Koral

Medlemmer
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Koral

  1. Der har vaeret en del studier, der har kigget paa forskellige makronutrienter i forb. med udholdenhedsarbejde paa diaet, og man kan ved at indtagelse af en blanding af protein og kulhydrater under traening noejes med et lavere antal kalorier, end hvis man kun indtager kulhydrater - uden kompromitteret ydeevne. Optimalt set faar man forskellige typer af kulhydrater ogsaa, men det er vist af mindre betydning.

  2. Tanken bag Butchers Garage er netop at det ikke kun skal være CrossFit-orienteret. Vil man udelukkende CrossFit er der rig mulighed for det i Butchers Lab.

    Så ja, det er super cool med SL'ere, VL'ere og BB'ere, det er netop sådanne folk som de også gerne vil have til at bruge deres faciliteter. Derudover kommer der også til at være mange sportsfolk der vil træne der, pga. de mange udfoldelsesmuligheder som der kommer til at være i Garagen.

    Super fedt! Jeg har også dobbelt medlemsskab coming up :)

    Tak for svar!

  3. Nej, regner ikke med at droppe The Gym, da Butchers Garage ligger i Valby, og kan virkelig godt lide at træne tæt på min bopæl. Så det bliver nok til noget medlemsskab begge steder...

    Billederne narrer dig. Det er fordi det er vægtløfterstænger, de er tyndere end SL-stængerne. Men der er to kvindebars derude, men de blev i stativet idag ;)

    Hvordan er filosofien der? Er det cool med SL'ere/VL'ere/BB'ere eller er det mest crossfitorienteret?

  4. Medmindre du har nogen sygdomme, der gør andet, er der ikke en bekymrende mængde af kolesterol i 12-15 æg/uge.

    Æg indeholder ikke kun mættet fedt, og kroppen vil bare nedsætte sin egen kolesterolproduktion tilsvarende til det, du indtager. Desuden er æg på mange andre måder pisse sunde!

    Generelt må frygten for æg og specielt æggeblommen betragtes som en myte.

  5. Bjarne Riis udtalte også umiddelbart efter etapen, at han bad Schleck om at angribe langt, langt tidligere, da han ikke syntes, Contador så så godt ud. Schleck ville imidlertid hellere vente.

  6. Dr. Durden

    Jeg er ret sikker på, det gør en forskel.

    Du optager ikke proteinet ordentligt, hvis du ikke varmer det igennem. En tur på panden, i mikroovnen, i gryden eller what ever.

    I et gennemsnitligt æg er der ca 3-4 gram protein i hviden og 3 gram prot i blommen. Og så en 5 gram fedt i blommen + en masse vitaminer og mineraler.

    Ergo. Whole eggs, cook, eat.

  7. Det er lidt off topic, det her:

    Mht. et stort mælkeforbrug, mener jeg også at have læst et sted at for store mængder kasein har indvirking på cholesterol-tallet? Nogen der kan sige noget mere om det?

    On topic tror jeg ikke, jeg kan sige så meget, som ikke vil have karakter af gentagelse.