Mkls

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mkls

  1. Ja ok... men får jeg styrket de samme muskler ved en bænkpres??

    Jeg vil nemlig ikke bare have styrket overarmene, men også skuldre, bryst, ryg osv. da jeg sidder en del ved computer til daglig.

    2 håndvægte og en bænk kan du træne hele kroppen med, langt bedre end det harald nyborg der!

  2. Jeg har gennem længere tid troet at jeg levede sundt spiste frugt og grønt, mælk fuldkornsbrød kylling nødder osv, og smed vægten væk i et par dage nu har jeg så opdaget at jeg er nede på en vægt som betyder jeg er blevet undervægtig 55 kg- 176 cm hvad gør jeg forkert?

    junkfood og sukker er usundt men har fundet ud af at så længe jeg spiser sundt taber jeg mig :(

    Spis mere af det sunde:D Ihvertfald ikke smart at spise junkfood for ikke at blive undervægtig.

  3. Hej. Jeg er en dreng på 14 år, der har dyrket styrketræning/bodybuilding i ca ½ år. Har været ret seriøst med det og har fået ret godt styr på kosten og sådan. Træner self. hele kroppen men sætter små mål for hvad jeg vil opnå, fx Større bryst osv. Nu er turen så kommet til at jeg gerne vil have V-form (brede skuldre smalle hofter). Så træner self meget skuldre. Men vil høre om man kan træne noget så hofterne bliver smallere så V-formen bliver mere tydelig (udover lav fedtprocent:D), eller ligger dette kun i generne?.

    Og så kunne jeg også godt bruge nogle øvelser der er gode til at bygge brede skuldre. Laver atm dumbell skulderpress, bench press.

    På forhånd tak for hjælpen:D

  4. Hey:P er 14 år og træner biceps curl /shoulder pres , Mavebøjninger , armstrækkere, og lidt rygbøjninger . Vil lige høre om jeg kan få ondt i ryggen hvis jeg ikke træner den nok i forhold til forsiden af kroppen. Er nemlig begyndt at få ondt i ryggen engang imellem. Vil gerne høre hvis i har nogle gode rygøvelser, Har 2x håndvægte (5kg) og nogle Pilates elastikker,

    På forhånd tak:)