Illisher

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Illisher

  1. Jeg synes, at bænk og skulderpres overlapper lidt, da de begge går i bryst og foreste skulderhoved - bare med forskellige primær fokus. Derimod skulle dødløft gå i baglår og ryg(går ind under rygøvelser), mens dumbell squat skulle gå i forlår. Her er der væsentlig forskel på hvilke muskelgrupper der rammes. Da begge øvelser går ud på at løfte en vægt med udgangspunkt i bøjede knæ, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvorfor de rammer så forskelligt.

    Jeg kan ikk helt forstå du ikke kan forstå det..

    kig på udførelsen af øvelserne, og læs den tilhørende tekst i de links jeg gav dig.

    Squat rammer kun benen, da det er de eneste muskler du bruger til at rejse dig op.

    I dødløft er det primært erector spinea, lidt glutes og hams.

  2. Vinklen, og udførelsen..

    det er jo lidt som at sige bænkpres vs. skulderpres.. i begge øvelser presser du en vægt op af, hvorfor rammer de ikke ens.

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/DBSquat.html

    http://www.exrx.net/WeightExercises/ErectorSpinae/BBDeadlift.html

    læs lidt om de 2 øvelser her, og brug den side og google til nye spørgsmål. du kan finde næsten alle øvelser på den side, hvis du goggler dem, bare google eks: "exrx dumbell squat" sådan fandt jeg det første link..

  3. dødløft og squat rammer ikke brystet. Men det er 2 store øvelser, hvor man spænder i størstedelen af alle muskler i kroppen.

    Fik selv en fiber et sted i maven/siden engang, og kunne ikke squatte, eller dødløfte i lang tid. Da det lagde et stort pres på hele coren. :(

    men hvis du er i tvivl om det er en fiber, eller ved det er en. Så hold igen til det er ovre. ingen grund til at fremprovokere en skade, hvis den kun er på vej.. Så hold lidtpause i brystet det næste stykke tid. Eller kør med meget lav vægt.

  4. ser skidt ud det program.

    Ville meget hellere vælge et program der fokuserede på basis øvelser.

    her er mit program som jeg kører det lige for tiden.

    De første 7 øvelser kan sagtens gøre det. ogsp har jeg 5 iso øvelser som jeg veksler imellem. Nogen gange når jeg dem alle, andre gange kun 2. Men de er heller ikke nær så vigtige som de 7 første basis øvelser.

    Lær at squat og dødløft af en der er god til, og kan lære dig den rette teknik. læs og se videoer på nettet om det. Det er fede øvelser som du vil elske når du først kan køre dem med god vægt.

    Squat

    Dødløft

    DEC BB Bænk

    INC DB Bænk

    Pullups

    BOR

    Military

    Rear Delts

    Side Lateral

    Biceps

    Triceps

    Mave