TimK

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TimK

  1. Man ser tit filmstjerner som meget hurtigt kan blive veltrænet for at være med i en filmrolle. De har en personlig træner som overvåger dem og siger hvad de skal spise og hvordan de skal træne. Mit spørgsmål er, hvad kan de personlige trænere som vi ikke ved eller er der nogle som hve hvad de gør ved stjernerne for at gøre dem veltrænede på så kort tid. Har hørt at de skal spise 5 weight gainers om dagen men det burde gøre dem fede med alle de kcal. Jeg undrer mig meget. <_<

  2. det lader ikke til at jeg er den eneste som har lagt mærke til at musklerne forsvinder hurtigere ved den ene træningsform frem for den anden........

    Jeg har os selv prøvet HST, det gav os en vis effekt på min krop, alle musklerne var pumpede op og jeg kunne virkelig lide effekten og fik os mange bemærkninger fra andre som kunne se at der var sket noget med min krop. Herefter holdt jeg pause med mit HST program og gik over til mit almindelige program (8 rep) efter en måneds tid havde jeg mistet 1,5 cm på mine biceps. Min almindelige træning er split over 3 dage.

    Det tyder på at al den snak som kører i dette indlæg kun kører på forskernes teorier, men man skal altid huske på at se i praksis, hvordan træningen viser sig på egen krop.

    Hvis der ikke er en forskel på intensiteten og antallet af rep i træningen, hvorfor vælger nogle så den ene træningsform frem for den anden........... er det bare smag og behag om man syntes at det ser bedre ud at træne med højere vægt eller hvad......... eller er denne træningsform bare med til at musklerne vokser hurtigere......... så forstår jeg ikke hvorfor mange af mine venner og jeg selv stæner med (8-12 rep) når det i virkeligheden (ifælge mange på dette forum) er bedre at træne med højere intensitet og færre rep. Jeg har ikke selv et mål om at komme til at ligne en body builder, men blot en typisk undertøjsmodel hvad muskelmasse angår.

    Når jeg siger kvalitets træning er det (8-15 rep), når jeg mener kvalitet er det noget som er holdbart, osse i længden, dvs. musklerne forsvinder ikke med det samme efter mine erfaringer.

    Man skal altid huske på at der er forskel på Praksis <> teori :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

  3. Hvornår er der blevet noget i vejen med at skrive at man kender en som........... Vi er jo ikke børn længere som siger at de kender en som kan en helt masse......... det er kun skitsofrene som siger sådan noget :lol: og tror at de ser noget som de slet ikke ser.

    Der er ikke noget i vejen ed at sige at man kender en, det behøver jo ikke at være allesammen dem som har været med i Se&Hør og diverse magaziner.

    En bodybuilders muskler forsvinder hurtigere end en som har fået musklerne gennem andre former for træning eller flere års slid på en arbejdsplads og det er er ergo......... tror heller ikke at I aldrig har hørt om at body buildere hurtigt svinder ind (også diverse andre steder :lol: ) efter træningsstop, det hører man ikke så meget om, om andre sportsfolk.....

  4. jeg tror at arnold er ked af at høre at han har haft kcal underskud, for han træner stadig, bare ikke i så stor en grad eller også har han en dårlig genetik. "Ham" :devil: som jeg kender træner hverken eller spiser godt for han er på plejehjem og det er ikke lige der hvor man får den bedste mad, det ligger i øvrigt "vidst nok ikke" i generne i hans familie at man ikke mister musklerne hurtigt. <_<

  5. så siger vi det, men det gjorde de ikke ved mig. Jeg har haft trænet på begge måder og mune musker forsvandt hurtigere under min træning med 5 rep........

    Arnold er jo heller ik så stor mere........ musklerne er svundet ind.

    En som har været flyttemand i 20 år vil naturligvis have fået større muskler, de varer sku ved i mange flere år end en som har body buildet

    Det ved jeg sku, for jeg kender en mand på 70 år som stadig har præg at at han har været flyttemand og det er 12 år siden at han stoppede.

  6. Nu skal det lige siges at det ikke er alt fedt som er lige sundt, plantemargarine er meget usundt.

    Pizza er faktisk ikke så slemt enda, har erfarret at føtex fryse pizza er sunde, der er mange proteiner i og lavt fedt i, så sådan en 3 stk er sku godt en gang i mellem.

    Lige en kommentar, det er ikke sundt at spise 6 æg om dagen, men det anbefales at man spiser 1-2 stk om dagen. :rolleyes:

  7. Nu kan man ikke sige hvornår musklerne forsvinder efter træningsstop, det kommer an på hvordan man træner. Der er forskellige muskel fibre, der er langsom, mellem og hurtigt nedbrydelige. Hvis du har trænet langsomt nedbrydelige som man får hvis man træner med mange rep (8-15) med lavere vægt frem for få rep (typisk 5) med meget vægt. Body Buildere træner med meget høj vægt og få rep og får store resultater i løbet at kort tid, men hvis de stopper igen vil de hurtigt miste muskelmasse igen. Bare se på arnold, han er ikke ligefrem mere som han var for 10 år siden. Hvis man træner langsomt nedbrydelige må man træne i længere tid for at se resultater, men fordelen er også at man ikke mister muskelmasse i løbet at notime.

    Det her ved jeg af egen erfaring da jeg engang holdt et års pause og man kunne knap ses at jeg havde mistet muskelmasse på det år. Kender i øvrigt en som for mange år siden var en stor body builder og han stoppede med at træne, det kan ikke ses den dag i dag at han har haft trænet. :(

  8. Mener i det virkelig seriøst at i siger at han skal spise alle de usunde ting, ren fløde, masser af planteolie og generelt masser af fedt, mac d mad, kager.............

    For mig lyder dette som en blodprop om et par år :retard:

    Han skal ikke spise alle de fede ting, det opbygger man ikke muskelmasse ved, men nærmere fedt på kroppen, det er jo ikke meningen at han skal have en karriere som professionel sumo bryder vel.....

    Det som han skal have er masser af protein, 2g pr. kg kropsvægt, det gør ikke noget at få mere fedt når man styrketræner, man skal bare se på sin krop gennem en evt. protein kur og holde øje med at man ik får for meget fedt på kroppen, hvis man ikke ønsker dette. Det skal hele tiden være større overskud af kcal end du forbrænder på en dag, dvs. du må ikke være i kcal underskud, så taber du dig i stedet.

    Med hensyn til æbler er de gode at supplere med i kosten da det er hurtig energi, og hvis du ikke føler dig rigtig sulten, så spis et alligevel, da der er syrer i æbler som bevirker at du vil føle dig mere sulten..............

    Det samme gælder med juice, hvis du ikke er sulten en morgen som alle nok kender, så tag et glas juice og du vil ha nemmere ved at spise morgenmaden hvis dette er et problem.

    Bare et par råd fra egen erfaringer, jeg kunne heller ikke tage på efter et par års træning, det gik i stå, jeg ændrede "livsstil" begyndte at spise anderledes og også selv om jeg ikke var sulten. Det virkede og jeg tog 5,5 kg på, på 3-4 uger, men det er selvfølgelig kun en overgangs periode, det fortsætter ikke...... nu tager jeg ikke andet end ½ kg på om måneden, min træning er heller ikke så seriøs for tiden.

    Det med at stå op om natten for at spise er ikke nødvendigt, bare spis inden at du går i seng og sørg for at få omkring 8 timers søvn, det har din krop godt af, det er jo når man sover at man restituere....

  9. Energidrik er spild af penge, de koster for meget i forhold til hvor meget man får ud af dem.

    Prøv at sammenligne en almindelig coca cola (ikke light) med en energidrik, så ved du hvad jeg snakker om. Der er simpelthen ikke nok energi i dem som man kan få i danmark, da de på nuværende tidspunkt er ulovlige at sælge i butikkerne. Hvis du endelig skal drikke energidrik så tag en tur til tyskland, her må man godt sælge energidrik med tilført energi, mineraler og vitaminer.

  10. Jeg ved ikke om det er ammuniak, men det lugter af b vitaminer, som har sin egen lugt.

    Hvis du er i tvivl kan du jo lugte til dit B vitamin glas, så har du lugten.

    Hvis dit urin har denne lugt bør du nok nedsætte dit forbrug af B vitaminer.

  11. Inden at Mr. fitness detagerne skal på scenen indtager de store mængder chokolade for at tilføre energi til kroppen og chokolade giver også kroppen et insulinchok som skulle få musklerne til at se større og pænere ud, dette gør også at blodårerne bliver tydligere (ved ikke om dette skulle se bedre ud på billeder).

    JS har sikkert også spist et par hundrede gram chokolade inden at disse billeder blev taget.

    En anden ting er også at de bliver sminket og får totalt meget bruncreme på for at se mere markeret ud.

    Specielt deres mavemuskler får en gang sort sminke, for at se mere merkerede ud.

    Der er også brugt en professionel fotograf som ved hvordan lyset skal ramme kroppen for at give det bedste look.

  12. I øjeblikket bruger jeg et mærke der hedder naturel body-xtra + jordbær

    Hvordan blander i jeres shakes?

    Jeg ryser det bare i en shaker, men der er klumper i det lige meget hvad rækkefælge jeg hælder mælk og proteinpulver i.

  13. Jeg har købt forskellige mærker proteinpulver gennem tiden, men har aldrig fundet en løsning på hvordan man undgår klumper i den færdige shake.

    Det bliver ret klamt i længden at drikke protein shakes, når man skal tvinge det ned hver gang pga. dette problem.

    Har i nogle forslag til hvordan man undgår dette problem?

    Nogle af mine venner siger at man bare skal bruge en håndblender, men så bliver det til skum, som giver luft i maven og kvalmelang tid efter indtagelse.

  14. Jeg har nu trænet HST programmet i et stykke tid, og har snakket med mange af mine venner om det, og har i øvrigt af tidligere års træning fået vejledning fra deltagere af MR. fitness.

    Min diskussion går på at HST ikke skulle give en harmonisk krop, da man i HST programmet ikke får trænet alle musklerne lige meget igennem. F.eks. træner man kun en en triceps øvelse, men der er ikke en øvelse som rammer alle tre triceps muskelgrupper lige meget. De mener altså at isolationsøvelser er det bedste.

    Det skulle ifølge nogle af mine venner være bedst at træne f.eks to muskelgrupper pr. træningsdag, med mange forskellige øvelser til hver muskelgruppe, her er jeg imod, da jeg ikke mener at det er nødvendigt.

    En anden ting er at de mener at hvis man træner under 8 rep. med meget høj intensivitet vil man vokse meget, men at hvis man stopper med at træne i et stykke tid vil man miste det hele igen.

    De er altså stærkt imod HST, men jeg træner aligevel dette program, da jeg har en anden holdning.

    Hvad er jeres mening om dette emne?

  15. Når urinen er gul er det et tegn på at kroppen udskiller affaldsstoffer, det er ikke bare B-vitamin som kroppen udskiller gennem urinen.

    Hvis du spiser for mange B-vitaminer vil kroppen udskille dem, så du får ikke noget ud af at tage ekstra B-vitaminer og dit urin vil blive gult. En anden ting er at du også vil kunne lugte det gennem dit sved, hvis du tager for mange B-vitaminer fordi kroppen vil af med disse stoffer.

    Nyrerne vil skulle arbejde med udskillensen af vitaminerne, så det har en negativ effekt at tage for mange vitaminer.

  16. Jeg har i 3 år trænet almindelig hård styrketræning, har haft en del fremgang, men min vægt er ikke i fremgang mere, og jeg vil nu til at tage en proteinkur og kreatin.

    Jeg vil også til at træne efter det HST program, jeg kender de fleste af øvelserne, men kan ikke finge disse to øvelser i øvelsesbiblioteket:

    Hase-curl

    Håndvægtspres-skrå

    Det kan godt være at jeg kender disse øvelser men bare ikke navnet på dem.

    Bruger i alle de øvelser der er lagt ind i HST programmet, eller er der andre øvelser som også er gode at tage med for at få det maximale ud af træningen?