alpha

Medlemmer
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alpha

  1. Ja titlen siger vist det meste:

    Er der lige så mange antioxidanter og andet godt i kakaopulver, som der er i mørk chokolade. Jeg spiser mørk chokolade dagligt, men kom til at tænke på om jeg får de gode indholdsstoffer i den spsk kakaopulver jeg kommer i min proteinshake?

    Alpha

  2. >Draagekrik

    Hvis du vil have tilskud fra sygesikringen skal du have en henvisning fra din egen læge og må måske vente lidt på at komme til. Hvis du hellere vil have kortere ventetid og til gengæld betale mere, så kan du gå til en af de klinikker som arbejder uden tilskud.... your choise :smile:

  3. Motion i forbindelse med vægttab handler for mig at se ikke udelukkende om hvordan man mest effektivt forbrænder energi. Det handler lige så meget om hvad man kan lide at lave, så man ikke holder op efter 1 uge.

    Så find det du bedst kan lide og kombiner forskellige former for motion - så keder man sig ikke :cool:

  4. Man ved langt fra altid hvorfor de opstår, men der er empiri der tyder på at udtrætning og dermed manglende kalium (correct me if i'm wrong) i muskulaturen kan fremprovokere krampeanfald....

    Men det forklarer ikke hvorfor mine fødder kramper nogen gange i søvne, så helt udforsket er området ikke :wink:

    Så set i forhold til det med udtrætningen, så er bedste middel mod kramper at ligge på sofaen hele dagen og ansætte nogen til at vende én så man ikke får for mange liggesår..... naaaasty :crazy:

    Og dog - det hjælper at strække ud umiddelbart, men har ikke fundet "kuren"

  5. Kramper i muskler er en forbigående, ufrivillig tonisk kontraktion af enkelte muskelfibre, muskler eller muskelgrupper. Ses oftest i læggene, men kan faktisk optræde de fleste steder. Temmelig slemt at få det i de små muskler under foden når man sover..... aaaaav :sneaky2:

  6. Du er inde på noget af det rigtige. Der er kun 4 typer af energigivende forbindelser i føde; protein, kulhydrat, fedt og alkohol. Disse fødeemner indeholder hhv. 17,2 kJ, 17,7 kJ, 39,4 kJ og 29,7 kJ, som vi kan omsætte og derved gendanne ATP - det brændstof menneskekroppen bruger til bevægelse, opretholdelse af legemstemperatur mm.

    Håber det var starthjælp nok til at du kan komme videre. Held og lykke på onsdag :4smartass:

  7. Hej Bry@n.

    Efter at have set på dit billede er mit svar klart: Du kan SAGTENS komme af med en stor del af dine "bildæk". 5cm underhud som du beskriver er allermest fedt og ikke hud. Hud er ikke tykkere end max 1cm derude på sidebenene.

    Jeg vil desuden anbefale dig at gå i gang med kostændringer i forbindelse med din træning. Træning er godt til vægttab, men træning+diæt er MEGET godt til vægttab :4mewantfood:

    Held og lykke, alpha

  8. Min kære kærestes opskrift :wub:

    KYLLING I OVN - UFATTELIG NEMT

    1) Kyllingefilet/kyllingeinderfilet lægges i ildfast fad.

    2) Drys knust ingefær på.

    3) Kom et godt lag hytteost på.

    Bages i ovn ved 175 grader i 25-30 min. Spises med grønt til (diætudgaven) eller på rugbrød eller med kartofler/ris + grønt til.

    Delish! :4mewantfood:

  9. Hej søs'er.

    Hvis du vil tabe dig er det en god idé at søge her på motion-online under "vægttab". Her finder du 16 artikler om netop det :bigsmile: Hvis du har yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at komme med dem.

    Klø på med al slags motion. Tag trapperne og cyklen så ofte som muligt. Brug dit medlemskab i fitnesscenter indtil kortet er tyndslidt. Spis de ting du godt ved er sunde og undgå dem du godt ved du helst skal udenom. Det er vejen for de fleste. Hvis der skal lidt skrappere metoder til, så som fastlagt diæt og træningsplan, så kan vi også være behjælpelige med det.

    alpha

  10. Hej Monse.

    Der er efterhånden kommet rigtig mange gode forslag til hvordan man skal tabe sig i denne tråd. Det jeg kan tilføje er et par visualiserings teknikker, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej.

    1. Lav en liste over pro's og con's for et vægttab. En liste med fordele (burde blive den længste) og en med ulemper. Overvej om det er besværet værd og beslut dig. Hvis svaret er ja bruger du listen med fordele til at motivere dig, når det hele bliver surt. FOR DET GØR DET! Det er ikke nemt at tabe sig, men hvis man vil det nok kan det lade sig gøre. Det er MEGET vigtigt at huske på.

    2. Beskriv på et par linier hvordan du gerne vil se ud/veje X antal kg/kunne løbe/kunne cykle 20km/tage 10 armstrækninger, så du hele tiden har nogle mål at gå efter. Kryds af efterhånden som du når dine mål og giv dig selv et klap på skulderen og sig til dig selv at du er god, kompetent og det hele værd! :4flex:

    alpha

  11. Har købt et Polar F11 og er superglad for det. Det er kodet, ergo kommer der KUN mine data ind og ikke alle andre i fitness centeret... Det koster vist 1099,- på sport-tiedje.dk :4thumbup:

  12. Har selv kørt kreatin i 3 mdr for et år siden (efter 2 års seriøs træning), men må indrømme at jeg ikke kunne mærke forskel.... Der er dog nogen der har meget ud af at gøre det. Om det så er en delvis psykologisk effekt er jo underordnet, når bare folk får trænet igennem og er glade for det de gør. Så mit råd: prøv at se hvad du får ud af det og husk at selv hvis du ikke tager det, så skal det nok gå fremad når du lige er startet.

    Åhhh hvem kan ikke huske de dage hvor man kunne øge med 200% i en øvelse fra en uge til den næste... suk :showoff:

  13. Bruger 30-30-40 (P-F-K) diæt. Synes jeg bliver mærkelig i hovedet hvis jeg får færre kulhydrater og kan heller ikke træne hårdt nok, hvis jeg skærer mere. Prøv dig frem, gå stille og roligt længere og længere ned, men giv det lidt tid på hvert plateau. Ellers får du ikke et reelt indblik i hvordan det er at være hvert sted.