 kg: PHE (100kg)

    190 kg: Big Red Machine (105kg)

    185 kg: Champ (84kg)

    182,5 kg: JFK

    180 kg: Baggårdspumaen (115kg)

    180 kg: Ralle (130kg)

    175 kg: Thomas J

    170 kg: Strongman2006 (88kg)

    170 kg: Onkel Troels (98kg)

    170 kg: Bamse Bjørn (100kg)

    170 kg: Casper T (106kg)

    170 kg: Glud (107kg)

    162,5 kg: Bodz (92kg)

    162,5 kg: christianspoer (94kg)

    160 kg : Thomas E (112kg)

    160 kg: Mr X (84kg)

    160 kg: Unclebully (90kg)

    160 kg AndersHolm (90kg)

    160 kg: Moos

    160 kg: Baardi bilder

    155 kg: Søren W (85kg)

    155 kg: JL (90kg)

    155 kg: jsc

    152,5 kg: Kreasvin (98kg)

    150 kg: KMDL (85kg)

    150 kg: bububaba (88kg)

    150 kg: /hulle (92kg)

    150 kg: Folmand (100kg)

    150 kg: Stegger (102kg)

    150 kg: Hammertime (108)

    150 kg: Francis (110kg)

    150 kg: Anyone

    ---------- 150 kg ----------

    145 kg: MartinW (90kg)

    145 kg: larsbo (95kg)

    140 kg: Jenz (73,5kg)

    140 kg: Luciferase (76kg)

    140 kg: Svedbaronen (84kg)

    140 kg: Eruption (85kg)

    140 kg: Nutellakrigeren (89kg)

    140 kg: Foodman (97,5kg)

    140 kg: GentooBox (108kg)

    140 kg: Stryger2 (123kg)

    140 kg: Dux26

    137,5 kg: KTH (78kg)

    137,5 kg: Canoing (79kg)

    137,5 kg: Blackmoore (107,5kg)

    135kg: Mr.lunde

    135kg: Blackice (82,2kg)

    135 kg: Whocares (83kg)

    135 kg: Coachmichael (99kg)

    135 kg: Bellini (105kg)

    132,5 kg: JesperT (91kg)

    132,5 kg: HIPPO (92kg)

    132,5 kg: MASS (99kg)

    130 kg: Eduardo (73kg)

    130 kg: JonJak (81kg)

    130 kg: Mikkel leicht (82kg)

    130 kg: Zink_brian (92,3kg)

    130 kg: Densk (93kg)

    130 kg: Stegger (99,5kg)

    130 kg: laraag (107,5kg)

    127,5 kg: Knowledge finder (86kg)

    125 kg: The bear (71kg)

    125 kg: olesen (72kg)

    125 kg: Smeden1 (88kg)

    125 kg: grinder (88kg)

    125 kg: S.K (82kg)

    125 kg: MaxPower (93kg)

    125 kg: Bambam (94kg)

    125 kg: Los (95kg)

    125 kg: Olfert (96kg)

    125 kg: Tage Nielsen (100kg)

    125 kg: toma213 (106.3)

    125 kg: Devito (117kg)

    125 kg: KlausJensen (130kg)

    122,5 kg: JON (72kg)

    122,5 kg: Klami (73kg)

    122,5 kg: Therealhurra (81,9kg)

    122,5 kg: Jacob T (88kg)

    122,5 kg: søren (88kg)

    122,5 kg: $ailorman (89kg)

    122,5 kg: JAR (93kg)

    121 kg: Marting (85kg)

    120,5 kg: Fistandantilus (79,5kg)

    120 kg: Svenskeren (70kg)

    120 kg: Nutellakrigeren (82kg)

    120 kg: Arnold schwarzenegger (84kg)

    120 kg: Alien (85kg)

    120 kg: Myhlers (85kg)

    120 kg: Ptpoul (85kg)

    120 kg: P1kz0r (87kg)

    120 kg: Typen (88kg)

    120 kg: Ville1 (88kg)

    120 kg: Infestedass (96kg)

    120 kg: Rommel (97kg)

    120 kg: xjyden (98,5kg)

    120 kg: LungBrush (102kg)

    120 kg: Power Clauer (102kg)

    120 kg: intervention33

    117,5 kg: FMSlater (77kg)

    117,5 kg: Dj John Spydig (80kg)

    117,5 kg: DocHolliday (80kg)

    117,5 kg: Bruno J (106kg)

    115 kg: Tomas (77kg)

    115 kg: Hammerstrength (78kg)

    115 kg: Splint (79kg)

    115 kg: Henrik C (85kg)

    115 kg: c0y0te (94kg)

    115 kg: Lille Py (98kg)

    115 kg: Simoh (105kg)

    115 kg: Hr. kirchebrandt

    112,5 kg: Tenace (72kg)

    112,5 kg: olesen (72,5kg)

    112,5 kg: plexus (77kg)

    112,5 kg: FLare (78kg)

    112,5 kg: Lenny (78kg)

    112,5 kg: ZooLander (83kg)

    112,5 kg: noz (85kg)

    112,5 kg: blanco (90,8kg)

    112,5 kg: Incognito

    112 kg: Airforce1 (83kg)

    111 kg: christian_d (94kg)

    110 kg: Nicolai Thygesen (71kg)

    110 kg: Tvebakke (76kg)

    110 kg: Tind (82kg)

    110 kg: The Invincible (85kg)

    110 kg: moig (100kg)

    110 kg: xax

    109 Kg: airforce1 (84Kg)

    107,5 kg: Niklas (86kg)

    105 Kg: Zonked (85)

    105 Kg: Vikingiron (70kg)

    105 Kg: Madsten (79,5 kg)

    105 kg: Linde (79kg)

    105 kg: Kajakroer (85kg)

    105 kg: homer simpson (86kg)

    105 kg: Hansen0109 (88kg)

    105 kg: JonasL (93kg)

    105 kg: no6bach (93kg)

    105 kg: BananAgtigKo (95kg)

    105 kg: Jørgen L (96kg)

    103,5 kg: KongKent (87kg)

    102,5 kg: Dines (77kg)

    102,5 kg: SuneJ (78,3kg)

    100 kg: Hessel (62kg)

    100 kg: Iggy_pop (67kg)

    100 kg: Lonelyone/Armed-love (68kg)

    100 kg: enkæmpesmed (69kg)

    100 kg: MeHateMe (69kg)

    100 kg: simondj (70kg)

    100 kg: Lucas (75kg)

    100 kg: OBERSTEN (75kg)

    100 kg: chalZe (79kg)

    100 kg: Thomas Mikaelsen (79kg)

    100 kg: GadeDrengen (81kg)

    100 kg: FMJ (81kg)

    100 kg: Lenny (82kg)

    100 kg: Diddley (94kg)

    100 kg: Boing

    ---------- 100 kg ----------

    97,5 kg: Speedy77 (73kg)

    97,5 kg: Petey (84kg)

    97,5 kg: Chris27 (90,5kg)

    95 kg: Sil (78kg)

    95 kg: Coeus (82kg)

    95 kg: Enrique21123 (82kg)

    92,5 kg: Houmoller (68,5kg)

    92,5 kg: R0mme1 (78kg)

    92,5 kg: BBRulez (79,5kg)

    92,5 kg: Ranger (83kg)

    92,5 kg: Gammelfar

    92 kg: Skjold

    91,5 kg: JaU.DK (64kg)

    91 kg: skovtrolden (80 kg.)

    91 kg: Jenslyn17

    90 kg: krumborg (66kg)

    90 kg: Bear (71kg)

    90 kg: Cookie_sq (77,4kg)

    90 kg: perfect (80kg)

    90 kg: Don S (83kg)

    90 kg: Lithium (83,5kg)

    90 kg: Proteinfræseren (93kg)

    90 kg: Tr0lle

    90 kg: Ripper

    90 kg: Dysp (78kg)

    88,5 kg: Jan D. (108kg)

    85 kg: FastRunner (65kg)

    85 kg: Scorpio (78kg)

    85 kg: Armoured female (80kg)

    85 kg: SimonW (80kg)

    85 kg: Frank L (82kg)

    85 kg: Fozzy (87kg)

    85 kg: LaMotta (90kg)

    82,5 kg: Anton (77kg)

    82,5kg: navertypem (79kg)

    81 kg: BBRulez (73kg)

    81 kg: Sidespejlet (78kg)

    80 kg: Tinapigen (63kg)

    80 kg: Lonelyone (65kg)

    80 kg: Bagnkop (70kg)

    80 kg: Tolle (73kg)

    80 kg: Watts (75kg)

    80 kg: Henning (76kg)

    80 kg: Akker (82kg)

    80 kg: Alfa Beta

    80 kg: jarvig13

    78 kg: Little Mr. Big (67kg)

    77.5 kg: ANGEL (72kg)

    73,5 kg: Arne

    72.5 kg: Hoosier (62kg)

    70 kg: Bash (73kg)

    70 kg: nightbringer (91kg)

    70 kg: DaDane (96,5kg)

    67,5 kg: JohnJohn (64,5kg)

    67,5 kg: HeineN (79kg)

    66 kg: Rommy89 (86kg)

    65 kg: MadsSVØM (119kg)

    65 kg: Lillen

    62,5 kg: EDU (67kg)

    60 kg: eXet0r (58kg)

    60 kg: cwr

    57,5 kg: Alva (69kg)

    50 kg: Cat

    ---------- 50 kg ----------

    37,5 kg: Litopsi

    SQUAT (1 rep)

    MOL's uofficielle og dopingfrie styrkeliste

    - man må meget gerne skrive et par ord om, hvad man ændrer og fx skrive sit navn med fed i selve listen!

    - rules: RAW, squatsko er tilladt, godkendt dybde (skønsmæssigt), bælte tilladt, krudtfrit.

    - husk: Ved samme kg så står den med laveste kropsvægt øverst. Opgiver man ingen kropsvægt, er det nederst i køen.

    vægt: navn (kropsvægt)

    ---------- 300 kg ----------

    290 kg: /Niels

    260 kg: Champ (86kg)

    260 kg: JFK

    255 kg: ShotPut2012 (116kg)

    250 kg: Big Red Machine (105kg)

    250 kg: mvp. (106kg)

    240 kg: Ralle (130kg)

    240 kg: Baardi bilder

    ---------- 250 kg ----------

    232,5kg: Amstaff1975 (114kg)

    227,5 kg: Conscience (104kg)

    225 kg: intervention33

    210 kg: PHE (100kg)

    205 kg: bububaba (88kg)

    205 kg: Strongman2006 (88kg)

    205 kg: Baggårdspumaen (110kg)

    202,5 kg: Casper T

    200 kg: KTH (78kg)

    200 kg: Mr X (84kg)

    200 kg: Søren W (85kg)

    200 kg: HIPPO (90kg)

    200 kg: Densk (93kg)

    200 kg: MASS (99kg)

    200 kg: Coachmichael (107kg)

    200 kg: Infestedass (108kg)

    200 kg: Hammertime (108kg)

    200 kg: Thomas J

    200 kg: Moos

    200 kg: Xebra

    ---------- 200 kg ----------

    195 kg: Bamse Bjørn (100kg)

    190 kg: Svedbaronen (84kg)

    190 kg: Glud (103kg)

    185 kg: Mr.lunde

    185 kg: Krea (97kg)

    185 kg: Dux26

    185 kg: xax

    180 kg: Onkel Troels (93kg)

    180 kg: Rommel (94kg)

    180 kg: Foodman (97,5kg)

    180 kg: Folmand (100kg)

    180 kg: toma213 (106.3)

    180 kg: Anyone

    175 kg: Tage Nielsen (100kg)

    171 kg: AndersHolm (87kg)

    170 kg: Eduardo (73kg)

    170 kg: Alien (85kg)

    170 kg: noz (85kg

    170 kg: MartinW (90kg)

    170 kg: Bodz (99kg)

    170 kg: Stegger (102kg)

    170 kg: Bellini (106kg)

    165 kg: Therealhurra (81,9kg)

    165 kg: Ripper (84kg)

    165 kg: Myhlers (85kg)

    165 kg: Smeden1 (88kg)

    165 kg: Bambam (94kg)

    165 kg: Francis (110kg)

    165 kg: Devito

    162,5 kg: Speedy77 (73kg)

    160 kg: Jacob T (88kg)

    160 kg: JesperT (89kg)

    160 kg: Grinder (91kg)

    160 kg: Ptpoul (92kg)

    160 kg: /hulle (92kg)

    160 kg: c0y0te (94kg)

    160 kg: MaxPower (96kg)

    160 kg: GentooBox (108kg)

    155 kg: S.K (82kg)

    155 kg: JonasL (93kg)

    155 kg: Power Clauer (102kg)

    150 kg: SuneJ (77kg)

    150 kg: Sil (78kg)

    150 kg: P1kz0r (87kg)

    150 kg: JL (89kg)

    150 kg: Reebok (93 kg)

    150 kg: Unclebully (97kg)

    150 kg: LungBrush (102kg)

    150 kg: Whocares

    ---------- 150 kg ----------

    145 kg: Nicolai Thygesen (71kg)

    145 kg: S.K (81kg)

    145 kg: The Invincible (85kg)

    145 kg: $ailorman (89kg)

    145 kg: JAR (92kg)

    145 kg: jsc

    145 kg: Gammelfar

    142,5 kg: Krumborg (66kg)

    142,5 kg: Bambam (90kg)

    141 kg: Arnold schwarzenegger (87kg)

    140 kg: Anton (77kg)

    140 kg: R0mme1 (78kg)

    140 kg: Tind (82kg)

    140 kg: KMDL (85kg)

    140 kg: Knowledge finder (86kg)

    140 kg: Marting (86kg)

    140 Kg: søren (88kg)

    140 kg: Hr. Kirchebrandt (92kg)

    140 kg: xjyden (94kg)

    140 kg: blanco (101kg)

    140 kg: Incognito

    135 Kg: Zonked (85)

    135 kg: Jenz (70kg)

    135 kg: Klami (72kg)

    135 kg: JON (72kg)

    135 kg: OBERSTEN (75kg)

    135 kg: JonJak (81kg)

    135 kg: Akker (82kg)

    135 kg: Lenny (84kg)

    135 kg: Los (93kg)

    135 kg: BananAgtigKo (95kg)

    132 kg: Lithium (83,5kg)

    132 kg: Skjold

    130½ kg: Bruno J (103kg)

    130 kg: The bear (71kg)

    130 kg: Luciferase (72kg)

    130 kg: Watts (75kg)

    130 kg: Tomas (77kg)

    130 kg: plexus (77kg)

    130 kg: Thomas Mikaelsen (79kg)

    130 kg: ZooLander (81kg)

    130 kg: Ville1 (88kg)

    130 kg: Xjyden

    127,5 kg: FMSlater (77kg)

    126 kg: Sidespejlet (78kg)

    125 kg: perfect (80kg)

    125 kg: Lenny (83kg)

    125 kg: Niklas (83kg)

    125 kg: Fozzy (87kg)

    125 kg: Hansen0109 (88kg)

    125 kg: Nutellakrigeren (89kg)

    125 kg: Proteinfræseren (93kg)

    120 kg: FastRunner (65kg)

    120 kg: Angel (70kg)

    120 kg: Tenace (72kg)

    120 kg: olesen (72kg)

    120 kg: Fistandantilus (82kg)

    120 kg: Ranger (83kg)

    120 kg: Don S (83kg)

    117 kg: Frank L (74kg)

    115 kg: Bash (73kg)

    115 kg: chalZe (78kg)

    115 kg; Skovtrolden (80kg)

    115 kg: GadeDengen (81kg)

    115 kg: moig (100kg)

    115 kg: Boing

    115 kg: Jenslyn17

    112 kg: Olfert (96kg)

    110 kg: Houmoller (68,5kg)

    110 kg: Bagnkop (70kg)

    110 kg: Cookie_sq (77,4kg)

    110 kg: HeineN (79kg)

    110 kg: Zink_brian (90,4kg)

    110 kg: Lille Py (98kg)

    110 kg: MadsSVØM (119kg)

    110 kg: Alfa Beta

    110 kg: Jørgen L

    110 kg: Typen

    108 kg: Enrique21123 (82kg)

    108 kg: Dumb & Dumber (95,2kg)

    107,5 kg: Chris27 (91kg)

    107,5 kg: DaDane (95,5kg)

    105 kg: EDU (67kg)

    102,5 kg: Lonelyone (65kg)

    100 kg: enkæmpesmed (69kg)

    100 kg: olesen (72,5kg)

    100 kg: BBRulez (75 kg)

    100 kg: Dines (77kg)

    100 kg: Coeus (82kg)

    100 kg: LaMotta (90kg)

    100 kg: christian_d (94kg)

    ---------- 100 kg ----------

    97,5 kg: Alva (69 kg)

    95 kg: Splint (79kg)

    90 kg: MeHateMe (67kg)

    90 kg: Tvebakke (76kg)

    90 kg: Flare (78kg)

    90 kg: KlausJensen (120kg)

    90 kg: Bear

    90 kg: Trolle

    90 kg: Homer Simpson

    85 kg: Iggy_pop (67kg)

    82.5kg: Rommy1989 (89kg)

    81 kg: Jenslyn17

    80 kg: Little Mr. Big (61kg)

    80 kg: Linde (77kg)

    77 kg: eXet0r (58kg)

    75 kg: Hoosier (61kg)

    75 kg: Cat

    70 kg: Henning (76kg)

    65 kg: CamillaBruun (50kg)

    65 Kg: Snoopy (53,5kg)

    DØDLØFT (1 rep)

    MOL's uofficielle og dopingfrie styrkeliste

    - man må meget gerne skrive et par ord om, hvad man ændrer og fx skrive sit navn med fed i selve listen!

    - rules: RAW, magnesium eller stropper er tilladt, bælte tilladt, krudtfrit.

    - husk: Ved samme kg så står den med laveste kropsvægt øverst. Opgiver man ingen kropsvægt, er det nederst i køen.

    - et lille (k) = konventionel. Et lille (s) = sumo

    vægt: navn (kropsvægt)

    ---------- 350 kg ----------

    317,5 kg: (k)Ralle (123kg)

    300 kg: (s)Champ (84kg)

    300 kg: Busted (92kg)

    ---------- 300 kg ----------

    280 kg: /Niels

    280 kg: Casper T (101kg)

    275 kg: (k)Onkel Troels (98kg)

    272,5kg: Amstaff1975 (114kg)

    272,5 kg: (k)Thomas J

    270 kg: (k)Strongman2006 (86kg)

    270 kg: bububaba (88kg)

    270 kg: Conscience (104kg)

    270 kg: mvp (106kg)

    260 kg: KTH (78kg)

    260 kg: PHE (100kg)

    260 kg: Baardi bilder

    255 kg: (k)JFK

    250 kg: Bamse Bjørn (100kg)

    ---------- 250 kg ----------

    245 kg: MartinW (90kg)

    245 kg: Baggårdspumaen (108kg)

    245 kg: Moos (112kg)

    240 kg: Thomas E (112kg)

    240 kg: simoh (106kg)

    240 kg: ShotPut2012 (106kg)

    240 kg: KlausJensen (125kg)

    240 kg: Anyone

    237,5 kg: Blackice (83,5kg)

    235 kg: Mr X (84kg)

    235 kg: Søren W (85kg)

    235 kg: Henning Friis (91kg)

    235 kg: Infestedas (98,6kg)

    230 kg: Jacob T (88kg)

    230 kg: Foodman (92kg)

    230 kg: Bodz (99kg)

    225 kg: Stegger (99kg)

    225 kg: (k)Hammertime (108kg)

    225 kg: devito (117kg)

    220 kg: Tind (81kg)

    220 kg: PTPoul (89kg)

    220 kg: (s)Hippo (93kg)

    220 kg: Los (93kg)

    220 kg: Rommel (93kg)

    220 kg: LungBrush (102kg)

    220 kg: Power Clauer (102kg)

    220 kg: Simoh (104kg)

    220 kg: Coachmichael (124,1kg)

    220 kg: jsc

    215 kg: S.K (82kg)

    215 kg: Grinder (88kg)

    212,5 kg: Reebok (85 kg)

    210 kg: Lenny (80kg)

    210 kg: Svedbaronen (84kg)

    210 kg: (k) DanielF (85kg)

    210 kg: (k)JesperT (91kg)

    210 kg: /hulle (92kg)

    210 kg: Bambam (94kg)

    210 kg: Unclebully (97kg)

    210 kg: Glud (98kg)

    210 kg: MASS (99kg)

    210 kg: Kreasvin (100kg)

    210 kg: Simoh (105kg)

    210 kg: GentooBox (108kg)

    205 kg: JonasL (95kg)

    205 kg: Hr. Kirchebrandt (92kg)

    205 kg: Therealhurra (81,9kg)

    205 kg: Dux26

    200 kg: (s) DanielF (85kg)

    200 kg: Nicolai Thygesen (71kg)

    200 kg: Luciferase (72kg)

    200 kg: Sil (78kg)

    200 kg: Fistandantilus (82kg)

    200 kg: Smeden1 (88kg)

    200 kg: Nutellakrigeren (89kg)

    200 kg: AndersHolm (90kg)

    200 kg: blanco (90,8kg)

    200 kg: JAR (92kg)

    200 kg: Bellini (100kg)

    200 kg: Big Red Machine (102kg)

    200 kg: laraag (107,5kg)

    200 kg: Stryger2 (123kg)

    200 kg: Pingtoft

    ---------- 200 kg ----------

    195 kg: The Invincible (85kg)

    195 kg: P1kz0r (87kg)

    195 kg: Tage Nielsen (100kg)

    192,5 Kg: Zonked (85)

    192,5 kg: Chris27 (92kg)

    192,5 kg: Blackmoore (107kg)

    190 kg: Eruption (85kg)

    190 kg: simondj (72kg)

    190 kg: Speedy77 (73kg)

    190 kg: (k)Klami (74kg)

    190 kg: Canoing (79kg)

    190 kg: Myhlers (85kg)

    190 kg: (k)noz (85kg)

    190 kg: JL (89kg)

    190 kg: $ailorman (89kg)

    190 kg: xjyden (93.5kg)

    190 kg: c0y0te (94kg)

    190 kg: Jørgen L (96kg)

    190 kg: Folmand (100kg)

    190 kg: Francis (110kg)

    185 kg: (k)SuneJ (76,8 kg)

    185 kg: Marting (86kg)

    185 kg: Incognito

    185 kg: Dj John Spydig (80kg)

    182.5 kg: Mr.lunde

    182,5 kg: MaxPower (95kg)

    180 kg: The bear (71kg)

    180 kg: Tenace (72kg)

    180 kg: Jenz (73kg)

    180 kg: Tomas (77kg)

    180kg: Niklas (83kg)

    180 kg: kajakroer (85kg)

    180 kg: Nutellakrigen (86kg)

    180 kg: (k)Ville1 (88Kg)

    180,0 kg: Densk (90 kg)

    180 kg: Zink_Brian (90,5kg)

    175 kg: olesen (72kg)

    175 kg: Bambam (90kg)

    175 kg: Typen

    175 kg: Boing

    170 kg: Eduardo (73kg)

    170 kg: (k)SimonW (80kg)

    170 kg: (k)Lithium (83,5 kg)

    170 kg: Ranger (85kg)

    170 kg: homer simpson (86kg)

    170 kg: søren (88kg)

    170 kg: Nightbringer (91kg)

    170 kg: toma213 (106.3)

    170 kg: Ripper

    165 kg: chalZe (k) (78kg)

    165 kg: BananAgtigKo (95kg)

    162,5 kg: PlayboY (74kg)

    162 kg: Skjold

    161 kg: KongKent (87kg)

    160 kg: krumborg (66kg)

    160 kg: olesen (72,5kg)

    160 kg: Watts (75kg)

    160 kg: plexus (77kg)

    160 kg: Thomas Mikaelsen (79kg)

    160 kg: Don S (83kg)

    160 kg: Knowledge finder (86kg)

    160 kg: Proteinfræseren (93kg)

    160 kg: Bruno J (97,2kg)

    160 kg: Whocares

    158 kg: Splint (79kg)

    155 kg: DocHolliday (80kg)

    155 kg: Frank L (82kg)

    155 kg: Jenslyn17

    155 kg: Diddley (94kg)

    155 kg: moig (100kg)

    154 Kg: Olfert (96kg)

    153 kg: GadeDrengen (81kg)

    152,5 kg: DocHolliday (80kg)

    151 kg: Schnipper (100 kg)

    150 kg: Houmoller (68,5kg)

    150 kg: ANGEL (73kg)

    150 kg: OBERSTEN (75kg)

    150 kg: Anton (77kg)

    150 kg: Cookie_sq (77,4kg)

    150 kg: R0mme1 (78kg)

    150 kg: Arnold schwarzenegger (87kg)

    150 kg: DaDane (96,5kg)

    150 kg: Lille Py (98kg)

    150 kg: MadsSVØM (119kg)

    150 kg: intervention33

    ---------- 150 kg ----------

    147,5 kg: HeineN (79kg)

    145 kg: Angel (68kg)

    140 kg: enkæmpesmed (69kg)

    140 kg: MeHateMe (69kg)

    140 kg: Alva (69kg)

    140 kg: Bear (71kg)

    140 kg: BBRulez (79,5kg)

    140 kg: Henrik C (80kg)

    140 kg: Fozzy (87kg)

    136 kg: (k)Linde (77kg)

    136 kg; Skovtrolden (80kg)

    135 kg: Bogs (69kg)

    135 kg: FMSlater (77kg)

    135 kg: MadMan (80kg)

    135 kg: Hansen0109 (88kg)

    131 kg: Sidespejlet (78kg)

    130 kg: Hessel (60kg)

    130 kg: Hoosier (61kg)

    130 kg: Lonelyone (65kg)

    130 kg: krumborg (66.4kg)

    130 kg: JON (72kg)

    130 kg: Dines (74kg)

    130 Kg: Madsten (79,5kg)

    130 kg: Hansen0109 (84kg)

    130 kg: Alfa Beta

    128 kg: Dumb & Dumber (94,5kg)

    127,5 kg: jarvig13

    125 kg: Gammelfar

    125 kg: Iggy_pop (67kg)

    121 kg: Arne

    120 kg: Lucas (75kg)

    120 kg: Henning (76kg)

    120 kg: Coeus (82kg)

    120 kg: Enrique21123 (82kg)

    120 kg: no6bach (93kg)

    120 kg: Dysp (78 kg)

    118kg: (s) QueenPearl (66kg)

    117,5 kg: JohnJohn (64,5kg)

    117 kg: Airforce1 (83kg)

    115 kg: Bash (73kg)

    110 kg: Tvebakke (76kg)

    110kg: navertypem (79 kg)

    110kg: Akker (82kg)

    107,5 kg: Cat

    100 kg: Little Mr. Big (67kg)

    100 kg: Niske (90,4kg)

    100 kg: christian_d (94kg)

    ---------- 100 kg ----------

    95 kg: (k)EDU (67kg)

    95 kg: perfect (80kg)

    95 kg: cwr

    90 kg: (s) CamillaBruun (50kg)

    80 kg: eXet0r (58kg)

    80 kg: Litopsi

    70 kg: Snoopy (53,5kg)