Fredrik

Medlemmer
  • Posts

    1,835
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fredrik

  1. Nærmeste 'gode', som jeg personligt har brugt:

    Nørrebrohallen (Samlet rejsetid: 10-15 minutter med det offentlige, det samme på cykel)

    Det når du ved at tage metroen et stop til Solbjerg/Fasanvej og derfra 4A til Nørrebro st. Derfra skal du gå en fem minutters tid ned ad Nørrebrogade til Bragesgade.

    - Der er stænger og skiver, der vejer det, de skal (til forskel fra FDK Nørrebro, der ligger et par hundrede meter derfra, hvor en 20 kg-stand vejer alt fra 17,5 til 20,2, og hvor skiverne også vejer virkelig forskellige ting).

    - Håndvægtene er vist op til 40-50 kg.

    - Stedet er hærget, men det er et fint solo-styrketræningsmiljø.

    - Der er stille og roligt, og det er væsentligt færre idioter end f.eks. i FDK Nørrebro.

    Pris: 275 kr pr mnd, kontant

    The Gym (Østerbro) (Samlet rejsetid 20 minutter med det offentlige, 15 minutter på cykel)

    Metro til Solbjerg/Fasanvej og 4A til døren (Haraldsgade/Lersø Parkallé).

    - Eleiko og Ivanko-udstyr

    - Velholdt, nyt gym

    - Jeg har ikke indtrykket af, at der kommer mange idioter, derimod har jeg indtrykketaf, at der er mange folk derinde, der er ganske interesserede i bodybuilding og styrkesport. Hvis jeg ikke har misforstået noget, er det størstedelen af dem, der træner der, så det er temmelig BB. Nogle af de bedste indenfor dansk styrkesport bruger også The Gym.

    Gymmet bliver også anbefalet af de fleste herinde, og jeg har tænkt mig at melde mig ind i den nærmeste fremtid, når jeg får tid til at træne igen. Jeg bor dog også i nærheden, så en cykeltur til The Gym vil tage mig <10 minutter.

    Pris: 395 kr pr mnd, PBS, indmeldelsestilbud: 2 mdr for en måneds pris.

    Månedsprisen for studerende er 295 kr pr mnd.

    hjemmeside: http://thegym.dk/

  2. Men synes du ikke du overdrev lidt ved at få et tilhold mod mig? Jeg mener... du kunne jo godt lide det inderst inde. Indrøm det!

    Altså, du gjorde virkelig dit bedste for at imponere mig, men det var vitterligt noget af det mest ringe, jeg havde prøvet.

  3. <h3 class="UIIntentionalStory_Message" data-ft="{"type":"msg"}">Hey! hey! Hvad så, hvad så?! Undskyld, jeg har lige brug for en second opinion, øh, spørgsmålet kan virke lidt overvældende, men øh, jeg har brug for et klart svar... Øh... SKAL VI FYRE DEN AF ELLER HVA'? HVAD?</h3>